Get it on Google Play
Moto-Opinie na Windows Phone
+ DODAJ MIEJSCE

Burger Bary/restauracje
Spanie Noclegi
Pola namiotowe Pola namiotowe

ostatnio dodane zdjęcia
Platforma widokowa - Wola Krogulecka
Platforma widokowa - Wola Krogulecka
Klucze - Punkt widokowy na pustynie Błędowską
Klucze - Punkt widokowy na pustynie Błędowską
Klucze - Punkt widokowy na pustynie Błędowską
Punkt widokowy - Trzcieliny
Ruiny Pałacu w Gałowie
Ruiny Pałacu w Gałowie
Ruiny Pałacu w Gałowie
Brodno - wieżka dydaktyczna
Brodno - wieżka dydaktyczna
Brodno - wieżka dydaktyczna
Brodno - wieżka dydaktyczna
Brodno - wieżka dydaktyczna
Brodno - wieżka dydaktyczna
Brodno - wieżka dydaktyczna
Pałac Myśliwski Moja Wola
Wieża widokowa w Siekowie.
Wieża widokowa w Siekowie.
Ruiny pałacu w Chwalmierzu
Ruiny pałacu w Chwalmierzu

»Wpisy na tablicach miejsc

Pałac i muzeum Adama Mickiewicza w Śmiełowie

Pałac i muzeum Adama Mickiewicza w Śmiełowie
Seba - gość
03-26-2017, 19:13:53
Byłem, widziałem, polecam...


Trasa

Gość
- gość
03-18-2017, 19:06:16


Ruiny Pałacu Napoleona

Ruiny Pałacu Napoleona
Miejscowy - gość
03-18-2017, 00:17:41
http://mojemazury.pl/7679,Kamieniec-Suski-palac-Napoleona-i-pani-Walewskiej.html#axzz4bczWSUn4


Zamek w Ogrodzieńcu

Zamek w Ogrodzieńcu
Radzio - gość
03-17-2017, 11:18:58
Byłem i polecam zdecydowanie. Miejsce fajne do odwiedzenia na moto, ale także samochodem z rodziną. Jest co zwiedzać.


Podwodna droga

Gość
asad - gość
03-14-2017, 15:45:51
oby się nikt nie nabrał


Ruiny Zamku w Ossolinie

Ruiny Zamku w Ossolinie
- gość
03-12-2017, 15:40:53


Ruiny Zamku w Ossolinie

Ruiny Zamku w Ossolinie
- gość
03-12-2017, 15:40:53


Nowy Duninów. Neogotycki pałac

Nowy Duninów. Neogotycki pałac
03-10-2017, 00:22:58
http://nowyduninow.info.pl/?page_id=235


Izdebki - winkle

Izdebki - winkle
Pyciocha szybciocha - gość
03-07-2017, 12:17:29
Znakomite miejsce. Ograniczenia tylko w głowie . Idzie gume pieknie pozamykać


Ruiny pałacu w Chwalmierzu

Ruiny pałacu w Chwalmierzu
03-06-2017, 10:57:04
foty by Wrom


Jezioro Turkusowe - Gosławice

Jezioro Turkusowe - Gosławice
Groch - gość
03-06-2017, 10:18:43
Żeby woda prezentowała się tak jak na zdjęciach potrzebna jest odpowiednia pogoda Ogólnie warto zobaczyć, ale nie spodziewajcie się nie wiadomo czego Taka ciekawostka, boi do wody lepiej nie wchodzić - nie ma tam nawet jednej żywej ryby


Wieża widokowa na Wzgórzu Kaplicznym.

Wieża widokowa na Wzgórzu Kaplicznym.
Litera - gość
03-05-2017, 22:05:41
Dobrze zorganizowany parking. Wierza z 2016 roku. Ładne widoki.


Wieża widokowa w Siekowie.

Wieża widokowa w Siekowie.
Litera - gość
03-05-2017, 22:02:18
Fajna miejscówka spokój i cisza . Ładne widoki.


