Get it on Google Play
Moto-Opinie na Windows Phone
+ DODAJ MIEJSCE

Burger Bary/restauracje
Spanie Noclegi
Pola namiotowe Pola namiotowe

ostatnio dodane zdjęcia
Zabytkowy drewniany kościół w Racławicach
Zalew Zakrzówek Kraków
Zalew Zakrzówek Kraków
Zalew Zakrzówek Kraków
Zalew Zakrzówek Kraków
Zalew Zakrzówek Kraków
Wąwóz Bicaz - Rumunia
Wąwóz Bicaz - Rumunia
Wąwóz Bicaz - Rumunia
Wąwóz Bicaz - Rumunia
Wąwóz Masca
Wąwóz Masca
Wąwóz Masca
Wąwóz Masca
Wąwóz Masca
Gościniec Perła Zachodu
Punkt widokowy na jezioro Czorsztyńskie
Trasa Krośnica - Sromowce Wyżne
Punkt widokowy na jezioro Czorsztyńskie
Krzyż Wielkopolski 284m n.p.m.
Krzyż Wielkopolski 284m n.p.m.

»Wpisy na tablicach miejsc

Zalew Zakrzówek Kraków

Zalew Zakrzówek Kraków
G. - gość
07-27-2017, 10:54:58
Woda ma przepiękny kolor. Możliwe jest wejście z biletem wstępu za 10 PLN. Jeśli nie chcecie się kąpać i tylko zobaczyć piękne widoki możecie pojechać na sam koniec parkingu, a później iść wzdłuż siatki ogradzającej - znajdziecie wiele dziur w płocie Po drodze jest też punkt widokowy na zakrzówek bez łamania wstępu. Wjechać można lekko w las, bo na parkingu obowiązuje zakaz i czasem pojawia się tam policja. Ogólnie warto - przepiękne miejsce.


Zamek Kapitanowo w Ścinawce Średniej

Zamek Kapitanowo w Ścinawce Średniej
Stefan - gość
07-22-2017, 19:29:27
Ja tez nie zwiedziłem. Właściciel zamku w 30 sekund obraził Mnie i moją rodzinę. To absolutny rekord.
Kontakt z tym panem o przerośniętym ego i aparycji lokalnego pijaczka jest wątpliwy.
To smutne że takie perełki architektury trafiają w ręce takich chamów.


Trasa 238

Gość
Andre - gość
07-21-2017, 13:48:02
Droga zniszczona nie da się już tam wyciągnąć v-max na moto. Czasami organizowane są tam zloty BMW.


Safari Zoo

Gość
- gość
07-19-2017, 23:10:46


Trasa 948 - Wzdłuż jeziora Międzybrodzkiego i Żywieckiego

Trasa 948 - Wzdłuż jeziora Międzybrodzkiego i Żywieckiego
Tomasz-moto - gość
07-19-2017, 19:14:49
Super droga czały czas widac jezioro ciekawe miejsce polecam


Ostrava - Opuszczona Huta

Ostrava - Opuszczona Huta
Tomasz-moto - gość
07-19-2017, 19:11:49
Dos duza chuta robi wrażenie plecam


Góra Żar

Góra Żar
Tomasz-moto - gość
07-19-2017, 19:09:19
Super miejsce można wjechać na górę motocyklem super widoki polecam


Zamek Moszna

Zamek Moszna
Tomasz-moto - gość
07-19-2017, 19:07:25
Duzy zamek mało zwiedzanie w środku jak z harrego potera polecam 😊


Ruiny Pałacu - Jędzychowice

Ruiny Pałacu - Jędzychowice
- gość
07-16-2017, 19:52:29


Ruiny Pałacu - Jędzychowice

Ruiny Pałacu - Jędzychowice
- gość
07-16-2017, 19:52:28


Jezioro Nyskie

Jezioro Nyskie
Tomson - gość
07-16-2017, 16:15:36
Duże sztuczne jezioro a właściwie zbiornik retencyjny. Plaża, tama, widok na góry przy ładnej pogodzie. Warto pojechać w czasie jak jest festiwal ognia i wody...


Jezioro Nyskie

Jezioro Nyskie
Tomson - gość
07-16-2017, 16:15:36
Duże sztuczne jezioro a właściwie zbiornik retencyjny. Plaża, tama, widok na góry przy ładnej pogodzie. Warto pojechać w czasie jak jest festiwal ognia i wody...


Katedra w Nysie

Katedra w Nysie
Tomson - gość
07-16-2017, 16:10:02
Piękna bazylika... warto ja zobaczyć. W środku również.


