Get it on Google Play
Moto-Opinie na Windows Phone
+ DODAJ MIEJSCE

Burger Bary/restauracje
Spanie Noclegi
Pola namiotowe Pola namiotowe

ostatnio dodane zdjęcia
Ścieżka w Chmurach
Rdzawe Diamenty - Muzeum Motocykli w Ustroniu
Góra Graniczna - wieża widokowa
Góra Graniczna - wieża widokowa
Patelnie Chabówka
Gondola na szczyt
Punkt widokowy Utvik
Tvinnefossen (Stryn)
Runde wyspa ptaków
Bistro
Punkt widokowy na małe wodospady Krka
Punkt widokowy na małe wodospady Krka
Punkt widokowy na małe wodospady Krka
Szczawnica - ścieżka nad Dunajcem
Szczawnica - ścieżka nad Dunajcem
Punkt widokowy na górze Św. Doroty
Stare Hamry
Plaża przy jez. Orawskim
Yacht Klub Polski - Bielsko
Kolej linowa na Skrzyczne
Kolej linowa na Skrzyczne

»Wpisy na tablicach miejsc

Góra Graniczna - wieża widokowa

Góra Graniczna - wieża widokowa
- gość
01-14-2019, 22:01:32
Z wieży widokowej na szczycie Hraniční vrch roztacza się panorama w kierunku Karniowa (czes. Krnov), Třemešny oraz na Masyw Hranicznego Wierchu, Město Albrechtice i polską część Gór Opawskich.


Punkt widokowy na jezioro Czorsztyńskie

Punkt widokowy na jezioro Czorsztyńskie
Mirek - gość
01-14-2019, 19:27:10
Widoczek absolutnie powalający - jezioro Czorsztyńskie i Tatry w tle. Dla fanów pięknych miejsc pozycja obowiązkowa.


Jezioro Paprocańskie - Tychy

Jezioro Paprocańskie - Tychy
Gość - gość
01-13-2019, 21:00:16
Ładna plaża, choć woda średnio czysta, ale ogólnie to polecam. Jadąc ulicą Parkową za pormenadą możemy dojechać do restauracji Przystań - posiada ona na dachu taras widokowy na jezioro - można napić się kawy z widokiem na całe Paprocany. Super atrakcja i jest gdzie zaparkować moto nad samą wodą.


Niesamowite zadupie

Gość
Tom - gość
01-12-2019, 18:47:04
Widok na morze Norweskie


Madelynn Coffee Fosnavåg

Gość
Tom - gość
01-12-2019, 17:06:50
Uwaga to miejsce jest ciut dalej w dół,Vagsgata 7 My Marcelin best chicken


Madelynn Coffee Fosnavåg

Gość
Tom - gość
01-12-2019, 16:50:12
VÅGSGATA 7 , kurczak kfs ,bar długo otwarty można się najeść, duże porcje. bardzo miła Polska właścicielka.


Bistro

Bistro
Tom - gość
01-12-2019, 15:04:50
Bistro Centrum dobre obiady w przystępnych cenach, obok kebab jeden z najlepszych


Park Narodowy Krka - Chorwacja

Park Narodowy Krka - Chorwacja
Jaadam - gość
01-09-2019, 12:35:56
Cudne miejsce. Woda leje się wszędzie, jakby tama gdzieś pękła. Nie zapomnij wziąć kąpielówek


Rynek w Jeleniej Górze

Rynek w Jeleniej Górze
marek1960 - gość
01-01-2019, 20:59:32
Miasto w którym żyję, nie mieszkam. Miasto pełne życia dla aktywnych. jestem fanem rowerów, motocykli, narciarstwa biegowego, i wszystkich innych form aktywnego wypoczynku. Polecam moje miasto i okolice a w szczególności góry i piękne trasy motocyklow


Góra Szybowcowa - punkt widokowy

Góra Szybowcowa - punkt widokowy
marek1960 - gość
01-01-2019, 20:53:38
To miejsce jest mi szczególnie bliskie bo widzę je codziennie z okna swojego mieszkania kiedy robię poranną kawę. Widok na Kotlinę Jeleniogórską jest czymś wspaniałym. Oczywiście polecam nie wjazd motocyklem a wejście pieszo od strony miasta. Wtedy się przekonasz ile jesteś wart.