Opuszczony ośrodek wczasowy

Gość
Dawka - gość
03-04-2017, 23:25:54
http://forgotten.pl/miejsce.php?id=1150


Jezioro Turkusowe - Gosławice

Jezioro Turkusowe - Gosławice
Rafik - gość
03-04-2017, 20:20:47
Dzisiaj tam byłem.. Du.. nie urywa. Jest wiosna więc błoto no i wszędzie zakazy wchodzenia..


Castle of the Moors

Castle of the Moors
- gość
03-04-2017, 18:13:15


Góra Monte Farhino - Portugalia

Góra Monte Farhino - Portugalia
- gość
03-04-2017, 18:12:01


Wąwóz Bicaz - Rumunia

Wąwóz Bicaz - Rumunia
- gość
02-28-2017, 17:14:42


Wieża widokowa w Bruśniku

Wieża widokowa w Bruśniku
- gość
02-26-2017, 19:57:25


Zamek OVO - Włochy

Zamek OVO - Włochy
- gość
02-24-2017, 12:30:04


Koniec Świata

Gość
Seba - gość
02-19-2017, 13:00:28
Polecam to miejsce na ognisko w lesie. Poczujecie się tam jak na końcu świata....cisza ,spokój ,las, świeże powietrze......


Zamek i ZOO Leśna - Czechy

Zamek i ZOO Leśna - Czechy
- gość
02-15-2017, 05:49:56


Trasa 781 - Przłęcz Kocierska

Trasa 781 - Przłęcz Kocierska
scan - gość
02-14-2017, 09:19:37
w obrębie Parków Krajobrazowych możecie się spodziewać kontroli poziomu hałasu.


Opuszczona fabryka benzyny w Policach

Opuszczona fabryka benzyny w Policach
- gość
02-12-2017, 10:46:53


Dolina Kluczwody

Dolina Kluczwody
- gość
02-06-2017, 14:39:05



› Legenda mapy

Miejsce spotkańMiejsce spotkań
Punkt widokowyPunkt widokowy
Kręta drogaKręta droga
Jezioro/plażaJezioro/Plaża
Tor motocyklowyTor motocyklowy
Zamek/ruiny zamkuZamek/Ruiny zamku
Miasto/Miejscowośc turystycznaMiasto/Miejscowość
Obiekty sakralneObiekty sakralne
MotocrossMotocross
Obiekty militarneObiekty militarne
MotocrossMuzea
Inna atrakcjaInna atrakcja


zaproponujmiejsce
Znasz ciekawe miejsce, którego nie ma jeszcze na mapie? Podziel się z nami - wpisz jego nazwe w polu wyżeji kliknij w przycisk zaproponuj miejsce.

Relacje z podróży motocyklowych


Wyprawa motocyklowa na Bałkany
Czytaj więcej





Chcesz mieć ciekawe miejsca i trasy zawsze przy sobie? Ściągnij aplikacje moto opinie na Androida, która pokaże Ci gdzie warto pojechać. Miejsca i trasy są one wyświetlane od najbliższych do coraz odleglejsyzch, a więc możesz odnaleźć ciekawe miejsce na krótszy jak i dłuższy wypad, a po przyjechaniu na miejsce sprawdzić czy w okolicy są jeszcze inne ciekawe miejsca lub kręte drogi. Obowiązkowa aplikacja każdego moto turysty! Zapraszamy :)
Moto opinie na Androida
Moto Opinie na Androida
Get it on Google Play



© 2012 by Moto-Opinie.info. Serwis moto-opinie.info nie ponosi odpowiedzialności za treść umieszczanych przez użytkowników opini.

Logowanie do moto-opinie.info
Login: Hasło:
Zapamiętaj mnie
Szybka rejestracja w moto-opinie.info :)
Login
Nazwa wyświetlana
E-mail
Hasło
Hasło(powtórz)