Get it on Google Play
Moto-Opinie na Windows Phone
+ DODAJ MIEJSCE

Burger Bary/restauracje
Spanie Noclegi
Pola namiotowe Pola namiotowe

ostatnio dodane zdjęcia
Lutowiska - Punkt widokowy na Bieszczady
Skansen w Kuligowie
Plebania w Wyszkowie
Plebania w Wyszkowie
Plebania w Wyszkowie
Zespół pałacowo-parkowy - pałac.
Zespół pałacowo-parkowy - pałac.
Zespół pałacowo-parkowy - pałac.
Zamek Krzyżtopór
Zamek Krzyżtopór
Węgierska Górka - Bunkier Wyrwidąb
Schron Wędrowiec - Węgierska Górka
Schron Wędrowiec - Węgierska Górka
Pałac Lisnowo
Wilkowyje (Ranczo)
Węgierska Górka - Bunkier Wyrwidąb
Węgierska Górka - Bunkier Wyrwidąb
Węgierska Górka - Bunkier Wyrwidąb
Liwocz - Wieża widokowa
Liwocz - Wieża widokowa
Lubomierz - Sami Swoi

»Wpisy na tablicach miejsc

Bród na Osławie

Bród na Osławie
Borys - gość
12-04-2018, 11:51:29
Bardzo fajne miejsce, często można spotkać motocyklistów z różnych zakątków PL


Gejzer w Herlanach

Gość
Gość - gość
11-29-2018, 20:15:56
Herliansky gejzír).

W latach siedemdziesiątych XIX wieku wykonano tutaj studnię artezyjską w poszukiwaniu nowego źródła wody mineralnej, przeznaczonej dla rozrastającego się uzdrowiska. Dzięki wykopaniu studni o głębokości 404,5 m wytrysnęło tu ogromne źródło silnie mineralizowanej wody.

Erupcje były kiedyś częstsze i bardziej intensywne, dziś mają miejsce mniej więcej co 32 do 34 godzin. Woda tryska przez około 20 do 30 minut na wysokość do 20 m. Objętość wody podczas jednej erupcji wynosi około 600 hl.


Patelnie Chabówka

Patelnie Chabówka
Tom F4 - gość
11-15-2018, 15:02:14
Piekny luk. Szkoda ze postawili zakaz wjazdu na bocznicy. W cieplejsze dni lubiłem odprężyć się przy akompaniamecie przejeżdżających maszyn.

Rekreacja pierwszy klasa


Patelnie Chabówka

Patelnie Chabówka
Romek - gość
11-14-2018, 08:14:33
Miejsce fajne do jazdy jak wiele innych w PL tego typu. Problemem Chabówki jest jedynie profil na facebooku prowadzony przez 30-parolatka z mentalnością gimbusa, który nie ma motocykla i jednocześnie jest fanem niemieckiego driftującego szrotu na 4-kołach Tak więc mamy niepotrzebny szum medialny w normalnym miejscu z fajnymi zakrętami. Na winklach Słonnych nie ma szumu i ludzie jakoś jeżdżą i jest w porządku.


Kompleks Olbrzym - Włodarz

Gość
Bożena - gość
11-12-2018, 22:01:50
Miejsce godne zwiedzenia...polecam .Obsługa koszmar .Kupiłam 2 herbaty ...(listopad zimno ,godziny wejść nie zgodne z podanymi na internecie!) dostałam w papierowym kubku 150 ml wrzątku z torebką herbaty minutka za 4zł jedna, na pytanie czy jest cytryna pani popatrzyła na mnie jak bym prosiła o nie wiem co!! .Poprosiłam o kawę dostałam bez mleka ....BO NIE MA... i tyle .Wszystko płatne z góry. 12.11.2018 r


Zespół pałacowo-parkowy - pałac.

Zespół pałacowo-parkowy - pałac.
Arek - gość
11-12-2018, 21:22:25
WOW! I Ja tam jeszcze nie byłem! :(


Skocznia Adama Małysza

Skocznia Adama Małysza
Artur - gość
11-05-2018, 22:11:22
Bardzo ładny obiekt sportowy. Polecam spacerek na samą góre, gdzie jest kawiarnia ze wspaniałym widokiem.


Duszno - Punkt widokowy

Duszno - Punkt widokowy
Blitz - gość
11-03-2018, 22:04:09
nie bylem tam


Wieża widokowa w Kotowicach

Wieża widokowa w Kotowicach
Blitz - gość
11-03-2018, 21:59:29
Fajne miejsce.
Wieża widokowa super.
Wstęp darmowy.
Podesty robią wrażenie - krata pod nogami.
Dla ludzi o mocnych nerwach... 😆


Węgierska Górka - Bunkier Wyrwidąb

Węgierska Górka - Bunkier Wyrwidąb
1200gs - gość
11-01-2018, 16:55:20
Polecam . Wprawdzie same ruiny Ale warto .


Schron Wędrowiec - Węgierska Górka

Schron Wędrowiec - Węgierska Górka
1200gs - gość
11-01-2018, 16:50:45
Polecam to miejsce


Park Militarny przy muzeum Sztygarka

Park Militarny przy muzeum Sztygarka
1200gs - gość
11-01-2018, 16:49:21
Polecam


Dobieszowice - Schron Bojowy nr 52

Dobieszowice - Schron Bojowy nr 52
1200gs - gość
11-01-2018, 16:46:57
Bylelm i również polecam .warto wybrać się na schrony do Węgierskiej Górki.


