Get it on Google Play
Moto-Opinie na Windows Phone
+ DODAJ MIEJSCE

Burger Bary/restauracje
Spanie Noclegi
Pola namiotowe Pola namiotowe

ostatnio dodane zdjęcia
Zamek w Otmuchowie
Zamek w Otmuchowie
Pałac w Oleśnicy Małej
Zamek Chudów
Grupa warowna Hůrka
Grupa warowna Hůrka
Bulwar nad Sołą - Węgierska Górka
Bulwar nad Sołą - Węgierska Górka
Terminal
Zapora na Jeziorze Żywieckim
Jezioro Żywieckie - ul. widokowa
Jezioro Żywieckie - ul. widokowa
Muzeum motoryzacji - Bielsko-Biała
Dolina Strążyska - Zakopane
Porąbka - Bar nad strumykiem
Porąbka - Bar nad strumykiem
Porąbka - Bar nad strumykiem
Atlantyk Sea-prak
Wieża widokowa na Petrzynie - Praga
Wieża widokowa na Petrzynie - Praga
Ścieżka w Chmurach

»Wpisy na tablicach miejsc

Grupa warowna Hůrka

Grupa warowna Hůrka
02-16-2019, 16:24:28
Grupa warowna Hurka składa się z pięciu dużych bunkrów i systemu korytarzy podziemnych. Miały służyć do obrony przed Niemcami hitlerowskimi. Obecnie obiekt działa jako muzeum.


Tor motocrossowy Człuchów

Gość
- gość
02-12-2019, 14:33:43


Zamek w Czersku

Zamek w Czersku
- gość
02-06-2019, 14:27:51


Ruiny Pałacu Tiele-Wincklerów w Miechowicach

Ruiny Pałacu Tiele-Wincklerów w Miechowicach
Riko - gość
02-03-2019, 15:17:30
Obecnie obiekt jest odnawiany 🙂


Muzeum motoryzacji - Bielsko-Biała

Muzeum motoryzacji - Bielsko-Biała
Pantyk - gość
02-01-2019, 23:20:30
Fajne! Nie miałem pojęcia że w Bielsku jest takie muzeum - na pewno wpadniemy w sezonie Lewa.


Rzeka Białka

Gość
Marcin - gość
01-27-2019, 21:40:32
Fenomenalna miejscówka - miejsce gdzie Jaworowy potok wpada do rzeki Białki. Krystalicznie czysta woda i mało ludzi w sezonie. POLECAM.


Atlantyk Sea-prak

Atlantyk Sea-prak
Tom - gość
01-23-2019, 21:44:06
Najciekawszy moment zwiedzania to pora karmienia.


Atlantyk Sea-prak

Atlantyk Sea-prak
- gość
01-23-2019, 21:41:22


Droga stu zakrętów

Gość
Bambosz - gość
01-23-2019, 20:22:55
Droga całkiem niezła gdyby nie fakt, że wyremontowana do połowy Poza tym tam gdzie jest wyremontowana na zakrętach często widać piasek - do sportowej jazdy można zapomnieć, ale do rekreacyjnego podziwiania widoków - warto!


Góra Graniczna - wieża widokowa

Góra Graniczna - wieża widokowa
- gość
01-14-2019, 22:01:32
Z wieży widokowej na szczycie Hraniční vrch roztacza się panorama w kierunku Karniowa (czes. Krnov), Třemešny oraz na Masyw Hranicznego Wierchu, Město Albrechtice i polską część Gór Opawskich.


Punkt widokowy na jezioro Czorsztyńskie

Punkt widokowy na jezioro Czorsztyńskie
Mirek - gość
01-14-2019, 19:27:10
Widoczek absolutnie powalający - jezioro Czorsztyńskie i Tatry w tle. Dla fanów pięknych miejsc pozycja obowiązkowa.


Jezioro Paprocańskie - Tychy

Jezioro Paprocańskie - Tychy
Gość - gość
01-13-2019, 21:00:16
Ładna plaża, choć woda średnio czysta, ale ogólnie to polecam. Jadąc ulicą Parkową za pormenadą możemy dojechać do restauracji Przystań - posiada ona na dachu taras widokowy na jezioro - można napić się kawy z widokiem na całe Paprocany. Super atrakcja i jest gdzie zaparkować moto nad samą wodą.


Niesamowite zadupie

Gość
Tom - gość
01-12-2019, 18:47:04
Widok na morze Norweskie


Madelynn Coffee Fosnavåg

Gość
Tom - gość
01-12-2019, 17:06:50
Uwaga to miejsce jest ciut dalej w dół,Vagsgata 7 My Marcelin best chicken


Madelynn Coffee Fosnavåg

Gość
Tom - gość
01-12-2019, 16:50:12
VÅGSGATA 7 , kurczak kfs ,bar długo otwarty można się najeść, duże porcje. bardzo miła Polska właścicielka.


