Get it on Google Play
Moto-Opinie na Windows Phone
+ DODAJ MIEJSCE

Burger Bary/restauracje
Spanie Noclegi
Pola namiotowe Pola namiotowe

ostatnio dodane zdjęcia
Zamek w Będzinie
Zamek w Będzinie
Zamek w Będzinie
Jaworzno - Zalany Kamieniołom
Jaworzno - Zalany Kamieniołom
Jaworzno - Zalany Kamieniołom
Jeruzal
Zalew Wawrzkowizna
Zalew Wawrzkowizna
Zalew Wawrzkowizna
Parowóz w Lubianie
Parowóz w Lubianie

»Wpisy na tablicach miejsc

Zalew Kobyla Góra

Gość
Dracula - gość
06-18-2018, 12:04:25
Bardzo ciekawe miejsce, na wypad aby się zamoczyć warto.


Pałac w Żyrowej

Pałac w Żyrowej
Tomasz-moto - gość
06-17-2018, 16:32:06
Byłem widziałem obecnie jest w remoncie😐polecam


Port jachtowy Krapkowice

Port jachtowy Krapkowice
Tomek-moto - gość
06-17-2018, 15:39:44
Byłem widziałem szeroka rzeka super na kajski😁polecam


Paczkowo

Gość
niedziela67 - gość
06-17-2018, 10:41:59
Tor motocrossowy ogólnodostępny


Ruiny pałacu w Gładyszach

Ruiny pałacu w Gładyszach
michal_pom1 - gość
06-14-2018, 09:37:10
Niestety trwa remont i przebudowa na hotel, nic nie można zobaczyć


Rynek w Chełmnie

Rynek w Chełmnie
Szymon Roster - gość
06-12-2018, 00:16:08
Najlepiej zaparkować w centrum koło ratusza, uwaga na jednokierunkowe, zakazy i nakazy. Idźcie w kierunku Brama Grudziądzka, idąc w lewo od bramy (od strony ratusza) traficie w piękną panoramę Świecia.


Opuszczony Pałac w Pilicy

Opuszczony Pałac w Pilicy
TomaszNexus500 - gość
06-11-2018, 22:59:55
Byłem. Pałac ładny, robi wrażenie


Zamek w Żmigrodzie

Zamek w Żmigrodzie
Dracula - gość
06-11-2018, 13:49:58
Bardzo fajne miejsce, dużo się tu ostatnio dzieje. Fajnie zachowane i zadbane. Polecam


Podlesie - punkt widokowy

Podlesie - punkt widokowy
Lokales - gość
06-11-2018, 07:06:05
To jest Budzin, nie żadne Podlesie.
Zapytaj mieszkańców o Podlesie, to żaden nie pomoże.
A Budzin wszyscy...


Ruiny Pałacu w Sławikowie

Ruiny Pałacu w Sławikowie
Bert - gość
06-10-2018, 14:56:48
Ruiny robią wrażenie.. Polecam.


Wiadukt Kolejowy w Wiśle

Wiadukt Kolejowy w Wiśle
Gość - gość
06-08-2018, 14:48:09
Jechałem bez przekonania. Pewnie zobacze jakiś wiadukt, cykne dwie foty i koniec. Okazało się że to ukryty skarb - przepiękna widokowo droga na uboczu, wijąca się wzdłuż malowniczego potoku. Naprawdę super miejsce - można tędy iść na Stożek lub nawet częściowo wjechać na moto, ale jest zakaz i nie polecam tego sposobu Ogólnie przepiękna skryta na uboczu dolinka. Można odpocząć przy potoku


Wieża widokowa w Siekowie.

Wieża widokowa w Siekowie.
- gość
06-07-2018, 15:10:31
Spoko miejscówka, było sucho i na dojazdówce sporo sypkiego piachu. Na szosówkach trzeba uważać...


Skansen w Kuligowie

Gość
Browarek - gość
06-05-2018, 05:54:25
Bardzo fajne miejsce do zwiedzania


Skorzęcin nad jeziorem Niedzięgiel

Skorzęcin nad jeziorem Niedzięgiel
bart - gość
06-03-2018, 21:53:36
najlepiej jechać przed sezonem- ruch mniejszy i można dojechać prawie pod same jezioro motocyklem. Przed samym Skorzęcinem kilka fajnych zakrętów i plaża całkiem fajna.


