Get it on Google Play
Moto-Opinie na Windows Phone
+ DODAJ MIEJSCE

Burger Bary/restauracje
Spanie Noclegi
Pola namiotowe Pola namiotowe

ostatnio dodane zdjęcia
Torri di Fraele
Pomnik Powstania Ludu Banioviny i Kordunu - Chorwacja
Pomnik Powstania Ludu Banioviny i Kordunu - Chorwacja
Park książęcy Zatonie
Rider\'s Pub Lublin
Passo di Giau
Jezioro Turawskie
Burg Klempenow
Huta franciszka
Huta franciszka
Punkt widokowy Łężeczki
Punkt widokowy Łężeczki
Odwrócony most kolejowy Chrzypsko Małe
Lelów
Ruiny Pałacu w Sławikowie
Ulica Leśna 4
Wodospad w Złatnej
Góra Zamkowa
Sirmione - Castello Scaligero
IMBACHHORN - Polski Pensjonat w Centrum Alp
IMBACHHORN - Polski Pensjonat w Centrum Alp

»Wpisy na tablicach miejsc

Rotunda św. Katarzyny - Znojmo, Słowacja

Rotunda św. Katarzyny - Znojmo, Słowacja
12-06-2021, 22:09:44
Znojmo to jakby trochę Czechy.


Przełęcz Timmelsjoch(Passo del Rombo)

Przełęcz Timmelsjoch(Passo del Rombo)
FRANK - gość
12-06-2021, 18:23:06
Głównym celem mojej wycieczki była legendarna przełęcz Stelvio i było przepięknie, ale większe wrażenie zrobiła na mnie właśnie ta przełęcz 😁 Niesamowite widoki - naprawdę polecam jako punkt obowiązkowy w tych okolicach.


Pub motocyklowy 2 Koła Warszawa

Pub motocyklowy 2 Koła Warszawa
- gość
11-30-2021, 21:06:40


Pub motocyklowy 2 Koła Warszawa

Pub motocyklowy 2 Koła Warszawa
- gość
11-30-2021, 21:06:40


Zimna Wódka

Zimna Wódka
Gość - gość
11-30-2021, 08:19:07
Ogólnie nic ciekawego tam nie ma poza znakiem wjazdu do miejscowości Jak jesteś w pobliżu to OK. Ja powiem szczerze że trafiłem tam zupełnie przypadkiem - nawet nie wiedziałem że jest ta Zimna Wódka - akurat zjechałem z autostrady A4 szukać stacji paliw 😂


Błękitne Źródło Jordan - Ściborzyce

Błękitne Źródło Jordan - Ściborzyce
11-20-2021, 18:10:44
Źródełko znajduje się niedaleko Krakowa - aby do niego trafić najlepiej zatrzymać się przy drodze w okolkicy garażów i potem zejść pieszo kilkanaście metrów - ukryte jest między drzewami w zagajniku. Jest to jedno ze źródeł rzeki Dłubni i leży w dolinie tej rzeki - ogólnie robi mega wrażenie w słoneczny dzień. Woda ma błękitny kolor i jest niesamowicie czysta - masz wrażenie, że głębokość źródełka to jakieś 40 cm - w rzeczywistości ma ono aż 3 metry głębokości. Po prostu woda jest tak czysta i przejrzysta, że wydaje się, że dno jest na wyciągnięcie ręki. Warto zobaczyć - nie jako główny cel wycieczki, ale na pewno będąc w okolicy. Polecam.


