Get it on Google Play
Moto-Opinie na Windows Phone
+ DODAJ MIEJSCE

Burger Bary/restauracje
Spanie Noclegi
Pola namiotowe Pola namiotowe

ostatnio dodane zdjęcia
Załuż Słonne - świetne winkle
Jezioro Paprocańskie - Tychy
Jezioro Paprocańskie - Tychy
Jezioro Paprocańskie - Tychy
Zamek Książęcy w Niemodlinie
Zamek Książęcy w Niemodlinie
Pałac myśliwski w Promnicach
Pałac myśliwski w Promnicach
Pałac myśliwski w Promnicach
Rezerwat przyrody Skamieniałe Miasto
Rezerwat przyrody Skamieniałe Miasto
Rezerwat przyrody Skamieniałe Miasto
Zapora w Świnnej Porębie
Bieszczadzka Przystań Motocyklowa
Bieszczadzka Przystań Motocyklowa
Bieszczadzka Przystań Motocyklowa
Bieszczadzka Przystań Motocyklowa
Bieszczadzka Przystań Motocyklowa
Bieszczadzka Przystań Motocyklowa
Droga 584 - Słowacja
Wodne młyny w Kvačianskiej dolinie

»Wpisy na tablicach miejsc

Zamek w Karpnikach

Gość
- gość
09-17-2017, 22:23:57


Prom rzeczny Grzegorzowice-Ciechowice

Prom rzeczny Grzegorzowice-Ciechowice
Jarlath - gość
09-17-2017, 10:15:27
Żadna rewelacja - ot mała przeprawa


Tor Biłgoraj

Gość
gruby - gość
09-12-2017, 20:59:54
brudno tam jak nie wiem nie dbaja wogole


Podnośnia statków Niederfinow - Niemcy

Podnośnia statków Niederfinow - Niemcy
Szczyp - gość
09-08-2017, 12:51:37
Obowiazkowy punkt wycieczki


Zalew Leźnica Wielka Osiedle

Gość
Topik - gość
09-08-2017, 12:33:16
Próbowałem dotrzeć nad jezioro. Jednak nawigacja kazała jechać w polną ścieżkę. Może terenowym moto można dojechać?


Wodne młyny w Kvačianskiej dolinie

Wodne młyny w Kvačianskiej dolinie
09-04-2017, 09:34:15




Wodne młyny w Kvačianskiej dolinie

Wodne młyny w Kvačianskiej dolinie
09-04-2017, 09:33:37
https://www.youtube.com



Wisielcza Góra - Bunkry

Gość
Iwan - gość
09-03-2017, 19:28:30
Ciekawe miejsce. Wejscie do wnętrza bunkra tylko z przewodnikiem. Polecam


Opuszczony Kościół w Żeliszowie

Opuszczony Kościół w Żeliszowie
- gość
09-01-2017, 19:35:21


Bieszczadzka Przystań Motocyklowa

Bieszczadzka Przystań Motocyklowa
Arro - gość
08-28-2017, 22:25:27
Zdecydowanie miejsce warte odwiedzenia przez każdego motocyklistę. Byłem tam przelotem, przemierzając Wielką Pętlę Bieszczadzką. Zostałem przywitany Gospodarzy, którzy dobrą kawą i rozmową umilili mi czas odpoczynku. Polecam.


Droga 584 - Słowacja

Droga 584 - Słowacja
08-28-2017, 15:01:51
Pod względem widoków pierwsza klasa, zakręty i asfalt również OK. Niestety są znaki mówiące o kamykach na zakrętach i faktycznie można się momentami niemiło zdziwić. Lepiej nie testować tam swoich umiejętności.


Wodne młyny w Kvačianskiej dolinie

Wodne młyny w Kvačianskiej dolinie
08-28-2017, 15:00:21
Przepiękne miejsce do odwiedzenia. Na pewno tam wróce, ale w lepszych warunkach oświetleniowych, żeby zrobić lepsze zdjęcia. Z miejscowości Kwaczany czeka nas godzinny spacerek czerwonym szlakiem pod sporą górke - ok. 1 kilometra. Można też udać się tam łatwiejszą i bardziej płaską drogą z miejscowości Nowe Borowe. Sama dolinka naprawdę robi wrażenie, ale najlepiej być tam ok. godziny 12stej, aby słońce nie było schowane za górami i świeciło z góry - wtedy widoki będą naprawdę najlepsze. Młyny działają, są otwarte i nie trzeba nic płacić. No poza parkingiem 1 Euro w miejscowości Kwaczany. Ogólnie dla kogoś kto nie boi się dłużej chodzić - atrakcja pierwsza klasa. Poza tym bardzo urokliwe okolice. POLECAM


Trasa 965 - Bochnia, Limanowa

Gość
xyz - gość
08-27-2017, 17:36:15
Własnie zaczyna sie remont drogi na całej długosci limanowa-zielona w nastepnym roku bedzie można smigać i podziwiać piekne widoki


Trasa 965 - Bochnia, Limanowa

Gość
xyz - gość
08-27-2017, 17:36:05
Własnie zaczyna sie remont drogi na całej długosci limanowa-zielona w nastepnym roku bedzie można smigać i podziwiać piekne widoki


Pałac Myśliwski Moja Wola

Pałac Myśliwski Moja Wola
Alban - gość
08-27-2017, 10:22:46
Dziadek każdemu wciska bajki o powstającym hotelu. Ta sama historia od 10 lat. Jak ktoś chce pomóc w ratowaniu tego zamku to może puścić przelew na stowarzyszenie, które prowadzi sprawę z właścicielem, który niszczy pałac. Gdzieś widziałem nr konta.


