Get it on Google Play
Moto-Opinie na Windows Phone
+ DODAJ MIEJSCE

Burger Bary/restauracje
Spanie Noclegi
Pola namiotowe Pola namiotowe

ostatnio dodane zdjęcia
Jezioro Radziszewskie - plaza Chojno.
Jezioro Radziszewskie - plaza Chojno.
Jezioro Radziszewskie - plaza Chojno.
Jezioro Radziszewskie - plaza Chojno.
Jezioro Radziszewskie - plaza Chojno.
Jezioro Radziszewskie - plaza Chojno.
Jezioro Radziszewskie - plaza Chojno.
Jezioro Radziszewskie - plaza Chojno.
Jezioro Klimkówka
Jezioro Paprocańskie - Tychy
Jezioro Paprocańskie - Tychy
Port jachtowy w Ślesinie.
Wielka koparka czerpakowa
Dobieszowice - Schron Bojowy nr 52
Dobieszowice - Schron Bojowy nr 52
Westernland.
Fortyfikacje Hulczyn-Darkowiczki
Zapora Wióry
Zapora Wióry
Bobrowniki - Ruiny Zamku
Zamek Moszna

»Wpisy na tablicach miejsc

Pogoria 1 - Plaża Rybaczówka

Pogoria 1 - Plaża Rybaczówka
Tomasz-moto - gość
08-21-2019, 16:14:34
Byłem widziałem ciekawe miejsce polecam


Wieża Radiostacji Gliwickiej

Wieża Radiostacji Gliwickiej
Tomasz-moto - gość
08-21-2019, 16:10:44
Byłem widziałem obejrzeć można


Diabelski most w Czernej

Diabelski most w Czernej
Tomasz-moto - gość
08-20-2019, 19:09:57
Byłem widziałem polecam


Plac Jana Pawła II w Wadowicach

Plac Jana Pawła II w Wadowicach
Tomasz-moto - gość
08-20-2019, 18:53:16
Byłem widziałem pyszne kremówki polecam


Inwałd - Park Miniatur

Inwałd - Park Miniatur
Tomasz-moto - gość
08-20-2019, 18:50:36
Byłem widziałem poleca dużo zwiedzania zabawy i kino 5d tylko bilet 50 zł ciut dużo polecam bo warto


Muzeum Obrony Wybrzeża - Hel

Muzeum Obrony Wybrzeża - Hel
Tomasz-moto - gość
08-20-2019, 08:28:40
Byłem bardzo polecam jest co zobaczyć zwiedzić super miejsce


Pałac w Gadomiu

Gość
Tomasz-moto - gość
08-20-2019, 08:26:01
Bardzo fajny rynek polecam


Dar Pomorza - Statek Muzeum

Dar Pomorza - Statek Muzeum
Tomasz-moto - gość
08-20-2019, 08:23:47
Bardzo fajny statek muzeum polecam


Molo w Sopocie

Molo w Sopocie
Tomasz-moto - gość
08-20-2019, 08:21:02
Byłem widziałem fajne molo godne polecenia😀


Rynek we Wrocławiu.

Rynek we Wrocławiu.
Tomasz-moto - gość
08-19-2019, 23:02:36
Byłem widziałem polecam


Jezioro Orawskie

Jezioro Orawskie
Tomasz-moto - gość
08-19-2019, 20:19:51
Byłem widziałem fajna okolica czysta woda polecam😀


Klasztor Karmelitów Bosych w Czernej

Klasztor Karmelitów Bosych w Czernej
Tomasz-moto - gość
08-19-2019, 19:21:30
Byłem widziałem jest co zwiedzić można coś zjeść ciekawe miejsce polecam


Źródło Św. Eliasza w Czernej

Źródło Św. Eliasza w Czernej
Tomasz-moto - gość
08-19-2019, 19:18:50
Byłem widziałem polecam


Dobieszowice - Schron Bojowy nr 52

Dobieszowice - Schron Bojowy nr 52
08-19-2019, 15:35:08
Byłem na miejscu, niestety drzwi do środka bunkra były zamknięte. Nie było informacji kiedy jest otwierany. Z zewnątrz prezentuje się nieźle. Jako cel samodzielnej wycieczki motocyklowej raczej nie, ale przy okazji jak najbardziej. Niedaleko park Świerklaniec z pałacem i jezioro do zobaczenia, więc można połączyć


Ruiny kościoła

Gość
- gość
08-18-2019, 23:26:54


Wieża

Gość
thepiter1 - gość
08-18-2019, 12:38:21
Kiedyś (30 lat temu) wieża była ogólnie dostępna. Ale 2 lata temu byłem w rodzinnych stronach z swoimi dziećmi i okazało się że lokalny urząd gminy wpadł na pomysł zamykania jej i niestety odbiłem się od wielkiej kłódki...... żenada


Wieża

Gość
- gość
08-18-2019, 12:35:26


Złoty Potok - winkle

Złoty Potok - winkle
Ofca - gość
08-18-2019, 09:08:30
Polecam. Fajne winkle , równy asfalt. Proponuje pojeździć od Żarek do Złotego Potoku , następnie pojechać Mirów przez Niegową. Super kawałek .