Wiadukt kolejowy

Wiadukt kolejowy
marek 1960 - gość
01-01-2019, 20:47:41
toś się nie postarał, piękne miejsce punkt widokowy na całe jezioro. Wiadukt zabytkowy i warty zobaczenia od spodu. Polecam trasę brzegiem jeziora na ile jest to możliwe. Zapraszam do Jeleniej Góry i okolic bo jest co objechać i zobaczyć.


Zapora Pilchowice

Zapora Pilchowice
MAREK 1960 - gość
01-01-2019, 20:36:01
W okolicach zapory wiele ciekawych miejsc do zobaczenia między innymi mniejsza zapora na rzece BÓBR w miejscowości Wrzeszczyn oraz do szczególnego polecenia PERŁA ZACHODU miejsce ze wspaniałą kuchnią i widokami których nie zapomnisz.Do odwiedzenia również miejscowość Wlęń z odrestaurowanym ale starodawnym browarem w którym piwo smakuje inaczej. ziemia jeleniogórska którą poleca jest szczególnie godna zwiedzenia ze względu na swój klimat oraz różnorodne zabytki w tym zamki pięknie odrestaurowane i cieszące się wielką popularnością wśród krajan. Polecam


Pole namiotowe TRAMP - Cisna, Bieszczady

Gość
Ever - gość
12-31-2018, 17:52:59
Bardzo fajne miejsce.
1. Jest opcja pozostawienia samochodu i łażenia z plecakiem po górach.
2. Pod wiatą przy ognisku wspaniała atmosfera przy dźwiękach gitar
3. Ceny umiarkowane - przystępne
4. Blisko Cisna: sklepy, bary, stacja kolejki bieszczadzkiej itp
5. Wspaniali PRZEMILI Gospodarze
Polecam wszystkim, którym odpowiadają warunki pola namiotowego


Punkt widokowy rejonu Trzebnicy + Obiekt Nawigacyjny

Punkt widokowy rejonu Trzebnicy + Obiekt Nawigacyjny
Ryszard - gość
12-26-2018, 07:41:29
Mimo że punktu nie ma to warto w bezchmurny dzień dojechać do namiarów GPS powyżej czyli w pole, widok na region jest rewelacyjny.


Gród w Gieczu

Gość
sasza79 - gość
12-23-2018, 19:50:00
Nic ciekawego, naprawdę szkoda czasu...


Cieszyn - Rynek

Cieszyn - Rynek
tizino - gość
12-20-2018, 22:07:51


Zamek i Park Zamkowy w Suchej Beskidzkiej

Zamek i Park Zamkowy w Suchej Beskidzkiej
Gość - gość
12-19-2018, 12:05:09
Miejsce ZDECYDOWANIE warte odwiedzenia. Jest zamek i muzeum, przepiękna oranżeria - fajne miejsce do fotografowania oraz przyległy park.


Platforma widokowa - Wola Krogulecka

Platforma widokowa - Wola Krogulecka
Maverick 72 - gość
12-15-2018, 17:03:51
Polecam , widoczki super. Czy TOI TOI przy tarasie nadal pełny????:((((


Bród na Osławie

Bród na Osławie
Borys - gość
12-04-2018, 11:51:29
Bardzo fajne miejsce, często można spotkać motocyklistów z różnych zakątków PL


Gejzer w Herlanach

Gość
Gość - gość
11-29-2018, 20:15:56
Herliansky gejzír).

W latach siedemdziesiątych XIX wieku wykonano tutaj studnię artezyjską w poszukiwaniu nowego źródła wody mineralnej, przeznaczonej dla rozrastającego się uzdrowiska. Dzięki wykopaniu studni o głębokości 404,5 m wytrysnęło tu ogromne źródło silnie mineralizowanej wody.

Erupcje były kiedyś częstsze i bardziej intensywne, dziś mają miejsce mniej więcej co 32 do 34 godzin. Woda tryska przez około 20 do 30 minut na wysokość do 20 m. Objętość wody podczas jednej erupcji wynosi około 600 hl.