IMBACHHORN - Polski Pensjonat w Centrum Alp

IMBACHHORN - Polski Pensjonat w Centrum Alp
11-20-2021, 17:14:44
Rewelacyjne miejsce do wypoczynku przed atakiem na Grossglockner 😁 Największa zaleta to fakt, że zawsze można spotkać jakichś motocyklistów z Polski i sobie pogadać na różne tematy 😅 Pokoje z łazienką, czysto, schludnie i wygodna pościel - naprawdę wstałem wyspany i wypoczęty. W cenie pokoju śniadanie typu szwedzki bufet, za dopłatą można zjeść kolację. Jest też wiata motocyklowa, aby nie padało na moto - do tego stojak na motocykl, ściereczki i środki do czyszczenia + smary. Okolica przepiękna, jest sporo hoteli w pobliżu wraz z gastronomią, więc można też coś zjeść w okolicy jeśli macie ochotę. 10/10


Jezioro Turawskie

Jezioro Turawskie
Kleks - gość
11-15-2021, 20:52:54
Przepiękne jeziorko - jedno z piękniejszych w Polsce. Nawet na mazurach ciężko znaleźć takie miejsce z tak fajną piaszczystą plażą i dobrze zorganizowaną gastronomią i atrakcjami. Polecam, zawsze chętnie tam wracam.


Myczkowianka

Gość
Tato75 - gość
11-07-2021, 15:21:35
Skali brakuje by ocenić jedzenie i atmosferę tego miejsca. Blondi w loczkach z TVN powinna sama się od właścicieli wiele nauczyć!!!
Polecam na 1000%


Passo di Giau

Passo di Giau
Arcuslufa - gość
10-31-2021, 23:34:02
Pięknie. Tu trzeba być. I trzeba wrócić.


Falzarego Pass - Przełęcz

Falzarego Pass - Przełęcz
Arcuslufa - gość
10-31-2021, 23:31:49
To klasyk. I trzeba i należy i warto..


Jezioro Turawskie

Jezioro Turawskie
gemini1948 - gość
10-28-2021, 18:00:06
Jezioro Turawskie widok od strony Ośrodka Opolskiego Jacht Klubu.


Mniszew - Skansen Bojowy 1 Armii Wojska Polskiego

Mniszew - Skansen Bojowy 1 Armii Wojska Polskiego
- gość
10-16-2021, 21:44:43


Zamek w Drzewicy

Zamek w Drzewicy
10-03-2021, 20:11:07
Brak możliwości wejścia do zamku, dojazd średni ale da się podjechać pod mury i strzelić zdjęcie


Ruiny starego wiatraka w Mrowinie.

Ruiny starego wiatraka w Mrowinie.
Jarema - gość
09-26-2021, 12:46:56
Wiatrak rozebrano.


Tor Poznań

Tor Poznań
Kam_vit - gość
09-24-2021, 11:58:07
Prowadzę obok Toru Poznań hotel GLAMOUR w Przeźmierowie. Gorąco polecam nocleg w naszym obiekcie przy okazji wyścigów na Torze Poznań


Przełęcz Splügenpass(Passo dello Spluga)

