Ciekawe miejsca i trasy motocyklowe - Moto-Opinie.info
Get it on Google Play
Moto-Opinie na Windows Phone
+ DODAJ MIEJSCE

Burger Bary/restauracje
Spanie Noclegi
Pola namiotowe Pola namiotowe

ostatnio dodane zdjęcia
Bukowno.
Miałkówek - Okrąglaki
Posąg Neptuna
Jezioro Brzeziny
Z Agaete na południe wybrzeżem
Wieża Radiostacji Gliwickiej
Bledzew - Elektrownia wodna
Młyn w dolinie Iny
Piechcin - Turkusowe Jezioro
Port Duninów
Port Duninów
Przystań u Siudego
Tama na jez. Jeziorsko
Koniec Świata
Koniec Świata
Wieża Zamkowa w Ostrzeszowie
Punkt widokowy wzgórze Bałczyna
Krzyż Wielkopolski 284m n.p.m.
Opuszczony kościół w Pisarzowicach
Opuszczony kościół w Pisarzowicach
Ruiny kosciola w Pisarzowicach

»Wpisy na tablicach miejsc

Zapora w Świnnej Porębie

Zapora w Świnnej Porębie
Gosc - gość
08-17-2018, 12:20:29
Super miejsce. Od drugiej strony zalewu została wybudowana nowa ladna kreta droga. Polecam


Miałkówek - Okrąglaki

Miałkówek - Okrąglaki
Gość - gość
08-17-2018, 10:38:14
Opuszczony kompleks wypoczynkowy



Łysa Góra

Łysa Góra
Xxx - gość
08-16-2018, 19:23:55
Bardzo m malownicze miejsce. Polecam


Łysa Góra

Łysa Góra
Gość - gość
08-16-2018, 12:24:14
A tam wjechać na motocyklu?


Zalew i Zapora w Paczkowie

Zalew i Zapora w Paczkowie
Gość - gość
08-15-2018, 20:41:12
Polecam


Czubatka - widok na pustynie Błędowską

Czubatka - widok na pustynie Błędowską
pixi - gość
08-15-2018, 19:53:21
Fajne miejsce i widoki. Warto zajechać przejeżdżając przez okolice.


Pałac w Krowiarkach

Pałac w Krowiarkach
P4W3Ł - gość
08-15-2018, 18:56:04
Szkoda czasu!!! Pozamykane bramy i wszechobecne tablice TEREN PRYWATNY. WSTĘP WZBRONIONY. Nie polecam!!!


Śląski ogród botaniczny i wieża widokowa

Gość
- gość
08-15-2018, 18:04:54


Śląski ogród botaniczny i wieża widokowa

Gość
Sir - gość
08-15-2018, 18:03:58
Fajne miejsce na spacer i odpoczynek


Jezioro Płotki - Plaża

Jezioro Płotki - Plaża
norbert - gość
08-15-2018, 12:05:52
bardzo czysta woda


Droga 478 - Fajne Winkielki :)

Gość
Moki - gość
08-14-2018, 22:36:14
Niestety jakos drogi jest slaba


Jezioro Jeziorsko

Jezioro Jeziorsko
- gość
08-13-2018, 19:06:56


Zamek Krzyżacki - Szczytno

Gość
Adi - gość
08-13-2018, 15:13:57
Pisanie o tych kilku cegłach jako o zamku krzyżackim jest sporym nieporozumieniem :-) to kawałek murów Zamku i tyle


Zakole rzeki koło Bukowna

Zakole rzeki koło Bukowna
Tommy - gość
08-13-2018, 05:58:14
Przyjemne miejsce, darmowy parking, drewniane leżaki, można stanąć na fajek, czy kto co lubi.


Maleniec - Zabytkowa Huta

Maleniec - Zabytkowa Huta
- gość
08-13-2018, 00:30:24


Trzebinia - Balaton

Trzebinia - Balaton
Oktan Moto - gość
08-12-2018, 15:08:01
8zł za wejscie osoby dorosłej, parking caly dzien - 10zl.
Woda czysta i cieplutka, miejsca do grillowania.
Polecam wybrać sie na cały dzień. Dobrze jest zabrać ze sobą buty do pływania ze wzgledu na kamieniste dno, mozna plywac na materacach itd


Skansen Maurzyce

Gość
- gość
08-12-2018, 10:37:46


Bukowno.

