Get it on Google Play
Moto-Opinie na Windows Phone
+ DODAJ MIEJSCE

Burger Bary/restauracje
Spanie Noclegi
Pola namiotowe Pola namiotowe

ostatnio dodane zdjęcia
Zamek Golub-Dobrzyń
Pałac Romantyczny Opinogóra
Pit Stop Stea&Burger
Pit Stop Stea&Burger
Pit Stop Stea&Burger
Twierdza Hohensalzburg - Salzburg, Austria
Jezioro Attersee - Austria
Ruiny zamku Dobra - Austria
Zamek Pieskowa Skała
Ruiny Klasztora Karmelitów Bosych w Zagórzu
Ruiny Klasztora Karmelitów Bosych w Zagórzu
Ruiny Klasztora Karmelitów Bosych w Zagórzu
Ruiny Klasztora Karmelitów Bosych w Zagórzu
Klasztor Weltenburg nad Dunajem
Most Karola w Pradze
Pomnik Żołnierzy Radzieckich w Mikolinie.
Pomnik Żołnierzy Radzieckich w Mikolinie.
Pomnik Żołnierzy Radzieckich w Mikolinie.
Cerkiew w Smolniku
Zamek Spiez
Stoderzinken Alpenstrasse

»Wpisy na tablicach miejsc

Spalony Hotel

Spalony Hotel
Krystianezg - gość
02-15-2018, 20:01:30
Niestety ruiny zostały już wyburzone☹


Pole Namiotowe MOSiR Kurnik

Gość
Analfabeta - gość
02-09-2018, 20:19:55
Kórnik...


Ruiny Pałacu w Kopicach

Ruiny Pałacu w Kopicach
katera - gość
02-09-2018, 18:18:21
przepiękny obiekt - szkoda, że tak zaniedbany. Gdyby go odnowiono, to byłby poważną konkurencją dla Mosznej.Piękna dachówka, detale. niestety bez możliwości wejścia. warto podjechać i zobaczyć.


Drewniany Młyn - Ożumiech

Drewniany Młyn - Ożumiech
Adam - gość
02-08-2018, 20:08:39
Byłem w lato.
Jeszcze stoi ale się mocno zawala.
Trzeba zobaczyć puki jest.


Rezerwat przyrody Skały w Krynkach

Rezerwat przyrody Skały w Krynkach
- gość
02-05-2018, 11:46:56


Most drewniany

Most drewniany
LukLad - gość
01-28-2018, 11:20:43
Drewniany most jest jeszcze w m. Bronowo (pow. Łomżyński) na rzece Narew


Zamek Chudów

Zamek Chudów
Samotny wilk - gość
01-19-2018, 11:50:17
Często tam jeździłem. Lecz od pewnego czasu, miejsce dla motocyklistów zmieniło się w miejsce sesji zdjęciowych, sztucznych uśmiechów, handlu jakimiś guzikami itp. Jest tam gościu, który biega z aparatem jak podstrzeleniec robiąc wszystkim zdjęcia następnie rozpowszechniając je na fb. Miejsce naprawdę było ok.- a teraz to niczym targowisko. Wielu mych znajomych - odpuściło to miejsce.


Renesansowy Pałac Velke Losiny

Renesansowy Pałac Velke Losiny
Kobuch Moto - gość
01-17-2018, 13:51:46
Polecam miedzy Poniatowem a Mostowicami jechać wzdłuż granicy a nie jak pokazują znaki 389. Ten odcinek przez las nie ma asfaltu.


Pstrąże-Strachów

Pstrąże-Strachów
Domin - gość
01-16-2018, 22:57:28
Bloki są w rozbiórce i niedługo nie będzie po nich śladu. Natomiast osiedle w samym lesie jest dość klimatyczne. Zwiedziliśmy je w wakacje 2017.


Bieszczadzka Przystań Motocyklowa

Bieszczadzka Przystań Motocyklowa
mack - gość
01-15-2018, 22:04:35
szarlotka..... mniam


Bulwar nad Odrą - Bytom Odrzański

Bulwar nad Odrą - Bytom Odrzański
- gość
01-11-2018, 16:42:27


Żelazny Most - Zbiornik poflotacyjny

Żelazny Most - Zbiornik poflotacyjny
- gość
01-08-2018, 20:16:08


Ruiny Pałacu - Jędzychowice

Ruiny Pałacu - Jędzychowice
- gość
01-03-2018, 08:42:56


Bruksela Atomium

Bruksela Atomium
- gość
12-30-2017, 21:51:25


Rogaliński Park Krajobrazowy.