Ogrody Hortulus - Wieża widokowa i Labirynt

Ogrody Hortulus - Wieża widokowa i Labirynt
Marika - gość
06-03-2018, 15:47:13
Bardzo piekne ogrody, szkoda, ze nie zobaczylismy labiryntu, poniewaz bylismy w poniedzialek i jest w ten dzien nieczynne. Ale na pewno wrocimy go zobaczyc


Kajaki Zalesie Górne

Gość
Scaut - gość
06-03-2018, 15:31:42
Prosze o usunięcie. Miejsce jest 5km na wschód.



Profil użytkownika
06-02-2018, 19:37:34
PINEZKA DO USUNIĘCIA. nie ta lokalizacja zupelnie. błąd przy wstawianiu


Rynek w Krakowie

Rynek w Krakowie
Tomasz-moto - gość
06-02-2018, 17:38:11
Byłem polecam


Zatoczka i plaża nad jez. Żywieckim

Zatoczka i plaża nad jez. Żywieckim
Tomasz-moto - gość
06-02-2018, 17:37:04
Byłem polecam super miejsce i tama rejs po jeziorze super polecam


Lotnisko Rudniki

Gość
Tomasz-moto - gość
06-01-2018, 20:45:04
Byłem widziałem jest ok można tam wjechać do środka pooglondac samoloty i cos mnie zaskoczyło co tydzień lub dwa pokazy drifterow BMW warto popatrzeć polecam


Grodzisko w Lubinie

Grodzisko w Lubinie
- gość
06-01-2018, 18:24:50


Opuszczony Pałac w Pilicy

Opuszczony Pałac w Pilicy
- gość
05-31-2018, 16:16:21


Zamek Bąkowiec - Morsko

Zamek Bąkowiec - Morsko
Tomasz-moto - gość
05-31-2018, 08:36:27
Fajny zameczek tylko oglondac polecam


Zamek Bąkowiec - Morsko

Zamek Bąkowiec - Morsko
Tomasz-moto - gość
05-31-2018, 08:36:20
Fajny zameczek tylko oglondac polecam


Plaża nad Jeziorem w Pławniowicach.

Plaża nad Jeziorem w Pławniowicach.
Tomasz-moto - gość
05-31-2018, 08:26:29
Jezioro całkiem fajne polecam idzie coś zjeść 😀



› Legenda mapy

Miejsce spotkańMiejsce spotkań
Punkt widokowyPunkt widokowy
Kręta drogaKręta droga
Jezioro/plażaJezioro/Plaża
Tor motocyklowyTor motocyklowy
Zamek/ruiny zamkuZamek/Ruiny zamku
Miasto/Miejscowośc turystycznaMiasto/Miejscowość
Obiekty sakralneObiekty sakralne
MotocrossMotocross
Obiekty militarneObiekty militarne
MotocrossMuzea
Inna atrakcjaInna atrakcja


zaproponujmiejsce
Znasz ciekawe miejsce, którego nie ma jeszcze na mapie? Podziel się z nami - wpisz jego nazwe w polu wyżeji kliknij w przycisk zaproponuj miejsce.

Relacje z podróży motocyklowych


Wyprawa motocyklowa na Bałkany
Czytaj więcej





Chcesz mieć ciekawe miejsca i trasy zawsze przy sobie? Ściągnij aplikacje moto opinie na Androida, która pokaże Ci gdzie warto pojechać. Miejsca i trasy są one wyświetlane od najbliższych do coraz odleglejsyzch, a więc możesz odnaleźć ciekawe miejsce na krótszy jak i dłuższy wypad, a po przyjechaniu na miejsce sprawdzić czy w okolicy są jeszcze inne ciekawe miejsca lub kręte drogi. Obowiązkowa aplikacja każdego moto turysty! Zapraszamy :)
Moto opinie na Androida
Moto Opinie na Androida
Get it on Google Play



© 2012 by Moto-Opinie.info. Serwis moto-opinie.info nie ponosi odpowiedzialności za treść umieszczanych przez użytkowników opini.

Logowanie do moto-opinie.infoZaloguj przez FB
Login: Hasło:
Zapamiętaj mnie
Szybka rejestracja w moto-opinie.info :)
Login
Nazwa wyświetlana
E-mail
Hasło
Hasło(powtórz)