Gość
- gość
08-12-2018, 10:10:17


Termalne jeziorko - Kalameny, Słowacja

Termalne jeziorko - Kalameny, Słowacja
Arko - gość
08-10-2018, 21:25:43
Niezależnie od tego o której godzinie przyjdziesz nad termalne źródło kalameny zawsze jest minimum 8 osób. Byłem tam kilka razy o 6.30 i już było sporo osób, kąpiele są bezpłatne lecz dojazd autem kosztuje 1 Euro


Przełęcz Krowiarki

Przełęcz Krowiarki
Trick SC - gość
08-09-2018, 19:59:41
SUper droga, odcinek w lesie nowiutki i fajny. Szkoda, że jednak krótka. Gdzie nie gdzie jeszcze można spotkać żwir.


Latarnia Morska w Jarosławcu

Latarnia Morska w Jarosławcu
Skieras - gość
08-09-2018, 13:48:31
9.08.2018 obiekt w remoncie


Kompleks Olbrzym - Włodarz

Gość
Gość - gość
08-04-2018, 21:48:34
Podziemia wszystkie super. Lasem chodzenia nie polecam.Obsługa w kasie porażka.


Bieszczadzka Przystań Motocyklowa

Bieszczadzka Przystań Motocyklowa
Dejvid - gość
08-03-2018, 10:11:24
Miejscówka całkiem ok, niestety zachowanie gospodarza pozostawia wiele do życzenia.... Zwykły gbur i tyle, problemy wymyślone z sufitu... Więcej tam nie zawitam, jest tam dużo lepszych, tańszych i ciekawszych miejsc na nocleg....


Bieszczadzka Przystań Motocyklowa

Bieszczadzka Przystań Motocyklowa
HARY - gość
08-02-2018, 20:04:59
Byłem tam dzisiaj to co zobaczyłem i jak nas potraktowano nie dziwię się że są tam tylko 2 namioty. Odradzam odwiedziny


Ruiny kościoła we Włodzieninie

Ruiny kościoła we Włodzieninie
- gość
08-02-2018, 12:02:53
Fajne miejsce, niestety Wieża zamknięta. Ale bylem w czwartek. W weekend pewnie otwarte.



› Legenda mapy

Miejsce spotkańMiejsce spotkań
Punkt widokowyPunkt widokowy
Kręta drogaKręta droga
Jezioro/plażaJezioro/Plaża
Tor motocyklowyTor motocyklowy
Zamek/ruiny zamkuZamek/Ruiny zamku
Miasto/Miejscowośc turystycznaMiasto/Miejscowość
Obiekty sakralneObiekty sakralne
MotocrossMotocross
Obiekty militarneObiekty militarne
MotocrossMuzea
Inna atrakcjaInna atrakcja


zaproponujmiejsce
Znasz ciekawe miejsce, którego nie ma jeszcze na mapie? Podziel się z nami - wpisz jego nazwe w polu wyżeji kliknij w przycisk zaproponuj miejsce.

Relacje z podróży motocyklowych


Wyprawa motocyklowa na Bałkany
Czytaj więcej





Chcesz mieć ciekawe miejsca i trasy zawsze przy sobie? Ściągnij aplikacje moto opinie na Androida, która pokaże Ci gdzie warto pojechać. Miejsca i trasy są one wyświetlane od najbliższych do coraz odleglejsyzch, a więc możesz odnaleźć ciekawe miejsce na krótszy jak i dłuższy wypad, a po przyjechaniu na miejsce sprawdzić czy w okolicy są jeszcze inne ciekawe miejsca lub kręte drogi. Obowiązkowa aplikacja każdego moto turysty! Zapraszamy :)
Moto opinie na Androida
Moto Opinie na Androida
Get it on Google Play



© 2012 by Moto-Opinie.info. Serwis moto-opinie.info nie ponosi odpowiedzialności za treść umieszczanych przez użytkowników opini.

Logowanie do moto-opinie.infoZaloguj przez FB
Login: Hasło:
Zapamiętaj mnie
Szybka rejestracja w moto-opinie.info :)
Login
Nazwa wyświetlana
E-mail
Hasło
Hasło(powtórz)