Get it on Google Play
Moto-Opinie na Windows Phone
+ DODAJ MIEJSCE

Burger Bary/restauracje
Spanie Noclegi
Pola namiotowe Pola namiotowe

ostatnio dodane zdjęcia
Penkun
Penkun
Penkun
Lebehn
Ramin
Ramin
Kalwaria Pacławska - Wieża widokowa
Muzeum pożarnictwa
Muzeum pożarnictwa
Restauracja stodoła
Góra Strękowa
Turkusowe Jezioro
Łękawica -Ścieżka edukacyjna nad rzeką
Łękawica -Ścieżka edukacyjna nad rzeką
Łękawica -Ścieżka edukacyjna nad rzeką
Stary Zamek - Streczno
Zatoczka i plaża nad jez. Żywieckim
Pogoria 1 - Plaża Rybaczówka
Maczuga Herkulesa.
Bazylika w Strzegomiu
Autodrom Pomorze (tor Pszczółki)

»Wpisy na tablicach miejsc

Penkun

Penkun
SeaWolf - gość
02-17-2020, 11:12:30
Zamek w Penkun śmiało można jechać na dziedziniec jest też muzeum chili obecnej zamknięte


Koniec Świata

Koniec Świata
Ff - gość
02-15-2020, 17:30:36
Ok


Park Narodowy Teide

Park Narodowy Teide
- gość
02-15-2020, 16:16:47


Park Narodowy Teide

Park Narodowy Teide
- gość
02-15-2020, 16:16:47


Stadion Narodowy - Warszawa

Stadion Narodowy - Warszawa
mmmm - gość
02-14-2020, 08:40:12


Zamek Lubowelski - Słowacja

Zamek Lubowelski - Słowacja
Hirek - gość
02-01-2020, 23:56:07
Miejsce polecam z pełną odpowiedzialnością. Wygodny parking, świetna infrastruktura gastronomiczna (restauracja ze smacznym, regionalnym jedzeniem). A sam zamek piękny, w dużej części odresteurowany. Widok na Tatry Wysokie przy dobrej pogodzie! Jest MOC! Najbliżej przez Piwniczną i Mniszek.


Droga Oswalda Balzera

Droga Oswalda Balzera
Rambo - gość
01-30-2020, 12:11:52
Świetna droga - polecam poza weekendem, bo ludzie cisną na Morskie oko i inne góry - jest tłok, ale jak trafimy na pustki to jest naprawde genialny kawałek z super zakrętami i na końcu rondko z przewspaniałym widokiem na panoramę Tatr. POLECANDO.


Stary port rzeczny i silos.

Stary port rzeczny i silos.
- gość
01-24-2020, 21:46:09


Pogoria 1 - Plaża Rybaczówka

Pogoria 1 - Plaża Rybaczówka
01-22-2020, 11:53:53
Taka ciekawostka - na Pogorii 1 można wypożyczyć kajak i dopłynąć do tego pięknego obiektu przypominającego UFO Jest to słynna w czasach PRL pływająca restauracja ARIZONA, która była znana w latach 80-tych i pływała po Parku Śląskim.


Pałac Rosenbergów

Pałac Rosenbergów
Kamin15 - gość
01-21-2020, 12:50:45
Są wejścia, ale zamaskowane. Wiem co mówię, na prawdę warto zobaczyć od środka.


Autostrada Sudecka - Duszniki Zdrój, Międzylesie

Autostrada Sudecka - Duszniki Zdrój, Międzylesie
Gosc - gość
01-19-2020, 18:42:46
Na mapach google zdj. drogi nie wygladaja ciekawie


Patelnie Kasina

Gość
- gość
01-16-2020, 12:27:24


Masz przekaźnikowy Mikstat

Masz przekaźnikowy Mikstat
Mikstakowic - gość
01-13-2020, 00:17:20
Od połowy grudnia zakaz wjazdu pod maszt, złamanie zakazu skutkuje nagranie kamerami umieszczonymi na znaku zakazu, ciekawi mnie tylko sens takiego zakazu, prócz grafiti na murze (sprzed 10lat) nie było problemu z huligaństwem.


Droga 971 Muszyna - Piwniczna Zdrój

Gość
Hirek - gość
01-10-2020, 19:27:03
Trasa po remoncie nawierzchni jest godna polecenia. 27 km zakrętów to już coś. Dolina Popradu jest bardzo malownicza a jak przekroczymy granice w Mniszku to niedaleko jest zamek w Starej Lubovni. Warto!


Smażalnia pstrąga Córka

Gość
Hirek - gość
01-10-2020, 19:19:52
Kiedyś reklamowali się, że mają najlepsze pstrągi w Bieszczadach. Faktycznie były niezłe ale takich smażalni było raptem kilka. Dziś takie smażalnie są w każdym turystycznie obleganym miejscu więc może trafić się gdzieś lepszy... kto wie? Niemniej miejsce to ma jedną niezaprzeczalną zaletę, otóż leży na trasie między Bukowcem a Dołżycą. Motocykliści już wiedzą o co chodzi. Tak! Zakręty!. Niestety w sezonie ta trasa staje się tak oblegana, że praktycznie nie da się jechać a do tego kierowcy aut nagminnie ścinają zakręty i... bywa groźnie. Niemniej polecam.


