Get it on Google Play
Moto-Opinie na Windows Phone
+ DODAJ MIEJSCE

Burger Bary/restauracje
Spanie Noclegi
Pola namiotowe Pola namiotowe

ostatnio dodane zdjęcia
Przełęcz Kubalonka
Karwów - Zalany Kamieniołom
Karwów - Zalany Kamieniołom
Karwów - Zalany Kamieniołom
Tama na jez. Jeziorsko
Zalew Piaski-Szczygliczka
Zamek w Kole
Wieża widokowa - Wisła
Pałac Myśliwski Moja Wola
Góra widokowa Żerniki
Góra widokowa Żerniki
Była baza wojskowa
Była baza wojskowa
Była baza wojskowa
Była baza wojskowa
Była baza wojskowa
Była baza wojskowa
Była baza wojskowa
Biała Wisełka - Kaskady i ujście do jeziora
Biała Wisełka - Kaskady i ujście do jeziora
Biała Wisełka - Kaskady i ujście do jeziora

»Wpisy na tablicach miejsc

Bieszczadzka Przystań Motocyklowa

Bieszczadzka Przystań Motocyklowa
Rimmon - gość
06-24-2019, 18:46:13
Polecam miejsce. Dużo fajnych ludzi. Wzorowa czystość, ładna okolica. Jak na dłużej to polecam z własnym prądem. Na pewno jeszcze tam zawitam


Góra widokowa Żerniki

Góra widokowa Żerniki
Artur - gość
06-24-2019, 07:44:35
Hayabusą wjechać na taką góre - Szacun


Gród w Gieczu

Gość
Fizyk - gość
06-24-2019, 00:08:55
Jak za 5 zł polecam na niedzielne popołudnie😀


Pałac Myśliwski Moja Wola

Pałac Myśliwski Moja Wola
Fazer - gość
06-23-2019, 21:30:50
Gdyby ktoś się zastanawiał czy można wjechać za znak zakazu, śmiało i radzę objechać pałac z lewej dookoła. Sam Pan Dziadek bardzo sympatyczny.


Góra widokowa Żerniki

Góra widokowa Żerniki
Aras - gość
06-23-2019, 21:05:08
Faktycznie wjazd trochę enduro ale jak hayabusa wjedzie to reszta także. Ogólnie polecam. Fajny widok na jeziorko i czasami startujący samolociki


Winkle Iwkowa

Gość
- gość
06-23-2019, 19:59:13
Wlaśnie położyli nową nawierzchnie


Była baza wojskowa

Była baza wojskowa
Hary - gość
06-23-2019, 19:45:01
Odwiedziłem 😁, dojazd drogą polną, momentami grząsko w piachu 😆wracałem już po płytach betonowych.
Sama baza to już ruina wykożystywana do imprez paintballowych.


Biała Wisełka - Kaskady i ujście do jeziora

Biała Wisełka - Kaskady i ujście do jeziora
06-23-2019, 11:00:42
W tym miejscu do jeziora Czerniańskiego wpływa Biała Wisełka, nieco dalej Czarna Wisełka. Miejsce oferuje bardzo piękny widoczek na letni zameczek prezydencki. Na przeciwległej zaporze bierze swój początek już rzeka Wisła.


Wieża Widokowa na Brzance

Wieża Widokowa na Brzance
Wojtek - gość
06-14-2019, 14:51:13
Poprzedni komentarz był pisany dawno temu więc możliwe że od tamtego czasu dużo się zmieniło. Wystarczy wjechać od strony jodłówki Tuchowskiej są eleganckie oznaczenia na bacówkę i wjeżdżamy asfaltem w zasadzie pod samą bacówkę. Byłem tam w zeszłym tygodniu i ani kroku nie musiałem zrobić pieszo.


Kodeń

Kodeń
- gość
06-13-2019, 12:28:30


Trakt Partyzancki

Gość
- gość
06-12-2019, 17:00:03


Zalew Leźnica Wielka Osiedle

Zalew Leźnica Wielka Osiedle
- gość
06-11-2019, 22:13:16
Jakieś fake. Zalew w leźnicy wielkiej jest niedaleko Łęczycy. A dokładniej to pomiędzy ozorkowem A łęczycą.


Góra Graniczna - wieża widokowa

Góra Graniczna - wieża widokowa
endurboy660 - gość
06-10-2019, 12:36:59
Miejsce godne odwiedzenia, blisko granicy z Polską


Grodzisko Owidz

Gość
DanteX - gość
06-07-2019, 10:46:46
rekonstrukcja XI-wiecznego grodu zlokalizowana w Owidzu, w gminie Starogard Gdański. Jest to samorządowa instytucja kultury, działająca od 2012.


