Get it on Google Play
Moto-Opinie na Windows Phone
+ DODAJ MIEJSCE

Burger Bary/restauracje
Spanie Noclegi
Pola namiotowe Pola namiotowe

ostatnio dodane zdjęcia
Wiatrak holenderski.
Wiatrak holenderski.
Wiatrak holenderski.
Wiatrak holenderski.
Opuszczony Kościół Ewangelicki - ruina.
Opuszczony Kościół Ewangelicki - ruina.
Opuszczony Kościół Ewangelicki - ruina.
Opuszczony Kościół Ewangelicki - ruina.
Opuszczony Kościół Ewangelicki - ruina.
Opuszczony Kościół Ewangelicki - ruina.
Exploseum
Exploseum
Exploseum
Exploseum
Exploseum
Dwór w Manieczkach.
Dwór w Manieczkach.
Dwór w Manieczkach.
Mauzoleum rodziny Cohnów - ruiny.
Mauzoleum rodziny Cohnów - ruiny.
Mauzoleum rodziny Cohnów - ruiny.

»Wpisy na tablicach miejsc

Mauzoleum rodziny Cohnów - ruiny.

04-13-2021, 19:07:19
Temat urbexowy.


Zamek Rudoltice - Czechy

Zamek Rudoltice - Czechy
Tomasz-Moro - gość
04-12-2021, 11:41:04
Bylem przelotem nic spielalnego obejrzeć mozna


Skocznie w Szczyrku

Skocznie w Szczyrku
Tomasz-Moto - gość
04-12-2021, 11:38:10
Widzialem polecam


Maczuga Herkulesa.

Maczuga Herkulesa.
Tomasz -moto - gość
04-12-2021, 11:35:37
Bylem widziałem fajba droga na moto polecam


Lotnisko Rudniki

Gość
Tomasz-Moto - gość
04-12-2021, 11:31:07
Bylem widziałem polecam


Rynek w Pszczynie

Rynek w Pszczynie
Tomasz-Moto - gość
04-12-2021, 11:29:09
Stary Rynek obejrzeć można przejazdem


Góra Zborów

Góra Zborów
Tomasz-Moto - gość
04-12-2021, 11:25:58
Bylem na spacer miedzy skałkami fajne widoki polecam


Gród na Górze Birów

Gród na Górze Birów
Tomasz-Moto - gość
04-12-2021, 11:23:32
Bylem widziałem polecam


Nikiszowiec

Nikiszowiec
Tomek-Moto - gość
04-12-2021, 11:19:05
Bylem widziałem fajnie to wyglonda polecam


Cementowanie Grodziec

Cementowanie Grodziec
Tomasz-Moto - gość
04-12-2021, 11:15:37
Byłem widziałem można pozwiedzać


Parozownia w Wolsztynie

Parozownia w Wolsztynie
Evx - gość
04-11-2021, 08:35:15
Bardzo ciekawe miejsce. Można zwiedzać parowozownię (nie wiem czy w tej zarazie tez...). Widziałem tabliczkę na obrabiarce z 1944 roku. Polecam.


Wieża widokowa w Bruśniku

Wieża widokowa w Bruśniku
Daniel - gość
04-05-2021, 16:05:10
Ciekawe miejsce zwłaszcza gdy jest ładna pogoda, polecam !


Pstrąże-Strachów

Pstrąże-Strachów
KK - gość
04-05-2021, 11:50:35
Obecnie wyburzone. Wcześniej było to dość ciekawym miejscem


Kręta droga

Kręta droga
Xj 900 diversion - gość
03-15-2021, 06:03:53
Znaku 33~ nie znalazłem, ale cała trasa godna polecenia, wracając zachaczyłem na parking "Roztoki" Są ławeczki i miejsce na grilla.
Polecam


Opuszczony ośrodek wczasowy

Opuszczony ośrodek wczasowy
CiemnyRyś - gość
03-05-2021, 15:19:04
Bardzo klimatyczne miejsce. Zmusza do chwili refleksji i zdecydowanie nie wygląda jak ośrodek wczasowy. Jak dla mnie bardziej jak zaklad przychitryczny ? Polecam !


Falzarego Pass - Przełęcz

Falzarego Pass - Przełęcz
Andzia - gość
02-24-2021, 18:26:09
Warto wyjechać kolejką na szczyt..


