Get it on Google Play
Moto-Opinie na Windows Phone
+ DODAJ MIEJSCE

Burger Bary/restauracje
Spanie Noclegi
Pola namiotowe Pola namiotowe

ostatnio dodane zdjęcia
Coccole di Caffe - kawiarnia motocyklowa
Pałac Głowińskich
Dolina Białego - Zakopane
Droga 583 - Słowacja
Molo - restauracja i plaża
Molo - restauracja i plaża
Molo - restauracja i plaża
Vrátna Dolina - Tiesňavy, Słowacja
Vrátna Dolina - Tiesňavy, Słowacja
Vrátna Dolina - Tiesňavy, Słowacja
Vrátna Dolina - Tiesňavy, Słowacja
Lodziarnia Kawiarnia Lemone - Tychy
Gołańcz
Gołańcz
Zakole rzeki koło Bukowna
Molo - restauracja i plaża
Góra
Ścieżka w Chmurach
Ścieżka w Chmurach
Ścieżka w Chmurach
Ścieżka w Chmurach

»Wpisy na tablicach miejsc

Jezioro Jeziorsko

Jezioro Jeziorsko
Zuzka - gość
07-17-2018, 08:24:30
Jakieś noclegi w pobliżu można znaleźć?


Zamek w Basiekierach

Zamek w Basiekierach
lej - gość
07-15-2018, 23:36:22
Przyjemnie, na uboczu. Ruiny niewielkie ale po drodze podjechać warto


Opuszczony kościół w Pisarzowicach

Opuszczony kościół w Pisarzowicach
Hiszpan - gość
07-15-2018, 17:52:22
Piękna opuszczona budowla..... Robi wrażenie....


Dolina Białego - Zakopane

Dolina Białego - Zakopane
Gość - gość
07-14-2018, 17:56:42
Zakopane samo w sobie nie jest bardzo atrakcyjne dla motocyklistów. Zatłoczone i oklepane Krupówki, Gubałówka i w zasadzie nic ciekawego do zwiedzania. Jednak jest mały wyjątek - to malownicza i piękna dolina biegnąca wzdłuż potoku Biały. Co najlepsze - nie wymaga ona wielogodzinnego spaceru. Wejście do szlaku prowadzi zaraz po prawej stronie Wielkiej Krokwii - odbijając w prawo dojdziemy do szlaku. Dolina nie jest długa, można pokonać ją w ciuchach motocyklowych no i będziemy mieli jakąś namiastke bycia w Tatrach Na końcu czeka nas ładny wodospad. POLECAM.


Kozubnik - Opuszczony Kurort Wypoczynkowy

Kozubnik - Opuszczony Kurort Wypoczynkowy
P4W3Ł - gość
07-14-2018, 14:24:31
Już prawie wszystko rozebrane 😐


Zamek w Kręgu

Zamek w Kręgu
dr.Esler - gość
07-13-2018, 17:40:24
Raczej w Krągu


Śląski ogród botaniczny i wieża widokowa

Gość
DonMario - gość
07-13-2018, 13:40:11
Spokojne miejsce. Warto zrobić pauzę skręcając lekko z trasy na Wisłę przed Łaziskami


Vrátna Dolina - Tiesňavy, Słowacja

Vrátna Dolina - Tiesňavy, Słowacja
07-11-2018, 22:24:25
Bardzo piękna dolinka w parku krajobrazowym Mała Fatra. Na jej końcu znajduje się kolejka gondolową, którą możemy wyjechać na szczyt Chleb, gdzie czekają na nas łądne widoczki i taras widokowy z możliwością zamówienia jedzenia lub picia, a jeśli nie straszna nam piesza wędrówka to w 40 minut możemy zdobyć Wielką Krywań - najwyższy szczyt Małej Fatry. Przy wjeździe do doliny możemy również zobaczyć górujący nad miejscowością Terchova pomnik Janosika, który tam właśnie się urodził.


RTCN Zygry Maszt Telewizyjny

Gość
benio - gość
07-11-2018, 22:17:14
Nie "Zydry" lecz Zygry.


Lodziarnia Kawiarnia Lemone - Tychy

Lodziarnia Kawiarnia Lemone - Tychy
Koral - gość
07-11-2018, 19:23:04
Najlepsze miejsce z lodami na mapie Tychów Polecam.


Bieszczadzka Przystań Motocyklowa

Bieszczadzka Przystań Motocyklowa
endriu - gość
07-11-2018, 11:38:37
powiem tak, miejsce jak kazde pole namiotowe,tyle ze troszke wzbogacone o klimaty motocyklowe,cena za dobe za rozbice namiotu lekko przesadzona,15 zl byloby wystarczajace,brak slupków podlaczeniowych do pradu,jedno gniazdko pod wiata za malo jak na pole namiotowe,trzeba rowniez oddac gospodarzom czesc za wzorowy porzadek i czystosc.


Jaworzno - Zalany Kamieniołom

Jaworzno - Zalany Kamieniołom
Daro - gość
07-07-2018, 17:26:51
Od strony dojazdu do bazy nurków można dojść na piechotę zrobioną niedawno ścieżką do samej wody i pomostów na wodzie, można też obejść całe jeziorko dookoła ( z góry super widok ) Motór trzeba zostawić przy drodze; ) Da się dojechać do samego skraju jeziora od tyłu polną drogą od miejscowości Gródek. Ja dojechałem dużym turystykiem


Wieża widokowa \"JOANNA\" Konotop.