Jezioro Płotki - Plaża

Jezioro Płotki - Plaża
- gość
07-12-2017, 16:21:52


Chleb Praojców przy winklach w Pieskowej skale

Chleb Praojców przy winklach w Pieskowej skale
Laura - gość
07-10-2017, 23:16:42
Jedzenie, które nam zaserwowano było po prostu beznadziejne. Zawitaliśmy tam w niedziele wieczorem, około 18-19. Gdy doszliśmy na miejsce zauważyliśmy panoszące się wszędzie muchy. DOSŁOWNIE wszędzie. Były nawet na wędlinie. Po całym dniu wędrówki byliśmy zmachani i oczywiście GŁODNI. Oboje zamówiliśmy starą, dobrą kwaśnice. Zapewniano nam, że nie zjemy TAKIEJ zupy nigdy więcej. Rzeczywiście zupa była niezwykła, oczywiście w złego tego słowa znaczeniu. Od kiedy w kwaśnicy pływa ser bryndza ? Pływa, gdy coś co nazywają "kwaśnicą" serwują u "Praojców". Zupa była (nie bójmy się tego słowa ) po prostu OBRZYDLIWA. Nie polecamy tego miejsca. Polecamy tylko chleb.
Pozdrawiamy.


Zapora w Lubachowie

Zapora w Lubachowie
Kamil GSF1200 - gość
07-10-2017, 16:47:53
super temat na motocykl


Zamek w Olsztynie

Zamek w Olsztynie
LynxLynx - gość
07-10-2017, 13:16:21
Bardzo ładny zamek, warty odwiedzenia. Może nie jest tak okazały jak ten w Ogrodzieńcu, ale jest tu zdecydowanie bardziej spokojnie i nie ma takich tłumów. Polecam zostawić motocykl jakieś 300 m dalej, na parkingu pod kościołem - po co płacić za parking, jeśli można zjeść przepyszne lody w Lodowej Jaskini, idąc na zamek?


Wieża widokowa w Kotowicach

Wieża widokowa w Kotowicach
t - gość
07-09-2017, 23:00:11
Czynne marzec-październik do godz. 20


Kopalnia Złota - Złoty Stok

Kopalnia Złota - Złoty Stok
Robinson - gość
07-09-2017, 22:10:56
Niesamowity park linowy. Długie tyrolki - 60 m nad ziemią


Pałac w Krowiarkach

Pałac w Krowiarkach
Kojot - gość
07-09-2017, 20:07:04
Da się tam dostać w tygodniu czy pozamykane?


Fortyfikacje Hulczyn-Darkowiczki

Fortyfikacje Hulczyn-Darkowiczki
Krystiano84 - gość
07-09-2017, 17:24:35
Warto się zatrzymać.
Dobre miejsce na pauze.

Pozdrawiam


Atomowa Kwatera Dowodzenia

Atomowa Kwatera Dowodzenia
Zubi - gość
07-09-2017, 15:42:49
Raczej dla osób lubiących klimaty opuszczonych budynków. Latarka wymagana.


Rynek Starego Miasta w Warszawie

Rynek Starego Miasta w Warszawie
Zubi - gość
07-09-2017, 15:41:08
Warto połączyć z Multimedialnym Parkiem Fontann.


Multimedialny Park Fontann - Warszawa

Multimedialny Park Fontann - Warszawa
Zubi - gość
07-09-2017, 15:39:53
Fajne miejsce na spędzenie popołudnia.


Kręta droga

Kręta droga
Zubi - gość
07-09-2017, 15:37:47
Trasa jak i wszystkie mniejsze, okoliczne drogi przebiegające przez Kampinos godne polecenia na przejażdżkę.



› Legenda mapy

Miejsce spotkańMiejsce spotkań
Punkt widokowyPunkt widokowy
Kręta drogaKręta droga
Jezioro/plażaJezioro/Plaża
Tor motocyklowyTor motocyklowy
Zamek/ruiny zamkuZamek/Ruiny zamku
Miasto/Miejscowośc turystycznaMiasto/Miejscowość
Obiekty sakralneObiekty sakralne
MotocrossMotocross
Obiekty militarneObiekty militarne
MotocrossMuzea
Inna atrakcjaInna atrakcja


zaproponujmiejsce
Znasz ciekawe miejsce, którego nie ma jeszcze na mapie? Podziel się z nami - wpisz jego nazwe w polu wyżeji kliknij w przycisk zaproponuj miejsce.

Relacje z podróży motocyklowych


Wyprawa motocyklowa na Bałkany
Czytaj więcej





Chcesz mieć ciekawe miejsca i trasy zawsze przy sobie? Ściągnij aplikacje moto opinie na Androida, która pokaże Ci gdzie warto pojechać. Miejsca i trasy są one wyświetlane od najbliższych do coraz odleglejsyzch, a więc możesz odnaleźć ciekawe miejsce na krótszy jak i dłuższy wypad, a po przyjechaniu na miejsce sprawdzić czy w okolicy są jeszcze inne ciekawe miejsca lub kręte drogi. Obowiązkowa aplikacja każdego moto turysty! Zapraszamy :)
Moto opinie na Androida
Moto Opinie na Androida
Get it on Google Play



© 2012 by Moto-Opinie.info. Serwis moto-opinie.info nie ponosi odpowiedzialności za treść umieszczanych przez użytkowników opini.

Logowanie do moto-opinie.info
Login: Hasło:
Zapamiętaj mnie
Szybka rejestracja w moto-opinie.info :)
Login
Nazwa wyświetlana
E-mail
Hasło
Hasło(powtórz)