Get it on Google Play
Moto-Opinie na Windows Phone
+ DODAJ MIEJSCE

Burger Bary/restauracje
Spanie Noclegi
Pola namiotowe Pola namiotowe

ostatnio dodane zdjęcia
Żwirownia-podjazd-cross
Pomnik Harley-Davidson Fat Bob
Pomnik Harley-Davidson Fat Bob
Pomnik Harley-Davidson Fat Bob
Pomnik Harley-Davidson Fat Bob
Zamek Krzyżtopór
Karwów - Zalany Kamieniołom
Park Techniki Wojskowej - Zabrze
Ruiny Pałacu w Wierzbięcinie
Pałac w Żelmowie
Pałac Kennenbergów
Biebrzański Park Narodowy
Biebrzański Park Narodowy
Śluza Leśniewo Górne
Śluza Leśniewo Górne
Mamerki - Kwatera Naczelnego Dowództwa Wojsk Lądowych
Mamerki - Kwatera Naczelnego Dowództwa Wojsk Lądowych
Mamerki - Kwatera Naczelnego Dowództwa Wojsk Lądowych
Trasa 948 - Wzdłuż jeziora Międzybrodzkiego i Żywieckiego
Trasa 948 - Wzdłuż jeziora Międzybrodzkiego i Żywieckiego
Skalne miasto w Adršpach (Czechy)

»Wpisy na tablicach miejsc

Rdzawe Diamenty - Muzeum Motocykli w Ustroniu

Gość
Leo - gość
01-15-2017, 20:37:08
Ktoś kto miejsce to nazywa złomowiskiem niepowinien wogóle zabierać głosu to miejsce dla ludzi z pasją które trzeba zobaczyć a sam właściciel jest człowiekiem pozytywnie z akreconym


Muzeum Molke (Muchołapka)

Muzeum Molke (Muchołapka)
icelander - gość
01-15-2017, 11:23:52
Zdjęcie z lewej strony jest plagiatem. "Zdjęciem założycielskim" mitu tzw muchołapki było foto z 1998 roku:
http://galeria.olympusclub.pl/displayimage.php?album=1513&pid=12084#top_display_media


Zajazd u Rzepki

Gość
- gość
01-14-2017, 21:42:39


Fabryka materiałów wybuchowych - Brożek, Zasieki

Fabryka materiałów wybuchowych - Brożek, Zasieki
01-13-2017, 10:30:22
Fabryka materiałów wybuchowych - w województwie lubuskim znajdują się pozostałości po fabryce zbrojeniowej III Rzeszy. Kompleks budynków wpisany jest do rejestru zabytków. Ludzie pracowali tu przymusowo. Pracowników było aż 25 tysięcy. Wśród nich Polacy, Czesi, Holendrzy, Rosjanie. Funkcjonowała tutaj elektrownia wodna, położono tory kolejowe, istniała gęsta sieć betonowych ulic. Cała inwestycja zajmowała 500 hektarów. Cały kompleks natomiast położony jest w gęstym lesie ;-)


Jezioro Paprocańskie - Tychy

Jezioro Paprocańskie - Tychy
Tomasz-Moto - gość
01-12-2017, 20:47:30
Super miejsce wspomienia z zespolem dzem Rysiek Ridel tam wlasnie wziol pierwszy raz narkotyk super a w parku napisal piosenka super miejsce polecam


Brzeźnica-Kolonia - Radziecka baza rakietowa

Brzeźnica-Kolonia - Radziecka baza rakietowa
SMMB - gość
01-12-2017, 11:49:20
w pobliskiej Brzeźnicy jest Stowarzyszenie Miłośników Motocykli i ma w środku miejscowości swoją siedzibę gdzie można odpocząć schować się pod dachem przed deszczem a i rozbić namiot też można
Dla motocyklistów zawsze otwarte! jak zamknięte dzwoń 507766331



