Get it on Google Play
Moto-Opinie na Windows Phone
+ DODAJ MIEJSCE

Burger Bary/restauracje
Spanie Noclegi
Pola namiotowe Pola namiotowe

ostatnio dodane zdjęcia
Odwrócony most kolejowy Chrzypsko Małe
Odwrócony most kolejowy Chrzypsko Małe
Bielsko Biała - Rynek i ul. Schodowa
Bielsko Biała - Rynek i ul. Schodowa
Bielsko Biała - Rynek i ul. Schodowa
Bielsko Biała - Rynek i ul. Schodowa
Bielsko Biała - Rynek i ul. Schodowa
Bielsko Biała - Rynek i ul. Schodowa
Bielsko Biała - Rynek i ul. Schodowa
Bielsko Biała - Rynek i ul. Schodowa
Bielsko Biała - Rynek i ul. Schodowa
Bielsko Biała - Rynek i ul. Schodowa
ZAJAZD MUSTANG
ZAJAZD MUSTANG
Bobrowniki - Ruiny Zamku
KADZIELNIA - REZERWAT I AMFITEATR
Elektrownia Wodna - Łapino
Fort Gerharda w Świnoujściu
SANKTUARIUM MATKI BOŻEJ GIETRZWAŁDZKIEJ
Zamek Karnity
Czubatka - widok na pustynie Błędowską

»Wpisy na tablicach miejsc

Zamek w Radzyniu Chełmińskim

Zamek w Radzyniu Chełmińskim
Darek - gość
04-16-2018, 23:35:58
Rewelacja. Jeżeli ktoś lubi tego typu rozrywki to można śmiało polecić. Eksponaty typu hełmy, tarce, miecze itd można przymierzać co jest dodatkowym atutem dla dzieciaków. Widok z wież świetny.


Sztolnie Walimskie

Sztolnie Walimskie
Benski - gość
04-16-2018, 17:04:26
Warto tu spędzić godzinę swej podróży. Zwiedzanie z przewodnikiem daje możliwość uzyskania sporej dawki informacji o całym kompleksie Riese. Zwiedzanie, oprócz opowieści przewodnika uzupełnione jest efektami multimedialnymi. Robią one wrażenie na zwiedzających. Uwaga! Zimno! Temperatura wewnątrz to ok 5-7C.


Zamek Grodno

Zamek Grodno
Benski - gość
04-16-2018, 17:00:26
Zamek jest w trakcie rewitalizacji. Trwają aktualnie prace przy odnawianiu murów. I widać ten postęp. To cieszy. Kupując bilet warto od razu zapłacić za bilet łączony do zwiedzania sztolni Walimskich, czyli fragmentu budowli wchodzących w skład kompleksu Riese. Zwłaszcza, że droga z zamku do sztolni ma sporo pięknych winkli.


Tarnobrzeg zalew

Gość
- gość
04-12-2018, 11:43:56


Ruiny pałacu w Naroku

Ruiny pałacu w Naroku
weber4382 - gość
04-12-2018, 08:02:09
Pałacyk wyremontowany, ładny, własność prywatna, zakaz wstępu. Nie warto się fatygować specjalnie, bo nie ma po co, można tylko zerknąć za betonowego płotu przejeżdżając.


Zamek w Tykocinie

Zamek w Tykocinie
Lafi - gość
04-12-2018, 07:21:20
Super miejsce na zwiedzenie zameczku


Piramida w Rapie

Piramida w Rapie
Śnieżynka - gość
04-11-2018, 14:22:37
Super miejsce - polecam!


Wielka koparka czerpakowa

Wielka koparka czerpakowa
PO 600N - gość
04-10-2018, 07:24:25
Fajna koparka, można zrobić przerwę na papierosa. Ogólnie ciekawa okolica do polatania.


Bielsko Biała - Rynek i ul. Schodowa

Bielsko Biała - Rynek i ul. Schodowa
04-09-2018, 14:15:31
Bielsko Biała traktowana jest jako punkt przelotowy na drodze do innych atrakcji Beskidów, warto jednak zatrzymać się na urokliwym starym rynku miasta. Bardzo ładne i klimatyczne kamienice i perełka dla motocyklistów z zacięciem fotograficznym - ul. Schodowa.


Załuż Słonne - świetne winkle

Załuż Słonne - świetne winkle
Cinek - gość
04-08-2018, 19:17:10
Fajne miejsce ale polecam Izdedki tam mozna posmigac


Przełęcz Jugowska-Kamionki

Przełęcz Jugowska-Kamionki
Krzychu09 - gość
04-08-2018, 16:05:47
Trasa piękna wszystko w jednym. Super widoki Winkler i asfaltem. Jest gdzie się rozwinąć.


Przełęcz Walimska

Przełęcz Walimska
Krzychu09 - gość
04-08-2018, 16:04:17
Trasa dość ciekawa, zaś droga beznadziejną. Polecam przełęcz Jugowską.