Wieża widokowa przy Odrze

Gość
- gość
06-04-2019, 21:59:37
Niestety dojazd tylko rowerem a widoki takie sobie więc szkoda czasu


Stawy Topiło

Stawy Topiło
Piotr - gość
06-03-2019, 21:48:40
Dawna osada leśników. Miejsce odcięte od cywilizacji. Można dojechać motungiem. Jednym słowem Cisza.


Zamek w Reszlu

Zamek w Reszlu
Sławek - gość
06-03-2019, 21:09:42
Warto obejrzeć wystawę średniowiecznych narzędzi tortur.


Zamek w Reszlu

Zamek w Reszlu
- gość
06-03-2019, 21:05:44


Łoś z Dłutowskiego Lasu

Łoś z Dłutowskiego Lasu
- gość
06-03-2019, 08:18:37
Byłem wczoraj.naprawdr ciekawe miejsce, upamiętniające bohaterów.


Rudy102

Rudy102
kkurc - gość
06-03-2019, 08:01:09
POZOSTAŁOŚCI PO JEDNOSTCE WOJSKOWEJ SŁUŻYŁEM W NIEJ . PARĘ KILOMETRÓW DALEJ ZAMEK W CZERSKU POLECAM


Pstrąże-Strachów

Pstrąże-Strachów
Emtik - gość
06-03-2019, 06:17:54
Nic tam nie ma poza stertami gruzu


Duszno - Punkt widokowy

Duszno - Punkt widokowy
Aras - gość
06-02-2019, 19:33:04
Bardzo fajne miejsce, ładne widoki i pełen spokój i cisza. Choć ostatnie 15 km to bardziej droga dla enduro niż dla hayabusy ale powolutku da się przejechać. Polecam zabrać ze sobą lornetkę.


Park Dzikich Koni

Gość
- gość
06-01-2019, 11:57:12


Przełęcz Pordoi Pass - Dolomity

Przełęcz Pordoi Pass - Dolomity
Hayaa4 - gość
05-30-2019, 12:51:18
Hayjka K8 to Porshe w śrud motocykli pod każdym względem latałem trzy lata
po sprzedaży czuję się osamotniony nawet nie cieszy BMW S100 RR


Zamek Bąkowiec - Morsko

Zamek Bąkowiec - Morsko
Jaro MotoVlog - gość
05-26-2019, 12:42:26
Fajny, ale w zamknięty. Niby w remoncie, ale kiedy się skończy, to nie wiadomo.



› Legenda mapy

Miejsce spotkańMiejsce spotkań
Punkt widokowyPunkt widokowy
Kręta drogaKręta droga
Jezioro/plażaJezioro/Plaża
Tor motocyklowyTor motocyklowy
Zamek/ruiny zamkuZamek/Ruiny zamku
Miasto/Miejscowośc turystycznaMiasto/Miejscowość
Obiekty sakralneObiekty sakralne
MotocrossMotocross
Obiekty militarneObiekty militarne
MotocrossMuzea
Inna atrakcjaInna atrakcja


zaproponujmiejsce
Znasz ciekawe miejsce, którego nie ma jeszcze na mapie? Podziel się z nami - wpisz jego nazwe w polu wyżeji kliknij w przycisk zaproponuj miejsce.

Relacje z podróży motocyklowych


Wyprawa motocyklowa na Bałkany
Czytaj więcej





Chcesz mieć ciekawe miejsca i trasy zawsze przy sobie? Ściągnij aplikacje moto opinie na Androida, która pokaże Ci gdzie warto pojechać. Miejsca i trasy są one wyświetlane od najbliższych do coraz odleglejsyzch, a więc możesz odnaleźć ciekawe miejsce na krótszy jak i dłuższy wypad, a po przyjechaniu na miejsce sprawdzić czy w okolicy są jeszcze inne ciekawe miejsca lub kręte drogi. Obowiązkowa aplikacja każdego moto turysty! Zapraszamy :)
Moto opinie na Androida
Moto Opinie na Androida
Get it on Google Play



© 2012 by Moto-Opinie.info. Serwis moto-opinie.info nie ponosi odpowiedzialności za treść umieszczanych przez użytkowników opini.

Logowanie do moto-opinie.infoZaloguj przez FB
Login: Hasło:
Zapamiętaj mnie
Szybka rejestracja w moto-opinie.info :)
Login
Nazwa wyświetlana
E-mail
Hasło
Hasło(powtórz)