Patelnie Chabówka

Patelnie Chabówka
Tom F4 - gość
11-15-2018, 15:02:14
Piekny luk. Szkoda ze postawili zakaz wjazdu na bocznicy. W cieplejsze dni lubiłem odprężyć się przy akompaniamecie przejeżdżających maszyn.

Rekreacja pierwszy klasa


Patelnie Chabówka

Patelnie Chabówka
Romek - gość
11-14-2018, 08:14:33
Miejsce fajne do jazdy jak wiele innych w PL tego typu. Problemem Chabówki jest jedynie profil na facebooku prowadzony przez 30-parolatka z mentalnością gimbusa, który nie ma motocykla i jednocześnie jest fanem niemieckiego driftującego szrotu na 4-kołach Tak więc mamy niepotrzebny szum medialny w normalnym miejscu z fajnymi zakrętami. Na winklach Słonnych nie ma szumu i ludzie jakoś jeżdżą i jest w porządku.


Kompleks Olbrzym - Włodarz

Gość
Bożena - gość
11-12-2018, 22:01:50
Miejsce godne zwiedzenia...polecam .Obsługa koszmar .Kupiłam 2 herbaty ...(listopad zimno ,godziny wejść nie zgodne z podanymi na internecie!) dostałam w papierowym kubku 150 ml wrzątku z torebką herbaty minutka za 4zł jedna, na pytanie czy jest cytryna pani popatrzyła na mnie jak bym prosiła o nie wiem co!! .Poprosiłam o kawę dostałam bez mleka ....BO NIE MA... i tyle .Wszystko płatne z góry. 12.11.2018 r


Zespół pałacowo-parkowy - pałac.

Zespół pałacowo-parkowy - pałac.
Arek - gość
11-12-2018, 21:22:25
WOW! I Ja tam jeszcze nie byłem! :(


Skocznia Adama Małysza

Skocznia Adama Małysza
Artur - gość
11-05-2018, 22:11:22
Bardzo ładny obiekt sportowy. Polecam spacerek na samą góre, gdzie jest kawiarnia ze wspaniałym widokiem.



› Legenda mapy

Miejsce spotkańMiejsce spotkań
Punkt widokowyPunkt widokowy
Kręta drogaKręta droga
Jezioro/plażaJezioro/Plaża
Tor motocyklowyTor motocyklowy
Zamek/ruiny zamkuZamek/Ruiny zamku
Miasto/Miejscowośc turystycznaMiasto/Miejscowość
Obiekty sakralneObiekty sakralne
MotocrossMotocross
Obiekty militarneObiekty militarne
MotocrossMuzea
Inna atrakcjaInna atrakcja


zaproponujmiejsce
Znasz ciekawe miejsce, którego nie ma jeszcze na mapie? Podziel się z nami - wpisz jego nazwe w polu wyżeji kliknij w przycisk zaproponuj miejsce.

Relacje z podróży motocyklowych


Wyprawa motocyklowa na Bałkany
Czytaj więcej





Chcesz mieć ciekawe miejsca i trasy zawsze przy sobie? Ściągnij aplikacje moto opinie na Androida, która pokaże Ci gdzie warto pojechać. Miejsca i trasy są one wyświetlane od najbliższych do coraz odleglejsyzch, a więc możesz odnaleźć ciekawe miejsce na krótszy jak i dłuższy wypad, a po przyjechaniu na miejsce sprawdzić czy w okolicy są jeszcze inne ciekawe miejsca lub kręte drogi. Obowiązkowa aplikacja każdego moto turysty! Zapraszamy :)
Moto opinie na Androida
Moto Opinie na Androida
Get it on Google Play



© 2012 by Moto-Opinie.info. Serwis moto-opinie.info nie ponosi odpowiedzialności za treść umieszczanych przez użytkowników opini.

Logowanie do moto-opinie.infoZaloguj przez FB
Login: Hasło:
Zapamiętaj mnie
Szybka rejestracja w moto-opinie.info :)
Login
Nazwa wyświetlana
E-mail
Hasło
Hasło(powtórz)