Goraj - Zamek

Goraj - Zamek
- gość
04-08-2018, 13:03:09
Siedziba Technikum leśnego


Termalne jeziorko - Kalameny, Słowacja

Termalne jeziorko - Kalameny, Słowacja
Pelowy - gość
04-07-2018, 21:35:39
Bardzo fajna miejscówka godna polecenia woda ciepła chyba siarkowa totalny relaks.Pełen luz.Polecam, bardzo dobrze że jeszcze jest to czysta surowa przyroda,nie spaprana przez ludzi


Wieża widokowa na Wzgórzu Kaplicznym.

Wieża widokowa na Wzgórzu Kaplicznym.
- gość
04-07-2018, 16:34:55


Stawy Milickie

Stawy Milickie
Matus - gość
04-07-2018, 15:47:57
Dobry cel podróży by wyskoczyc na świeżą rybę, mniejwiecej po srodku stawow jest dobry zajazd, za nowym zamkiem


33 Baza Lotnictwa Transportowego

33 Baza Lotnictwa Transportowego
KdF - gość
04-05-2018, 09:00:42
Baza generalnie dostępna tylko w dni otwarte, ale w pobliżu jest przepiękne jeż. Powidzkie.


Atomowa Kwatera Dowodzenia

Atomowa Kwatera Dowodzenia
Pirr - gość
04-02-2018, 13:42:43
Budynek rozebrany.


Elektrownia Wodna - Łapino

Elektrownia Wodna - Łapino
03-25-2018, 18:45:58
Jedna z kilku małych elektrowni na rzece Raduni.


Zamek w Basiekierach

Zamek w Basiekierach
Jwit - gość
03-25-2018, 17:08:35
Fajne ruiny. Bardzo zadbany teren. Jest klimat.


Długi Targ w Gdańsku

Długi Targ w Gdańsku
Tulster - gość
03-22-2018, 00:19:49
Jedno z najatrakcyjniejszych miejsc w Polsce.


Zbiornik Sudety - Bielawa

Zbiornik Sudety - Bielawa
fajka3 - gość
03-17-2018, 18:19:08
Od stycznia 2018 jezioro ma oficjalną nazwę - Jezioro Bielawskie. Także fajnie by było jak by administratorzy zmienili nazwę na stronie. Nawet ruszyła oficjalna strona internetowa www.jeziorobielawskie.com.pl


Resteuracja i hotel pod Kolumnami - Pilica

Resteuracja i hotel pod Kolumnami - Pilica
Filip - gość
03-13-2018, 16:20:47
Polecam to miejsce.
burgery nie takie małe jak na zdjęciu poniżej cena od 15 do 20zł. Wysmazone na różowo i smaczne. Parking zaraz przed knajpą.


Ruiny Zamku w Owiesnie

Ruiny Zamku w Owiesnie
- gość
03-11-2018, 19:39:17


Atomowa Kwatera Dowodzenia

Atomowa Kwatera Dowodzenia
Morte - gość
02-20-2018, 13:23:29
Z tego co wiem rozebrali to i już nie ma zwiedzania :(



› Legenda mapy

Miejsce spotkańMiejsce spotkań
Punkt widokowyPunkt widokowy
Kręta drogaKręta droga
Jezioro/plażaJezioro/Plaża
Tor motocyklowyTor motocyklowy
Zamek/ruiny zamkuZamek/Ruiny zamku
Miasto/Miejscowośc turystycznaMiasto/Miejscowość
Obiekty sakralneObiekty sakralne
MotocrossMotocross
Obiekty militarneObiekty militarne
MotocrossMuzea
Inna atrakcjaInna atrakcja


zaproponujmiejsce
Znasz ciekawe miejsce, którego nie ma jeszcze na mapie? Podziel się z nami - wpisz jego nazwe w polu wyżeji kliknij w przycisk zaproponuj miejsce.

Relacje z podróży motocyklowych


Wyprawa motocyklowa na Bałkany
Czytaj więcej





Chcesz mieć ciekawe miejsca i trasy zawsze przy sobie? Ściągnij aplikacje moto opinie na Androida, która pokaże Ci gdzie warto pojechać. Miejsca i trasy są one wyświetlane od najbliższych do coraz odleglejsyzch, a więc możesz odnaleźć ciekawe miejsce na krótszy jak i dłuższy wypad, a po przyjechaniu na miejsce sprawdzić czy w okolicy są jeszcze inne ciekawe miejsca lub kręte drogi. Obowiązkowa aplikacja każdego moto turysty! Zapraszamy :)
Moto opinie na Androida
Moto Opinie na Androida
Get it on Google Play



© 2012 by Moto-Opinie.info. Serwis moto-opinie.info nie ponosi odpowiedzialności za treść umieszczanych przez użytkowników opini.

Logowanie do moto-opinie.info
Login: Hasło:
Zapamiętaj mnie
Szybka rejestracja w moto-opinie.info :)
Login
Nazwa wyświetlana
E-mail
Hasło
Hasło(powtórz)