Get it on Google Play
Moto-Opinie na Windows Phone
+ DODAJ MIEJSCE

Burger Bary/restauracje
Spanie Noclegi
Pola namiotowe Pola namiotowe

ostatnio dodane zdjęcia
Pałac Wąsowo
Pałac Wąsowo
Most wiszący nad Sanem
Most wiszący nad Sanem
Most wiszący nad Sanem
Masz przekaźnikowy Mikstat
Masz przekaźnikowy Mikstat
Zamek Krzyżacki w Świeciu
Zapora i Elektrownia w Łączanach
Międzygórz - Ruiny Zamku
Punkt widokowy na Czarnej Górze
Punkt widokowy na Czarnej Górze
Zamek Strečno (Streczno)
Zamek Strečno (Streczno)
Zamek Strečno (Streczno)
Zamek Strečno (Streczno)
Tama na Złotym Potoku
Tama na Złotym Potoku
Karwów - Zalany Kamieniołom
Zamek i Park w Gołuchowie
Kościółek Św. Mikołaja

»Wpisy na tablicach miejsc

Pomnik Chrystusa Króla w Świebodzinie

Pomnik Chrystusa Króla w Świebodzinie
Aras - gość
07-15-2019, 00:07:57
Spoko miejsce. Warto zobaczyć.


Opuszczony kościół w Pisarzowicach

Opuszczony kościół w Pisarzowicach
07-07-2019, 20:27:14
Teren prywatny i brak możliwości wejścia do środka.


Punkt widokowy na Czarnej Górze

Punkt widokowy na Czarnej Górze
Ryba - gość
07-06-2019, 16:38:31
Wow 😍 piękne foty 🤯


Łoś z Dłutowskiego Lasu

Łoś z Dłutowskiego Lasu
Yamaha - gość
07-05-2019, 13:30:54
Bardzo ciężki dojazd pod koniec, grząski piasek, ustawione znaki zakazu bez mocy prawnej przez niemiłych lokatorów


Turkusowe Jezioro

Turkusowe Jezioro
Patryk - gość
07-03-2019, 10:18:30
Polecam to miejsce super widoki


Stary młyn w Makówcu

Stary młyn w Makówcu
Marek - gość
07-02-2019, 15:09:11
a jednego z odcinków Borewicza tam nie kręcono?


Punkt widokowy

Gość
Radek - gość
06-30-2019, 14:32:56
Potwierdzam. Widoczki z tej drogi są niezapomniane. O wiele lepsza opcja niż nudna Zakopianka. Jak znajdę zdjęcia z kamerki to dodam. Lewa!


Kupari - Zatoka umarłych hoteli

Gość
- gość
06-29-2019, 22:49:04


Kupari - Zatoka umarłych hoteli

Gość
mike - gość
06-29-2019, 22:48:16
Wjechałem cbr do hotelu i spałem w środku. miny innych polaków rano bezcennne


Grobla Gospodarstwo Agroturystyczne Kardynał

Gość
Tymek 76 - gość
06-29-2019, 09:06:33
Nic ciekawego * chyba że jesteś wędkarzem


Zamek Graz (Schlossberg)

Zamek Graz (Schlossberg)
- gość
06-29-2019, 08:58:22


Bieszczadzka Przystań Motocyklowa

Bieszczadzka Przystań Motocyklowa
Rimmon - gość
06-24-2019, 18:46:13
Polecam miejsce. Dużo fajnych ludzi. Wzorowa czystość, ładna okolica. Jak na dłużej to polecam z własnym prądem. Na pewno jeszcze tam zawitam


Góra widokowa Żerniki

Góra widokowa Żerniki
Artur - gość
06-24-2019, 07:44:35
Hayabusą wjechać na taką góre - Szacun


Gród w Gieczu

Gość
Fizyk - gość
06-24-2019, 00:08:55
Jak za 5 zł polecam na niedzielne popołudnie😀


Pałac Myśliwski Moja Wola

Pałac Myśliwski Moja Wola
Fazer - gość
06-23-2019, 21:30:50
Gdyby ktoś się zastanawiał czy można wjechać za znak zakazu, śmiało i radzę objechać pałac z lewej dookoła. Sam Pan Dziadek bardzo sympatyczny.


