Get it on Google Play
Moto-Opinie na Windows Phone
+ DODAJ MIEJSCE

Burger Bary/restauracje
Spanie Noclegi
Pola namiotowe Pola namiotowe

ostatnio dodane zdjęcia
Promenada nad Notecią - Santok
Silverado City
Silverado City
Silverado City
33 Baza Lotnictwa Transportowego
Dobczyce - Zamek i zapora wodna
Antonin
Resteuracja Vidok i Cafe Oranżeria
Resteuracja Vidok i Cafe Oranżeria
Resteuracja Vidok i Cafe Oranżeria
Resteuracja Vidok i Cafe Oranżeria
Łysa Polana
Trójstyk
Rdzawe Diamenty - Muzeum Motocykli w Ustroniu
Ścieżka w Chmurach
Opuszczony kościół w Pisarzowicach
Platforma widokowa - Wola Krogulecka
Wieża widokowa na jezioro Czerniańskie - Wisła
Zabytkowy Kościół i punkt widokowy
Spalony Hotel
Źródło Św. Eliasza w Czernej

»Wpisy na tablicach miejsc

Zamek w Ogrodzieńcu

Zamek w Ogrodzieńcu
Krystiano BMW - gość
05-29-2017, 09:03:49
Byłem - szczerze warto.
Sporo chodzenia, ale widoki piękne 😀
12 zł bilet normalny


Promenada nad Notecią - Santok

Promenada nad Notecią - Santok
turysta - gość
05-28-2017, 11:23:21
PROMENADA W SANTOKU U ZBIEGU DWÓCH RZEK to super miejsce na odpoczynek


Knajpa Apacz

Gość
zygmunt - gość
05-28-2017, 09:09:57
miejsce cool właściciel lubi klimaty motocyklowe - polecam


Drewniany Młyn - Ożumiech

Drewniany Młyn - Ożumiech
- gość
05-26-2017, 23:53:52


Pałac Kultury i Nauki w Warszawie

Pałac Kultury i Nauki w Warszawie
- gość
05-26-2017, 06:14:58


Punkt widokowy rejonu Trzebnicy + Obiekt Nawigacyjny

Punkt widokowy rejonu Trzebnicy + Obiekt Nawigacyjny
Padre - gość
05-25-2017, 12:19:26
Punkt nawigacyjny został zdemontowany. Istnieje tylko wieża z nadajnikiem lokacyjnym na skraju wsi.


Zamek w Radzyniu Chełmińskim

Zamek w Radzyniu Chełmińskim
Rosomak - gość
05-23-2017, 05:21:04
Może to nie mój ulubiony zamek ale robi wrażenie - a na pewno robi wrażenie przestrzeń w środku
http://rithven.pl/zamek-w-radzyniu-chelminskim-jakie-atrakcje-oferuje-te-ciekawe-miejsce/


Wieża widokowa

Wieża widokowa
- gość
05-22-2017, 22:37:59


Włostów - Ruiny Pałacu

Włostów - Ruiny Pałacu
- gość
05-22-2017, 21:06:03


Wieża widokowa w Siekowie.

Wieża widokowa w Siekowie.
- gość
05-21-2017, 22:54:34
Tak kasuja ale 2zł tak więc że tragedi niema ale widoki są super!


Pałac Kołłątajów w Wólce Kłuckiej

Pałac Kołłątajów w Wólce Kłuckiej
- gość
05-21-2017, 19:33:35
Szkoda czasu.


Antonin

Antonin
struna - gość
05-21-2017, 11:22:06
Dwukrotnie w Pałacu gościł Fryderyk Chopin, mini muzeum, wnetrza do zwiedzania, dobra kawa w kawiarni


Antonin

Antonin
Struna - gość
05-21-2017, 11:14:12
Pałac Mysliwski Ks Antoniego Radziwiłła


Resteuracja Vidok i Cafe Oranżeria

Resteuracja Vidok i Cafe Oranżeria
05-21-2017, 10:03:49
W budynku DH Jubilat w Krakowie funkcjonują dwie resteuracje z przepięknym widokiem na Wawel oraz zakole Wisły. Są to resteuracja Vidok oraz Cafe Oranżeria. Wybór lokalu pozostawiam Wam, ale jedno jest pewne - gdzie nie pójdziecie, to przepiękna panorama Krakowa gwarantowana.


