Get it on Google Play
Moto-Opinie na Windows Phone
+ DODAJ MIEJSCE

Burger Bary/restauracje
Spanie Noclegi
Pola namiotowe Pola namiotowe

ostatnio dodane zdjęcia
Zamek Pieskowa Skała
Ruiny Klasztora Karmelitów Bosych w Zagórzu
Ruiny Klasztora Karmelitów Bosych w Zagórzu
Ruiny Klasztora Karmelitów Bosych w Zagórzu
Ruiny Klasztora Karmelitów Bosych w Zagórzu
Klasztor Weltenburg nad Dunajem
Most Karola w Pradze
Pomnik Żołnierzy Radzieckich w Mikolinie.
Pomnik Żołnierzy Radzieckich w Mikolinie.
Pomnik Żołnierzy Radzieckich w Mikolinie.
Cerkiew w Smolniku
Zamek Spiez
Stoderzinken Alpenstrasse
Góra Św. Jerzego - Chorwacja
Niesamowite zadupie
Łysa Polana
Łysina
Koniaków - Punkt widokowy
Koniaków - Punkt widokowy
Przełęcz Salmopolska
Zapora Porąbka

»Wpisy na tablicach miejsc

Przełęcz Kubalonka

Przełęcz Kubalonka
BladeRR - gość
11-24-2017, 21:13:01
Trzeba uważać na studzienki! Poza tym polecam


Przełęcz Salmopolska

Przełęcz Salmopolska
BladeRR - gość
11-24-2017, 21:12:01
Nowy asfalt, fajnie wyprofilowane zakręty, rano ruch umiarkowany i wtedy polecam. Jeden z moich ulubionych odcinków w Beskidach


Przełęcz Przegibek

Gość
BladeRR - gość
11-24-2017, 21:07:36
Fajna droga, słaby asfalt, ale jechałem tam ostatnio wiosną 2017, więc może się to już zmieniło. Na szczycie parking.


Przełęcz Krowiarki

Gość
BladeRR - gość
11-24-2017, 21:05:41
Aslfat będzie nowy od 2018 - frezowali z końcem sezonu 2017. Wtedy polecam


Plac Jana Pawła II w Wadowicach

Plac Jana Pawła II w Wadowicach
BladeRR - gość
11-24-2017, 21:03:17
Przyjemnie miasteczko, moto półlegalnie można zaparkować na płycie rynku, nikt się nie czepia, Policja też nie.


Trasa 975 - Zakliczyn, Wielogłowy

Gość
BladeRR - gość
11-24-2017, 21:00:57
Generalnie polcem, choć asfalt nie powala, więc raczej widokwo, nie na kolano.
Jak pisał kolega - w sezonie letnim mrowie plażowiczów


Droga 971 Muszyna - Piwniczna Zdrój

Gość
BladeRR - gość
11-24-2017, 20:59:11
Polecam, miejscami asfalt umiarkowany, ale ogólnie jest super


Tunel Skalny

Gość
SeaWolf - gość
11-21-2017, 09:41:52
Tunel wydrążony w skale ciekawa trasa Motocyklowa


Tunel Skalny

Gość
- gość
11-21-2017, 09:41:00


Kościelisko: Punkt Widokowy na Zakopane

Kościelisko: Punkt Widokowy na Zakopane
- gość
11-11-2017, 18:16:38


Kościelisko: Punkt Widokowy na Zakopane

Kościelisko: Punkt Widokowy na Zakopane
- gość
11-11-2017, 18:16:37


Chleb Praojców przy winklach w Pieskowej skale

Chleb Praojców przy winklach w Pieskowej skale
Anna-gość - gość
11-06-2017, 11:25:07
Byliśmy tam 05.11.2017 r.Zimny żurek i po przyjeżdzie do domu rewolucja żołądkowa, kiełbasa z grila dużo i można zjeść , chleb dobry ale żeby ludziom zmarzniętym podać zimny żurek to już lenistwo. Parking malutki i przejście na drugą stronę do baru bardzo niebezpieczne.


Ruiny Pałacu w Kopicach

Ruiny Pałacu w Kopicach
weber4382 - gość
11-05-2017, 17:05:31
Teren prywatny zamknięty z ochroną a mógłby być alternatywą dla mosznej.