Bistro

Bistro
Tom - gość
01-12-2019, 15:04:50
Bistro Centrum dobre obiady w przystępnych cenach, obok kebab jeden z najlepszych


Park Narodowy Krka - Chorwacja

Park Narodowy Krka - Chorwacja
Jaadam - gość
01-09-2019, 12:35:56
Cudne miejsce. Woda leje się wszędzie, jakby tama gdzieś pękła. Nie zapomnij wziąć kąpielówek


Rynek w Jeleniej Górze

Rynek w Jeleniej Górze
marek1960 - gość
01-01-2019, 20:59:32
Miasto w którym żyję, nie mieszkam. Miasto pełne życia dla aktywnych. jestem fanem rowerów, motocykli, narciarstwa biegowego, i wszystkich innych form aktywnego wypoczynku. Polecam moje miasto i okolice a w szczególności góry i piękne trasy motocyklow


Góra Szybowcowa - punkt widokowy

Góra Szybowcowa - punkt widokowy
marek1960 - gość
01-01-2019, 20:53:38
To miejsce jest mi szczególnie bliskie bo widzę je codziennie z okna swojego mieszkania kiedy robię poranną kawę. Widok na Kotlinę Jeleniogórską jest czymś wspaniałym. Oczywiście polecam nie wjazd motocyklem a wejście pieszo od strony miasta. Wtedy się przekonasz ile jesteś wart.


Wiadukt kolejowy

Wiadukt kolejowy
marek 1960 - gość
01-01-2019, 20:47:41
toś się nie postarał, piękne miejsce punkt widokowy na całe jezioro. Wiadukt zabytkowy i warty zobaczenia od spodu. Polecam trasę brzegiem jeziora na ile jest to możliwe. Zapraszam do Jeleniej Góry i okolic bo jest co objechać i zobaczyć.


Zapora Pilchowice

Zapora Pilchowice
MAREK 1960 - gość
01-01-2019, 20:36:01
W okolicach zapory wiele ciekawych miejsc do zobaczenia między innymi mniejsza zapora na rzece BÓBR w miejscowości Wrzeszczyn oraz do szczególnego polecenia PERŁA ZACHODU miejsce ze wspaniałą kuchnią i widokami których nie zapomnisz.Do odwiedzenia również miejscowość Wlęń z odrestaurowanym ale starodawnym browarem w którym piwo smakuje inaczej. ziemia jeleniogórska którą poleca jest szczególnie godna zwiedzenia ze względu na swój klimat oraz różnorodne zabytki w tym zamki pięknie odrestaurowane i cieszące się wielką popularnością wśród krajan. Polecam


Pole namiotowe TRAMP - Cisna, Bieszczady

Gość
Ever - gość
12-31-2018, 17:52:59
Bardzo fajne miejsce.
1. Jest opcja pozostawienia samochodu i łażenia z plecakiem po górach.
2. Pod wiatą przy ognisku wspaniała atmosfera przy dźwiękach gitar
3. Ceny umiarkowane - przystępne
4. Blisko Cisna: sklepy, bary, stacja kolejki bieszczadzkiej itp
5. Wspaniali PRZEMILI Gospodarze
Polecam wszystkim, którym odpowiadają warunki pola namiotowego


Punkt widokowy rejonu Trzebnicy + Obiekt Nawigacyjny

Punkt widokowy rejonu Trzebnicy + Obiekt Nawigacyjny
Ryszard - gość
12-26-2018, 07:41:29
Mimo że punktu nie ma to warto w bezchmurny dzień dojechać do namiarów GPS powyżej czyli w pole, widok na region jest rewelacyjny.


Gród w Gieczu

Gość
sasza79 - gość
12-23-2018, 19:50:00
Nic ciekawego, naprawdę szkoda czasu...


Cieszyn - Rynek

Cieszyn - Rynek
tizino - gość
12-20-2018, 22:07:51



› Legenda mapy

Miejsce spotkańMiejsce spotkań
Punkt widokowyPunkt widokowy
Kręta drogaKręta droga
Jezioro/plażaJezioro/Plaża
Tor motocyklowyTor motocyklowy
Zamek/ruiny zamkuZamek/Ruiny zamku
Miasto/Miejscowośc turystycznaMiasto/Miejscowość
Obiekty sakralneObiekty sakralne
MotocrossMotocross
Obiekty militarneObiekty militarne
MotocrossMuzea
Inna atrakcjaInna atrakcja


zaproponujmiejsce
Znasz ciekawe miejsce, którego nie ma jeszcze na mapie? Podziel się z nami - wpisz jego nazwe w polu wyżeji kliknij w przycisk zaproponuj miejsce.

Relacje z podróży motocyklowych


Wyprawa motocyklowa na Bałkany
Czytaj więcej





Chcesz mieć ciekawe miejsca i trasy zawsze przy sobie? Ściągnij aplikacje moto opinie na Androida, która pokaże Ci gdzie warto pojechać. Miejsca i trasy są one wyświetlane od najbliższych do coraz odleglejsyzch, a więc możesz odnaleźć ciekawe miejsce na krótszy jak i dłuższy wypad, a po przyjechaniu na miejsce sprawdzić czy w okolicy są jeszcze inne ciekawe miejsca lub kręte drogi. Obowiązkowa aplikacja każdego moto turysty! Zapraszamy :)
Moto opinie na Androida
Moto Opinie na Androida
Get it on Google Play



© 2012 by Moto-Opinie.info. Serwis moto-opinie.info nie ponosi odpowiedzialności za treść umieszczanych przez użytkowników opini.

Logowanie do moto-opinie.infoZaloguj przez FB
Login: Hasło:
Zapamiętaj mnie
Szybka rejestracja w moto-opinie.info :)
Login
Nazwa wyświetlana
E-mail
Hasło
Hasło(powtórz)