Góra widokowa Żerniki

Góra widokowa Żerniki
Aras - gość
06-23-2019, 21:05:08
Faktycznie wjazd trochę enduro ale jak hayabusa wjedzie to reszta także. Ogólnie polecam. Fajny widok na jeziorko i czasami startujący samolociki


Winkle Iwkowa

Gość
- gość
06-23-2019, 19:59:13
Wlaśnie położyli nową nawierzchnie


Była baza wojskowa

Była baza wojskowa
Hary - gość
06-23-2019, 19:45:01
Odwiedziłem 😁, dojazd drogą polną, momentami grząsko w piachu 😆wracałem już po płytach betonowych.
Sama baza to już ruina wykożystywana do imprez paintballowych.


Biała Wisełka - Kaskady i ujście do jeziora

Biała Wisełka - Kaskady i ujście do jeziora
06-23-2019, 11:00:42
W tym miejscu do jeziora Czerniańskiego wpływa Biała Wisełka, nieco dalej Czarna Wisełka. Miejsce oferuje bardzo piękny widoczek na letni zameczek prezydencki. Na przeciwległej zaporze bierze swój początek już rzeka Wisła.


Wieża Widokowa na Brzance

Wieża Widokowa na Brzance
Wojtek - gość
06-14-2019, 14:51:13
Poprzedni komentarz był pisany dawno temu więc możliwe że od tamtego czasu dużo się zmieniło. Wystarczy wjechać od strony jodłówki Tuchowskiej są eleganckie oznaczenia na bacówkę i wjeżdżamy asfaltem w zasadzie pod samą bacówkę. Byłem tam w zeszłym tygodniu i ani kroku nie musiałem zrobić pieszo.


Kodeń

Kodeń
- gość
06-13-2019, 12:28:30


Trakt Partyzancki

Gość
- gość
06-12-2019, 17:00:03


Zalew Leźnica Wielka Osiedle

Zalew Leźnica Wielka Osiedle
- gość
06-11-2019, 22:13:16
Jakieś fake. Zalew w leźnicy wielkiej jest niedaleko Łęczycy. A dokładniej to pomiędzy ozorkowem A łęczycą.


Góra Graniczna - wieża widokowa

Góra Graniczna - wieża widokowa
endurboy660 - gość
06-10-2019, 12:36:59
Miejsce godne odwiedzenia, blisko granicy z Polską


Grodzisko Owidz

Gość
DanteX - gość
06-07-2019, 10:46:46
rekonstrukcja XI-wiecznego grodu zlokalizowana w Owidzu, w gminie Starogard Gdański. Jest to samorządowa instytucja kultury, działająca od 2012.



› Legenda mapy

Miejsce spotkańMiejsce spotkań
Punkt widokowyPunkt widokowy
Kręta drogaKręta droga
Jezioro/plażaJezioro/Plaża
Tor motocyklowyTor motocyklowy
Zamek/ruiny zamkuZamek/Ruiny zamku
Miasto/Miejscowośc turystycznaMiasto/Miejscowość
Obiekty sakralneObiekty sakralne
MotocrossMotocross
Obiekty militarneObiekty militarne
MotocrossMuzea
Inna atrakcjaInna atrakcja


zaproponujmiejsce
Znasz ciekawe miejsce, którego nie ma jeszcze na mapie? Podziel się z nami - wpisz jego nazwe w polu wyżeji kliknij w przycisk zaproponuj miejsce.

Relacje z podróży motocyklowych


Wyprawa motocyklowa na Bałkany
Czytaj więcej





Chcesz mieć ciekawe miejsca i trasy zawsze przy sobie? Ściągnij aplikacje moto opinie na Androida, która pokaże Ci gdzie warto pojechać. Miejsca i trasy są one wyświetlane od najbliższych do coraz odleglejsyzch, a więc możesz odnaleźć ciekawe miejsce na krótszy jak i dłuższy wypad, a po przyjechaniu na miejsce sprawdzić czy w okolicy są jeszcze inne ciekawe miejsca lub kręte drogi. Obowiązkowa aplikacja każdego moto turysty! Zapraszamy :)
Moto opinie na Androida
Moto Opinie na Androida
Get it on Google Play



© 2012 by Moto-Opinie.info. Serwis moto-opinie.info nie ponosi odpowiedzialności za treść umieszczanych przez użytkowników opini.

Logowanie do moto-opinie.infoZaloguj przez FB
Login: Hasło:
Zapamiętaj mnie
Szybka rejestracja w moto-opinie.info :)
Login
Nazwa wyświetlana
E-mail
Hasło
Hasło(powtórz)