Get it on Google Play
Moto-Opinie na Windows Phone
+ DODAJ MIEJSCE

Burger Bary/restauracje
Spanie Noclegi
Pola namiotowe Pola namiotowe

ostatnio dodane zdjęcia
Zamek i Park Zamkowy w Suchej Beskidzkiej
Zamek i Park Zamkowy w Suchej Beskidzkiej
Zamek i Park Zamkowy w Suchej Beskidzkiej
Zamek i Park Zamkowy w Suchej Beskidzkiej
Zamek Świny
Zamek Świny
Zamek Świny
Opuszczony kościuł
Opuszczony kościuł
Mosty na Skawie
Mosty na Skawie
Zamek na wodzie
Zapora w Świnnej Porębie
Skansen lokomotyw w Karsznicach
Przełęcz Salmopolska
Przełęcz Salmopolska
Ścieżka w Chmurach
Transalpina - Rumunia
Pałac Paca - Dowspuda

»Wpisy na tablicach miejsc

Zamek i Park Zamkowy w Suchej Beskidzkiej

Zamek i Park Zamkowy w Suchej Beskidzkiej
05-19-2019, 22:01:41
Nazywany jest małym Wawelem z powodu dziedzińca podobnego do tego z zamku na Wawelu. Działa obecnie jako muzeum miejskie oraz hotel i restauracja. Można coś zjeść, wypić, odpocząć w cieniu parku. Jak najbardziej na plus. Polecam to miejsce.


Zamek na wodzie

Zamek na wodzie
Nemo - gość
05-18-2019, 20:36:21
Piekne miejsce. Parking gdzie mozna postawic moto. Piekny park dookola zamku. Jak ktos zainteresowany to chyba co 1h chodzi przewodnik ktory opowiada historie tego miejsca. Polecam fajna miejscowka na wycieczke. Na miejscu jest jakas kawiarnia lub restauracja.


Skansen Słowian i Wikingów

Skansen Słowian i Wikingów
- gość
05-18-2019, 11:53:51


Zatoczka nad j. Solińskim

Gość
Romek - gość
05-04-2019, 21:17:48
Bardzo urokliwa zatoczka na jeziorze Solińskim. Płytka i przejrzysta woda, blisko kamping Jedno z ciekawszych miejsc nad Soliną.


Zamek Łapalice

Zamek Łapalice
Wicher Tarpno - gość
05-04-2019, 19:22:23
Ciekawe miejsce. Bardzo ciekawa historia powstania oraz losow budowli


Pałac Rosenbergów

Pałac Rosenbergów
WicherTarpno - gość
05-04-2019, 02:12:16
Palac moze i jest , moze i ciekawy lecz w prywatnych rekach i nie ma do niego wstepu.


Most wiszący nad Sanem

Most wiszący nad Sanem
05-03-2019, 14:31:30
Dodałem dobre zdjęcie. Całkiem ciekawe miejsce, most pośrodku niczego.


Wielka(duża) Pętla Bieszczadzka

Wielka(duża) Pętla Bieszczadzka
05-03-2019, 14:28:50
Byłem pierwszy raz. Spodziewałem się czegoś więcej. Winke niby fajne, ale co z tego jak nie da się fajnie w nie wchodzić bo pełno dziur a asfalt pofałdowany jak twarz pryszczatego nastolatka. Widoczki ok, ale troszkę się zawiodłem.


Droga Włosate Ustrzyki Górne

Droga Włosate Ustrzyki Górne
05-03-2019, 14:26:18
W drodze do Wołosatego jest wrzosowisko.


Wodospad Ostrowskich

Wodospad Ostrowskich
05-03-2019, 14:22:30
No jak dla mnie bez szału. Jedyne co to można się schłodzić. Aby tam trafić trzeba taką ścieżką przez las kawałeczek iść. Motocykl zostawić gdzieś dalej bo wejście na ścieżkę jest na zakręcie.


Ruiny zamku Hoczew

Ruiny zamku Hoczew
05-03-2019, 14:17:14


Góra Sobień - Ruiny Zamku

Góra Sobień - Ruiny Zamku
05-03-2019, 13:54:10
Jak dla mnie całkiem spoko miejsce. Fajny widoczek, trochę zawalających się ścian... Ruina.


Zapora w Sieniawie

Zapora w Sieniawie
05-03-2019, 13:42:22
No... zapora jak zapora... Jak już ma się zaplanowaną trasę przejeżdzającą przez nią to można się zatrzymać...


Kasztel w Szymbarku

Kasztel w Szymbarku
05-03-2019, 13:24:51
Bardzo fajny Kasztel. Wyremontowany. Bilet 5 zł. W środku film do obejrzenia 8 min. A na wystawach repliki stroi, parę ciekawych antyków, porcelana książki, medale, zdjęcia, obrazy, a nawet wypchany krokodyl . Za 5 zł bardzo opłaca się wejść. Zaraz obok jest też skansen ale nie byłem w środku. Podjazd pod same drzwi. Warto.


Cerkiew św.Jakuba w Powroźniku

Cerkiew św.Jakuba w Powroźniku
05-03-2019, 13:19:34
Można podjechąć pod same drzwi. W niedziele są msze. Powinno być otware, ładnie w środku.