Stadnina Koni Arabskich - Janów Podlaski

Stadnina Koni Arabskich - Janów Podlaski
- gość
05-20-2017, 15:27:58


Stadnina Koni Arabskich - Janów Podlaski

Stadnina Koni Arabskich - Janów Podlaski
- gość
05-20-2017, 15:27:58


Park w Arkadii

Park w Arkadii
loviczak - gość
05-18-2017, 23:41:23
Zapraszam wszystkich w weekend od 26- do 28 maja w tym czasie można zwiedzić Arkadie i zaliczyć otwarcie sezonu motocyklowego w Łowiczu


Rdzawe Diamenty - Muzeum Motocykli w Ustroniu

Rdzawe Diamenty - Muzeum Motocykli w Ustroniu
Rycho - gość
05-18-2017, 16:22:51
Super miejsce warte odwiedzenia


Pierwszy na świecie drogowy most spawany

Pierwszy na świecie drogowy most spawany
SvWidawa - gość
05-17-2017, 11:20:43
Most jest przy samej głównej drodze. Ciekawa sprawa, przy moście jest duży parking na który można zjechać. Polecam


Park w Arkadii

Park w Arkadii
SvWidawa - gość
05-17-2017, 11:19:19
Nawet jeśli ktoś nie lubi takich klimatów to powinien się tam udać. Warto zobaczyć. Ciekawe budowle i zabytki. Wstęp 12zl


Rossoszyca- gumowanie, spotkania, wyścigi

Gość
SvWidawa - gość
05-17-2017, 11:17:10
Awaryjny pas startowy, dlugi, prosty, rowny i szeroki, tylko niestety w lesie i sarny lubia przebiegac przez droge. Można tam sprawdzic v-max swojej maszyny, oczywiscie jesli nie stoi tam policja. Często można spotkać tam motocyklistow.


Szopienice - Była Huta Uthemann

Szopienice - Była Huta Uthemann
- gość
05-16-2017, 17:11:10


Szopienice - Była Huta Uthemann

Szopienice - Była Huta Uthemann
- gość
05-16-2017, 17:11:10


Arboretum Bolestraszyce

Arboretum Bolestraszyce
jazeck - gość
05-15-2017, 23:49:06
W skrócie wiekowa szkółka botaniczna - wikipedia, ale jako miejsce zwiedzania za ok. 10pln/os. mogę polecić od maja... Kilka godzin chodzenia po alejkach daje wiele doznań (wyprawa we dwoje) taki skompresowany park z roślinami które mogą zadziwić... + małe muzeum przyrodnicze.


Pole Namiotowe MOSiR Kurnik

Gość
- gość
05-15-2017, 23:04:28



› Legenda mapy

Miejsce spotkańMiejsce spotkań
Punkt widokowyPunkt widokowy
Kręta drogaKręta droga
Jezioro/plażaJezioro/Plaża
Tor motocyklowyTor motocyklowy
Zamek/ruiny zamkuZamek/Ruiny zamku
Miasto/Miejscowośc turystycznaMiasto/Miejscowość
Obiekty sakralneObiekty sakralne
MotocrossMotocross
Obiekty militarneObiekty militarne
MotocrossMuzea
Inna atrakcjaInna atrakcja


zaproponujmiejsce
Znasz ciekawe miejsce, którego nie ma jeszcze na mapie? Podziel się z nami - wpisz jego nazwe w polu wyżeji kliknij w przycisk zaproponuj miejsce.

Relacje z podróży motocyklowych


Wyprawa motocyklowa na Bałkany
Czytaj więcej





Chcesz mieć ciekawe miejsca i trasy zawsze przy sobie? Ściągnij aplikacje moto opinie na Androida, która pokaże Ci gdzie warto pojechać. Miejsca i trasy są one wyświetlane od najbliższych do coraz odleglejsyzch, a więc możesz odnaleźć ciekawe miejsce na krótszy jak i dłuższy wypad, a po przyjechaniu na miejsce sprawdzić czy w okolicy są jeszcze inne ciekawe miejsca lub kręte drogi. Obowiązkowa aplikacja każdego moto turysty! Zapraszamy :)
Moto opinie na Androida
Moto Opinie na Androida
Get it on Google Play



© 2012 by Moto-Opinie.info. Serwis moto-opinie.info nie ponosi odpowiedzialności za treść umieszczanych przez użytkowników opini.

Logowanie do moto-opinie.info
Login: Hasło:
Zapamiętaj mnie
Szybka rejestracja w moto-opinie.info :)
Login
Nazwa wyświetlana
E-mail
Hasło
Hasło(powtórz)