Kazimierz Dolny nad Wisłą

Kazimierz Dolny nad Wisłą
Albert - gość
01-12-2017, 10:48:49
Panowie i Panie - planuje weekendowy wypad w maju do Kazimierza. Dojazd 1 dzień ze Szczecina i drugi dzień zwiedzanie oraz powrót. Czy ktoś poleci jakiś fajny nocleg z bezpiecznym parkingiem na moto? Potrzebne sprawdzone miejscówki


Osada w Biskupinie

Osada w Biskupinie
01-11-2017, 10:36:51
Osada w Biskupinie - można ją znaleźć na Pojezierzu Gnieźnieńskim (woj. kujawsko-pomorskie). Znaleziono tutaj pozostałości po starożytnej osadzie. W 1994 roku miejsce to uznano za pomnik historii Polski. Osada obronna kultury łużyckiej powstała najprawdopodobniej w 738 r.p.n.e. Jej powierzchnia liczyła sobie 2 ha. Obecnie znajdują się tu w pełni zrekonstruowane wały obronne, bramy, ulice i budynki mieszkalne. A co roku, we wrześniu odbywa się tu festyn biskupiński.


Pomnik Harley-Davidson Fat Bob

Pomnik Harley-Davidson Fat Bob
01-10-2017, 19:20:27
Co roku na początku września w Faak am See odbywa sie European Bike Week
Głóne skrzypce gra tam Harley-Davidson


Zamek w Oporowie

Zamek w Oporowie
Jurgen - gość
01-05-2017, 09:10:10
FAJNE MIEJSCE SUPER ZAMEK POLECAM


Góra widokowa Żerniki

Góra widokowa Żerniki
Piotr Yamaha - gość
01-02-2017, 16:24:29
Świetne widoki , dzieki za wskazówki


Pstrąże-Strachów

Pstrąże-Strachów
gs riders - gość
12-31-2016, 00:23:47
Niestety straże juz nie istnieje zostalo wyburzone z powodu wysokich opłat za ziemie na której stały rosyjskie bloki. Niewiem jak z budynkami poniemieckimi z cegły klinkierowej.


Pstrąże-Strachów

Pstrąże-Strachów
- gość
12-31-2016, 00:20:03


Zamek Neamt - Rumunia

Zamek Neamt - Rumunia
- gość
12-28-2016, 12:31:30


Bunkier Kolejowy w Jeleniu

Bunkier Kolejowy w Jeleniu
- gość
12-26-2016, 15:47:36


Bunkier Kolejowy w Jeleniu

Bunkier Kolejowy w Jeleniu
Pelowy - gość
12-26-2016, 15:31:04
Miejscówka godna polecenia, ale odradzam wjazd do środka motocyklem ponieważ jest tam dużo szkieł z rozbitych butelek,lepiej latarka w dłoń i zwiedzanie
z "buta"


Góra widokowa Kleczew

Góra widokowa Kleczew
John - gość
12-25-2016, 19:52:31
oo ciekawe, sportem byłem przy koparce, ale ta górka obok nie dawała mi spokoju, ostatecznie nie wjeżdżałem, w przyszłym sezonie muszę nadrobić, okolice Konina są bardzo ciekawe. Pozdrawiam!


Trasa 948 - Wzdłuż jeziora Międzybrodzkiego i Żywieckiego

Trasa 948 - Wzdłuż jeziora Międzybrodzkiego i Żywieckiego
12-23-2016, 18:25:19
W pobliżu zbiornik elektrowni na Górze Żar, która pompuje i spuszcza wodę w zależności od zapotrzebowania na prąd.


Skalne miasto w Adršpach (Czechy)

Gość
DonPedro - gość
12-23-2016, 17:47:33
Piaskowce podobne do tych w Górach Sowich, ale jak tam jest bardziej szczelinowato, tak tu jest bardziej kolumnowato. ;-)
Na zwiedzenie trzeba zarezerwować min. 2h a lepiej jest ten czas podwoić.
Przy wejściu sklepiki. Na terenie "parku" NIE MA toalet, potrzeby trzeba ałatwić przed wejściem. Załatwianie swoich potrzeb w parku grozi surowymi karami.
Moim zdaniem pozycja obowiązkowa dla miłośników gór.


