Get it on Google Play
Moto-Opinie na Windows Phone
+ DODAJ MIEJSCE

Burger Bary/restauracje
Spanie Noclegi
Pola namiotowe Pola namiotowe

ostatnio dodane zdjęcia
Restauracja pod Motocykle
Restauracja pod Motocykle
Zamek Kartlow
Zamek Kartlow
Penkun
Wartin
Krackow
Krackow
Grambow
Grambow
Penkun
Penkun
Penkun
Lebehn
Ramin
Ramin
Kalwaria Pacławska - Wieża widokowa
Muzeum pożarnictwa
Muzeum pożarnictwa
Restauracja stodoła
Góra Strękowa

»Wpisy na tablicach miejsc

Wąwóz Masca

Wąwóz Masca
- gość
02-19-2020, 10:30:52


Grodzisko w Stradowie

Grodzisko w Stradowie
02-18-2020, 17:17:31
Jak na zdjęciach. Trochę ziemi na kupie, można się przejść do okoła grodziska na nogach.


Zamek w Szydłowie

Zamek w Szydłowie
02-18-2020, 17:09:51
Całe miasteczko jest otoczone murami. Jest też muzeum, pani z muzeum po kupieniu biletu prowadzi nas do kościółka obok miasta i fajnie opowiada o polichromi i tym starym kościółku. Pod kościólk iem jest grota. Warto


Penkun

Penkun
SeaWolf - gość
02-17-2020, 11:12:30
Zamek w Penkun śmiało można jechać na dziedziniec jest też muzeum chili obecnej zamknięte


Koniec Świata

Koniec Świata
Ff - gość
02-15-2020, 17:30:36
Ok


Park Narodowy Teide

Park Narodowy Teide
- gość
02-15-2020, 16:16:47


Park Narodowy Teide

Park Narodowy Teide
- gość
02-15-2020, 16:16:47


Stadion Narodowy - Warszawa

Stadion Narodowy - Warszawa
mmmm - gość
02-14-2020, 08:40:12


Zamek Lubowelski - Słowacja

Zamek Lubowelski - Słowacja
Hirek - gość
02-01-2020, 23:56:07
Miejsce polecam z pełną odpowiedzialnością. Wygodny parking, świetna infrastruktura gastronomiczna (restauracja ze smacznym, regionalnym jedzeniem). A sam zamek piękny, w dużej części odresteurowany. Widok na Tatry Wysokie przy dobrej pogodzie! Jest MOC! Najbliżej przez Piwniczną i Mniszek.


Droga Oswalda Balzera

Droga Oswalda Balzera
Rambo - gość
01-30-2020, 12:11:52
Świetna droga - polecam poza weekendem, bo ludzie cisną na Morskie oko i inne góry - jest tłok, ale jak trafimy na pustki to jest naprawde genialny kawałek z super zakrętami i na końcu rondko z przewspaniałym widokiem na panoramę Tatr. POLECANDO.


Stary port rzeczny i silos.

Stary port rzeczny i silos.
- gość
01-24-2020, 21:46:09


Pogoria 1 - Plaża Rybaczówka

Pogoria 1 - Plaża Rybaczówka
01-22-2020, 11:53:53
Taka ciekawostka - na Pogorii 1 można wypożyczyć kajak i dopłynąć do tego pięknego obiektu przypominającego UFO Jest to słynna w czasach PRL pływająca restauracja ARIZONA, która była znana w latach 80-tych i pływała po Parku Śląskim.


Pałac Rosenbergów

Pałac Rosenbergów
Kamin15 - gość
01-21-2020, 12:50:45
Są wejścia, ale zamaskowane. Wiem co mówię, na prawdę warto zobaczyć od środka.


Autostrada Sudecka - Duszniki Zdrój, Międzylesie

Autostrada Sudecka - Duszniki Zdrój, Międzylesie
Gosc - gość
01-19-2020, 18:42:46
Na mapach google zdj. drogi nie wygladaja ciekawie


Patelnie Kasina

Gość
- gość
01-16-2020, 12:27:24


Masz przekaźnikowy Mikstat

Masz przekaźnikowy Mikstat
Mikstakowic - gość
01-13-2020, 00:17:20
Od połowy grudnia zakaz wjazdu pod maszt, złamanie zakazu skutkuje nagranie kamerami umieszczonymi na znaku zakazu, ciekawi mnie tylko sens takiego zakazu, prócz grafiti na murze (sprzed 10lat) nie było problemu z huligaństwem.


Droga 971 Muszyna - Piwniczna Zdrój

Gość
Hirek - gość
01-10-2020, 19:27:03
Trasa po remoncie nawierzchni jest godna polecenia. 27 km zakrętów to już coś. Dolina Popradu jest bardzo malownicza a jak przekroczymy granice w Mniszku to niedaleko jest zamek w Starej Lubovni. Warto!


