Get it on Google Play
Moto-Opinie na Windows Phone
+ DODAJ MIEJSCE

Burger Bary/restauracje
Spanie Noclegi
Pola namiotowe Pola namiotowe

ostatnio dodane zdjęcia
Plaża Dąbki - ujście Piaśnicy
Plaża Dąbki - ujście Piaśnicy
Obóz zagłady w Chełmnie nad Nerem
Obóz zagłady w Chełmnie nad Nerem
Zamek Chobienia
Widok na plaże i morze
Wzgórze SRD
Opuszczony kościół - Żerniki
Piramida Łakińskiego.
Piramida Łakińskiego.
Bunkier Gołańcz
Kwatera Himmlera bunkier
Kwatera Himmlera bunkier
Pomnik pod Nawrą
Pomnik pod Nawrą
Gliczarów Górny - punkt widokowy na Tatry
Zesławice zbiorniki
Bunkier Kolejowy w Jeleniu
Bunkier Kolejowy w Jeleniu
Bunkier Kolejowy w Jeleniu
Pałac Myśliwski Moja Wola

»Wpisy na tablicach miejsc

Park Lisiniec, plaża Adriatyk

Park Lisiniec, plaża Adriatyk
Tomasz-moto - gość
09-19-2019, 20:06:07
Tu jest zła lakaluzacja na basen na Rakowie a nie arkady za jasna góra nie bylem tam że 25 lat dużo się zmieniło na plus polecam


Zalew Ostrowy nad Okszą

Gość
Ingvar - gość
09-08-2019, 21:04:48
Piękne miejsce


Kupari - Zatoka umarłych hoteli

Gość
Artur - gość
09-04-2019, 10:37:02
Nie mój materiał, ale warto obejrzeć https://www.youtube.com



Wzgórze SRD

Wzgórze SRD
Sajter - gość
09-03-2019, 07:41:52
Widok super , naprawdę warty zobaczenia. Dojazd niby krótki ale wąska i stroma droga a taksówki średnio chcą Cię przepuścić .


Nufenen Pass

Nufenen Pass
Drozdze - gość
09-02-2019, 18:39:31
Pikne miejsce.Bardzo interesujące.


Zamek Rabsztyn

Zamek Rabsztyn
Tonesz-moto - gość
08-29-2019, 19:46:28
Zamek jest ok ale jak byłem był remont ale fajny jest polecam


Bunkier Kolejowy w Jeleniu

Bunkier Kolejowy w Jeleniu
Sharwyn - gość
08-27-2019, 16:21:27
Miejsce jest interesujące, można wjechac do środka ale trzeba mieć na uwadze, że wewnątrz jest dużo porozbijanego szkła. Bunkier ma 380m długości, 15m szerokości i 9m wysokości. Jesli pojedziesz dalej drogą dojedziesz do budynku i bocznego wejścia do bunkra. Polecam wjechać do bunkra i zrobić przegazówke i zgasic szybko silnik, fajne echo


Kłomino - Opuszczone Miasto Posowieckie

Kłomino - Opuszczone Miasto Posowieckie
Aras hayabusa - gość
08-25-2019, 22:27:04
Nic ciekawego. Tylko porozwalane budynki. I nic więcej. Gówno nie atrakcja


Bieszczadzka Przystań Motocyklowa

Bieszczadzka Przystań Motocyklowa
Mgv - gość
08-25-2019, 20:13:53
Co niektórzy są chyba bardzo zmanierowani lub mają o sobie zbyt wysokie mniemanie . Marek - gburem ?? Chyba ktoś tu czegoś nie rozumie, u Marka panują jego zasady i to wszystko, skoro mówi nie to znaczy nie, a kiedy mówi tak to znaczy tak, jeśli jest szacunek do niego to On również potrafi zachować wielki szacunek do drugiej osoby. A stękanie że drogo nie ma sensu, w dobie internetu czytamy na stronie jakie są ceny u Marka i podejmujemy decyzję tak lub nie, ewentualnie jedziemy dalej, nie widzę problemu. Jeżdżę od lat do niego i zawsze pytam o zasady, co się zmieniło, czy mogę postawić motocykl koło namiotu itd. zawsze szanuję jego własność, a on mnie. Pamiętam jak kiedyś wpadło trzech młodych motocyklistów i "kawa trzy razy", a jak zareagował Marek, tak samo i ja bym zareagował, wytłumaczył dzieciakom że mówi się dzień dobry, okazuje się szacunek do starszych, grzecznie się pyta czy dostaną kawę, itd. Ale potem takie dzieciaki wypisują że Włóczykij to Gbur, a prawda jej zupełnie inna.
Pozdrawiam