Przełęcz Splügenpass(Passo dello Spluga)
- gość
09-22-2021, 17:37:36


Przełęcz i trasa Transfogarska

Przełęcz i trasa Transfogarska
- gość
09-22-2021, 15:40:59


Bieszczadzka Przystań Motocyklowa

Bieszczadzka Przystań Motocyklowa
UWAGA PRZESTRZEGAM!!! - gość
09-19-2021, 11:30:58
Nie lubię wystawiać negatywnych opinii ale w tej sytuacji to w zasadzie obowiązek. PRZYSTANI JAKĄ ZNALIŚMY JUŻ NIE MA I NIE BĘDZIE! Niestety nie tylko lokalizacja się zmieniła, zmieniło się wszystko. Bieszczadzka Przystań jaką znałem jest zamknięta a nowe miejsce w innej miejscowości to tylko dawna nazwa i NIC więcej :( Po moich doświadczeniach będę przestrzegał wszystkich przed tym miejscem wszędzie gdzie tylko można wystawić opinie. Od początku: na stronie mamy informację, żeby rezerwować noclegi ("Rezerwacje (pokoje, domek, pole namiotowe i wiaty) przyjmujemy wyłącznie mailowo ze względu na limit miejsc- email: kontakt@motocyklemwbieszczady.pl) wiec tak też zrobiłem, mail nie działa więc napisałem przez profil i poinformowałem o TYGODNIOWYM przyjeździe, co zostało potwierdzone. "Zapraszamy". Na miejscu żeby wjechać w ogóle na to - jak się okazało - pole trawy trzeba dzwonić, bo o 21:02 brama zamknięta i zero jakiejkolwiek informacji. To NIE JEST "przystań", kemping, ani miejsce przyjazne motocyklistom, a ja już na etapie rezerwacji zostałem oszukany. Dlaczego? M. in. dlatego, że nie ma tutaj żadnych sanitariatów. Rozumiem, że przez TYDZIEŃ miałem się myć w rzece i korzystać z lasu? Innym też mydlono oczy, bo od gości w dniu przyjazdu dowiedziałem się, że obsługa twierdzi, że sanitariaty mają być czynne jutro od 10:00 Nie miałem już siły po 22:00 i długiej podróży szukać innego noclegu i zostałem na noc, zresztą jeszcze nie wiedziałem jak jest naprawdę. Następnego dnia po 10:00 okazało się jak sytuacja realnie wygląda i pojechałem na prawdziwy kemping podobnie jak i wszyscy z namiotami którzy popełnili ten błąd i tu przyjechali. Pierwszy raz w życiu obudziłem się na kempingu gdzie rano jest wszystko pozamykane i nie ma w zasadzie żadnych miejsc ogólnodostępnych. WC, prysznic, jakaś obsługa, informacja, cokolwiek. Jakaś parodia To był moment składnia rzeczy i pakowania do wyjazdu W "barze", gdzie byłem traktowany jak powietrze i gdzie nikt nie przywita i nie zapyta po co się w ogóle przyszło zapłaciłem za ten wspaniały nocleg według informacji od obsługi "dowolnie, ale nie mniej niż 20zł". Jednym zdaniem: "Przystań" skończyła się, i już nie wróci. ZAPAMIĘTAJCIE TO ZDANIE I OMIJAJCIE TO MIEJSCE. A urlop na szczęście uratowałem bo bieszczady są pełne miejsc do spania z prawdziwego zdarzenia.


Mini zalew w Krempnej

Gość
Bayor - gość
09-14-2021, 18:15:57
Cisza spokój i nie duży ruch na drodze 992. Jest kilka winkli więc można się pobawić.


Samolot PZL TS-11 Iskra

Samolot PZL TS-11 Iskra
Hubert - gość
09-12-2021, 15:01:06
Samolotu już nie ma w tym miejscu 😟


Pole namiotowe TRAMP - Cisna, Bieszczady

Gość
ed - gość
09-10-2021, 15:50:09
Po niedawnym ( 3 tygodnie temu) zmieniłem zdanie in minus.
1. Spore kłopoty z prądem - dwa rodzaje bezpieczników 6 A 15zł/dobę, 16 A - 30 zł/dobę. Ten 6 A nie był w stanie zapewnić prądu do zagotowania wody w czajniku o mocy 700 W. Bezpieczniki w ogóle nie mają już swoich parametrów. Instalacja w fatalnym stanie.
2. Pod wiatą fajna atmosfera ale można powiedzieć "zakaz śpiewania piosenek biesiadnych". Zakaz to może za mocne słowo ale są one niemile "widziane"
3. Niemożliwość wprowadzenia gości - np na kawę pod przyczepę - na pole gdy nie mają opasek na rękach.
4. W recepcji siedziała pani, która niezbyt miło odnosiła się do gości.
Pora skreślić to pole w następnych planach wyjazdowych. Są nowe i bardziej sympatyczne, i bliżej "serca Bieszczadu.
3.


