Get it on Google Play
Moto-Opinie na Windows Phone
+ DODAJ MIEJSCE

Burger Bary/restauracje
Spanie Noclegi
Pola namiotowe Pola namiotowe

ostatnio dodane zdjęcia
Pałac w Trzęsaczu
Pałac w Trzęsaczu
Rewal - Plac wielorybów
Trzęsacz
Trzęsacz
Trzęsacz
Trzęsacz
Lipa Babka
Piekielne Doły
Piekielne Doły
Schron Wędrowiec - Węgierska Górka
Bikercamp Budapeszt
Przełęcz nad Łapszanką
Droga Jurgów - Podspady
Droga Jurgów - Podspady
Droga Jurgów - Podspady
Droga Jurgów - Podspady
Zbiornik Sudety - Bielawa
Zapora na Jeziorze Żywieckim
Góra Żar

»Wpisy na tablicach miejsc

Bikercamp Budapeszt

Bikercamp Budapeszt
Irek - gość
09-15-2018, 16:19:56
Byłem tam dwukrotnie 3 lata temu podczas nocowania w trasie do Chorwacji. Wszystko co niezbędne jest na tym campingu. Miejsce pod namiot nie jest specjalnie wydzielone tylko jest plac na którym rozstawia się namiot, jest możliwość wjazdu tam motocyklem. Na plus jest lodówka, ławki pod zadaszeniem gdyby padało. W okresie gdy ja byłem, nie było problemu aby schować tam motocykle na noc.
Bliska okolica tej lokalizacji raczej nie ma nic ciekawego do zaoferowania, ale jest większy market i kilka restauracji przy głównej ulicy nieopodal. Samo umiejscowienie jest w bocznej uliczce więc w miarę spokojnie, wejście jest zamykane na klucz i dostępne dla gości. Pamiętam, że często było słychać samoloty podchodzące do lądowania na lotnisku nie daleko, a ich trasa przebiegała niemal bezpośrednio nad campingiem.

Ogólnie to polecam to miejsce, jeśli jesteśmy zmuszeni nocować w Budapeszcie, cena rozsądna.


Droga Jurgów - Podspady

Droga Jurgów - Podspady
Drzewo - gość
09-12-2018, 21:42:48
Chyba nie będzie przesadą, jeśli powiem, że jest to jeden z najbardziej malowniczych odcinków w Tatrach i chyba w Polsce. Droga prowadzi od Jurgowa na stronę Słowacką - do miejscowości Podspady. Idealny pomysł na jesienny wypad motocyklowy.


Zbiornik Sudety - Bielawa

Zbiornik Sudety - Bielawa
snr - gość
09-12-2018, 19:02:32
Bardzo przyjemne miejsce, zwłaszcza o zachodzie słońca, ale jak tak piszą poprzednicy, warto zajechać "przy okazji"


Chleb Praojców przy winklach w Pieskowej skale

Chleb Praojców przy winklach w Pieskowej skale
miron2182 - gość
09-11-2018, 23:26:46
Odwiedzone 8.09.2018. Bardzo dobra kiełbaska z grilla ze świeżym pieczywem i ogóraskiem małosolnym. Kawa też całkiem przyzwoita. Miła obsługa.


Zabytkowa Kopalnia Węgla Kamiennego Guido

Zabytkowa Kopalnia Węgla Kamiennego Guido
miron2182 - gość
09-11-2018, 23:23:40
Super miejsce. Na górze fajny postindustrialny klimat. Ale największe wrażenie robi zwiedzanie części podziemnej. Dobry parking w okolicy.


Jezioro Niepruszewskie - Plaża

Jezioro Niepruszewskie - Plaża
- gość
09-11-2018, 21:25:06


Restauracja pod Motocykle

Gość
- gość
09-10-2018, 11:11:31


Zamek i Park w Gołuchowie

Zamek i Park w Gołuchowie
Kapsun - gość
09-09-2018, 18:19:25
A ja bylem, były żubry, daniele i DZIKI WIELKOPOLSKA


Pałac w Krowiarkach

Pałac w Krowiarkach
Jarczik81 - gość
09-09-2018, 16:41:55
Byłem...właściciel na miejscu, wystarczy spytać i można wejść na teren i zwiedzać....piękne miejsce z duszą...


Odwrócony most kolejowy Chrzypsko Małe

Odwrócony most kolejowy Chrzypsko Małe
@imaydaypl - gość
09-09-2018, 07:43:38
Byłem w zeszłym tygodniu, faktycznie interesujące miejsce, przejście przez most generuje przypływ adrenaliny. Miałem okazję załapać się na grupe turystów z przewodnikiem więc miałem streszczenie historii tego obiektu za free.


Jezioro Wdzyckie

Jezioro Wdzyckie
ŚNIEŻYNKA - gość
09-07-2018, 20:36:53
Urokliwe jezioro. Bardzo czysta woda


Droga 537, Słowacja - Dookoła Tatr

Droga 537, Słowacja - Dookoła Tatr
09-03-2018, 10:20:34
Ze względu na widoki polecam kierunek na wschód


Zakopianka - Kraków, Zakopane

Zakopianka - Kraków, Zakopane
Tom_F4 - z Kraków - gość
09-03-2018, 10:14:51
Trasa obfitująca w piękne zakręty, i widoczki. Duże natężenie ruchu, nie tylko w weekendy, dlatego upodobałem sobie ranki, bądź późniejsze godziny.
Do szybkich przelotów polecam odcinek dwupasmowy Kraków - Myślenice (dwa pasy, piękne zakręty), później ~prosty odcinek do Lubień, po czym zwężenie nadające trasie charakter bardziej turystyczny (za wyjątkiem Patelni na Chabówce). Mimo 50k przejechanych w 8 lat, najlepsza z poznanych tras dla sporta w Polsce

Z uwagi na trwającą od ponad roku budowę dwupasmówki Lubień-Rabka, odradzam odcinek objęty budową w mokre dni. Mocno usyfia motocykl gliniastym?-błotem


Zameczek Prezydenta RP - Wisła

Zameczek Prezydenta RP - Wisła
Gość - gość
09-03-2018, 08:57:17
Letni zameczek Prezydencki w Wiśle. Na miejscu restauracja i przepiękny taras widokowy na jezioro Czerniańskie - te, z którego bierze się początek rzeki Wisły.