Pałac w Bożkowie

Pałac w Bożkowie
- gość
11-01-2018, 16:36:07
Bylelm polecam wystarczy dać kilka złotych 15 panu który pilnuje na co dzień i oprowadzi was po obiekcie


Platforma widokowa - Wola Krogulecka

Platforma widokowa - Wola Krogulecka
Artur - gość
10-31-2018, 07:57:15
Polecam platforme widokową, ale i całą miejscowość Rytro i tamte rejony. Przepiękne tereny - i widoki.


Źródło Św. Eliasza w Czernej

Źródło Św. Eliasza w Czernej
Rozczarowany - gość
10-27-2018, 12:38:11
Źródełko miłości - byłem, wode z niego piłem i co? Gówno! Miłości jak nie było tak nie ma. Nie działa, nie polecam tego miejsca. Omijać szerokim łukiem.


Trasa Porąbka-Wielka Puszcza

Trasa Porąbka-Wielka Puszcza
10-27-2018, 12:04:58
Przepiękna trasa prowadząca wzdłuż strumyka w pięknym lesie. Bardzo malownicza, możemy dzięki niej dostać się szybko do przełęczy Kocierskiej z ominięciem Andrychowa. W środkowym punkcie punkt widokowy z grzbietu przełęczy.


Trasa 781 - Przłęcz Kocierska

Trasa 781 - Przłęcz Kocierska
10-17-2018, 14:28:32




Drewniany Młyn - Ożumiech

Drewniany Młyn - Ożumiech
10-15-2018, 08:32:37
Trafiłem tam wczoraj. Faktem jest, że ledwo się trzyma. Zajechałem przy okazji wczorajszego, jesiennego włóczenia się motocyklem. Specjalnie jechać- nie ma sensu. Wejść się nie da, no może da - ale bezpieczne to ni cholery. Podświetlić wieczorem i jest idealny plan do horroru


Fort Beniaminów

Fort Beniaminów
10-15-2018, 08:29:15
Zjazd faktycznie ciężko zauważyć. Samo miejsce - takie spoko. Połazić, oglądnąć w środku, jak masz enduro czy crosa to po okolicznych ścieżkach można sobie popuścić.. Dla entuzjastów fortyfikacji może być fajnym miejscem.


Krobica - Kopalnia Cyny

Krobica - Kopalnia Cyny
Grzesiek - gość
10-14-2018, 08:49:46
Ładnie przygotowana i zadbana trasa podziemna.
Wejście bezpłatnie z przewodnikiem
Czas przejścia ok. Godziny w przyjemnym chłodku


Krobica - Kopalnia Cyny

Krobica - Kopalnia Cyny
Grzesiek - gość
10-14-2018, 08:49:46
Ładnie przygotowana i zadbana trasa podziemna.
Wejście bezpłatnie z przewodnikiem
Czas przejścia ok. Godziny w przyjemnym chłodku


Wieża ciśnień

Wieża ciśnień
Grzesiek - gość
10-14-2018, 08:46:44
Poniemiecka wieża ciśnień
Przerobione na wieżę widokową.
Po drodze warto odwiedzić


Krzyż Wielkopolski 284m n.p.m.

Krzyż Wielkopolski 284m n.p.m.
CBR - gość
10-14-2018, 01:11:12
Wjechać na sporcie łatwo nie jest


Zalew Leźnica Wielka Osiedle

Zalew Leźnica Wielka Osiedle
Simon - gość
10-10-2018, 20:12:04
Ktoś coś źle dodał nic tam nie ma



› Legenda mapy

Miejsce spotkańMiejsce spotkań
Punkt widokowyPunkt widokowy
Kręta drogaKręta droga
Jezioro/plażaJezioro/Plaża
Tor motocyklowyTor motocyklowy
Zamek/ruiny zamkuZamek/Ruiny zamku
Miasto/Miejscowośc turystycznaMiasto/Miejscowość
Obiekty sakralneObiekty sakralne
MotocrossMotocross
Obiekty militarneObiekty militarne
MotocrossMuzea
Inna atrakcjaInna atrakcja


zaproponujmiejsce
Znasz ciekawe miejsce, którego nie ma jeszcze na mapie? Podziel się z nami - wpisz jego nazwe w polu wyżeji kliknij w przycisk zaproponuj miejsce.

Relacje z podróży motocyklowych


Wyprawa motocyklowa na Bałkany
Czytaj więcej





Chcesz mieć ciekawe miejsca i trasy zawsze przy sobie? Ściągnij aplikacje moto opinie na Androida, która pokaże Ci gdzie warto pojechać. Miejsca i trasy są one wyświetlane od najbliższych do coraz odleglejsyzch, a więc możesz odnaleźć ciekawe miejsce na krótszy jak i dłuższy wypad, a po przyjechaniu na miejsce sprawdzić czy w okolicy są jeszcze inne ciekawe miejsca lub kręte drogi. Obowiązkowa aplikacja każdego moto turysty! Zapraszamy :)
Moto opinie na Androida
Moto Opinie na Androida
Get it on Google Play



© 2012 by Moto-Opinie.info. Serwis moto-opinie.info nie ponosi odpowiedzialności za treść umieszczanych przez użytkowników opini.

Logowanie do moto-opinie.infoZaloguj przez FB
Login: Hasło:
Zapamiętaj mnie
Szybka rejestracja w moto-opinie.info :)
Login
Nazwa wyświetlana
E-mail
Hasło
Hasło(powtórz)