Get it on Google Play
Moto-Opinie na Windows Phone
+ DODAJ MIEJSCE

Burger Bary/restauracje
Spanie Noclegi
Pola namiotowe Pola namiotowe

ostatnio dodane zdjęcia
Ośrodek Wypoczynkowy \"Nad Lipnem\" - Camp LIPNO.
Ośrodek Wypoczynkowy \"Nad Lipnem\" - Camp LIPNO.
Ośrodek Wypoczynkowy \"Nad Lipnem\" - Camp LIPNO.
Ośrodek Wypoczynkowy \"Nad Lipnem\" - Camp LIPNO.
Ośrodek Wypoczynkowy \"Nad Lipnem\" - Camp LIPNO.
Ośrodek Wypoczynkowy \"Nad Lipnem\" - Camp LIPNO.
Lawendowe Zdroje.
Lawendowe Zdroje.
Lawendowe Zdroje.
Lawendowe Zdroje.
Lawendowe Zdroje.
Plaża w Pobiedziskach
Plaża w Pobiedziskach
Plaża w Pobiedziskach
Plaża w Pobiedziskach
Plaża Na Błoniach w Kórniku.
Plaża Na Błoniach w Kórniku.
Plaża Na Błoniach w Kórniku.
Kaczy Winkiel
Kaczy Winkiel
Góra piaskowa

»Wpisy na tablicach miejsc

Przełęcz Salmopolska

Przełęcz Salmopolska
Prokureur - gość
06-29-2020, 14:35:20
Świetna nowa nawierzchnia i dobrze się jeździ. Niestety ruch przeważnie jest wzmożony przez co polecam raczej wczesnym (suchym) porankiem. Kolejna obowiązkowa trasa na liście każdego motocyklisty.


Przełęcz Kubalonka

Przełęcz Kubalonka
Prokureur - gość
06-29-2020, 14:33:05
Zjeżdżona już przez tysiące motocykli, obowiązkowy punkt na mapie Polski nie tylko dla motocyklistów ze śląska. Świetne zakręty, momentami mogą zaskoczyć studzienki. Poza tym lata się wyśmienicie.


Nikiszowiec

Nikiszowiec
Prokureur - gość
06-29-2020, 14:31:19
Wieczorem nie zapuszczałbym się z czystej przyzwoitości, przecież tam mieszkają ludzie, dajmy im spokój. Miejscówka wygląda jak z innej epoki, świetne miejsce do zdjęć, bardzo klimatyczne.


Zamek Pilcza w Smoleniu

Zamek Pilcza w Smoleniu
Prokureur - gość
06-29-2020, 14:29:27
Polecam jak najbardziej, moim zdaniem niecała dyszka za wejście to nie majątek a na chwilę obecną można wchodzić na najwyższą wieżę, stamtąd widoki już są konkretne.


Zamek Bąkowiec - Morsko

Zamek Bąkowiec - Morsko
Prokureur - gość
06-29-2020, 14:27:54
Ciekawe miejsce, ale nie da się zwiedzać w środku (przynajmniej gdy tam byłem). Charakterystyczna ławka wykonana ze starych nart. Uwaga na potężne mrowiska. Naprzeciwko jest jakaś restauracja.


Ustron - Równica

Ustron - Równica
Prokureur - gość
06-29-2020, 14:25:45
Zdecydowanie polecam, są motocykliści którzy jeżdżą tam kilka razy każdego sezonu ale nie ma się co dziwić. Można wjechać maszyną na sam szczyt, droga dojazdowa to ciekawe winkle. Na szczycie można posilić się dobrym jedzeniem oraz fotografować piękne panoramy.


Zamek w Krupem

Zamek w Krupem
momus28 - gość
06-29-2020, 07:27:27
Zgadzam sie z poprzednikiem miejsce ładne ale zapomniane i zaniedbane a szkoda bo to jednak kawałek historii


Młynówka - Opolska Wenecja

Młynówka - Opolska Wenecja
Tomasz-Moto - gość
06-27-2020, 23:20:59
Byłem widziałem bardzo polecam


Platforma widokowa - Wola Krogulecka

Platforma widokowa - Wola Krogulecka
Jakub - gość
06-27-2020, 18:36:18
Polecam. Można dojechać pod samą platformę asfalt słabej jakości wodoczki super 👍


Pałac w Oleśnicy Małej

Pałac w Oleśnicy Małej
Tomasz-Moto - gość
06-27-2020, 12:42:55
Byłem widziałem obejrzeć można ale nic ciekawego


Wiśniówka - Zalany Kamieniołom

Wiśniówka - Zalany Kamieniołom
Wika - gość
06-22-2020, 14:13:40
Nie polecam, woda już nie wygląda tak jak na zdjęciach. Wokół śmietnik, powyrzucane nawet meble. Przy okazji można zajrzeć, ale na pewno nie jako cel trasy.