Przełęcz Walimska

Przełęcz Walimska
DonPedro - gość
12-19-2016, 20:57:35
Zapomniałem dodać, że na tym brukowym odcinku w dół do Walimia jest poprzeczny garb, na którym można ostro wylecieć w górę. Warto mieć to na uwadze.


Przełęcz Walimska

Przełęcz Walimska
DonPedro - gość
12-19-2016, 20:54:03
Fajna i nietrudna trasa, przy zjeździe do Walimia trzeba zachować ostrożność - brukowe winkle mogą być b.śliskie.


Nikiszowiec

Nikiszowiec
Zagłębiak - gość
12-08-2016, 12:21:31
A czemu wieczorem nie ? tam tylko podpite hanyskie menele sie kręcą


Mosty w Stańczykach

Mosty w Stańczykach
12-05-2016, 09:53:23
Mosty w Stańczykach - nieczynna już infrastruktura kolejowa. Zwane Akweduktami Puszczy Romnickiej. Jedne z najwyższych w Polsce. Długie na 180 metrów, osiągające wysokość prawie 37 metrów, są jednymi z największych atrakcji turystycznych województwa warmińsko-mazurskiego ;-)


Trójstyk Polska-Rosja-Litwa

Trójstyk Polska-Rosja-Litwa
12-02-2016, 10:16:55
Trójstyk granic Wisztyniec - to tutaj na krańcach Polski, spotykają się granice Polski, Litwy i Rosji. Stoi tutaj dwumetrowy, granitowy słup, a na nim poszczególne godła państw. Prowadzi tutaj ścieżka poznawcza: "Trójstyk granic - biegun zimna", wprost z parkingu położonego przy głównej drodze ;-)


Gościniec Perła Zachodu

12-01-2016, 11:44:13
http://www.perlazachodu.eu/index.php



› Legenda mapy

Miejsce spotkańMiejsce spotkań
Punkt widokowyPunkt widokowy
Kręta drogaKręta droga
Jezioro/plażaJezioro/Plaża
Tor motocyklowyTor motocyklowy
Zamek/ruiny zamkuZamek/Ruiny zamku
Miasto/Miejscowośc turystycznaMiasto/Miejscowość
Obiekty sakralneObiekty sakralne
MotocrossMotocross
Obiekty militarneObiekty militarne
MotocrossMuzea
Inna atrakcjaInna atrakcja


zaproponujmiejsce
Znasz ciekawe miejsce, którego nie ma jeszcze na mapie? Podziel się z nami - wpisz jego nazwe w polu wyżeji kliknij w przycisk zaproponuj miejsce.

Relacje z podróży motocyklowych


Wyprawa motocyklowa na Bałkany
Czytaj więcej





Chcesz mieć ciekawe miejsca i trasy zawsze przy sobie? Ściągnij aplikacje moto opinie na Androida, która pokaże Ci gdzie warto pojechać. Miejsca i trasy są one wyświetlane od najbliższych do coraz odleglejsyzch, a więc możesz odnaleźć ciekawe miejsce na krótszy jak i dłuższy wypad, a po przyjechaniu na miejsce sprawdzić czy w okolicy są jeszcze inne ciekawe miejsca lub kręte drogi. Obowiązkowa aplikacja każdego moto turysty! Zapraszamy :)
Moto opinie na Androida
Moto Opinie na Androida
Get it on Google Play



© 2012 by Moto-Opinie.info. Serwis moto-opinie.info nie ponosi odpowiedzialności za treść umieszczanych przez użytkowników opini.

Logowanie do moto-opinie.info
Login: Hasło:
Zapamiętaj mnie
Szybka rejestracja w moto-opinie.info :)
Login
Nazwa wyświetlana
E-mail
Hasło
Hasło(powtórz)