Get it on Google Play
Moto-Opinie na Windows Phone
+ DODAJ MIEJSCE

Burger Bary/restauracje
Spanie Noclegi
Pola namiotowe Pola namiotowe

ostatnio dodane zdjęcia
Trójstyk Polska-Rosja-Litwa
Trójstyk Polska-Rosja-Litwa
Trójstyk Polska-Rosja-Litwa
Trójstyk Polska-Rosja-Litwa
Gościniec Perła Zachodu
Gościniec Perła Zachodu
Lauterbrunnen - Szwajcaria
Lauterbrunnen - Szwajcaria
Jezioro Hańcza
Wodziłki
Wodziłki
Zamek Dubiecko
Zamek Dubiecko
Zamek Dubiecko
Zamek Dubiecko
Zamek Dubiecko
Zamek Dubiecko
Zamek Dubiecko
Zamek Dubiecko
Zamek Dubiecko
Zamek Dubiecko

»Wpisy na tablicach miejsc

Trójstyk Polska-Rosja-Litwa

Trójstyk Polska-Rosja-Litwa
12-02-2016, 10:16:55
Trójstyk granic Wisztyniec - to tutaj na krańcach Polski, spotykają się granice Polski, Litwy i Rosji. Stoi tutaj dwumetrowy, granitowy słup, a na nim poszczególne godła państw. Prowadzi tutaj ścieżka poznawcza: "Trójstyk granic - biegun zimna", wprost z parkingu położonego przy głównej drodze ;-)


Gościniec Perła Zachodu

12-01-2016, 11:44:13
http://www.perlazachodu.eu/index.php


Gościniec Perła Zachodu

12-01-2016, 11:41:14
Wybudowana w 1927 roku jako Gospoda Turmsteinbaud. Poł1927 roku Gospoda Turmsteinbaud. Położona jest na wysokości 320 metrów, na stromym urwistym brzegu.
Gościniec znajduje się w Siedlęcinie nad jeziorem Modrym.


Żwirownia-podjazd-cross

Profil użytkownika
11-23-2016, 22:00:48
https://goo.gl/photos/LXUCYcUfLs3yW42i6


Most na A1 w Korzeniewie

Most na A1 w Korzeniewie
moto - gość
11-20-2016, 17:51:52
Fajna prosta, ale trzeba tylko uważać i zwolnić na skrzyżowaniach po obydwu stronach mostu


Zamek Krzyżacki w Sztumie

Zamek Krzyżacki w Sztumie
moto - gość
11-20-2016, 17:48:09
Zamek jest mały, ale ma swój urok, najlepsza jest brama wjazdowa (przypomina jak z jakieś gry RPG). Parking jest zaraz obok bramy. Co do biletów to nie mam pojęcia jak wygląda sytuacja, bo ja miałem wstęp za darmo :P


Trasa Malbork-Sztum-Kwidzyn

Gość
moto - gość
11-20-2016, 17:41:41
Trasą jechałem dwa razy na moto i jeszcze parę razy samochodem. Nawierzchnia jest dobra, winkle są, ruch jest znośny - ogółem fajny odcinek drogi


Pole Bitwy pod Grunwaldem

Pole Bitwy pod Grunwaldem
- gość
11-20-2016, 10:20:52


Wieża Krzyżacka w Brodnicy

Wieża Krzyżacka w Brodnicy
- gość
11-18-2016, 13:10:50


Zamek Neubeuern - Niemcy

Zamek Neubeuern - Niemcy
- gość
11-16-2016, 20:40:34


Koniaków - Punkt Widokowy

Gość
- gość
11-13-2016, 00:19:54


Góra widokowa Żerniki

Góra widokowa Żerniki
Jeździec - gość
11-11-2016, 19:08:01
Super miejsce, fajny widok ,
Trochę trudny dojazd rzeczywiście off road .
Pozdr


Zamek Dubiecko

Zamek Dubiecko
11-11-2016, 13:34:29
Warto zobaczyć to malownicze miejsce, Zamek jak również piękny ogród roztaczający się wokół niego. W zamk mieści się hotel i restauracja.


Port morski w Łebie.

Port morski w Łebie.
11-05-2016, 19:56:49
Zajebista miejscówka, trzeba odwiedzić i skosztować filet z dorsza.


Molo w Kołobrzegu

Molo w Kołobrzegu
ktm - gość
11-05-2016, 19:43:42
wow, fajne miejsce


Muzeum Motoryzacji Topacz

Muzeum Motoryzacji Topacz
- gość
11-05-2016, 13:24:42


Wieża widokowa \"JOANNA\" Konotop.