Smażalnia pstrąga Córka

Gość
Hirek - gość
01-10-2020, 19:13:09


Zamek Zborov

Zamek Zborov
Hirek - gość
01-10-2020, 00:52:40
Hej!Jak będziecie jechać przez Zborow (a jest on tuż za naszą południową granicą) to zamek ten jest widoczny z daleka. Wznosi się majestatycznie na szczycie góry. Można podjechać na wygodny parking by następnie wspiąć się na szczyt i sam zamek, z którego widoki są fantastyczne w każdym kierunku. Ale uwaga! podejście jest wyjątkowo strome a motocyklowe buty i ciuchy nie ułatwiają zadania. Niemniej warto! Mam nadzieję, że nie będziecie zawiedzeni.


Jezioro Klimkówka

Jezioro Klimkówka
Hirek - gość
01-10-2020, 00:47:13
"Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą..." tak pisał ks. Twardowski. Niestety, odchodzi też powoli zalew w Klimkówce. Z roku na rok jest w nim coraz mniej wody jednak i tak warto tam zajrzeć, choćby dlatego że kręcono tam sceny z "Ogniem i mieczem" Hoffmana. Może choć przez chwilę poczujecie się jak w filmie... ale się śpieszcie!


Mini zalew w Krempnej

Gość
Hirek - gość
01-10-2020, 00:40:46
Nad zalewem w Krempnej jest wygodny parking, co prawda nie utwardzony ale spoko. Przy parkingu jest bar, w którym podają dobre pierogi oraz całkiem przyzwoitą kawę. Jeśli dodać do tego ciszę i pokój, jaki tam panuje to miejsce to będzie idealne na krótki odpoczynek w trasie. Polecam!


Trasa 992 przez Magórski Park Narodowy

Gość
Hirek - gość
01-10-2020, 00:37:10
Poprzednie opinie, jakkolwiek pozytywne, nie oddają jakoś szczególnie niesamowitego klimatu tej trasy. Wbrew pozorom nie kończy się ona w Ożennej ani zaczyna w Nowym Żmigrodzie. Koniecznie!!! Ja wracam tam każdego roku!


Ruiny Pałacu w Kopicach

Ruiny Pałacu w Kopicach
Riba - gość
12-29-2019, 22:20:36
To jak to w końcu jest? Można tam wejść czy nie?


Ruiny Pałacu w Kopicach

Ruiny Pałacu w Kopicach
Nadol - gość
12-29-2019, 19:29:09
Piękny obiekt. Na prawdę warto zobaczyć.


Walcownia - muzeum hutnictwa cynku

Walcownia - muzeum hutnictwa cynku
12-15-2019, 19:43:43
Dobra sprawa na zimową nude. Walcownia cynku oferuje ciekawy industrialny klimat - bilet kosztuje 20 PLN. Natomiast za 7 PLN można zobaczyć kolekcję zabytkowych motocykli - jest Junak, dwa Sokoły, Indiany oraz Harleye. Do zobaczenia są modele motocykli z lat 20-tych XX wieku. Niektóre naprawdę robią wrażenie. Polecam.


Kasztel-ik Korona Podlasia

Kasztel-ik Korona Podlasia
Nadol - gość
12-11-2019, 12:35:24
Polecam porozmawiać z człowiekiem który to sam zbudował. Sam tzn. własnoręcznie.


Bieszczadzka Przystań Motocyklowa

Bieszczadzka Przystań Motocyklowa
DDR - gość
12-08-2019, 17:22:03
To świetne miejsce. Fajni ludzie. Zawsze tam za jadę. I każdy otrzyma tam schronienie i pomoc.



› Legenda mapy

Miejsce spotkańMiejsce spotkań
Punkt widokowyPunkt widokowy
Kręta drogaKręta droga
Jezioro/plażaJezioro/Plaża
Tor motocyklowyTor motocyklowy
Zamek/ruiny zamkuZamek/Ruiny zamku
Miasto/Miejscowośc turystycznaMiasto/Miejscowość
Obiekty sakralneObiekty sakralne
MotocrossMotocross
Obiekty militarneObiekty militarne
MotocrossMuzea
Inna atrakcjaInna atrakcja


zaproponujmiejsce
Znasz ciekawe miejsce, którego nie ma jeszcze na mapie? Podziel się z nami - wpisz jego nazwe w polu wyżeji kliknij w przycisk zaproponuj miejsce.






Chcesz mieć ciekawe miejsca i trasy zawsze przy sobie? Ściągnij aplikacje moto opinie na Androida, która pokaże Ci gdzie warto pojechać. Miejsca i trasy są one wyświetlane od najbliższych do coraz odleglejsyzch, a więc możesz odnaleźć ciekawe miejsce na krótszy jak i dłuższy wypad, a po przyjechaniu na miejsce sprawdzić czy w okolicy są jeszcze inne ciekawe miejsca lub kręte drogi. Obowiązkowa aplikacja każdego moto turysty! Zapraszamy :)
Moto opinie na Androida
Moto Opinie na Androida
Get it on Google Play



© 2012 by Moto-Opinie.info. Serwis moto-opinie.info nie ponosi odpowiedzialności za treść umieszczanych przez użytkowników opini.

Logowanie do moto-opinie.infoZaloguj przez FB
Login: Hasło:
Zapamiętaj mnie
Szybka rejestracja w moto-opinie.info :)
Login
Nazwa wyświetlana
E-mail
Hasło
Hasło(powtórz)