Smażalnia pstrąga Córka

Gość
Hirek - gość
01-10-2020, 19:19:52
Kiedyś reklamowali się, że mają najlepsze pstrągi w Bieszczadach. Faktycznie były niezłe ale takich smażalni było raptem kilka. Dziś takie smażalnie są w każdym turystycznie obleganym miejscu więc może trafić się gdzieś lepszy... kto wie? Niemniej miejsce to ma jedną niezaprzeczalną zaletę, otóż leży na trasie między Bukowcem a Dołżycą. Motocykliści już wiedzą o co chodzi. Tak! Zakręty!. Niestety w sezonie ta trasa staje się tak oblegana, że praktycznie nie da się jechać a do tego kierowcy aut nagminnie ścinają zakręty i... bywa groźnie. Niemniej polecam.


Smażalnia pstrąga Córka

Gość
Hirek - gość
01-10-2020, 19:13:09


Zamek Zborov

Zamek Zborov
Hirek - gość
01-10-2020, 00:52:40
Hej!Jak będziecie jechać przez Zborow (a jest on tuż za naszą południową granicą) to zamek ten jest widoczny z daleka. Wznosi się majestatycznie na szczycie góry. Można podjechać na wygodny parking by następnie wspiąć się na szczyt i sam zamek, z którego widoki są fantastyczne w każdym kierunku. Ale uwaga! podejście jest wyjątkowo strome a motocyklowe buty i ciuchy nie ułatwiają zadania. Niemniej warto! Mam nadzieję, że nie będziecie zawiedzeni.


Jezioro Klimkówka

Jezioro Klimkówka
Hirek - gość
01-10-2020, 00:47:13
"Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą..." tak pisał ks. Twardowski. Niestety, odchodzi też powoli zalew w Klimkówce. Z roku na rok jest w nim coraz mniej wody jednak i tak warto tam zajrzeć, choćby dlatego że kręcono tam sceny z "Ogniem i mieczem" Hoffmana. Może choć przez chwilę poczujecie się jak w filmie... ale się śpieszcie!


Mini zalew w Krempnej

Gość
Hirek - gość
01-10-2020, 00:40:46
Nad zalewem w Krempnej jest wygodny parking, co prawda nie utwardzony ale spoko. Przy parkingu jest bar, w którym podają dobre pierogi oraz całkiem przyzwoitą kawę. Jeśli dodać do tego ciszę i pokój, jaki tam panuje to miejsce to będzie idealne na krótki odpoczynek w trasie. Polecam!


Trasa 992 przez Magórski Park Narodowy

Gość
Hirek - gość
01-10-2020, 00:37:10
Poprzednie opinie, jakkolwiek pozytywne, nie oddają jakoś szczególnie niesamowitego klimatu tej trasy. Wbrew pozorom nie kończy się ona w Ożennej ani zaczyna w Nowym Żmigrodzie. Koniecznie!!! Ja wracam tam każdego roku!


Ruiny Pałacu w Kopicach

Ruiny Pałacu w Kopicach
Riba - gość
12-29-2019, 22:20:36
To jak to w końcu jest? Można tam wejść czy nie?


Ruiny Pałacu w Kopicach

Ruiny Pałacu w Kopicach
Nadol - gość
12-29-2019, 19:29:09
Piękny obiekt. Na prawdę warto zobaczyć.



› Legenda mapy

Miejsce spotkańMiejsce spotkań
Punkt widokowyPunkt widokowy
Kręta drogaKręta droga
Jezioro/plażaJezioro/Plaża
Tor motocyklowyTor motocyklowy
Zamek/ruiny zamkuZamek/Ruiny zamku
Miasto/Miejscowośc turystycznaMiasto/Miejscowość
Obiekty sakralneObiekty sakralne
MotocrossMotocross
Obiekty militarneObiekty militarne
MotocrossMuzea
Inna atrakcjaInna atrakcja


zaproponujmiejsce
Znasz ciekawe miejsce, którego nie ma jeszcze na mapie? Podziel się z nami - wpisz jego nazwe w polu wyżeji kliknij w przycisk zaproponuj miejsce.






Chcesz mieć ciekawe miejsca i trasy zawsze przy sobie? Ściągnij aplikacje moto opinie na Androida, która pokaże Ci gdzie warto pojechać. Miejsca i trasy są one wyświetlane od najbliższych do coraz odleglejsyzch, a więc możesz odnaleźć ciekawe miejsce na krótszy jak i dłuższy wypad, a po przyjechaniu na miejsce sprawdzić czy w okolicy są jeszcze inne ciekawe miejsca lub kręte drogi. Obowiązkowa aplikacja każdego moto turysty! Zapraszamy :)
Moto opinie na Androida
Moto Opinie na Androida
Get it on Google Play



© 2012 by Moto-Opinie.info. Serwis moto-opinie.info nie ponosi odpowiedzialności za treść umieszczanych przez użytkowników opini.

Logowanie do moto-opinie.infoZaloguj przez FB
Login: Hasło:
Zapamiętaj mnie
Szybka rejestracja w moto-opinie.info :)
Login
Nazwa wyświetlana
E-mail
Hasło
Hasło(powtórz)