Get it on Google Play
Moto-Opinie na Windows Phone
+ DODAJ MIEJSCE

Burger Bary/restauracje
Spanie Noclegi
Pola namiotowe Pola namiotowe

ostatnio dodane zdjęcia
Bunkier Gołańcz
Jezioro Turkusowe - Gosławice
Opuszczona jednostka wojskowa.
Taras widokowy we Wiórku.
Taras widokowy we Wiórku.
Wieża widokowa
Wieża widokowa
Wieża widokowa
Zlot militarny Borne Sulinowo
Pstrąże-Strachów
Pstrąże-Strachów
Jezioro Turkusowe - Gosławice
Stary most kolejowy na rzece
Wiadukt kolejowy
Palmowy Taras
Kamieniołom w Głuszycy Górnej
Most kamienny na Nysie Kłodzkiej - Bardo
Most Św. Jana - Kłodzko
Bychawa - Ruiny Zamku
Kawcza Góra - Międzyzdroje
Drohiczyn

»Wpisy na tablicach miejsc

Bieszczadzka Przystań Motocyklowa

Bieszczadzka Przystań Motocyklowa
Darek - gość
05-28-2020, 10:24:45
Doskonałe miejsce na biwak motocyklowy podczas wyprawy w Bieszczady ,Czysto, na polu namiotowym jak i sanitariatach, klimatyczne miejsce ,warsztat pierwszej pomocy ,no i ludzie ich historie przy wieczornym ognisku.


Zamek w Będzinie

Zamek w Będzinie
05-27-2020, 15:15:30
@Arro - oczywiście masz racje, nie powinno tak być. W naszym serwisie każdy może dodawać własne zdjęcia i nie jesteśmy w każdym przypadku weryfikować właściciela zdjęć. Proszę o emaila na kontakt@moto-opinie.info i usuniemy wskazane zdjęcia.


Zapora na Jeziorze Żywieckim

Zapora na Jeziorze Żywieckim
Daro - gość
05-24-2020, 21:00:47
Nie jest źle, można podjechać na chwile


Staw Amerykan w Złotym Potoku

Staw Amerykan w Złotym Potoku
Tomasz-Moto - gość
05-24-2020, 19:12:43
Jeziorko ok choć płytkie ale fajne polecam


Góra Biakło

Gość
Tomasz-moto - gość
05-24-2020, 19:07:43
Polecam to miejsce jest tam fajny parking można zrobić grila fajne ciekawe jaskinie uwaga nie które bardzo głębokie polecam


Kozubnik - Opuszczony Kurort Wypoczynkowy

Kozubnik - Opuszczony Kurort Wypoczynkowy
Mario 900rr - gość
05-24-2020, 17:02:21
niema po co jechać już tego niema


Tor Enduro Czerwionka

Gość
Tomasz-Moto - gość
05-23-2020, 22:36:58
Byłem widziałem tor można śmigać Enduro polecam


Drohiczyn

Drohiczyn
Sławek - gość
05-23-2020, 16:01:34
Muzeum motocykli Kopernika 9. Wspaniała kolekcja prywatna. Bilet tylko 2 zł. Naprawdę warto zobaczyć.


Przystań cesarska

Gość
Gość - gość
05-23-2020, 11:47:03
Super miejsce z instalacją artystyczną w postaci robotów wyłażących z wody REWELACJA!


Zapora na Nysie Szalonej

05-22-2020, 11:47:26
Zalew Słup.


Opuszczony kościół w Pisarzowicach

Opuszczony kościół w Pisarzowicach
Tszoda - gość
05-21-2020, 15:13:39
Obiekt zamknięty - prowadzone są prace remontowe


Zamek w Reszlu

Zamek w Reszlu
- gość
05-21-2020, 09:32:10


Skansen w Kuligowie

Skansen w Kuligowie
gosc - gość
05-19-2020, 15:37:28
miejsce kameralne, duzo eksponatow, idealne do odwiedzin


Trasa 632 - Marki, Legionowo

Gość
gosc - gość
05-19-2020, 15:36:42
uwaga na kontrole predkosci - okoliczne CSP i nie tylko uwielbiaja mierzyc predkosc zza krzaczorow