Zameczek Linhartovy - Czechy

Zameczek Linhartovy - Czechy
Tomasz-moto - gość
08-24-2019, 18:26:57
Sam zameczek ok można go zwiedzić w środku z przewodnikiem duży ogród polecam


Góra Graniczna - wieża widokowa

Góra Graniczna - wieża widokowa
Tomasz-moto - gość
08-24-2019, 18:21:52
Byłem widziałem super widoki godne polecenia 😀 polecam


Zapora na Jeziorze Kowalskim.

Zapora na Jeziorze Kowalskim.
moto - gość
08-23-2019, 09:20:51
W dzieciństwie jezdziłem tu z kolegami na ryby, ale żeby to traktować jako atrakcję do zwiedzania to bez przesady...


Cmentarz żydowski

Cmentarz żydowski
Benio - gość
08-23-2019, 00:26:14
Założony w 1828 roku cmentarz żydowski jest dziś jednym śladem mówiącym istnieniu kultury żydowskiej w Zduńskiej Woli. W Okresie przedwojennym liczba ich wynosiła niemal 1/3 ludności. Znajduje się tu około tysiąca macew z płaskorzeźbami i inskrypcjami w języku hebrajskim, a także obelisk z tablicami ku czci Żydów pomordowanych w czasie likwidacji getta w 1942. Ostatniego pochówku dokonano w 1964 r. Cmentarz jest ogrodzony, a jego powierzchnia wynosi około 2 ha. Jest miejscem wycieczek izraelskiej młodzieży, która co roku odwiedza cmentarz.


Byczyna, miasto otoczone murem

Byczyna, miasto otoczone murem
Benio - gość
08-22-2019, 23:44:05
Byczyna to niewielkie, zabytkowe miasteczko na pół­noc­y Opolsz­czy­zny - jedna z największych atrakcji województwa. Otoczone jest, nie­mal w ca­ło­ści za­cho­wa­nymi, ce­gla­nymi murami miej­skimi, dzięki którym nazywane jest czasem "opolskim Carcassonne" na cześć słynnego grodu we Francji, choć tym mianem szczyci się bardziej inne opolskie miasto Paczków.


Pałac Grudzińskich i Ogród Zmysłów

Pałac Grudzińskich i Ogród Zmysłów
Benio - gość
08-22-2019, 23:35:09
Ogród Zmysłów jest to teren zielony otaczający Pałac Grudzińskich. To własnie obok pałacu znajduje się mały parking samochodowy i toalety, skąd można rozpocząć spacer po parku.
Cały obszar (łącznie z pałacem) został odnowiony i wyremontowany. Dzięki temu możemy spacerować po łatwo dostępnych ścieżkach, oglądać wyremontowany pałac oraz napić się wody zdrowotnej w byłym budynku kościoła.
Znajdujący się w obrębie parku pałac to prawdziwa perła renesansu z 1610 roku. Powstał według projektu Jerzego Hoffmana za sprawą dziedzica Poddębic, wojewody rawskiego Zygmunta Grudzińskiego. Budowlę dokończył jego syn Stefan, starosta pilski i bolimowski. Na uwagę zasługuje pięciopiętrowa wieża, której wysokość to 17 metrów. Pełniła dawniej funkcję skarbca. Podczas prac konserwatorskich odnowiono elewację pałacu, loggię (1750 r.), herb Wysogotta Zakrzewskich i znajdujący się pod nim zegar słoneczny a także jego wnętrza, piwnice, dach, arkadowe krużganki. 


