Get it on Google Play
Moto-Opinie na Windows Phone
+ DODAJ MIEJSCE

Burger Bary/restauracje
Spanie Noclegi
Pola namiotowe Pola namiotowe

ostatnio dodane zdjęcia
Zespół pałacowo-parkowy - pałac.
Zespół pałacowo-parkowy - pałac.
Zespół pałacowo-parkowy - pałac.
Zamek Krzyżtopór
Zamek Krzyżtopór
Węgierska Górka - Bunkier Wyrwidąb
Schron Wędrowiec - Węgierska Górka
Schron Wędrowiec - Węgierska Górka
Pałac Lisnowo
Wilkowyje (Ranczo)
Węgierska Górka - Bunkier Wyrwidąb
Węgierska Górka - Bunkier Wyrwidąb
Węgierska Górka - Bunkier Wyrwidąb
Liwocz - Wieża widokowa
Liwocz - Wieża widokowa
Lubomierz - Sami Swoi
Zamek Hukvaldy
Krobica - Kopalnia Cyny
Wieża ciśnień
Łoś z Dłutowskiego Lasu
Punkt widokowy na Czarnej Górze

»Wpisy na tablicach miejsc

Patelnie Chabówka

Patelnie Chabówka
Tom F4 - gość
11-15-2018, 15:02:14
Piekny luk. Szkoda ze postawili zakaz wjazdu na bocznicy. W cieplejsze dni lubiłem odprężyć się przy akompaniamecie przejeżdżających maszyn.

Rekreacja pierwszy klasa


Patelnie Chabówka

Patelnie Chabówka
Romek - gość
11-14-2018, 08:14:33
Miejsce fajne do jazdy jak wiele innych w PL tego typu. Problemem Chabówki jest jedynie profil na facebooku prowadzony przez 30-parolatka z mentalnością gimbusa, który nie ma motocykla i jednocześnie jest fanem niemieckiego driftującego szrotu na 4-kołach Tak więc mamy niepotrzebny szum medialny w normalnym miejscu z fajnymi zakrętami. Na winklach Słonnych nie ma szumu i ludzie jakoś jeżdżą i jest w porządku.


Kompleks Olbrzym - Włodarz

Gość
Bożena - gość
11-12-2018, 22:01:50
Miejsce godne zwiedzenia...polecam .Obsługa koszmar .Kupiłam 2 herbaty ...(listopad zimno ,godziny wejść nie zgodne z podanymi na internecie!) dostałam w papierowym kubku 150 ml wrzątku z torebką herbaty minutka za 4zł jedna, na pytanie czy jest cytryna pani popatrzyła na mnie jak bym prosiła o nie wiem co!! .Poprosiłam o kawę dostałam bez mleka ....BO NIE MA... i tyle .Wszystko płatne z góry. 12.11.2018 r


Zespół pałacowo-parkowy - pałac.

Zespół pałacowo-parkowy - pałac.
Arek - gość
11-12-2018, 21:22:25
WOW! I Ja tam jeszcze nie byłem! :(


Skocznia Adama Małysza

Skocznia Adama Małysza
Artur - gość
11-05-2018, 22:11:22
Bardzo ładny obiekt sportowy. Polecam spacerek na samą góre, gdzie jest kawiarnia ze wspaniałym widokiem.


Duszno - Punkt widokowy

Duszno - Punkt widokowy
Blitz - gość
11-03-2018, 22:04:09
nie bylem tam


Wieża widokowa w Kotowicach

Wieża widokowa w Kotowicach
Blitz - gość
11-03-2018, 21:59:29
Fajne miejsce.
Wieża widokowa super.
Wstęp darmowy.
Podesty robią wrażenie - krata pod nogami.
Dla ludzi o mocnych nerwach... 😆


Węgierska Górka - Bunkier Wyrwidąb

Węgierska Górka - Bunkier Wyrwidąb
1200gs - gość
11-01-2018, 16:55:20
Polecam . Wprawdzie same ruiny Ale warto .


Schron Wędrowiec - Węgierska Górka

Schron Wędrowiec - Węgierska Górka
1200gs - gość
11-01-2018, 16:50:45
Polecam to miejsce


Park Militarny przy muzeum Sztygarka

Park Militarny przy muzeum Sztygarka
1200gs - gość
11-01-2018, 16:49:21
Polecam


Dobieszowice - Schron Bojowy nr 52

Dobieszowice - Schron Bojowy nr 52
1200gs - gość
11-01-2018, 16:46:57
Bylelm i również polecam .warto wybrać się na schrony do Węgierskiej Górki.


Pałac w Bożkowie

Pałac w Bożkowie
- gość
11-01-2018, 16:36:07
Bylelm polecam wystarczy dać kilka złotych 15 panu który pilnuje na co dzień i oprowadzi was po obiekcie


Platforma widokowa - Wola Krogulecka

Platforma widokowa - Wola Krogulecka
Artur - gość
10-31-2018, 07:57:15
Polecam platforme widokową, ale i całą miejscowość Rytro i tamte rejony. Przepiękne tereny - i widoki.


Źródło Św. Eliasza w Czernej

Źródło Św. Eliasza w Czernej
Rozczarowany - gość
10-27-2018, 12:38:11
Źródełko miłości - byłem, wode z niego piłem i co? Gówno! Miłości jak nie było tak nie ma. Nie działa, nie polecam tego miejsca. Omijać szerokim łukiem.