Żłobnica - super zakręty

Gość
Markir - gość
05-17-2020, 17:49:31
wprowadzono ZAKAZ poruszania się na motocyklach na tym odcinku


Plaża Dąbki - ujście Piaśnicy

Plaża Dąbki - ujście Piaśnicy
Adam - gość
05-15-2020, 22:41:28
Dębki, dąbki są 2h drobi stad


Opuszczona mleczarnia w giżycach

Opuszczona mleczarnia w giżycach
Eramusmoto - gość
05-13-2020, 12:12:10
Mleczarni juz nie ma. Jest sala weselna i myjnia 😁


Cementowanie Grodziec

Gość
Tomasz-Moto - gość
05-12-2020, 11:35:14
Byłem widziałem pisze że wstęp wzbroniony ja byłem można tam wejść ale uwaga troszkę niebespiesznie obejrzeć można połazic polecam


Bieszczadzka Przystań Motocyklowa

Bieszczadzka Przystań Motocyklowa
Marcin - gość
05-11-2020, 21:10:54
Miejsce dla prawdziwych motocyklistow. Lanserzy nie znajdą tu sauny ani masażu. Fani motocykli znajdą miejsce ze świetną atmosferą i dlugimi rozmowami przy ognisku...


rezerwat żabnika

rezerwat żabnika
Tomasz-Moto - gość
05-10-2020, 19:00:06
Byłem widziałem bardzo ciche i ciekawe miejsce polecam


Trasa 632 - Marki, Legionowo

Gość
Blade - gość
05-10-2020, 18:15:28
Bardzo fajna droga - co prawda ja na 2 rondzie skręcam w prawo, i jadę do zegrza
Minusem jest tylko ruch, czasem pusto - a czasem zbyt...


Kręta droga

Kręta droga
Blade - gość
05-10-2020, 18:05:24
Bardzo ładna droga, długie - szybkie łuki, i piękny widok
Polecam


Jaworzno - Zalany Kamieniołom

Jaworzno - Zalany Kamieniołom
Tomasz-Moto - gość
05-10-2020, 15:50:33
Byłem widziałem ciekawe miejsce jezioro dla nurków zatopiony samolot koparka i samochod bmw polecam


Ruiny Pałacu w Strzelcach Opolskich

Ruiny Pałacu w Strzelcach Opolskich
Pp - gość
05-10-2020, 12:27:30
No ja nic takiego w okolicy nie znalazłem


Ruiny Pałacu w Sławikowie

Ruiny Pałacu w Sławikowie
Miron - gość
05-09-2020, 22:30:11
Niestety, nie ma już tego miejsca. Od końca 2019 teren wyczyszczony. Może znów tam coś powstanie, ale póki co nie ma sensu jechać



› Legenda mapy

Miejsce spotkańMiejsce spotkań
Punkt widokowyPunkt widokowy
Kręta drogaKręta droga
Jezioro/plażaJezioro/Plaża
Tor motocyklowyTor motocyklowy
Zamek/ruiny zamkuZamek/Ruiny zamku
Miasto/Miejscowośc turystycznaMiasto/Miejscowość
Obiekty sakralneObiekty sakralne
MotocrossMotocross
Obiekty militarneObiekty militarne
MotocrossMuzea
Inna atrakcjaInna atrakcja


zaproponujmiejsce
Znasz ciekawe miejsce, którego nie ma jeszcze na mapie? Podziel się z nami - wpisz jego nazwe w polu wyżeji kliknij w przycisk zaproponuj miejsce.






Chcesz mieć ciekawe miejsca i trasy zawsze przy sobie? Ściągnij aplikacje moto opinie na Androida, która pokaże Ci gdzie warto pojechać. Miejsca i trasy są one wyświetlane od najbliższych do coraz odleglejsyzch, a więc możesz odnaleźć ciekawe miejsce na krótszy jak i dłuższy wypad, a po przyjechaniu na miejsce sprawdzić czy w okolicy są jeszcze inne ciekawe miejsca lub kręte drogi. Obowiązkowa aplikacja każdego moto turysty! Zapraszamy :)
Moto opinie na Androida
Moto Opinie na Androida
Get it on Google Play



© 2012 by Moto-Opinie.info. Serwis moto-opinie.info nie ponosi odpowiedzialności za treść umieszczanych przez użytkowników opini.