Podnośnia statków Niederfinow - Niemcy

Podnośnia statków Niederfinow - Niemcy
kapsun - gość
09-02-2018, 19:02:46
Genialne miejsce, polecam


Zbójnicka Chata - Ustroń, Równica

Zbójnicka Chata - Ustroń, Równica
Panga - gość
09-02-2018, 18:42:35
Restauracja z pięknymi widokami na Beskid Śląski. Nieco wyżej również warto odwiedzić Dwór Skibówki - widoczki nieco inne, ale tak samo piękne.


Inwałd - Park Miniatur

Inwałd - Park Miniatur
- gość
09-02-2018, 14:28:38


Kopiec Kościuszki w Krakowie

Kopiec Kościuszki w Krakowie
09-01-2018, 18:33:35
Jakoś nigdy mi nie było po drodze na kopiec Kościuszki, ale dzisiaj pojechałem i powiem jedno - warto zobaczyć. Widoczek z całą panoramą Krakowa w każdym kierunku jest wart biletu za 14 PLN Zdecydowanie


Jezioro Berzdorfer See - Niemcy

Jezioro Berzdorfer See - Niemcy
kapsun - gość
09-01-2018, 09:38:16
Genialnie miejsce, polecam na jednodniową wycieczkę


Šútovské jazero - Słowacja

Šútovské jazero - Słowacja
P4W3Ł - gość
08-31-2018, 21:21:05
Super miejsce na godzinkę odpoczynku w trasie (szybka kąpiel w jeziorze) niby zakaz kąpieli, ale z powodu braku ratownika, ogólnie wszyscy się kąpią. Byliśmy w niedzielę i było pełno ludzi.


Drewniany Gród Rycerski - Kochłowice

Drewniany Gród Rycerski - Kochłowice
Marii - gość
08-31-2018, 10:54:42
Polecam na 1000% świetne miejsce na mały wypad moto.


Trasa Garcz-Wieżyca

Gość
glowka17 - gość
08-30-2018, 14:03:20
Trzeba poczekać parę lat aż nawierzchnię wymienią


Molo - restauracja i plaża

Molo - restauracja i plaża
08-29-2018, 12:16:08
Fajne miejsce na postój w czasie trasy. Jest sztuczne jezioro, można sobie popływać plastikowym łabędziem i wypić kawę na sztucznej wyspie Elegancko!


Błędne Skały - Kudowa Zdrój

Błędne Skały - Kudowa Zdrój
- gość
08-26-2018, 11:23:38


Bieszczadzka Przystań Motocyklowa

Bieszczadzka Przystań Motocyklowa
Piotr - gość
08-25-2018, 21:22:16
Polecam zajrzeć chociaż na kawę, choć ja byłem tam 5 dni i jestem zadowolony i na pewno tam kiedyś wrócę ;-)



› Legenda mapy

Miejsce spotkańMiejsce spotkań
Punkt widokowyPunkt widokowy
Kręta drogaKręta droga
Jezioro/plażaJezioro/Plaża
Tor motocyklowyTor motocyklowy
Zamek/ruiny zamkuZamek/Ruiny zamku
Miasto/Miejscowośc turystycznaMiasto/Miejscowość
Obiekty sakralneObiekty sakralne
MotocrossMotocross
Obiekty militarneObiekty militarne
MotocrossMuzea
Inna atrakcjaInna atrakcja


zaproponujmiejsce
Znasz ciekawe miejsce, którego nie ma jeszcze na mapie? Podziel się z nami - wpisz jego nazwe w polu wyżeji kliknij w przycisk zaproponuj miejsce.

Relacje z podróży motocyklowych


Wyprawa motocyklowa na Bałkany
Czytaj więcej





Chcesz mieć ciekawe miejsca i trasy zawsze przy sobie? Ściągnij aplikacje moto opinie na Androida, która pokaże Ci gdzie warto pojechać. Miejsca i trasy są one wyświetlane od najbliższych do coraz odleglejsyzch, a więc możesz odnaleźć ciekawe miejsce na krótszy jak i dłuższy wypad, a po przyjechaniu na miejsce sprawdzić czy w okolicy są jeszcze inne ciekawe miejsca lub kręte drogi. Obowiązkowa aplikacja każdego moto turysty! Zapraszamy :)
Moto opinie na Androida
Moto Opinie na Androida
Get it on Google Play



© 2012 by Moto-Opinie.info. Serwis moto-opinie.info nie ponosi odpowiedzialności za treść umieszczanych przez użytkowników opini.

Logowanie do moto-opinie.infoZaloguj przez FB
Login: Hasło:
Zapamiętaj mnie
Szybka rejestracja w moto-opinie.info :)
Login
Nazwa wyświetlana
E-mail
Hasło
Hasło(powtórz)