Sky Walk Świeradów-Zdrój

Sky Walk Świeradów-Zdrój
Aneta - gość
09-07-2021, 08:23:35
Miejsce i sama wieża bardzo ciekawa, ALE jest szczegół który psuje tam pobyt. ZERO tolerancji dla ludzi posiadających pieska. Całkowity zakaz. Miejsce NIE przyjazne zwierzętom. Kojce dla psów umiejscowione przy toaletach ludzkich, nie zabezpieczone żadnym zamknięciem, w każdej chwili OBCA OSOBA morze UKRAŚĆ nam psiaka. NIKT nawet nie pilnuje owych zwierzaków by IM krzywda się nie stała. LUDZIE zapomnijcie że wejdziecie z pieskiem w TOREBCE. Obsługa obiektu niedostępna i odporna na argumenty że psiak nie ma możliwości wydostania się z torebki i że nie zostanie z niej wypuszczony. Potrafię zrozumieć że pies idący na smyczy mógłby wyrządzić szkody w postaci osiusiania, pogryzienia kogoś lub czegoś, albo stworzenia zagrożenia że inna osoba morze się zaplątać w smycz. ALE mały piesek przypięty w torebce jakie stwarza zagrożenie ? Ludzie stojący w kolejce także byli za tym by wpuścić z pieskiem w torebce, ale obsługa nie dostępna, nie tolerancyjna i nie słuchająca nawet argumentów ludzkich. Mam nadzieję że w POLSCE mentalność obsługi w takich miejscach jak SKY WALK i innych obiektach się zmieni że zaczną być bardziej przyjazne dla sporej grupy ludzi posiadających zwierzaka- którzy traktują ich jak członka rodziny i towarzysza.


Ruiny Pałacu Tiele-Wincklerów w Miechowicach

Ruiny Pałacu Tiele-Wincklerów w Miechowicach
Tomasz-Moto - gość
08-31-2021, 12:33:14
Byłem widziałem nie była tam wejścia do środka ogrodzone ale obejrzeć można


Ötztaler Gletscherstraße - Austria

Ötztaler Gletscherstraße - Austria
Arcuslufa - gość
08-28-2021, 12:15:09
Jest najwyższym asfaltowym miejscem w Europie gdzie można legalnie wjechać ale nie jest to przejezdna przełęcz jak Col de Bonette. Wjazd 11e. Księżycowy krajobraz i rotapiające się lodowce. Oczywiście że warto...



› Legenda mapy

Miejsce spotkańMiejsce spotkań
Punkt widokowyPunkt widokowy
Kręta drogaKręta droga
Jezioro/plażaJezioro/Plaża
Tor motocyklowyTor motocyklowy
Zamek/ruiny zamkuZamek/Ruiny zamku
Miasto/Miejscowośc turystycznaMiasto/Miejscowość
Obiekty sakralneObiekty sakralne
MotocrossMotocross
Obiekty militarneObiekty militarne
MotocrossMuzea
Inna atrakcjaInna atrakcja


zaproponujmiejsce
Znasz ciekawe miejsce, którego nie ma jeszcze na mapie? Podziel się z nami - wpisz jego nazwe w polu wyżeji kliknij w przycisk zaproponuj miejsce.






Chcesz mieć ciekawe miejsca i trasy zawsze przy sobie? Ściągnij aplikacje moto opinie na Androida, która pokaże Ci gdzie warto pojechać. Miejsca i trasy są one wyświetlane od najbliższych do coraz odleglejsyzch, a więc możesz odnaleźć ciekawe miejsce na krótszy jak i dłuższy wypad, a po przyjechaniu na miejsce sprawdzić czy w okolicy są jeszcze inne ciekawe miejsca lub kręte drogi. Obowiązkowa aplikacja każdego moto turysty! Zapraszamy :)
Moto opinie na Androida
Moto Opinie na Androida
Get it on Google Play



© 2012 by Moto-Opinie.info. Serwis moto-opinie.info nie ponosi odpowiedzialności za treść umieszczanych przez użytkowników opini.