Get it on Google Play
Moto-Opinie na Windows Phone
+ DODAJ MIEJSCE

Burger Bary/restauracje
Spanie Noclegi
Pola namiotowe Pola namiotowe

ostatnio dodane zdjęcia
Rożnów, Grobowiec Piramida rodu Von Eben
Byczyna, miasto otoczone murem
Muzeum techniki i gospodarstwa rolnego
Jezioro pokopalniane
Turkusowe Jezioro
Pogoria 1 - Plaża Rybaczówka
Kościółek Św. Mikołaja
Wieża Widokowa na Brzance
Kodeń
Ośrodek wypoczynkowy Kabel
Ośrodek wypoczynkowy Kabel
Ośrodek wypoczynkowy Kabel
Pałac w Glince
Pałac w Glince
Góra Graniczna - wieża widokowa
Góra Graniczna - wieża widokowa
Góra Graniczna - wieża widokowa
Była baza wojskowa
Góra widokowa Żerniki
Grodziska Kolej Drezynowa
Ruiny zakładu wielkopiecowego

»Wpisy na tablicach miejsc

Wieża Widokowa na Brzance

Wieża Widokowa na Brzance
Wojtek - gość
06-14-2019, 14:51:13
Poprzedni komentarz był pisany dawno temu więc możliwe że od tamtego czasu dużo się zmieniło. Wystarczy wjechać od strony jodłówki Tuchowskiej są eleganckie oznaczenia na bacówkę i wjeżdżamy asfaltem w zasadzie pod samą bacówkę. Byłem tam w zeszłym tygodniu i ani kroku nie musiałem zrobić pieszo.


Kodeń

Kodeń
- gość
06-13-2019, 12:28:30


Trakt Partyzancki

Gość
- gość
06-12-2019, 17:00:03


Zalew Leźnica Wielka Osiedle

Zalew Leźnica Wielka Osiedle
- gość
06-11-2019, 22:13:16
Jakieś fake. Zalew w leźnicy wielkiej jest niedaleko Łęczycy. A dokładniej to pomiędzy ozorkowem A łęczycą.


Góra Graniczna - wieża widokowa

Góra Graniczna - wieża widokowa
endurboy660 - gość
06-10-2019, 12:36:59
Miejsce godne odwiedzenia, blisko granicy z Polską


Grodzisko Owidz

Gość
DanteX - gość
06-07-2019, 10:46:46
rekonstrukcja XI-wiecznego grodu zlokalizowana w Owidzu, w gminie Starogard Gdański. Jest to samorządowa instytucja kultury, działająca od 2012.


Wieża widokowa przy Odrze

Gość
- gość
06-04-2019, 21:59:37
Niestety dojazd tylko rowerem a widoki takie sobie więc szkoda czasu


Stawy Topiło

Stawy Topiło
Piotr - gość
06-03-2019, 21:48:40
Dawna osada leśników. Miejsce odcięte od cywilizacji. Można dojechać motungiem. Jednym słowem Cisza.


Zamek w Reszlu

Zamek w Reszlu
Sławek - gość
06-03-2019, 21:09:42
Warto obejrzeć wystawę średniowiecznych narzędzi tortur.


Zamek w Reszlu

Zamek w Reszlu
- gość
06-03-2019, 21:05:44


Łoś z Dłutowskiego Lasu

Łoś z Dłutowskiego Lasu
- gość
06-03-2019, 08:18:37
Byłem wczoraj.naprawdr ciekawe miejsce, upamiętniające bohaterów.


Rudy102

Rudy102
kkurc - gość
06-03-2019, 08:01:09
POZOSTAŁOŚCI PO JEDNOSTCE WOJSKOWEJ SŁUŻYŁEM W NIEJ . PARĘ KILOMETRÓW DALEJ ZAMEK W CZERSKU POLECAM


Pstrąże-Strachów

Pstrąże-Strachów
Emtik - gość
06-03-2019, 06:17:54
Nic tam nie ma poza stertami gruzu


Duszno - Punkt widokowy

Duszno - Punkt widokowy
Aras - gość
06-02-2019, 19:33:04
Bardzo fajne miejsce, ładne widoki i pełen spokój i cisza. Choć ostatnie 15 km to bardziej droga dla enduro niż dla hayabusy ale powolutku da się przejechać. Polecam zabrać ze sobą lornetkę.


Park Dzikich Koni

Gość
- gość
06-01-2019, 11:57:12


Przełęcz Pordoi Pass - Dolomity

Przełęcz Pordoi Pass - Dolomity
Hayaa4 - gość
05-30-2019, 12:51:18
Hayjka K8 to Porshe w śrud motocykli pod każdym względem latałem trzy lata
po sprzedaży czuję się osamotniony nawet nie cieszy BMW S100 RR


Zamek Bąkowiec - Morsko

Zamek Bąkowiec - Morsko
Jaro MotoVlog - gość
05-26-2019, 12:42:26
Fajny, ale w zamknięty. Niby w remoncie, ale kiedy się skończy, to nie wiadomo.