Pogoria 1 - Plaża Rybaczówka

Pogoria 1 - Plaża Rybaczówka
Tomasz-moto - gość
08-21-2019, 16:14:34
Byłem widziałem ciekawe miejsce polecam


Wieża Radiostacji Gliwickiej

Wieża Radiostacji Gliwickiej
Tomasz-moto - gość
08-21-2019, 16:10:44
Byłem widziałem obejrzeć można


Diabelski most w Czernej

Diabelski most w Czernej
Tomasz-moto - gość
08-20-2019, 19:09:57
Byłem widziałem polecam


Plac Jana Pawła II w Wadowicach

Plac Jana Pawła II w Wadowicach
Tomasz-moto - gość
08-20-2019, 18:53:16
Byłem widziałem pyszne kremówki polecam


Inwałd - Park Miniatur

Inwałd - Park Miniatur
Tomasz-moto - gość
08-20-2019, 18:50:36
Byłem widziałem poleca dużo zwiedzania zabawy i kino 5d tylko bilet 50 zł ciut dużo polecam bo warto


Muzeum Obrony Wybrzeża - Hel

Muzeum Obrony Wybrzeża - Hel
Tomasz-moto - gość
08-20-2019, 08:28:40
Byłem bardzo polecam jest co zobaczyć zwiedzić super miejsce


Pałac w Gadomiu

Gość
Tomasz-moto - gość
08-20-2019, 08:26:01
Bardzo fajny rynek polecam


Dar Pomorza - Statek Muzeum

Dar Pomorza - Statek Muzeum
Tomasz-moto - gość
08-20-2019, 08:23:47
Bardzo fajny statek muzeum polecam


Molo w Sopocie

Molo w Sopocie
Tomasz-moto - gość
08-20-2019, 08:21:02
Byłem widziałem fajne molo godne polecenia😀


Rynek we Wrocławiu.

Rynek we Wrocławiu.
Tomasz-moto - gość
08-19-2019, 23:02:36
Byłem widziałem polecam



› Legenda mapy

Miejsce spotkańMiejsce spotkań
Punkt widokowyPunkt widokowy
Kręta drogaKręta droga
Jezioro/plażaJezioro/Plaża
Tor motocyklowyTor motocyklowy
Zamek/ruiny zamkuZamek/Ruiny zamku
Miasto/Miejscowośc turystycznaMiasto/Miejscowość
Obiekty sakralneObiekty sakralne
MotocrossMotocross
Obiekty militarneObiekty militarne
MotocrossMuzea
Inna atrakcjaInna atrakcja


zaproponujmiejsce
Znasz ciekawe miejsce, którego nie ma jeszcze na mapie? Podziel się z nami - wpisz jego nazwe w polu wyżeji kliknij w przycisk zaproponuj miejsce.

Relacje z podróży motocyklowych


Wyprawa motocyklowa na Bałkany
Czytaj więcej





Chcesz mieć ciekawe miejsca i trasy zawsze przy sobie? Ściągnij aplikacje moto opinie na Androida, która pokaże Ci gdzie warto pojechać. Miejsca i trasy są one wyświetlane od najbliższych do coraz odleglejsyzch, a więc możesz odnaleźć ciekawe miejsce na krótszy jak i dłuższy wypad, a po przyjechaniu na miejsce sprawdzić czy w okolicy są jeszcze inne ciekawe miejsca lub kręte drogi. Obowiązkowa aplikacja każdego moto turysty! Zapraszamy :)
Moto opinie na Androida
Moto Opinie na Androida
Get it on Google Play



© 2012 by Moto-Opinie.info. Serwis moto-opinie.info nie ponosi odpowiedzialności za treść umieszczanych przez użytkowników opini.

Logowanie do moto-opinie.infoZaloguj przez FB
Login: Hasło:
Zapamiętaj mnie
Szybka rejestracja w moto-opinie.info :)
Login
Nazwa wyświetlana
E-mail
Hasło
Hasło(powtórz)