Get it on Google Play
Moto-Opinie na Windows Phone
+ DODAJ MIEJSCE

Burger Bary/restauracje
Spanie Noclegi
Pola namiotowe Pola namiotowe

ostatnio dodane zdjęcia
Most Zwodzony w Dziwnowie
Most Zwodzony w Dziwnowie
Most Zwodzony w Dziwnowie
Wodospad na Mosorczyku
Pałac Bałoszyce
Kemping na wyspie
Borne Sulinowo
Żarnowiec - Niedokończona elektrownia Jądrowa
Pałac w Glince
Pałac w Glince
Pałac w Glince
Pałac w Glince
Bełcz Wielki
Bełcz Wielki
Bełcz Wielki
Bełcz Wielki
Bełcz Wielki
Bełcz Wielki
Bełcz Wielki
Bełcz Wielki
Bełcz Wielki

»Wpisy na tablicach miejsc

Tor Lublin

Gość
jaeyez - gość
04-20-2017, 11:44:55
Toru już nie ma, powstają bloki. Pozdrawiam


Zamek Chudów

Zamek Chudów
- gość
04-18-2017, 17:53:29


Kłomino - Opuszczone Miasto Posowieckie

Kłomino - Opuszczone Miasto Posowieckie
Greg - gość
04-15-2017, 10:26:20
Miasto Widmo niczym Pstrąże (dolnośląskie), jednak mniejsze.


Pałac Bałoszyce

Pałac Bałoszyce
Gość - gość
04-15-2017, 00:42:43
http://palacbaloszyce.com/o-palacu/


Klucze - Punkt widokowy na pustynie Błędowską

Klucze - Punkt widokowy na pustynie Błędowską
- gość
04-13-2017, 19:56:30


Zamek Krasiczyn

Zamek Krasiczyn
- gość
04-13-2017, 13:56:48


Supraśl

Supraśl
Dominik - gość
04-11-2017, 08:59:46
Warto wspomnieć o bulwarach nad rzeką Supraśl - przepiękne miejsce Ogólnie jest co zobaczyć w Supraślu - polecam jako cel motocyklowych wycieczek!


Supraśl

Supraśl
grygia - gość
04-10-2017, 15:14:35
Zabytki: Prawosławny monastyr, Pałac Buchholtzów, Dom Ludowy drewniany


Supraśl

Supraśl
grygia - gość
04-10-2017, 15:14:02
Zabytki: Prawosławny monastyr, Pałac Buchholtzów, Dom Ludowy drewniany


Zamek Chudów

Zamek Chudów
Leo - gość
04-09-2017, 21:35:39
Widzieliście znak zakaz wjazdu w zeszłym roku było za wyjątkiem motocykli a teraz??????


Zamek Tenczyn

Zamek Tenczyn
Dariusz Daelim daystar - gość
04-02-2017, 19:08:17
Niestety nie da sie wejsc. Trwaja prace remontowe


Duszno - Punkt widokowy

Duszno - Punkt widokowy
Kazikos - gość
03-30-2017, 19:23:40
Dojazd trochę dziurawy ale widoki ekstra, i faktycznie przyda się lornetki


widok na panoramę miasta

widok na panoramę miasta
- gość
03-29-2017, 08:44:41


Mosina - Kórnik

Gość
Bartek - gość
03-29-2017, 08:42:21
Bardzo miła i przyjemna droga, trochę zakrętów i równa droga polecam zatrzymać się w rogalinie. Uwaga na niebieskich. Jak ostatnio jechałem to stali w lesie


Bunkier Gołańcz

Bunkier Gołańcz
Bartek - gość
03-29-2017, 08:33:48
Zdecydowanie polecam


Pałac i muzeum Adama Mickiewicza w Śmiełowie

Pałac i muzeum Adama Mickiewicza w Śmiełowie
Seba - gość
03-26-2017, 19:13:53
Byłem, widziałem, polecam...


Trasa

Gość
- gość
03-18-2017, 19:06:16


Ruiny Pałacu Napoleona

Ruiny Pałacu Napoleona
Miejscowy - gość
03-18-2017, 00:17:41
http://mojemazury.pl/7679,Kamieniec-Suski-palac-Napoleona-i-pani-Walewskiej.html#axzz4bczWSUn4


Zamek w Ogrodzieńcu

Zamek w Ogrodzieńcu
Radzio - gość
03-17-2017, 11:18:58
Byłem i polecam zdecydowanie. Miejsce fajne do odwiedzenia na moto, ale także samochodem z rodziną. Jest co zwiedzać.


Podwodna droga

Gość
asad - gość
03-14-2017, 15:45:51
oby się nikt nie nabrał


Ruiny Zamku w Ossolinie

Ruiny Zamku w Ossolinie
- gość
03-12-2017, 15:40:53


Ruiny Zamku w Ossolinie

Ruiny Zamku w Ossolinie
- gość
03-12-2017, 15:40:53


Nowy Duninów. Neogotycki pałac

Nowy Duninów. Neogotycki pałac
03-10-2017, 00:22:58
http://nowyduninow.info.pl/?page_id=235


Izdebki - winkle

Izdebki - winkle
Pyciocha szybciocha - gość
03-07-2017, 12:17:29
Znakomite miejsce. Ograniczenia tylko w głowie . Idzie gume pieknie pozamykać


Ruiny pałacu w Chwalmierzu

Ruiny pałacu w Chwalmierzu
03-06-2017, 10:57:04
foty by Wrom



› Legenda mapy

Miejsce spotkańMiejsce spotkań
Punkt widokowyPunkt widokowy
Kręta drogaKręta droga
Jezioro/plażaJezioro/Plaża
Tor motocyklowyTor motocyklowy
Zamek/ruiny zamkuZamek/Ruiny zamku
Miasto/Miejscowośc turystycznaMiasto/Miejscowość
Obiekty sakralneObiekty sakralne
MotocrossMotocross
Obiekty militarneObiekty militarne
MotocrossMuzea
Inna atrakcjaInna atrakcja


zaproponujmiejsce
Znasz ciekawe miejsce, którego nie ma jeszcze na mapie? Podziel się z nami - wpisz jego nazwe w polu wyżeji kliknij w przycisk zaproponuj miejsce.

Relacje z podróży motocyklowych


Wyprawa motocyklowa na Bałkany
Czytaj więcej





Chcesz mieć ciekawe miejsca i trasy zawsze przy sobie? Ściągnij aplikacje moto opinie na Androida, która pokaże Ci gdzie warto pojechać. Miejsca i trasy są one wyświetlane od najbliższych do coraz odleglejsyzch, a więc możesz odnaleźć ciekawe miejsce na krótszy jak i dłuższy wypad, a po przyjechaniu na miejsce sprawdzić czy w okolicy są jeszcze inne ciekawe miejsca lub kręte drogi. Obowiązkowa aplikacja każdego moto turysty! Zapraszamy :)
Moto opinie na Androida
Moto Opinie na Androida
Get it on Google Play



© 2012 by Moto-Opinie.info. Serwis moto-opinie.info nie ponosi odpowiedzialności za treść umieszczanych przez użytkowników opini.

Logowanie do moto-opinie.info
Login: Hasło:
Zapamiętaj mnie
Szybka rejestracja w moto-opinie.info :)
Login
Nazwa wyświetlana
E-mail
Hasło
Hasło(powtórz)