Wieża widokowa
11-01-2016, 00:03:41
Polecam, warto odwiedzić, piękne widoki, dobry dojazd.


Zamek OVO - Włochy

Zamek OVO - Włochy
- gość
10-30-2016, 20:40:15


Wieża widokowa \"JOANNA\" Konotop.

Wieża widokowa
10-29-2016, 22:33:09
40 m wysokości budowli rozpościera się widok na całą gminę Sława, m.in. na krajobraz okolic największego w Lubuskiem Jeziora Sławskiego.
Wieża zbudowana ze świerkowego drewna ma dwie platformy widokowe – na wysokości 20 i 36 metrów. Do jej budowy użyto 140 metrów sześciennych drewna i 10 ton stali. Wchodząc na górny taras widokowy, trzeba pokonać 192 stopnie.


Ośrodek Wypoczynkowy ZIELONA

Gość
- gość
10-27-2016, 08:52:44


Wieża widokowa na Wzgórzu Kaplicznym.

Wieża widokowa na Wzgórzu Kaplicznym.
10-26-2016, 23:24:19
Super miejsce, fajne widoki, naprawdę wysoko, można poczuć lęk wysokości.
Dobre miejsce jako cel pojeżdżawki na moto.
LwG


Wieża widokowa w Siekowie.

Wieża widokowa w Siekowie.
10-26-2016, 23:10:39
Bardzo fajne miejsce. Piękne widoki. naprawdę wysoko. Pod samą wieżę można wjechać motocyklem jak widać na załączonych fotkach.
Świetna miejscówka jako cel pojeżdżawki.
Niestety jakieś cymbały wpadły na pomysł, żeby kasować za wejście, w tym celu postawili kibel i budkę dla ciecia i ogrodzili teren. na szczęście jacyś dobrzy ludzie wyrwali furtkę i wstęp jest wolny, ale tylko poza sezonem, bo w sezonie cieciu Cię skasuje.
LwG


Jezioro Turkusowe - Gosławice

Jezioro Turkusowe - Gosławice
prawdziwy pies - gość
10-25-2016, 10:55:35
nie ma się co napalać ale widok na żywo faktycznie osobliwy


Droga Czeplinek-Połczyn Zdrój

Gość
- gość
10-19-2016, 11:09:38


Fabryka materiałów wybuchowych - Brożek, Zasieki

Fabryka materiałów wybuchowych - Brożek, Zasieki
- gość
10-18-2016, 11:22:14



› Legenda mapy

Miejsce spotkańMiejsce spotkań
Punkt widokowyPunkt widokowy
Kręta drogaKręta droga
Jezioro/plażaJezioro/Plaża
Tor motocyklowyTor motocyklowy
Zamek/ruiny zamkuZamek/Ruiny zamku
Miasto/Miejscowośc turystycznaMiasto/Miejscowość
Obiekty sakralneObiekty sakralne
MotocrossMotocross
Obiekty militarneObiekty militarne
MotocrossMuzea
Inna atrakcjaInna atrakcja


zaproponujmiejsce
Znasz ciekawe miejsce, którego nie ma jeszcze na mapie? Podziel się z nami - wpisz jego nazwe w polu wyżeji kliknij w przycisk zaproponuj miejsce.

Relacje z podróży motocyklowych


Wyprawa motocyklowa na Bałkany
Czytaj więcej





Chcesz mieć ciekawe miejsca i trasy zawsze przy sobie? Ściągnij aplikacje moto opinie na Androida, która pokaże Ci gdzie warto pojechać. Miejsca i trasy są one wyświetlane od najbliższych do coraz odleglejsyzch, a więc możesz odnaleźć ciekawe miejsce na krótszy jak i dłuższy wypad, a po przyjechaniu na miejsce sprawdzić czy w okolicy są jeszcze inne ciekawe miejsca lub kręte drogi. Obowiązkowa aplikacja każdego moto turysty! Zapraszamy :)
Moto opinie na Androida
Moto Opinie na Androida
Get it on Google Play



© 2012 by Moto-Opinie.info. Serwis moto-opinie.info nie ponosi odpowiedzialności za treść umieszczanych przez użytkowników opini.

Logowanie do moto-opinie.info
Login: Hasło:
Zapamiętaj mnie
Szybka rejestracja w moto-opinie.info :)
Login
Nazwa wyświetlana
E-mail
Hasło
Hasło(powtórz)