Get it on Google Play
Moto-Opinie na Windows Phone
+ DODAJ MIEJSCE

Burger Bary/restauracje
Spanie Noclegi
Pola namiotowe Pola namiotowe

ostatnio dodane zdjęcia
Zamek Bobolice
Ośrodek Praktyk Teatralnych Gardzienice
Ośrodek Praktyk Teatralnych Gardzienice
Ośrodek Praktyk Teatralnych Gardzienice
Ośrodek Praktyk Teatralnych Gardzienice
Ośrodek Praktyk Teatralnych Gardzienice
Ośrodek Praktyk Teatralnych Gardzienice
Zamek w Otmuchowie
Zamek w Otmuchowie
Pałac w Oleśnicy Małej
Zamek Chudów
Grupa warowna Hůrka
Grupa warowna Hůrka
Bulwar nad Sołą - Węgierska Górka
Bulwar nad Sołą - Węgierska Górka
Terminal
Zapora na Jeziorze Żywieckim
Jezioro Żywieckie - ul. widokowa
Jezioro Żywieckie - ul. widokowa
Muzeum motoryzacji - Bielsko-Biała
Dolina Strążyska - Zakopane

»Wpisy na tablicach miejsc

Wodospad Szum

Wodospad Szum
02-20-2019, 10:41:41
w weekend pojadę zobaczyć


Trasa 28 - Wadowice, Jordanów

Trasa 28 - Wadowice, Jordanów
Bartek - gość
02-20-2019, 10:33:03
Najgorszy odcinek do Wadowic - sporo samochodów, mało miejsca do wyprzedzania, ale później bajeczka - jeziorko, góry i ładny asfalt. W Zambrzycach pięknie prezentuje się nowy most kolejowy na Skawie - można podjechać i cyknąć fotke. POLECAM trase.


Grupa warowna Hůrka

Grupa warowna Hůrka
02-16-2019, 16:24:28
Grupa warowna Hurka składa się z pięciu dużych bunkrów i systemu korytarzy podziemnych. Miały służyć do obrony przed Niemcami hitlerowskimi. Obecnie obiekt działa jako muzeum.


Tor motocrossowy Człuchów

Gość
- gość
02-12-2019, 14:33:43


Zamek w Czersku

Zamek w Czersku
- gość
02-06-2019, 14:27:51


Ruiny Pałacu Tiele-Wincklerów w Miechowicach

Ruiny Pałacu Tiele-Wincklerów w Miechowicach
Riko - gość
02-03-2019, 15:17:30
Obecnie obiekt jest odnawiany 🙂


Muzeum motoryzacji - Bielsko-Biała

Muzeum motoryzacji - Bielsko-Biała
Pantyk - gość
02-01-2019, 23:20:30
Fajne! Nie miałem pojęcia że w Bielsku jest takie muzeum - na pewno wpadniemy w sezonie Lewa.


Rzeka Białka

Gość
Marcin - gość
01-27-2019, 21:40:32
Fenomenalna miejscówka - miejsce gdzie Jaworowy potok wpada do rzeki Białki. Krystalicznie czysta woda i mało ludzi w sezonie. POLECAM.


Atlantyk Sea-prak

Atlantyk Sea-prak
Tom - gość
01-23-2019, 21:44:06
Najciekawszy moment zwiedzania to pora karmienia.


Atlantyk Sea-prak

Atlantyk Sea-prak
- gość
01-23-2019, 21:41:22


Droga stu zakrętów

Gość
Bambosz - gość
01-23-2019, 20:22:55
Droga całkiem niezła gdyby nie fakt, że wyremontowana do połowy Poza tym tam gdzie jest wyremontowana na zakrętach często widać piasek - do sportowej jazdy można zapomnieć, ale do rekreacyjnego podziwiania widoków - warto!


Góra Graniczna - wieża widokowa

Góra Graniczna - wieża widokowa
- gość
01-14-2019, 22:01:32
Z wieży widokowej na szczycie Hraniční vrch roztacza się panorama w kierunku Karniowa (czes. Krnov), Třemešny oraz na Masyw Hranicznego Wierchu, Město Albrechtice i polską część Gór Opawskich.


Punkt widokowy na jezioro Czorsztyńskie

Punkt widokowy na jezioro Czorsztyńskie
Mirek - gość
01-14-2019, 19:27:10
Widoczek absolutnie powalający - jezioro Czorsztyńskie i Tatry w tle. Dla fanów pięknych miejsc pozycja obowiązkowa.


Jezioro Paprocańskie - Tychy

Jezioro Paprocańskie - Tychy
Gość - gość
01-13-2019, 21:00:16
Ładna plaża, choć woda średnio czysta, ale ogólnie to polecam. Jadąc ulicą Parkową za pormenadą możemy dojechać do restauracji Przystań - posiada ona na dachu taras widokowy na jezioro - można napić się kawy z widokiem na całe Paprocany. Super atrakcja i jest gdzie zaparkować moto nad samą wodą.


Niesamowite zadupie

Gość
Tom - gość
01-12-2019, 18:47:04
Widok na morze Norweskie


Madelynn Coffee Fosnavåg

Gość
Tom - gość
01-12-2019, 17:06:50
Uwaga to miejsce jest ciut dalej w dół,Vagsgata 7 My Marcelin best chicken


Madelynn Coffee Fosnavåg

Gość
Tom - gość
01-12-2019, 16:50:12
VÅGSGATA 7 , kurczak kfs ,bar długo otwarty można się najeść, duże porcje. bardzo miła Polska właścicielka.