Zamek w Muszynie

Zamek w Muszynie
05-03-2019, 13:18:37
Calkiem fajne ruiny w całkiem fajnym miejscu. Motor trzeba ostawić jednak na dole i podejść z 20 min pod górę. Na początku jest fajna kostka wyłożona ale potem kawałek po błocie jak na zdjęciu. Po deszczu może być ślisko. W ciepłe dni lepiej się rozebrać.


Ruiny zamku w Rytrze

Ruiny zamku w Rytrze
05-03-2019, 13:13:55
Bardzo fajny zameczek z fajnym widokiem. Można podjechać pod sam zamek. Wyremontowane ruiny. Niestety wejście na wieże zamknięte, pewnie wkrótce otworzą.


Ruiny Kościoła Zamkowego - Mielnik

Ruiny Kościoła Zamkowego - Mielnik
- gość
05-02-2019, 18:16:05


Zamek Tropsztyn

Zamek Tropsztyn
mek07 - gość
05-02-2019, 14:01:13
Czynne tylko lipiec - sierpień. Warto to wziąść pod uwagę i nie jechać specjalnie.


Lokomotywa Pt47-1

Lokomotywa Pt47-1
- gość
05-02-2019, 07:08:42
Teren prywatny należący do PKP ale można się pokręcić po okolicy.


Ruiny Zamku - Borysławice Zamkowe

Ruiny Zamku - Borysławice Zamkowe
Właściciel - gość
05-01-2019, 21:02:28
Zamek jest własnością prywatną inie jest udostępniony do zwiedzania. Wiele lat tolerowalismy wiele hamskich zachowań, akty wandalizmu i wjeżdżanie autami i motorami na łąkę przed zamkiem.
Obecnie zamek jest odgrodzony od drogi drutem kolczastym i obowiązuje zakaz wjazdu i wstępu.
Nie pomagało wyznaczenie ścieżki do ruin, w zadłużone drogi i na terenie samego zamku bez przerwy były pozostawiane śmieci.
W lesie mamy to samo, nie godziny się na to i korzystamy z naszego prawa do rozporządzania własnością wedle uznania.
Na terenie zamku powstał mały rezerwat w którym zamieszkuje wiele zwierząt,zwłaszcza płazy, gady i ptaki, jest parę gatunków pod ochroną.



Góra Zborów

Góra Zborów
Tomasz-moto - gość
05-01-2019, 21:02:09
Byłem widziałem fajne skałki do spinaczki 😀 super jaskinia godna uwagi


Bieszczadzka Przystań Motocyklowa

Bieszczadzka Przystań Motocyklowa
Michal - gość
04-30-2019, 20:34:35
Witam, zdecydowanie polecam to miejsce. Bardzo fajna miejscówka na odpoczynek i poznanie ciekawych ludzi.


Dwór obronny - ruina

Dwór obronny - ruina
04-30-2019, 19:18:32
Dwór wzniesiony został w XVI wieku lub na początku XVII w stylu późnego renesansu. Do drugiej połowy XIX wieku zamieszkany był przez średnio zamożną szlachtę. Aktualnie ruinę dworu zabezpieczono w otworach murem z cegły, co niezbyt korzystnie wpływa na jego widok.


Zamek w Rawie Mazowieckiej

Zamek w Rawie Mazowieckiej
04-30-2019, 19:10:49
Spoko zameczek, właściwie takie ruiny. Można w sumie wjechać na sam dziedziniec, nie wiem, czy można wejść na ten fragment muru. Jak ktoś lubi zamki to warto przejazdem.



› Legenda mapy

Miejsce spotkańMiejsce spotkań
Punkt widokowyPunkt widokowy
Kręta drogaKręta droga
Jezioro/plażaJezioro/Plaża
Tor motocyklowyTor motocyklowy
Zamek/ruiny zamkuZamek/Ruiny zamku
Miasto/Miejscowośc turystycznaMiasto/Miejscowość
Obiekty sakralneObiekty sakralne
MotocrossMotocross
Obiekty militarneObiekty militarne
MotocrossMuzea
Inna atrakcjaInna atrakcja


zaproponujmiejsce
Znasz ciekawe miejsce, którego nie ma jeszcze na mapie? Podziel się z nami - wpisz jego nazwe w polu wyżeji kliknij w przycisk zaproponuj miejsce.

Relacje z podróży motocyklowych


Wyprawa motocyklowa na Bałkany
Czytaj więcej





Chcesz mieć ciekawe miejsca i trasy zawsze przy sobie? Ściągnij aplikacje moto opinie na Androida, która pokaże Ci gdzie warto pojechać. Miejsca i trasy są one wyświetlane od najbliższych do coraz odleglejsyzch, a więc możesz odnaleźć ciekawe miejsce na krótszy jak i dłuższy wypad, a po przyjechaniu na miejsce sprawdzić czy w okolicy są jeszcze inne ciekawe miejsca lub kręte drogi. Obowiązkowa aplikacja każdego moto turysty! Zapraszamy :)
Moto opinie na Androida
Moto Opinie na Androida
Get it on Google Play



© 2012 by Moto-Opinie.info. Serwis moto-opinie.info nie ponosi odpowiedzialności za treść umieszczanych przez użytkowników opini.

Logowanie do moto-opinie.infoZaloguj przez FB
Login: Hasło:
Zapamiętaj mnie
Szybka rejestracja w moto-opinie.info :)
Login
Nazwa wyświetlana
E-mail
Hasło
Hasło(powtórz)