Get it on Google Play
Moto-Opinie na Windows Phone
+ DODAJ MIEJSCE

Burger Bary/restauracje
Spanie Noclegi
Pola namiotowe Pola namiotowe

ostatnio dodane zdjęcia
Dąb Bartek
Dąb Bartek
Przełęcz Przegibek
Ustron - Równica
Czeski Krumlov
Czeski Krumlov
Czeski Krumlov
Polski Pensjonat w Centrum Alp
Droga 537, Słowacja - Dookoła Tatr
Wieżyca - Platforma widokowa
Pałac Myśliwski Moja Wola
Ruiny zamku w Prabutach
Zabytkowy wiatrak w miejscowości Łąkorz
Zamek kapituły pomezańskiej
Zamek - Pałac Tułowice
Zamek - Pałac Tułowice
Kościół na Krzyżewskich Górach
Karwów - Zalany Kamieniołom
Park Pamięci Narvik 1940
Zamek Bobolice
Ośrodek Praktyk Teatralnych Gardzienice

»Wpisy na tablicach miejsc

Zamek i ZOO Leśna - Czechy

Zamek i ZOO Leśna - Czechy
Endriu67 - gość
03-20-2019, 18:04:20
Super miejsce, ładny zameczek z restauracją w środku
Niestety żeby zobaczyć zameczek nawet z zewnątrz trzeba zakupić bilet do ZOO bo jest on na jego terenie ...ale warto bo obie atrakcje są super .


Jezioro Paprocańskie - Tychy

Jezioro Paprocańskie - Tychy
Endriu67 - gość
03-20-2019, 15:30:57
Jadąc ulicą Sikorskiego napotkamy hotel w kształcie piramidy , obok jest parking i 50 metrów do jeziora . Jadąc w kierunku Pszczyny napotkamy zjazd w prawo do lasu , droga prowadzi do zameczku myśliwskiego nad samym jeziorem Paprocany ... ciekawe i urokliwe miejsce.


Przełęcz pod Ostrą

Przełęcz pod Ostrą
gsmp - gość
03-17-2019, 13:00:33
Trasa wyścigu GSMP z Licencją FIA, podwójne bariery (bezpieczne dla morocyklisty) i krawężniki jak na prawdziwym torze.
Hill Climb
Długość: 5493 metrów
Szerokość: 6 metrów
Średnie wzniesienie: 5,50%
Liczba zakrętów: 33


Przełęcz pod Ostrą

Przełęcz pod Ostrą
wiki - gość
03-17-2019, 12:55:56
Jedna z najwyższych przejezdnych przełęczy Beskidu Wyspowego; od Starej Wsi droga wspina się przez las stromymi serpentynami (na najstromszym kilometrowym odcinku średnie nachylenie jest bliskie 8%). Różnica wysokości między centrum Limanowej a Przełęczą Ostrą wynosi około 400 metrów. Zbocza południowe to odsłonięte stoki pół uprawnych wsi Młyńczyska.


Klonowo POINT

Gość
ced - gość
03-12-2019, 12:31:18
Niestety bar jest zamknięty na stałe :(


Cactus Burger

Gość
- gość
03-12-2019, 12:30:38


Przełęcz Płoszczyna(Morawska)

Gość
Padre - gość
02-24-2019, 18:43:37
Potwierdzam bardzo fajne winkle


kawiarnia

Gość
Padre - gość
02-24-2019, 18:39:14
Kawiarnia gdzie są jedne z najlepszych lodów jakie jadłem.


Karczma

Gość
Padre - gość
02-24-2019, 18:31:33
Karczma u Basieńki gdzie można dobrze zjeść i napić dobrej kawy, polecam.


Lody w Lipnicy Murowanej

Gość
Padre - gość
02-24-2019, 18:18:42
Dobre lody tradycyjne na rynku domowej roboty bez chemii.


Bartna chata

Gość
Padre - gość
02-24-2019, 18:13:55
Bardzo ciekawe miejsce muzeum pszczelarstwa jak i restauracja która się tam znajduje gdzie można dobrze zjeść, polecam


Kościół

Gość
Padre - gość
02-24-2019, 18:06:30
Ładny kościół i miejsce i piękny widok na jezioro Czchowskie i ta przeprawa starym promem na drugą stronę jeziora super.


Kościół

Gość
Padre - gość
02-24-2019, 18:06:02
Ładny kościół i miejsce i piękny widok na jezioro Czchowskie i ta przeprawa starym promem na drugą stronę jeziora super.