Bistro

Bistro
Tom - gość
01-12-2019, 15:04:50
Bistro Centrum dobre obiady w przystępnych cenach, obok kebab jeden z najlepszych


Park Narodowy Krka - Chorwacja

Park Narodowy Krka - Chorwacja
Jaadam - gość
01-09-2019, 12:35:56
Cudne miejsce. Woda leje się wszędzie, jakby tama gdzieś pękła. Nie zapomnij wziąć kąpielówek


Rynek w Jeleniej Górze

Rynek w Jeleniej Górze
marek1960 - gość
01-01-2019, 20:59:32
Miasto w którym żyję, nie mieszkam. Miasto pełne życia dla aktywnych. jestem fanem rowerów, motocykli, narciarstwa biegowego, i wszystkich innych form aktywnego wypoczynku. Polecam moje miasto i okolice a w szczególności góry i piękne trasy motocyklow


Góra Szybowcowa - punkt widokowy

Góra Szybowcowa - punkt widokowy
marek1960 - gość
01-01-2019, 20:53:38
To miejsce jest mi szczególnie bliskie bo widzę je codziennie z okna swojego mieszkania kiedy robię poranną kawę. Widok na Kotlinę Jeleniogórską jest czymś wspaniałym. Oczywiście polecam nie wjazd motocyklem a wejście pieszo od strony miasta. Wtedy się przekonasz ile jesteś wart.


Wiadukt kolejowy

Wiadukt kolejowy
marek 1960 - gość
01-01-2019, 20:47:41
toś się nie postarał, piękne miejsce punkt widokowy na całe jezioro. Wiadukt zabytkowy i warty zobaczenia od spodu. Polecam trasę brzegiem jeziora na ile jest to możliwe. Zapraszam do Jeleniej Góry i okolic bo jest co objechać i zobaczyć.


Zapora Pilchowice

Zapora Pilchowice
MAREK 1960 - gość
01-01-2019, 20:36:01
W okolicach zapory wiele ciekawych miejsc do zobaczenia między innymi mniejsza zapora na rzece BÓBR w miejscowości Wrzeszczyn oraz do szczególnego polecenia PERŁA ZACHODU miejsce ze wspaniałą kuchnią i widokami których nie zapomnisz.Do odwiedzenia również miejscowość Wlęń z odrestaurowanym ale starodawnym browarem w którym piwo smakuje inaczej. ziemia jeleniogórska którą poleca jest szczególnie godna zwiedzenia ze względu na swój klimat oraz różnorodne zabytki w tym zamki pięknie odrestaurowane i cieszące się wielką popularnością wśród krajan. Polecam


Pole namiotowe TRAMP - Cisna, Bieszczady

Gość
Ever - gość
12-31-2018, 17:52:59
Bardzo fajne miejsce.
1. Jest opcja pozostawienia samochodu i łażenia z plecakiem po górach.
2. Pod wiatą przy ognisku wspaniała atmosfera przy dźwiękach gitar
3. Ceny umiarkowane - przystępne
4. Blisko Cisna: sklepy, bary, stacja kolejki bieszczadzkiej itp
5. Wspaniali PRZEMILI Gospodarze
Polecam wszystkim, którym odpowiadają warunki pola namiotowego


Punkt widokowy rejonu Trzebnicy + Obiekt Nawigacyjny

Punkt widokowy rejonu Trzebnicy + Obiekt Nawigacyjny
Ryszard - gość
12-26-2018, 07:41:29
Mimo że punktu nie ma to warto w bezchmurny dzień dojechać do namiarów GPS powyżej czyli w pole, widok na region jest rewelacyjny.



› Legenda mapy

Miejsce spotkańMiejsce spotkań
Punkt widokowyPunkt widokowy
Kręta drogaKręta droga
Jezioro/plażaJezioro/Plaża
Tor motocyklowyTor motocyklowy
Zamek/ruiny zamkuZamek/Ruiny zamku
Miasto/Miejscowośc turystycznaMiasto/Miejscowość
Obiekty sakralneObiekty sakralne
MotocrossMotocross
Obiekty militarneObiekty militarne
MotocrossMuzea
Inna atrakcjaInna atrakcja


zaproponujmiejsce
Znasz ciekawe miejsce, którego nie ma jeszcze na mapie? Podziel się z nami - wpisz jego nazwe w polu wyżeji kliknij w przycisk zaproponuj miejsce.

Relacje z podróży motocyklowych


Wyprawa motocyklowa na Bałkany
Czytaj więcej





Chcesz mieć ciekawe miejsca i trasy zawsze przy sobie? Ściągnij aplikacje moto opinie na Androida, która pokaże Ci gdzie warto pojechać. Miejsca i trasy są one wyświetlane od najbliższych do coraz odleglejsyzch, a więc możesz odnaleźć ciekawe miejsce na krótszy jak i dłuższy wypad, a po przyjechaniu na miejsce sprawdzić czy w okolicy są jeszcze inne ciekawe miejsca lub kręte drogi. Obowiązkowa aplikacja każdego moto turysty! Zapraszamy :)
Moto opinie na Androida
Moto Opinie na Androida
Get it on Google Play



© 2012 by Moto-Opinie.info. Serwis moto-opinie.info nie ponosi odpowiedzialności za treść umieszczanych przez użytkowników opini.

Logowanie do moto-opinie.infoZaloguj przez FB
Login: Hasło:
Zapamiętaj mnie
Szybka rejestracja w moto-opinie.info :)
Login
Nazwa wyświetlana
E-mail
Hasło
Hasło(powtórz)