Get it on Google Play
Moto-Opinie na Windows Phone
+ DODAJ MIEJSCE

Burger Bary/restauracje
Spanie Noclegi
Pola namiotowe Pola namiotowe

ostatnio dodane zdjęcia
Zabytkowy most
Punkt widokowy na jezioro Chojno
Wiatrak koźlak z 1819 roku.
Wiatrak koźlak z 1819 roku.
Wiatrak koźlak z 1819 roku.
Wiatrak koźlak z 1819 roku.
Wiatrak koźlak z 1819 roku.
Przełęcz pod Ostrą
Śluza Guja piaski
Twierdza Modlin
Twierdza Modlin
Twierdza Modlin
MotoEmotions
Czubatka - widok na pustynie Błędowską
Czubatka - widok na pustynie Błędowską
Czubatka - widok na pustynie Błędowską
Wieża
Sosna na szczudłach
Sky Walk Świeradów-Zdrój
Jezioro Mucharskie
Bogdanówka - Punkt widokowy

»Wpisy na tablicach miejsc

Pałac w Mokrzeszowie

Pałac w Mokrzeszowie
Wrom - gość
06-16-2021, 21:00:17
to nigdy nie był pałac....


Droga Czeplinek-Połczyn Zdrój

Gość
- gość
06-14-2021, 08:13:40
obecnie w remoncie, 10km za czaplinkiem zaczynają się zwężenia z ruchem wahadłowym


Przeprawa promowa

Przeprawa promowa
- gość
06-11-2021, 00:18:18


Wiatrak koźlak z 1819 roku.

Wiatrak koźlak z 1819 roku.
06-10-2021, 09:56:56
Znajduje się tam też galeria drewnianych rzeźb pana Henryka.


Przełęcz pod Ostrą

Przełęcz pod Ostrą
Arcuslufa - gość
06-10-2021, 00:08:59
Świetna droga i winkle warto zaliczyć jak i zresztą całe okolice Limanowej.


Czubatka - widok na pustynie Błędowską

Czubatka - widok na pustynie Błędowską
Fario - gość
06-06-2021, 18:59:58
Sumer miejsce na grilla 💪


Jaworzno - Zalany Kamieniołom

Jaworzno - Zalany Kamieniołom
Aqua Hotel Bikers &Divers Club - gość
05-30-2021, 19:45:54
Serwus Wiara zapraszamy do naszej knajpki przy AquaHotel w Jaworznie tuż obok parku Gródek u nas możecie zostawić swoje rumaki na strzeżonym parkingu,oraz przechować kaski i ciuchy na recepcji pod czujnym okiem personelu 😀po spacerze w parku zapraszamy do naszej restauracji w każdy dzień od dzisiaj do nieskończoności 10 % rabatu na wszystko w restauracji(dla motocyklistów/ek) , poza piwem które i tak kosztuje piątaka 😀😀.Kto nie lubi spacerów zawsze może zostać wypić browara(bezalkoholowego 🤪kto w wózku bocznym to wóda i ruda też dostępna ) zjeść coś pysznego i pogadać o dupie marynie 😃😃


Zalew w Wilczej Woli

Zalew w Wilczej Woli
Demon - gość
05-23-2021, 11:46:31
Fajne miejsce na spokojnego grilla


Multimedialny Park Fontann - Warszawa

Multimedialny Park Fontann - Warszawa
oitavo - gość
05-19-2021, 01:15:00
Eco scort


Autostrada Sudecka - Duszniki Zdrój, Międzylesie

Autostrada Sudecka - Duszniki Zdrój, Międzylesie
esener - gość
05-17-2021, 01:08:06
Nawierzchnia jest tragiczna, pomijając piach i żwir na jeździ, to tej drogi nie można nazwać asfaltową. Dziura na dziurze i nic poza tym. Max 40 km/h. Nie polecam!