Wieża widokowa
- gość
07-07-2018, 12:18:19


Zamek w Żmigrodzie

Zamek w Żmigrodzie
07-04-2018, 18:46:24
Całkiem spore ruiny które prezentują się lepiej od tyłu jak od frontu. Można zwiedzać wewnątrz. Spory i zadbany park po którym można rozprostować kości po jeździe na motocyklu. Jedyna opłata jaka jest to wejście na baszte - 4zł. Miejsce które warto zobaczyć.


Zapora w Świnnej Porębie

Zapora w Świnnej Porębie
- gość
07-02-2018, 15:47:05


Wieża Bismarcka w Żaganiu

Wieża Bismarcka w Żaganiu
Krzysiek - gość
06-27-2018, 18:41:31
Wieża nie specjalna - moim zdaniem, dojazd po drodze polnej.

Jest miejsce na ognisko (nie do końca legalne) i spory kawałek polany jako parking.


Pstrąże-Strachów

Pstrąże-Strachów
Krzysiek - gość
06-27-2018, 18:39:39
Część radziecka jest w już w pełni rozebrana zostało tylko gruzowisko, część niemiecka jest coraz bardziej zniszczona ale nadal panuje tam wyjątkowy klimat i jest co zobaczyć.

Dojazd (legalny) tylko od miejscowości Buczek (północ), od południa jest zakaz a mostu od wschodu nie ma - chyba że ktoś jeździ po torach.


Jezioro Bodeńskie - Bodensee

Jezioro Bodeńskie - Bodensee
- gość
06-25-2018, 01:28:36


Multimedialny Park Fontann - Warszawa

Multimedialny Park Fontann - Warszawa
- gość
06-21-2018, 20:01:39


Zalew Kobyla Góra

Gość
Dracula - gość
06-18-2018, 12:04:25
Bardzo ciekawe miejsce, na wypad aby się zamoczyć warto.


Pałac w Żyrowej

Pałac w Żyrowej
Tomasz-moto - gość
06-17-2018, 16:32:06
Byłem widziałem obecnie jest w remoncie😐polecam


Port jachtowy Krapkowice

Port jachtowy Krapkowice
Tomek-moto - gość
06-17-2018, 15:39:44
Byłem widziałem szeroka rzeka super na kajski😁polecam


Paczkowo

Gość
niedziela67 - gość
06-17-2018, 10:41:59
Tor motocrossowy ogólnodostępny


Ruiny pałacu w Gładyszach

Ruiny pałacu w Gładyszach
michal_pom1 - gość
06-14-2018, 09:37:10
Niestety trwa remont i przebudowa na hotel, nic nie można zobaczyć


Rynek w Chełmnie

Rynek w Chełmnie
Szymon Roster - gość
06-12-2018, 00:16:08
Najlepiej zaparkować w centrum koło ratusza, uwaga na jednokierunkowe, zakazy i nakazy. Idźcie w kierunku Brama Grudziądzka, idąc w lewo od bramy (od strony ratusza) traficie w piękną panoramę Świecia.



› Legenda mapy

Miejsce spotkańMiejsce spotkań
Punkt widokowyPunkt widokowy
Kręta drogaKręta droga
Jezioro/plażaJezioro/Plaża
Tor motocyklowyTor motocyklowy
Zamek/ruiny zamkuZamek/Ruiny zamku
Miasto/Miejscowośc turystycznaMiasto/Miejscowość
Obiekty sakralneObiekty sakralne
MotocrossMotocross
Obiekty militarneObiekty militarne
MotocrossMuzea
Inna atrakcjaInna atrakcja


zaproponujmiejsce
Znasz ciekawe miejsce, którego nie ma jeszcze na mapie? Podziel się z nami - wpisz jego nazwe w polu wyżeji kliknij w przycisk zaproponuj miejsce.

Relacje z podróży motocyklowych


Wyprawa motocyklowa na Bałkany
Czytaj więcej





Chcesz mieć ciekawe miejsca i trasy zawsze przy sobie? Ściągnij aplikacje moto opinie na Androida, która pokaże Ci gdzie warto pojechać. Miejsca i trasy są one wyświetlane od najbliższych do coraz odleglejsyzch, a więc możesz odnaleźć ciekawe miejsce na krótszy jak i dłuższy wypad, a po przyjechaniu na miejsce sprawdzić czy w okolicy są jeszcze inne ciekawe miejsca lub kręte drogi. Obowiązkowa aplikacja każdego moto turysty! Zapraszamy :)
Moto opinie na Androida
Moto Opinie na Androida
Get it on Google Play



© 2012 by Moto-Opinie.info. Serwis moto-opinie.info nie ponosi odpowiedzialności za treść umieszczanych przez użytkowników opini.

Logowanie do moto-opinie.infoZaloguj przez FB
Login: Hasło:
Zapamiętaj mnie
Szybka rejestracja w moto-opinie.info :)
Login
Nazwa wyświetlana
E-mail
Hasło
Hasło(powtórz)