Górka Siewierska

Górka Siewierska
JaroMotoVlog - gość
05-25-2019, 21:02:31
No tak średnio z dojazdem. Droga piaszczosto-dziurawo-kamieniasta. Fazerem miałem ciężko, także sporty raczej odpadają.


Plaża nad Jeziorem w Pławniowicach.

Plaża nad Jeziorem w Pławniowicach.
Laxamoto - gość
05-22-2019, 21:35:46
Mieszkam nieopodal , zachęcam do odwiedzenia tego miejsca. W sezonie wakacyjnym bardzo dużo turystów, miejsce na grilla i jedzie w budkach. Jest gdzie spacerować i odpocząć .


Zamek i Park Zamkowy w Suchej Beskidzkiej

Zamek i Park Zamkowy w Suchej Beskidzkiej
05-19-2019, 22:01:41
Nazywany jest małym Wawelem z powodu dziedzińca podobnego do tego z zamku na Wawelu. Działa obecnie jako muzeum miejskie oraz hotel i restauracja. Można coś zjeść, wypić, odpocząć w cieniu parku. Jak najbardziej na plus. Polecam to miejsce.


Zamek na wodzie

Zamek na wodzie
Nemo - gość
05-18-2019, 20:36:21
Piekne miejsce. Parking gdzie mozna postawic moto. Piekny park dookola zamku. Jak ktos zainteresowany to chyba co 1h chodzi przewodnik ktory opowiada historie tego miejsca. Polecam fajna miejscowka na wycieczke. Na miejscu jest jakas kawiarnia lub restauracja.


Skansen Słowian i Wikingów

Skansen Słowian i Wikingów
- gość
05-18-2019, 11:53:51


Zatoczka nad j. Solińskim

Gość
Romek - gość
05-04-2019, 21:17:48
Bardzo urokliwa zatoczka na jeziorze Solińskim. Płytka i przejrzysta woda, blisko kamping Jedno z ciekawszych miejsc nad Soliną.


Zamek Łapalice

Zamek Łapalice
Wicher Tarpno - gość
05-04-2019, 19:22:23
Ciekawe miejsce. Bardzo ciekawa historia powstania oraz losow budowli


Pałac Rosenbergów

Pałac Rosenbergów
WicherTarpno - gość
05-04-2019, 02:12:16
Palac moze i jest , moze i ciekawy lecz w prywatnych rekach i nie ma do niego wstepu.



› Legenda mapy

Miejsce spotkańMiejsce spotkań
Punkt widokowyPunkt widokowy
Kręta drogaKręta droga
Jezioro/plażaJezioro/Plaża
Tor motocyklowyTor motocyklowy
Zamek/ruiny zamkuZamek/Ruiny zamku
Miasto/Miejscowośc turystycznaMiasto/Miejscowość
Obiekty sakralneObiekty sakralne
MotocrossMotocross
Obiekty militarneObiekty militarne
MotocrossMuzea
Inna atrakcjaInna atrakcja


zaproponujmiejsce
Znasz ciekawe miejsce, którego nie ma jeszcze na mapie? Podziel się z nami - wpisz jego nazwe w polu wyżeji kliknij w przycisk zaproponuj miejsce.

Relacje z podróży motocyklowych


Wyprawa motocyklowa na Bałkany
Czytaj więcej





Chcesz mieć ciekawe miejsca i trasy zawsze przy sobie? Ściągnij aplikacje moto opinie na Androida, która pokaże Ci gdzie warto pojechać. Miejsca i trasy są one wyświetlane od najbliższych do coraz odleglejsyzch, a więc możesz odnaleźć ciekawe miejsce na krótszy jak i dłuższy wypad, a po przyjechaniu na miejsce sprawdzić czy w okolicy są jeszcze inne ciekawe miejsca lub kręte drogi. Obowiązkowa aplikacja każdego moto turysty! Zapraszamy :)
Moto opinie na Androida
Moto Opinie na Androida
Get it on Google Play



© 2012 by Moto-Opinie.info. Serwis moto-opinie.info nie ponosi odpowiedzialności za treść umieszczanych przez użytkowników opini.

Logowanie do moto-opinie.infoZaloguj przez FB
Login: Hasło:
Zapamiętaj mnie
Szybka rejestracja w moto-opinie.info :)
Login
Nazwa wyświetlana
E-mail
Hasło
Hasło(powtórz)