Zalew w Wilczej Woli

Zalew w Wilczej Woli
Demon - gość
05-14-2021, 12:03:41
Fajnie na trawie. Czysta woda. Zero pijanych


Zalew w Wilczej Woli

Zalew w Wilczej Woli
- gość
05-14-2021, 12:02:25


Zalew Zakrzówek Kraków

Zalew Zakrzówek Kraków
majkamw - gość
05-10-2021, 16:37:17
Przepiękne miejsce....Byłam w sierpniu 2018r


Pałac w Krowiarkach

Pałac w Krowiarkach
- gość
05-09-2021, 18:29:39
Pałac śliczny lecz oglądany tylko za płotu. Wszystko pozamykane, może w złym momencie byliśmy.


Opuszczony ośrodek wczasowy \"Błażejewko\".

Opuszczony ośrodek wczasowy
05-03-2021, 09:27:55
Ośrodek przejęty i aktualnie remontowany.


Zameczek Linhartovy - Czechy

Zameczek Linhartovy - Czechy
Tomasz-Moto - gość
05-02-2021, 10:14:55


Aleja Klonowa w Złotym Potoku

Gość
Tomasz-Moto - gość
05-02-2021, 10:00:39
Bylem widziałem szlam ta droga same drzewa klony jak ktoś lubi wędrówki pieszo to polecam


Wiatrak holenderski.

Wiatrak holenderski.
04-15-2021, 16:56:51
Super zdjęcia


Mauzoleum rodziny Cohnów - ruiny.

Mauzoleum rodziny Cohnów - ruiny.
04-13-2021, 19:07:19
Temat urbexowy.


Zamek Rudoltice - Czechy

Zamek Rudoltice - Czechy
Tomasz-Moro - gość
04-12-2021, 11:41:04
Bylem przelotem nic spielalnego obejrzeć mozna


Skocznie w Szczyrku

Skocznie w Szczyrku
Tomasz-Moto - gość
04-12-2021, 11:38:10
Widzialem polecam


Maczuga Herkulesa.

Maczuga Herkulesa.
Tomasz -moto - gość
04-12-2021, 11:35:37
Bylem widziałem fajba droga na moto polecam


Lotnisko Rudniki

Gość
Tomasz-Moto - gość
04-12-2021, 11:31:07
Bylem widziałem polecam


Rynek w Pszczynie

Rynek w Pszczynie
Tomasz-Moto - gość
04-12-2021, 11:29:09
Stary Rynek obejrzeć można przejazdem


Góra Zborów

Góra Zborów
Tomasz-Moto - gość
04-12-2021, 11:25:58
Bylem na spacer miedzy skałkami fajne widoki polecam



› Legenda mapy

Miejsce spotkańMiejsce spotkań
Punkt widokowyPunkt widokowy
Kręta drogaKręta droga
Jezioro/plażaJezioro/Plaża
Tor motocyklowyTor motocyklowy
Zamek/ruiny zamkuZamek/Ruiny zamku
Miasto/Miejscowośc turystycznaMiasto/Miejscowość
Obiekty sakralneObiekty sakralne
MotocrossMotocross
Obiekty militarneObiekty militarne
MotocrossMuzea
Inna atrakcjaInna atrakcja


zaproponujmiejsce
Znasz ciekawe miejsce, którego nie ma jeszcze na mapie? Podziel się z nami - wpisz jego nazwe w polu wyżeji kliknij w przycisk zaproponuj miejsce.






Chcesz mieć ciekawe miejsca i trasy zawsze przy sobie? Ściągnij aplikacje moto opinie na Androida, która pokaże Ci gdzie warto pojechać. Miejsca i trasy są one wyświetlane od najbliższych do coraz odleglejsyzch, a więc możesz odnaleźć ciekawe miejsce na krótszy jak i dłuższy wypad, a po przyjechaniu na miejsce sprawdzić czy w okolicy są jeszcze inne ciekawe miejsca lub kręte drogi. Obowiązkowa aplikacja każdego moto turysty! Zapraszamy :)
Moto opinie na Androida
Moto Opinie na Androida
Get it on Google Play



© 2012 by Moto-Opinie.info. Serwis moto-opinie.info nie ponosi odpowiedzialności za treść umieszczanych przez użytkowników opini.