Bobrowniki - Ruiny Zamku

Bobrowniki - Ruiny Zamku
SilverFire - gość
08-17-2019, 13:13:56
Malownicze miejsce w bardzo spokojnej mieścinie. W moim przypadku przejechałem przez Czernikowo i potem do Bobrowników przez Wąkole, Stare Rybitwy i teren Natury 2000. W lesie jest asfalt, są odcinki lekko wyboiste ale i jest też cześć gdzie jest równo jak po stole. Jest kilkanaście zakrętów, ale z uwagi że jezdnia jest wąska i w większości zakręty są nie oznakowane pokonuje się je spokojnie (wyboje czasem nie pomagają ). Ruch marginalny, zapewne tylko lokalni kierowcy i czasem jakiś rowerzysta. W lesie są że dwa szuteowe parkingi z ławkami gdyby ktoś potrzebował odpocząć lub coś zjeść


Molo w Gdyni Orłowie

Molo w Gdyni Orłowie
Abrakadabra - gość
08-16-2019, 13:52:40
Super miejsce - taka ciekawostka. Jak dojeżdżacie ulicą Orłowską to po prawej stronie za płotem i krzakami znajduje się opuszczony legendarny klub Maksim, o którym śpiewał Lady Pank.


Parozownia w Wolsztynie

Parozownia w Wolsztynie
Fach4 - gość
08-16-2019, 13:40:07
Można tam wjechać i zrobić sobie zdjęcia na tle lokomotyw?


Ośrodek wczasowy \"Wratislavia\".

Ośrodek wczasowy
- gość
08-15-2019, 14:05:19


Bychawa - Ruiny Zamku

Bychawa - Ruiny Zamku
road_Dog&WREDNA&Cielasek - gość
08-15-2019, 13:42:15
chciałbym zaklaskać wszystkim użytkownikom 1 i 4-śladów za wspaniałą prezentację swoich maszyn...
często odwiedzam to miejsce, jest urocze o każdej porze roku i dnia. kryje w sobie ciszę i piękne widoki. Jest tu możliwość rozpalenia ogniska i piknikowania. Plac spory-Wszyscy się zmieścimy. od ruin po lewo prowadzi ścieżka, schodami w dół. spacer wokół stawu...może obiad w lokalnej restauracji, plażowanie?


Trasa 108 - Strzygowo, Golczewo

Gość
Antonina - gość
08-12-2019, 14:18:25
klimatyczny pałacyk i hotel w jednym "Dzika róża". teren wokół służy pełni relaksacji


Skocznia Adama Małysza

Skocznia Adama Małysza
08-09-2019, 11:43:07
Skocznia narciarska "Malinka" im. Adama Małysza w Wiśle.
Warto zobaczyć.



› Legenda mapy

Miejsce spotkańMiejsce spotkań
Punkt widokowyPunkt widokowy
Kręta drogaKręta droga
Jezioro/plażaJezioro/Plaża
Tor motocyklowyTor motocyklowy
Zamek/ruiny zamkuZamek/Ruiny zamku
Miasto/Miejscowośc turystycznaMiasto/Miejscowość
Obiekty sakralneObiekty sakralne
MotocrossMotocross
Obiekty militarneObiekty militarne
MotocrossMuzea
Inna atrakcjaInna atrakcja


zaproponujmiejsce
Znasz ciekawe miejsce, którego nie ma jeszcze na mapie? Podziel się z nami - wpisz jego nazwe w polu wyżeji kliknij w przycisk zaproponuj miejsce.

Relacje z podróży motocyklowych


Wyprawa motocyklowa na Bałkany
Czytaj więcej





Chcesz mieć ciekawe miejsca i trasy zawsze przy sobie? Ściągnij aplikacje moto opinie na Androida, która pokaże Ci gdzie warto pojechać. Miejsca i trasy są one wyświetlane od najbliższych do coraz odleglejsyzch, a więc możesz odnaleźć ciekawe miejsce na krótszy jak i dłuższy wypad, a po przyjechaniu na miejsce sprawdzić czy w okolicy są jeszcze inne ciekawe miejsca lub kręte drogi. Obowiązkowa aplikacja każdego moto turysty! Zapraszamy :)
Moto opinie na Androida
Moto Opinie na Androida
Get it on Google Play



© 2012 by Moto-Opinie.info. Serwis moto-opinie.info nie ponosi odpowiedzialności za treść umieszczanych przez użytkowników opini.

Logowanie do moto-opinie.infoZaloguj przez FB
Login: Hasło:
Zapamiętaj mnie
Szybka rejestracja w moto-opinie.info :)
Login
Nazwa wyświetlana
E-mail
Hasło
Hasło(powtórz)