Get it on Google Play
Moto-Opinie na Windows Phone
+ DODAJ MIEJSCE

Burger Bary/restauracje
Spanie Noclegi
Pola namiotowe Pola namiotowe

ostatnio dodane zdjęcia
Jałówka - Ruiny Kościoła
Góra Królowej Bony
Most drewniany
Most drewniany
Stadnina Koni Arabskich - Janów Podlaski
Stadnina Koni Arabskich - Janów Podlaski
Stadnina Koni Arabskich - Janów Podlaski
Stadnina Koni Arabskich - Janów Podlaski
Stadnina Koni Arabskich - Janów Podlaski
Stadnina Koni Arabskich - Janów Podlaski
Balatonboglár, Gömbkilátó
Balatonboglár, Gömbkilátó
Jabłeczna
Jabłeczna
Jabłeczna
Jabłeczna
Nadbużanka
Port Dobrzyń
Port Dobrzyń
Port Dobrzyń
Ruiny Pałacu w Bieżuniu

»Wpisy na tablicach miejsc

Zamek w Muszynie

Zamek w Muszynie
- gość
08-31-2016, 19:37:37


Mysia wieża nad jeziorem Gopło

Mysia wieża nad jeziorem Gopło
- gość
08-31-2016, 01:36:28


Pałac w Szczekocinach

Pałac w Szczekocinach
- gość
08-28-2016, 00:40:22


Trasa z Piechowic do zamku Chojnik

Gość
Gobo - gość
08-27-2016, 14:15:29
Kontynuacja Gość z 25-8-2016 coś przerwało. Droga jest bardzo ładna (około 2 km między Michałowicami A Jagniątkowem słaby asfalt) i widoki zwłaszcza te z Michałowic. W Jagniątkowie jak pisałem dom Hauptmanna (Parking koło remizy).
A Chojnik "zdobywamy" na piechotę z Jeleniej Góry Sobieszowa


Stadnina Koni Arabskich - Janów Podlaski

Stadnina Koni Arabskich - Janów Podlaski
08-26-2016, 10:04:58
Jest też takie miejsce na wschodniej mapie Polski, które co roku przyciąga miłośników koni arabskich. Na trwającej wówczas aukcji, zwierzęta osiągają zawrotne sumy. Mowa o Stadninie Koni Arabskich niedaleko Janowa Podlaskiego. Jest to najstarsza państwowa stadnina w naszym kraju. Istnieje od 1817 roku. Pierwsza aukcja została zorganizowana w 1969 roku. Od tamtej pory sprzedano tysiąc tych niezwykłych zwierząt. Najdroższym koniem okazał się ogier El Paso, który został wyceniony na milion dolarów amerykańskich ;-)


Trasa z Piechowic do zamku Chojnik

Gość
- gość
08-25-2016, 21:11:25
Żeby uściślić nie ma trasy z Piechowic na Chojnik. Jeżeli już to trasa Piechowice - Jelenia Góra (Sobieszów) przez Michałowice . Bardzo malownicza z wieloma zakretami. Po drodze jest także dzielnica Jagniątków z willą Gerharda Hauptmanna noblist


Zajazd u Rzepki

Gość
eksplorator - gość
08-25-2016, 00:23:53
bardzo dobra kuchnia śląska


Ośrodek Wypoczynkowy ZIELONA

Gość
eksplorator - gość
08-25-2016, 00:21:27
Fajne knajpka, zaraz przy samym stawie, można coś przekąsić i napić się czegoś dobrego. Dodatkowo jest sala bankietowa, domki na nocleg, Świetne miejsce, polecam.


Jezioro Otmuchowskie

Jezioro Otmuchowskie
- gość
08-23-2016, 12:57:18


Most kolejowy na Białej Przemszy

Most kolejowy na Białej Przemszy
Tomek-Moto - gość
08-21-2016, 19:53:06
Bylem widziałem polecam


Kopalnia Soli Kłodawa

Kopalnia Soli Kłodawa
- gość
08-21-2016, 19:27:14


Jezioro Świerklaniec

Jezioro Świerklaniec
Tomasz-Moto - gość
08-21-2016, 14:09:16
Dość duże jezioro można nad nim posiedziec nic więcej dobre miejsce na ryby 🎣


Winkle Pieskowa Skała - Ojców

Gość
- gość
08-20-2016, 22:35:23


Zamek kapituły pomezańskiej

Zamek kapituły pomezańskiej
- gość
08-20-2016, 20:23:51


Twierdza Josefow

Twierdza Josefow
- gość
08-20-2016, 18:26:24


Muzeum Wsi Mazowieckiej

Gość
- gość
08-19-2016, 23:54:27


Fortyfikacje Hulczyn-Darkowiczki

Fortyfikacje Hulczyn-Darkowiczki
08-19-2016, 20:10:28
Ciekawe miejsce: 5 czołgów t-34, niszczyciel SU-85, 3 schrony. Pierwszy można zwiedzić za opłatą 40 koron (20 koron ulgowy) + 30 koron za możliwość pstrykania fotek wewnątrz. Drugi kawałek dalej, przy którym stoi SU-85 i skąd widać trzeci. W trzecim zwiedzanie i pstrykanie fotek za free oraz możliwość trzymania broni w łapach.