Trasa Porąbka-Wielka Puszcza

Trasa Porąbka-Wielka Puszcza
10-27-2018, 12:04:58
Przepiękna trasa prowadząca wzdłuż strumyka w pięknym lesie. Bardzo malownicza, możemy dzięki niej dostać się szybko do przełęczy Kocierskiej z ominięciem Andrychowa. W środkowym punkcie punkt widokowy z grzbietu przełęczy.


Trasa 781 - Przłęcz Kocierska

Trasa 781 - Przłęcz Kocierska
10-17-2018, 14:28:32




Drewniany Młyn - Ożumiech

Drewniany Młyn - Ożumiech
10-15-2018, 08:32:37
Trafiłem tam wczoraj. Faktem jest, że ledwo się trzyma. Zajechałem przy okazji wczorajszego, jesiennego włóczenia się motocyklem. Specjalnie jechać- nie ma sensu. Wejść się nie da, no może da - ale bezpieczne to ni cholery. Podświetlić wieczorem i jest idealny plan do horroru


Fort Beniaminów

Fort Beniaminów
10-15-2018, 08:29:15
Zjazd faktycznie ciężko zauważyć. Samo miejsce - takie spoko. Połazić, oglądnąć w środku, jak masz enduro czy crosa to po okolicznych ścieżkach można sobie popuścić.. Dla entuzjastów fortyfikacji może być fajnym miejscem.


Krobica - Kopalnia Cyny

Krobica - Kopalnia Cyny
Grzesiek - gość
10-14-2018, 08:49:46
Ładnie przygotowana i zadbana trasa podziemna.
Wejście bezpłatnie z przewodnikiem
Czas przejścia ok. Godziny w przyjemnym chłodku


Krobica - Kopalnia Cyny

Krobica - Kopalnia Cyny
Grzesiek - gość
10-14-2018, 08:49:46
Ładnie przygotowana i zadbana trasa podziemna.
Wejście bezpłatnie z przewodnikiem
Czas przejścia ok. Godziny w przyjemnym chłodku


Wieża ciśnień

Wieża ciśnień
Grzesiek - gość
10-14-2018, 08:46:44
Poniemiecka wieża ciśnień
Przerobione na wieżę widokową.
Po drodze warto odwiedzić


Krzyż Wielkopolski 284m n.p.m.

Krzyż Wielkopolski 284m n.p.m.
CBR - gość
10-14-2018, 01:11:12
Wjechać na sporcie łatwo nie jest


Zalew Leźnica Wielka Osiedle

Zalew Leźnica Wielka Osiedle
Simon - gość
10-10-2018, 20:12:04
Ktoś coś źle dodał nic tam nie ma


Jezioro Orłowskie

Jezioro Orłowskie
nika - gość
10-10-2018, 14:31:01
zgadzam się z opinią poprzedników , opłata od osoby ,ile osób w samochodzie i małe dzieci też , do jest chore ... plaża owszem , ale komu przeszkadzały drzewa , przy wysokiej temperaturze , odrobinę chłodu by się przydało


Jezioro Orłowskie

Jezioro Orłowskie
nika - gość
10-10-2018, 14:31:01
zgadzam się z opinią poprzedników , opłata od osoby ,ile osób w samochodzie i małe dzieci też , do jest chore ... plaża owszem , ale komu przeszkadzały drzewa , przy wysokiej temperaturze , odrobinę chłodu by się przydało



› Legenda mapy

Miejsce spotkańMiejsce spotkań
Punkt widokowyPunkt widokowy
Kręta drogaKręta droga
Jezioro/plażaJezioro/Plaża
Tor motocyklowyTor motocyklowy
Zamek/ruiny zamkuZamek/Ruiny zamku
Miasto/Miejscowośc turystycznaMiasto/Miejscowość
Obiekty sakralneObiekty sakralne
MotocrossMotocross
Obiekty militarneObiekty militarne
MotocrossMuzea
Inna atrakcjaInna atrakcja


zaproponujmiejsce
Znasz ciekawe miejsce, którego nie ma jeszcze na mapie? Podziel się z nami - wpisz jego nazwe w polu wyżeji kliknij w przycisk zaproponuj miejsce.

Relacje z podróży motocyklowych


Wyprawa motocyklowa na Bałkany
Czytaj więcej





Chcesz mieć ciekawe miejsca i trasy zawsze przy sobie? Ściągnij aplikacje moto opinie na Androida, która pokaże Ci gdzie warto pojechać. Miejsca i trasy są one wyświetlane od najbliższych do coraz odleglejsyzch, a więc możesz odnaleźć ciekawe miejsce na krótszy jak i dłuższy wypad, a po przyjechaniu na miejsce sprawdzić czy w okolicy są jeszcze inne ciekawe miejsca lub kręte drogi. Obowiązkowa aplikacja każdego moto turysty! Zapraszamy :)
Moto opinie na Androida
Moto Opinie na Androida
Get it on Google Play



© 2012 by Moto-Opinie.info. Serwis moto-opinie.info nie ponosi odpowiedzialności za treść umieszczanych przez użytkowników opini.

Logowanie do moto-opinie.infoZaloguj przez FB
Login: Hasło:
Zapamiętaj mnie
Szybka rejestracja w moto-opinie.info :)
Login
Nazwa wyświetlana
E-mail
Hasło
Hasło(powtórz)