Get it on Google Play
Moto-Opinie na Windows Phone
+ DODAJ MIEJSCE

Burger Bary/restauracje
Spanie Noclegi
Pola namiotowe Pola namiotowe

ostatnio dodane zdjęcia
Twierdza Modlin
Grossglockner Hochalpenstrasse
Mini rynek z browarem, pizzeeriami i restauracji.
Muzeum Dworek Walewskich
Debrzno lotnisko
Pałac w Minkowskich
Cementowanie Grodziec
Zaporna na rzece Inguri - Gruzja
wietrzychowice
Obóz zagłady w Chełmnie nad Nerem
Krzyż Ks. Jerzego Popiełuszki.
Port Dobrzyń
Brochów - kościół obronny
Tężnia solankowa - Truskawka
Wieża ciśnień - Tuszyn
Wieża ciśnień - Tuszyn
Wieża ciśnień - Tuszyn
Lokomotywa Pt47-1
Opuszczony dwor
Bunkier Kolejowy w Jeleniu
Bunkier Konewka

»Wpisy na tablicach miejsc

Falzarego Pass - Przełęcz

Falzarego Pass - Przełęcz
Andzia - gość
02-24-2021, 18:26:09
Warto wyjechać kolejką na szczyt..


Przełęcz w Jeziorach Krka

Przełęcz w Jeziorach Krka
- gość
02-22-2021, 19:10:31


Przełęcz Krowiarki

Przełęcz Krowiarki
- gość
02-21-2021, 18:58:56


Zamek Moszna

Zamek Moszna
- gość
02-16-2021, 23:23:46


Były kamieniołom

Gość
Przwmek - gość
02-05-2021, 22:23:28
Kamieniolom nazywa sie Wusoki Garb piekne miejsce bylem tam cisza spokuj to co lubie zachecam do odwiedzin


Izdebki - winkle

Izdebki - winkle
mati - gość
01-25-2021, 01:20:09
Pierwsze miejsce gdzie zeszłem na kolano, potem na oba , potem zacząłem drzeć na każdym winklu, potem puscił mi przód- kraksa, remont- bariera w głowie, potem powrót i dalej ale juz spokojniej. Podstawa to luźny kombinezon, nowe opony i zero strachu w głowie .


Rezerwat Przyrody Niebieskie Źródła

Rezerwat Przyrody Niebieskie Źródła
- gość
01-02-2021, 22:39:02


Wieża ciśnień - Tuszyn

Wieża ciśnień -  Tuszyn
Romanwtico - gość
11-21-2020, 12:57:32
Ze szczytu wieży czekają nas całkiem ładne widoczki!


Opuszczona fabryka benzyny w Policach

Opuszczona fabryka benzyny w Policach
KenLee - gość
11-10-2020, 09:58:28
Obowiazkowy punkt zwiedzania dla milosnikow historii ostatniej wojny światowej, pokazywany miedzy innymi w programach B. Wołoszańskiego. Ponura historia i postapokaliptyczny klimat calego bardzo duzego obszaru fabryki i obozu pracy. Najlepiej zwiedzac nieodpłatnie z przewodnikiem z towarzystwa "Skarb". Samodzielna eksploracja nie do konca legalna, ale możliwa, jednak zalecam ostrożność, gdyż w wysokiej trawie i zaroślach kryją się niebezpieczenstwa, jak na przykład wielkie podziemne zbiorniki i silosy, niektóre wypełnione wodą i resztkami zbrojeń.


Nowe Warpno

Nowe Warpno
KenLee - gość
11-10-2020, 00:23:17
Żelazny punkt moich przejazdzek i wielu innych motocyklistów. Pieknie odrestaurowane budynki, promenada, plaża, molo, wieża widokowa, trzy knajpki nad zalewem, nowy duży parking i spokój oraz senna atmosfera miasteczka na końcu drogi. Nieopodal inne fajne miejscówki jak Podgrodzie, czy pałac Karszno i dwie przyjemne drogi dojazdowe.


Pałac Kultury i Nauki w Warszawie

Pałac Kultury i Nauki w Warszawie
- gość
11-06-2020, 20:51:17


stara cegielnia Fabianowo

stara cegielnia Fabianowo
10-24-2020, 11:53:29
Teren wolny, wstęp otwarty.


Dolina Janosikowe Diery

Dolina Janosikowe Diery
09-27-2020, 11:48:04
Jasenikowe Diery to najpopularniejszy szlak turystyczny Małej Fatry, składa się z trzech malowniczych wąwozów, które można przejść nawet w ciuchach motocyklowych. Ja nie miałem zbyt wiele czasu, więc zrobiłem sobie tylko kawałek i na pewno będe myślał, aby tutaj wrócić mając więcej czasu Motocykl możemy zostawić przy hotelu, parking kosztuje 5 Euro, można płacić kartą, ale w środku hotelu. Jasenikowe Diery można zwiedzić za darmo, ale trzeba wtedy zaparkować motocykl gdzieś poza terenem hotelu i wejść na szlak, który zaczyna się za parkingiem. Samo miejsce wiedzie uroczą dolinką, cały czas wzdłuż rzeki - mamy różne kładki, schodki i inne ciekawe przeszkody do pokonania. Czasem przeciskamy się między wysokimi skałami - naprawdę spora atrakcja Polecam.