Przełęcz w Jeziorach Krka

Przełęcz w Jeziorach Krka
- gość
02-22-2021, 19:10:31


Przełęcz Krowiarki

Przełęcz Krowiarki
- gość
02-21-2021, 18:58:56


Zamek Moszna

Zamek Moszna
- gość
02-16-2021, 23:23:46


Były kamieniołom

Gość
Przwmek - gość
02-05-2021, 22:23:28
Kamieniolom nazywa sie Wusoki Garb piekne miejsce bylem tam cisza spokuj to co lubie zachecam do odwiedzin


Izdebki - winkle

Izdebki - winkle
mati - gość
01-25-2021, 01:20:09
Pierwsze miejsce gdzie zeszłem na kolano, potem na oba , potem zacząłem drzeć na każdym winklu, potem puscił mi przód- kraksa, remont- bariera w głowie, potem powrót i dalej ale juz spokojniej. Podstawa to luźny kombinezon, nowe opony i zero strachu w głowie .


Rezerwat Przyrody Niebieskie Źródła

Rezerwat Przyrody Niebieskie Źródła
- gość
01-02-2021, 22:39:02


Wieża ciśnień - Tuszyn

Wieża ciśnień -  Tuszyn
Romanwtico - gość
11-21-2020, 12:57:32
Ze szczytu wieży czekają nas całkiem ładne widoczki!


Opuszczona fabryka benzyny w Policach

Opuszczona fabryka benzyny w Policach
KenLee - gość
11-10-2020, 09:58:28
Obowiazkowy punkt zwiedzania dla milosnikow historii ostatniej wojny światowej, pokazywany miedzy innymi w programach B. Wołoszańskiego. Ponura historia i postapokaliptyczny klimat calego bardzo duzego obszaru fabryki i obozu pracy. Najlepiej zwiedzac nieodpłatnie z przewodnikiem z towarzystwa "Skarb". Samodzielna eksploracja nie do konca legalna, ale możliwa, jednak zalecam ostrożność, gdyż w wysokiej trawie i zaroślach kryją się niebezpieczenstwa, jak na przykład wielkie podziemne zbiorniki i silosy, niektóre wypełnione wodą i resztkami zbrojeń.


Nowe Warpno

Nowe Warpno
KenLee - gość
11-10-2020, 00:23:17
Żelazny punkt moich przejazdzek i wielu innych motocyklistów. Pieknie odrestaurowane budynki, promenada, plaża, molo, wieża widokowa, trzy knajpki nad zalewem, nowy duży parking i spokój oraz senna atmosfera miasteczka na końcu drogi. Nieopodal inne fajne miejscówki jak Podgrodzie, czy pałac Karszno i dwie przyjemne drogi dojazdowe.



› Legenda mapy

Miejsce spotkańMiejsce spotkań
Punkt widokowyPunkt widokowy
Kręta drogaKręta droga
Jezioro/plażaJezioro/Plaża
Tor motocyklowyTor motocyklowy
Zamek/ruiny zamkuZamek/Ruiny zamku
Miasto/Miejscowośc turystycznaMiasto/Miejscowość
Obiekty sakralneObiekty sakralne
MotocrossMotocross
Obiekty militarneObiekty militarne
MotocrossMuzea
Inna atrakcjaInna atrakcja


zaproponujmiejsce
Znasz ciekawe miejsce, którego nie ma jeszcze na mapie? Podziel się z nami - wpisz jego nazwe w polu wyżeji kliknij w przycisk zaproponuj miejsce.






Chcesz mieć ciekawe miejsca i trasy zawsze przy sobie? Ściągnij aplikacje moto opinie na Androida, która pokaże Ci gdzie warto pojechać. Miejsca i trasy są one wyświetlane od najbliższych do coraz odleglejsyzch, a więc możesz odnaleźć ciekawe miejsce na krótszy jak i dłuższy wypad, a po przyjechaniu na miejsce sprawdzić czy w okolicy są jeszcze inne ciekawe miejsca lub kręte drogi. Obowiązkowa aplikacja każdego moto turysty! Zapraszamy :)
Moto opinie na Androida
Moto Opinie na Androida
Get it on Google Play



© 2012 by Moto-Opinie.info. Serwis moto-opinie.info nie ponosi odpowiedzialności za treść umieszczanych przez użytkowników opini.