Gość
- gość
12-26-2017, 10:37:04


Karczma

Gość
Patreze - gość
12-20-2017, 13:22:50
Byłem sprawdziłem i polecam. Smacznie dużo i w przyzwoitych cenach.


Jezioro Turawskie

Jezioro Turawskie
Moto_Johny - gość
12-19-2017, 15:25:42
Niestety ale latem zarasta :/ polecam zaraz obok jezioro srebrne! Czysta woda i ogólnie super


Dolina Pięknej Pani Eger - Szépasszony-völgy

Gość
Mazy - gość
12-14-2017, 18:28:24
Super miejese na pierwszy nocleg w drodze na południe. Camping Tupipan tuz obok doliny pieknaj pani (lub pieknych pań dla znajacych powiedzenie). Baseny termalne i wino do rana.


Trasa Komańcza - Zagórz

Gość
- gość
11-25-2017, 23:21:54


Drohiczyn

Drohiczyn
11-25-2017, 23:12:21
Drohiczyn.Miasteczko nieduże , ale przepiękne i urokliwe. Wspaniały kościół- kompleks klasztorny,rynek,taras widokowy na górze nad rzeką, oraz warte odwiedzenia muzeum motocykli. Jechałem tam z Warszawy, przez Liw,Węgrów,Sokołów.Dalej pomknąłem do Góry Grabarki. Droga w dobrym stanie,ciekawa na moto. Polecam.


Załuż Słonne - świetne winkle

Załuż Słonne - świetne winkle
11-25-2017, 18:50:32




Przełęcz Kubalonka

Przełęcz Kubalonka
BladeRR - gość
11-24-2017, 21:13:01
Trzeba uważać na studzienki! Poza tym polecam


Przełęcz Salmopolska

Przełęcz Salmopolska
BladeRR - gość
11-24-2017, 21:12:01
Nowy asfalt, fajnie wyprofilowane zakręty, rano ruch umiarkowany i wtedy polecam. Jeden z moich ulubionych odcinków w Beskidach


Przełęcz Przegibek

Gość
BladeRR - gość
11-24-2017, 21:07:36
Fajna droga, słaby asfalt, ale jechałem tam ostatnio wiosną 2017, więc może się to już zmieniło. Na szczycie parking.


Przełęcz Krowiarki

Gość
BladeRR - gość
11-24-2017, 21:05:41
Aslfat będzie nowy od 2018 - frezowali z końcem sezonu 2017. Wtedy polecam



› Legenda mapy

Miejsce spotkańMiejsce spotkań
Punkt widokowyPunkt widokowy
Kręta drogaKręta droga
Jezioro/plażaJezioro/Plaża
Tor motocyklowyTor motocyklowy
Zamek/ruiny zamkuZamek/Ruiny zamku
Miasto/Miejscowośc turystycznaMiasto/Miejscowość
Obiekty sakralneObiekty sakralne
MotocrossMotocross
Obiekty militarneObiekty militarne
MotocrossMuzea
Inna atrakcjaInna atrakcja


zaproponujmiejsce
Znasz ciekawe miejsce, którego nie ma jeszcze na mapie? Podziel się z nami - wpisz jego nazwe w polu wyżeji kliknij w przycisk zaproponuj miejsce.

Relacje z podróży motocyklowych


Wyprawa motocyklowa na Bałkany
Czytaj więcej





Chcesz mieć ciekawe miejsca i trasy zawsze przy sobie? Ściągnij aplikacje moto opinie na Androida, która pokaże Ci gdzie warto pojechać. Miejsca i trasy są one wyświetlane od najbliższych do coraz odleglejsyzch, a więc możesz odnaleźć ciekawe miejsce na krótszy jak i dłuższy wypad, a po przyjechaniu na miejsce sprawdzić czy w okolicy są jeszcze inne ciekawe miejsca lub kręte drogi. Obowiązkowa aplikacja każdego moto turysty! Zapraszamy :)
Moto opinie na Androida
Moto Opinie na Androida
Get it on Google Play



© 2012 by Moto-Opinie.info. Serwis moto-opinie.info nie ponosi odpowiedzialności za treść umieszczanych przez użytkowników opini.

Logowanie do moto-opinie.info
Login: Hasło:
Zapamiętaj mnie
Szybka rejestracja w moto-opinie.info :)
Login
Nazwa wyświetlana
E-mail
Hasło
Hasło(powtórz)