Wieża Widokowa na Brzance

Wieża Widokowa na Brzance
Tomek S - gość
09-25-2020, 15:19:39
Byłem tam dzisiaj, bardzo fajna miejscówka, polecam każdemu, trzeba tylko trafić w dobrą pogodę wtedy widoki z wieży będa niezapomniane


Hałda Skalny - Łaziska Górne

Hałda Skalny - Łaziska Górne
laziszczanin - gość
09-23-2020, 11:41:31
Można wchodzić kiedyś był oficjalny zakaz, aktualnie tylko nieoficjalny Wjazd na moto na górę tylko dla posiadaczy enduro i adventure z wysokim prześwitem, bo jak niżej pisał kolega - wjazd przez las jest skomplikowany i wymagający.


Kręta droga

Gość
Mario - gość
09-20-2020, 00:24:30
5 km,ale całkiem fajnie. Wzniesienia i kilka zakrętów. Polecam


Jeruzal

Jeruzal
Kedud87 - gość
09-18-2020, 12:53:14
Źle oznaczone miejsce


Brochów - kościół obronny

Brochów - kościół obronny
Szkielet - gość
09-17-2020, 07:44:24
Super miejsce na szybki wypad z Wawy i obok mozna zwiedzic Zelazowa Wole. Polecam jechac bocznymi drogami( ladne widoki)


Brochów - kościół obronny

Brochów - kościół obronny
Szkielet - gość
09-17-2020, 07:44:21
Super miejsce na szybki wypad z Wawy i obok mozna zwiedzic Zelazowa Wole. Polecam jechac bocznymi drogami( ladne widoki)


Platforma widokowa - Wola Krogulecka

Platforma widokowa - Wola Krogulecka
katera - gość
09-16-2020, 13:09:09
Piękne miejsce, dojazd wąskimi asfaltami, trzeba uważać na żwir naniesiony na jezdnię. Do samej platformy dojazd jest tylko w tygodniu, w weekend zakaz wjazdu.


Bieszczadzka Przystań Motocyklowa

Bieszczadzka Przystań Motocyklowa
Konkurs OMIJAJ GBURA - gość
09-16-2020, 11:20:39
Rozpoczynamy konkurs OMIJAJ GBURA.
Główna wygrana: JESTEŚ MIŁO WIDZIANY - JESTEŚ NASZYM GOŚCIEM.
Nagroda przypada dla każdego kto odwiedzi inne miejsce niż bieszczadzka przystań gburowa, o przepraszam motocyklowa.
Jest wiele miejsc dla normalnych motocyklistów - zapraszamy


Bieszczadzka Przystań Motocyklowa

Bieszczadzka Przystań Motocyklowa
Kowal - gość
09-16-2020, 11:05:38
Szanowni Państwo,
jeśli interesuje was spotkanie z bieszczadzkim gburem to serdecznie zapraszamy.
Pozdrawiamy,


Droga 171 - Unternaundorf, Marienberg

Gość
snr - gość
09-15-2020, 18:22:57
Fajna trasa, spoko zakręty i nawierzchnia. Jest parę miejsc z fajnymi widoczkami. Warto przejechać


Pomnik Harley-Davidson Fat Bob

Pomnik Harley-Davidson Fat Bob
piotr - gość
09-10-2020, 23:36:42
a ciekawe bo motocykl z pomnika wygląda jak Fat Boy .


Kościół Św.Jakuba w Powroźniku

Kościół Św.Jakuba w Powroźniku
Xcgoray - gość
09-10-2020, 10:17:36
Proszę o zmianę nazwy.to nie cerkiew tylko kościół



› Legenda mapy

Miejsce spotkańMiejsce spotkań
Punkt widokowyPunkt widokowy
Kręta drogaKręta droga
Jezioro/plażaJezioro/Plaża
Tor motocyklowyTor motocyklowy
Zamek/ruiny zamkuZamek/Ruiny zamku
Miasto/Miejscowośc turystycznaMiasto/Miejscowość
Obiekty sakralneObiekty sakralne
MotocrossMotocross
Obiekty militarneObiekty militarne
MotocrossMuzea
Inna atrakcjaInna atrakcja


zaproponujmiejsce
Znasz ciekawe miejsce, którego nie ma jeszcze na mapie? Podziel się z nami - wpisz jego nazwe w polu wyżeji kliknij w przycisk zaproponuj miejsce.






Chcesz mieć ciekawe miejsca i trasy zawsze przy sobie? Ściągnij aplikacje moto opinie na Androida, która pokaże Ci gdzie warto pojechać. Miejsca i trasy są one wyświetlane od najbliższych do coraz odleglejsyzch, a więc możesz odnaleźć ciekawe miejsce na krótszy jak i dłuższy wypad, a po przyjechaniu na miejsce sprawdzić czy w okolicy są jeszcze inne ciekawe miejsca lub kręte drogi. Obowiązkowa aplikacja każdego moto turysty! Zapraszamy :)
Moto opinie na Androida
Moto Opinie na Androida
Get it on Google Play



© 2012 by Moto-Opinie.info. Serwis moto-opinie.info nie ponosi odpowiedzialności za treść umieszczanych przez użytkowników opini.