Ruiny Pałacu w Strzelcach Opolskich

Ruiny Pałacu w Strzelcach Opolskich
Adam Honda - gość
06-15-2020, 14:30:38
To miejsce jest źle oznaczone a te ruiny są w Strzelcach Opolskich


Włostów - Ruiny Pałacu

Włostów - Ruiny Pałacu
Jaro - gość
06-14-2020, 16:03:22
Nie da rady wejść do środka. Cały zarośnięty


Zamek w Szydłowie

Zamek w Szydłowie
- gość
06-12-2020, 07:06:44


Bobolin - Bunkry z okresu II Wojny Światowej

Bobolin - Bunkry z okresu II Wojny Światowej
Pitek - gość
06-10-2020, 10:26:05
Sprostowanie: to nie bunkry, tylko tarcze strzeleckie. umieszczało się blachę albo inny materiał i sprawdzało skuteczność pocisków artyleryjskich


Zespół pałacowo-parkowy Turew.

Zespół pałacowo-parkowy Turew.
06-08-2020, 11:09:03
Furtka otarta, każdy może wejść.


Piechcin - Turkusowe Jezioro

Piechcin - Turkusowe Jezioro
- gość
06-04-2020, 20:43:33


Zamek na Skale

Zamek na Skale
paski - gość
06-02-2020, 12:31:12
Genialne miejsce na jednodniowy wypad lub krótki pobyt. Możliwość zwiedzania zamku z Panią Kustosz (Danutą) oraz jej pupilem Paco - niezapomniane wrażenia Na miejscu restauracja z pyszną kuchnią i wspaniałe koncerty na żywo o 20 (codziennie), a po nich pokazy historyczne.


Bieszczadzka Przystań Motocyklowa

Bieszczadzka Przystań Motocyklowa
Darek - gość
05-28-2020, 10:24:45
Doskonałe miejsce na biwak motocyklowy podczas wyprawy w Bieszczady ,Czysto, na polu namiotowym jak i sanitariatach, klimatyczne miejsce ,warsztat pierwszej pomocy ,no i ludzie ich historie przy wieczornym ognisku.


Zamek w Będzinie

Zamek w Będzinie
05-27-2020, 15:15:30
@Arro - oczywiście masz racje, nie powinno tak być. W naszym serwisie każdy może dodawać własne zdjęcia i nie jesteśmy w każdym przypadku weryfikować właściciela zdjęć. Proszę o emaila na kontakt@moto-opinie.info i usuniemy wskazane zdjęcia.


Zapora na Jeziorze Żywieckim

Zapora na Jeziorze Żywieckim
Daro - gość
05-24-2020, 21:00:47
Nie jest źle, można podjechać na chwile


Staw Amerykan w Złotym Potoku

Staw Amerykan w Złotym Potoku
Tomasz-Moto - gość
05-24-2020, 19:12:43
Jeziorko ok choć płytkie ale fajne polecam


Góra Biakło

Gość
Tomasz-moto - gość
05-24-2020, 19:07:43
Polecam to miejsce jest tam fajny parking można zrobić grila fajne ciekawe jaskinie uwaga nie które bardzo głębokie polecam


Kozubnik - Opuszczony Kurort Wypoczynkowy

Kozubnik - Opuszczony Kurort Wypoczynkowy
Mario 900rr - gość
05-24-2020, 17:02:21
niema po co jechać już tego niema


Tor Enduro Czerwionka

Gość
Tomasz-Moto - gość
05-23-2020, 22:36:58
Byłem widziałem tor można śmigać Enduro polecam



› Legenda mapy

Miejsce spotkańMiejsce spotkań
Punkt widokowyPunkt widokowy
Kręta drogaKręta droga
Jezioro/plażaJezioro/Plaża
Tor motocyklowyTor motocyklowy
Zamek/ruiny zamkuZamek/Ruiny zamku
Miasto/Miejscowośc turystycznaMiasto/Miejscowość
Obiekty sakralneObiekty sakralne
MotocrossMotocross
Obiekty militarneObiekty militarne
MotocrossMuzea
Inna atrakcjaInna atrakcja


zaproponujmiejsce
Znasz ciekawe miejsce, którego nie ma jeszcze na mapie? Podziel się z nami - wpisz jego nazwe w polu wyżeji kliknij w przycisk zaproponuj miejsce.






Chcesz mieć ciekawe miejsca i trasy zawsze przy sobie? Ściągnij aplikacje moto opinie na Androida, która pokaże Ci gdzie warto pojechać. Miejsca i trasy są one wyświetlane od najbliższych do coraz odleglejsyzch, a więc możesz odnaleźć ciekawe miejsce na krótszy jak i dłuższy wypad, a po przyjechaniu na miejsce sprawdzić czy w okolicy są jeszcze inne ciekawe miejsca lub kręte drogi. Obowiązkowa aplikacja każdego moto turysty! Zapraszamy :)
Moto opinie na Androida
Moto Opinie na Androida
Get it on Google Play



© 2012 by Moto-Opinie.info. Serwis moto-opinie.info nie ponosi odpowiedzialności za treść umieszczanych przez użytkowników opini.