Park Miniatur Zabytków Dolnego Śląska w Kowarach

Park Miniatur Zabytków Dolnego Śląska w Kowarach
Gobo - gość
08-17-2016, 22:58:39
Jedno z fajniejszych miejsc. W pigułce można zobaczyć całą masę zabytków , a potem porównać je w realu. Wykonanie tych miniatur pierwsza klasa. Jako że są w jednej skali można porównać ich wielkości. Polecam


Droga Czeplinek-Połczyn Zdrój

Gość
moluch - gość
08-15-2016, 21:41:55
Rewelacja, najlepsza trasa w regionie. 20km równej drogi pełnej zakrętów.


Punkt widokowy wzgórze Bałczyna

Punkt widokowy wzgórze Bałczyna
Piotr - gość
08-15-2016, 11:33:41
Byłem widziałem, punkt fajny ścieżki też. Polecam jechać z tamtąd na kobylą góre.


Poręba-Żegoty - Ruiny Pałacu

Poręba-Żegoty - Ruiny Pałacu
MackoP1988 - gość
08-15-2016, 01:04:08
Podziwiać można tylko z za bramy. Niestety brama zamknięta, teren prywatny. Ale przejazdem można zahaczyć.


Zapora Pilchowice

Zapora Pilchowice
blitz - gość
08-15-2016, 00:12:44
Bylem tam. Rewelacja. Mozna zjechać w dół i podziwiać od dołu zapore.
Robi wrazenie.


Zapora Pilchowice

Zapora Pilchowice
ktm 1190 adventure - gość
08-15-2016, 00:08:38
Super miejscówka.
Dobre jako cel pojeżdżawki.
Parking dla motocykli bezpłatny.
Dobre żarcie w karczmie obok zapory.
Polecam.
LwG


Autostrada Sudecka - Duszniki Zdrój, Międzylesie

Autostrada Sudecka - Duszniki Zdrój, Międzylesie
- gość
08-14-2016, 15:49:24
Fajnie


Zamek Królewski na Wawelu

Zamek Królewski na Wawelu
KarWil - gość
08-14-2016, 08:29:33
Warto wiedzieć że płatna strefa parkowania w centrum Krakowa nie dotyczy motocykli, i ze na sam zamek wejście jest bezpłatne. Dopiero zwiedzanie komnat, katakumby, etc. jest biletowane.



› Legenda mapy

Miejsce spotkańMiejsce spotkań
Punkt widokowyPunkt widokowy
Kręta drogaKręta droga
Jezioro/plażaJezioro/Plaża
Tor motocyklowyTor motocyklowy
Zamek/ruiny zamkuZamek/Ruiny zamku
Miasto/Miejscowośc turystycznaMiasto/Miejscowość
Obiekty sakralneObiekty sakralne
MotocrossMotocross
Obiekty militarneObiekty militarne
MotocrossMuzea
Inna atrakcjaInna atrakcja


zaproponujmiejsce
Znasz ciekawe miejsce, którego nie ma jeszcze na mapie? Podziel się z nami - wpisz jego nazwe w polu wyżeji kliknij w przycisk zaproponuj miejsce.

Relacje z podróży motocyklowych


Wyprawa motocyklowa na Bałkany
Czytaj więcej





Chcesz mieć ciekawe miejsca i trasy zawsze przy sobie? Ściągnij aplikacje moto opinie na Androida, która pokaże Ci gdzie warto pojechać. Miejsca i trasy są one wyświetlane od najbliższych do coraz odleglejsyzch, a więc możesz odnaleźć ciekawe miejsce na krótszy jak i dłuższy wypad, a po przyjechaniu na miejsce sprawdzić czy w okolicy są jeszcze inne ciekawe miejsca lub kręte drogi. Obowiązkowa aplikacja każdego moto turysty! Zapraszamy :)
Moto opinie na Androida
Moto Opinie na Androida
Get it on Google Play



© 2012 by Moto-Opinie.info. Serwis moto-opinie.info nie ponosi odpowiedzialności za treść umieszczanych przez użytkowników opini.

Logowanie do moto-opinie.info
Login: Hasło:
Zapamiętaj mnie
Szybka rejestracja w moto-opinie.info :)
Login
Nazwa wyświetlana
E-mail
Hasło
Hasło(powtórz)