Międzygórz - Ruiny Zamku

Międzygórz - Ruiny Zamku
Skieras - gość
02-24-2019, 11:25:48
Zachowana jedna ściana. Można zajechać na 15-20 min. Ładny dojazd od trasy 77. 6/10


Wodospad Szum

Wodospad Szum
02-20-2019, 10:41:41
w weekend pojadę zobaczyć


Trasa 28 - Wadowice, Jordanów

Trasa 28 - Wadowice, Jordanów
Bartek - gość
02-20-2019, 10:33:03
Najgorszy odcinek do Wadowic - sporo samochodów, mało miejsca do wyprzedzania, ale później bajeczka - jeziorko, góry i ładny asfalt. W Zambrzycach pięknie prezentuje się nowy most kolejowy na Skawie - można podjechać i cyknąć fotke. POLECAM trase.


Grupa warowna Hůrka

Grupa warowna Hůrka
02-16-2019, 16:24:28
Grupa warowna Hurka składa się z pięciu dużych bunkrów i systemu korytarzy podziemnych. Miały służyć do obrony przed Niemcami hitlerowskimi. Obecnie obiekt działa jako muzeum.


Tor motocrossowy Człuchów

Gość
- gość
02-12-2019, 14:33:43


Zamek w Czersku

Zamek w Czersku
- gość
02-06-2019, 14:27:51


Ruiny Pałacu Tiele-Wincklerów w Miechowicach

Ruiny Pałacu Tiele-Wincklerów w Miechowicach
Riko - gość
02-03-2019, 15:17:30
Obecnie obiekt jest odnawiany 🙂


Muzeum motoryzacji - Bielsko-Biała

Muzeum motoryzacji - Bielsko-Biała
Pantyk - gość
02-01-2019, 23:20:30
Fajne! Nie miałem pojęcia że w Bielsku jest takie muzeum - na pewno wpadniemy w sezonie Lewa.


Rzeka Białka

Gość
Marcin - gość
01-27-2019, 21:40:32
Fenomenalna miejscówka - miejsce gdzie Jaworowy potok wpada do rzeki Białki. Krystalicznie czysta woda i mało ludzi w sezonie. POLECAM.


Atlantyk Sea-prak

Atlantyk Sea-prak
Tom - gość
01-23-2019, 21:44:06
Najciekawszy moment zwiedzania to pora karmienia.


Atlantyk Sea-prak

Atlantyk Sea-prak
- gość
01-23-2019, 21:41:22


Droga stu zakrętów

Gość
Bambosz - gość
01-23-2019, 20:22:55
Droga całkiem niezła gdyby nie fakt, że wyremontowana do połowy Poza tym tam gdzie jest wyremontowana na zakrętach często widać piasek - do sportowej jazdy można zapomnieć, ale do rekreacyjnego podziwiania widoków - warto!



› Legenda mapy

Miejsce spotkańMiejsce spotkań
Punkt widokowyPunkt widokowy
Kręta drogaKręta droga
Jezioro/plażaJezioro/Plaża
Tor motocyklowyTor motocyklowy
Zamek/ruiny zamkuZamek/Ruiny zamku
Miasto/Miejscowośc turystycznaMiasto/Miejscowość
Obiekty sakralneObiekty sakralne
MotocrossMotocross
Obiekty militarneObiekty militarne
MotocrossMuzea
Inna atrakcjaInna atrakcja


zaproponujmiejsce
Znasz ciekawe miejsce, którego nie ma jeszcze na mapie? Podziel się z nami - wpisz jego nazwe w polu wyżeji kliknij w przycisk zaproponuj miejsce.

Relacje z podróży motocyklowych


Wyprawa motocyklowa na Bałkany
Czytaj więcej





Chcesz mieć ciekawe miejsca i trasy zawsze przy sobie? Ściągnij aplikacje moto opinie na Androida, która pokaże Ci gdzie warto pojechać. Miejsca i trasy są one wyświetlane od najbliższych do coraz odleglejsyzch, a więc możesz odnaleźć ciekawe miejsce na krótszy jak i dłuższy wypad, a po przyjechaniu na miejsce sprawdzić czy w okolicy są jeszcze inne ciekawe miejsca lub kręte drogi. Obowiązkowa aplikacja każdego moto turysty! Zapraszamy :)
Moto opinie na Androida
Moto Opinie na Androida
Get it on Google Play



© 2012 by Moto-Opinie.info. Serwis moto-opinie.info nie ponosi odpowiedzialności za treść umieszczanych przez użytkowników opini.

Logowanie do moto-opinie.infoZaloguj przez FB
Login: Hasło:
Zapamiętaj mnie
Szybka rejestracja w moto-opinie.info :)
Login
Nazwa wyświetlana
E-mail
Hasło
Hasło(powtórz)