Wodospad na Mosorczyku

Wodospad na Mosorczyku
Rambo - gość
08-25-2017, 23:20:07
Jak kolega wspomniał - trzeba iść piechotą. Bardzo ładna dolinka/wąwóz z rzeczką i wodospadem. POLECAM!


Przełęcz Krowiarki

Gość
Rambo - gość
08-25-2017, 23:18:32
Ładna przełęcz z przepięknymi widokami - z daleka widac Babią Góre. Zakręty są też fajne, ale asfalt kiepski, więc nie do winklowania. W środkowej części jest parking, z którego prowadzą szlaki właśnie na tą górke. Oczywiście nie jest to za mądry pomysł w ciuchach motocyklowych, ale warto wiedzieć Po drodze jest jeszcze wyciąg na jakąś mniejszą górke, ale nie chciałem się zatrzymywać.


Punkt Widokowy na dawną kopalnie piasku

Punkt Widokowy na dawną kopalnie piasku
erka - gość
08-23-2017, 08:27:28
Naprawde urocze miejsce, warte obejrzenia, mozna zejsc na dol wykopaliska gdzie aktualnie przebiega rzeczka i zbiornik wodny. Ludzie czesto wykorzystuja to miejsce jako miejsce do wypoczynku. W tym rejonie jakies 800m dalej jest rzeka Sztola i jej nie wielkie rozlewisko oraz altana dla turystow gdzie mozna chwile odpoczac itd.


Droga Oswalda Balzera

Droga Oswalda Balzera
Leo - gość
08-22-2017, 16:02:42
Fajna trasa widokowa uwaga na żwir na zakrętach pozatym naprawę super


Kaszubskie Oko - Gniewo

Kaszubskie Oko - Gniewo
- gość
08-18-2017, 08:48:30


Stary Zamek - Streczno

Stary Zamek - Streczno
08-17-2017, 15:03:56
W Słowckim Strecznie są dwa zamki nad rzeką Wag. Nowy zamek jest tuż przy trasie, ale ja bardziej polecam zobaczyć ten Stary z widokiem na całe zakole rzeki Wag i bez zbędnych komercyjnych atrakcji. Niestety prowadzi tam jedynie droga szutrowa, ale do pokonania każdym motocyklem. Dojeżdżamy aż do samego słupka z rozpiską szlaków turystycznych. Jest znak do góry z informacją, że na stary hrad prowadzi szlak czerwony do pokonania w 15 minut. Nie zajmuje to nawet tyle czasu. Widoczki po prostu rewelacyjne, aczkolwiek dla osób z lękiem wysokości nie do końca jest to idealna atrakcja Stoimy nad przepaścią, nie ma tam barierek itd. Mimo to polecam - jedno z piękniejszych miejsc u naszych zachodnich sąsiadów.


Punkt widokowy w Wiśle

Punkt widokowy w Wiśle
Wojtek - gość
08-17-2017, 09:33:55
Piekne miejsce. Można tez dobrze zjeść w Ranczo Cienkow na miejscu.


Most wiszący nad Sanem

Most wiszący nad Sanem
MAREK - gość
08-16-2017, 19:29:13
Zdjęcia z zielonym mostem są z innej niewłaściwej lokalizacji. Jedynie to jedno z oodali się zgadza. Most ma zapuszczony drugi brzeg kierujący ścieżką do lasu, tylko do przejścia i zobaczenia. Ale OK.


Zapora na Jeziorze Żywieckim

Zapora na Jeziorze Żywieckim
Blitz - gość
08-16-2017, 10:36:58
Również polecam zobaczyć zaporę.
Beskid Śląski jest piękny i naprawdę warto tam polatać na moto.
LwG


Pałac w Tworkowie

Pałac w Tworkowie
Blitz - gość
08-16-2017, 10:31:36
Ruiny okazałe.
Jest co podziwiać.
Teraz są prowadzone prace remontowe.
Mimo to można wejść i podziwiać.
Warto zobaczyć.
LwG



› Legenda mapy

Miejsce spotkańMiejsce spotkań
Punkt widokowyPunkt widokowy
Kręta drogaKręta droga
Jezioro/plażaJezioro/Plaża
Tor motocyklowyTor motocyklowy
Zamek/ruiny zamkuZamek/Ruiny zamku
Miasto/Miejscowośc turystycznaMiasto/Miejscowość
Obiekty sakralneObiekty sakralne
MotocrossMotocross
Obiekty militarneObiekty militarne
MotocrossMuzea
Inna atrakcjaInna atrakcja


zaproponujmiejsce
Znasz ciekawe miejsce, którego nie ma jeszcze na mapie? Podziel się z nami - wpisz jego nazwe w polu wyżeji kliknij w przycisk zaproponuj miejsce.

Relacje z podróży motocyklowych


Wyprawa motocyklowa na Bałkany
Czytaj więcej





Chcesz mieć ciekawe miejsca i trasy zawsze przy sobie? Ściągnij aplikacje moto opinie na Androida, która pokaże Ci gdzie warto pojechać. Miejsca i trasy są one wyświetlane od najbliższych do coraz odleglejsyzch, a więc możesz odnaleźć ciekawe miejsce na krótszy jak i dłuższy wypad, a po przyjechaniu na miejsce sprawdzić czy w okolicy są jeszcze inne ciekawe miejsca lub kręte drogi. Obowiązkowa aplikacja każdego moto turysty! Zapraszamy :)
Moto opinie na Androida
Moto Opinie na Androida
Get it on Google Play



© 2012 by Moto-Opinie.info. Serwis moto-opinie.info nie ponosi odpowiedzialności za treść umieszczanych przez użytkowników opini.

Logowanie do moto-opinie.info
Login: Hasło:
Zapamiętaj mnie
Szybka rejestracja w moto-opinie.info :)
Login
Nazwa wyświetlana
E-mail
Hasło
Hasło(powtórz)