Groty Mechowskie

Groty Mechowskie
Yanoosh - gość
11-04-2017, 01:06:35
Cena adekwatna do atrakcji Wejście w 10.2017 kosztowało 2 zł, ale też cała atrakcja to przejście w pozycji parobka (jest na tle nisko, że nie można stanąć w pozycji wyprostowanej. Nie, nie jestem wielkoludem - 174 cm wzrostu). Cały spacer zajmuje ok 1 minuty, jeżeli ktoś ma ochotę na podziwianie i kontemplację - może 2 minuty. Czy warto obejrzeć - warto samemu się przekonać, aby mieć własne zdanie i nie siedzieć na kanapie, ale jeżeli ktoś spodziewa się faktycznych atrakcji zapierających dech - raczej będzie odczuwał niedosyt


Stoderzinken Alpenstrasse

Stoderzinken Alpenstrasse
Gość - gość
11-01-2017, 13:43:24




Trasa 632 - Marki, Legionowo

Profil użytkownika
10-24-2017, 20:29:53
Droga bardzo fajna,jednak zwykle ruch na niej jest na tyle duży, że nie ma możliwości pojechać szybciej po zakrętach.


Stare Hamry

Gość
- gość
10-19-2017, 07:52:04


Zapora w Świnnej Porębie

Zapora w Świnnej Porębie
10-18-2017, 21:50:01


Zamek Basedow - Niemcy

Zamek Basedow - Niemcy
- gość
10-18-2017, 10:44:45


Ścieżka w Chmurach

Ścieżka w Chmurach
rzempi - gość
10-17-2017, 15:07:51
Super miejscówka! Byłem i wszystko gra na europejskim poziomie. Radzę zachować bilet do samego końca, bo nie zjedziemy na dół wyciągiem. Na szczycie dodatkowe atrakcje, ale jakie to trzeba pojechać i zobaczyć.
Widziałem poprzednią opnie z 2016 i powiem, że można płacić kartą, no problem.


PałacTarnowskich na Dzikowie

Gość
- gość
10-13-2017, 09:50:08


TurnitzerAlpen Pass

Gość
Japan - gość
10-12-2017, 10:23:44
droga nr 20 od miejscowosci Kapfenberg przez Annaberg do Freiland przed Sankt Polten.... super


Camping Przystań Podwierzbie

Camping Przystań Podwierzbie
Piotrek - gość
10-10-2017, 12:42:26
Camping z super bazą wypadową na Tatry Słowację i Beskid informacje o trasach i ciekawych miejscach udzieli właściciel motocyklista z krwi i kości zdjęcia i info na Facebooku Camping Przystań Podwierzbie tel do właściciela 692004790


Camping Przystań Podwierzbie

Camping Przystań Podwierzbie
- gość
10-10-2017, 12:29:59
Camping Przystań Podwierzbie super baza wypadowa


Kamieniołomy w Chwałkowie

Kamieniołomy w Chwałkowie
- gość
10-06-2017, 18:05:58



› Legenda mapy

Miejsce spotkańMiejsce spotkań
Punkt widokowyPunkt widokowy
Kręta drogaKręta droga
Jezioro/plażaJezioro/Plaża
Tor motocyklowyTor motocyklowy
Zamek/ruiny zamkuZamek/Ruiny zamku
Miasto/Miejscowośc turystycznaMiasto/Miejscowość
Obiekty sakralneObiekty sakralne
MotocrossMotocross
Obiekty militarneObiekty militarne
MotocrossMuzea
Inna atrakcjaInna atrakcja


zaproponujmiejsce
Znasz ciekawe miejsce, którego nie ma jeszcze na mapie? Podziel się z nami - wpisz jego nazwe w polu wyżeji kliknij w przycisk zaproponuj miejsce.

Relacje z podróży motocyklowych


Wyprawa motocyklowa na Bałkany
Czytaj więcej





Chcesz mieć ciekawe miejsca i trasy zawsze przy sobie? Ściągnij aplikacje moto opinie na Androida, która pokaże Ci gdzie warto pojechać. Miejsca i trasy są one wyświetlane od najbliższych do coraz odleglejsyzch, a więc możesz odnaleźć ciekawe miejsce na krótszy jak i dłuższy wypad, a po przyjechaniu na miejsce sprawdzić czy w okolicy są jeszcze inne ciekawe miejsca lub kręte drogi. Obowiązkowa aplikacja każdego moto turysty! Zapraszamy :)
Moto opinie na Androida
Moto Opinie na Androida
Get it on Google Play



© 2012 by Moto-Opinie.info. Serwis moto-opinie.info nie ponosi odpowiedzialności za treść umieszczanych przez użytkowników opini.

Logowanie do moto-opinie.info
Login: Hasło:
Zapamiętaj mnie
Szybka rejestracja w moto-opinie.info :)
Login
Nazwa wyświetlana
E-mail
Hasło
Hasło(powtórz)