Get it on Google Play
Moto-Opinie na Windows Phone
+ DODAJ MIEJSCE

Burger Bary/restauracje
Spanie Noclegi
Pola namiotowe Pola namiotowe

ostatnio dodane zdjęcia
Pałac w Luszynie
Żelazowa Wola
Cmentarz Joachimów-Mogiły
Zespół pałacowo-parkowy w Radziejowicach
Tężnie Solankowe w Inowrocławiu
Mysia wieża nad jeziorem Gopło
Mysia wieża nad jeziorem Gopło
Mysia wieża nad jeziorem Gopło
pole bitwy pod Płowcami
Zamek rycerski SOBKÓW
Zamek szlachecki w Mokrsku
Zamek w Szydłowie
Zamek Krzyżtopór
Ruiny Zamku w Ossolinie
Międzygórz - Ruiny Zamku
Włostów - Ruiny Pałacu
Tudorów - Ruiny Zamku
Budzentyn - Ruiny Zamku
Ruiny Zamku w Ilży
Pałac w Minkowskich
Zamek Moszna

»Wpisy na tablicach miejsc

Zamek Krzyżtopór

Zamek Krzyżtopór
Anna - gość
01-17-2022, 09:36:39
Byłam tam w tamtym roku - super miejsce. Robi wrażenie na żywo jeszcze większe.


Przełęcz i trasa Transfogarska

Przełęcz i trasa Transfogarska
Art - gość
01-08-2022, 23:10:59
Uważam że droga obowiązkowa dla każdego szanującego się motocyklisty 😁


Bieszczadzka Przystań Motocyklowa

Bieszczadzka Przystań Motocyklowa
Daro - gość
01-08-2022, 13:19:40
Niestety Klimat i miejsce nieprzyjazne motocyklistom. Potwierdzam wcześniejszą opinię. Byłem jesienią 2021 i totalne rozczarowanie niestety.


Most kolejowy - Jastrowie

Most kolejowy - Jastrowie
ANN - gość
01-02-2022, 20:26:46
Super most, polecam to miejsce 😁


Żegiestów-Zdrój

Żegiestów-Zdrój
- gość
01-02-2022, 16:18:07
mlel̥scal


Żegiestów-Zdrój

Żegiestów-Zdrój
- gość
01-02-2022, 16:16:45
ghhkjvkbjjkhvkbvxkvdjvdkvdkhbklvdohdjbdkopwhdpzkfixdkhfmgdkvkdvhjdhjndbdbkbdjdbdkhdohdoddofbdidbdbjdbjdvejhrjrbidbdoehdozDAVlḷD💪🏻



Żegiestów-Zdrój

Żegiestów-Zdrój
hgogv - gość
01-02-2022, 16:14:20


Punkt widokowy na elektrownie Bełchatów

Punkt widokowy na elektrownie Bełchatów
Gość - gość
12-29-2021, 21:09:56
Byłem, zobaczyłem - POLECAM 😁


Hałda Skalny - Łaziska Górne

Hałda Skalny - Łaziska Górne
Artur - gość
12-27-2021, 20:55:05
Super miejsce polecam 😁


Punkt widokowy na Tatry z parkingiem

Punkt widokowy na Tatry z parkingiem
12-18-2021, 18:26:05
Super miejsce na zatrzymanie się w trasie i pamiątkowe zdjęcie. Ładny widok na Tatry o każdej porze roku - polecam 🙃


Platforma widokowa - Wola Krogulecka

Platforma widokowa - Wola Krogulecka
Pankracy - gość
12-12-2021, 19:38:22
Da się dojechać na sam punkt widokowy gdzie jest nawet parking - co prawda trzeba wjechać pod zakaz, ale kto by się tym przejmował. Widoczek na Rytro jest przepiękny!


Rotunda św. Katarzyny - Znojmo, Czechy

Rotunda św. Katarzyny - Znojmo, Czechy
12-08-2021, 20:25:38
Poprawione 😅


Rotunda św. Katarzyny - Znojmo, Czechy

Rotunda św. Katarzyny - Znojmo, Czechy
12-06-2021, 22:09:44
Znojmo to jakby trochę Czechy.


Przełęcz Timmelsjoch(Passo del Rombo)

Przełęcz Timmelsjoch(Passo del Rombo)
FRANK - gość
12-06-2021, 18:23:06
Głównym celem mojej wycieczki była legendarna przełęcz Stelvio i było przepięknie, ale większe wrażenie zrobiła na mnie właśnie ta przełęcz 😁 Niesamowite widoki - naprawdę polecam jako punkt obowiązkowy w tych okolicach.


Pub motocyklowy 2 Koła Warszawa

Pub motocyklowy 2 Koła Warszawa
- gość
11-30-2021, 21:06:40


Pub motocyklowy 2 Koła Warszawa

Pub motocyklowy 2 Koła Warszawa
- gość
11-30-2021, 21:06:40


Zimna Wódka

Zimna Wódka
Gość - gość
11-30-2021, 08:19:07
Ogólnie nic ciekawego tam nie ma poza znakiem wjazdu do miejscowości Jak jesteś w pobliżu to OK. Ja powiem szczerze że trafiłem tam zupełnie przypadkiem - nawet nie wiedziałem że jest ta Zimna Wódka - akurat zjechałem z autostrady A4 szukać stacji paliw 😂


Błękitne Źródło Jordan - Ściborzyce

Błękitne Źródło Jordan - Ściborzyce
11-20-2021, 18:10:44
Źródełko znajduje się niedaleko Krakowa - aby do niego trafić najlepiej zatrzymać się przy drodze w okolkicy garażów i potem zejść pieszo kilkanaście metrów - ukryte jest między drzewami w zagajniku. Jest to jedno ze źródeł rzeki Dłubni i leży w dolinie tej rzeki - ogólnie robi mega wrażenie w słoneczny dzień. Woda ma błękitny kolor i jest niesamowicie czysta - masz wrażenie, że głębokość źródełka to jakieś 40 cm - w rzeczywistości ma ono aż 3 metry głębokości. Po prostu woda jest tak czysta i przejrzysta, że wydaje się, że dno jest na wyciągnięcie ręki. Warto zobaczyć - nie jako główny cel wycieczki, ale na pewno będąc w okolicy. Polecam.


IMBACHHORN - Polski Pensjonat w Centrum Alp

IMBACHHORN - Polski Pensjonat w Centrum Alp
11-20-2021, 17:14:44
Rewelacyjne miejsce do wypoczynku przed atakiem na Grossglockner 😁 Największa zaleta to fakt, że zawsze można spotkać jakichś motocyklistów z Polski i sobie pogadać na różne tematy 😅 Pokoje z łazienką, czysto, schludnie i wygodna pościel - naprawdę wstałem wyspany i wypoczęty. W cenie pokoju śniadanie typu szwedzki bufet, za dopłatą można zjeść kolację. Jest też wiata motocyklowa, aby nie padało na moto - do tego stojak na motocykl, ściereczki i środki do czyszczenia + smary. Okolica przepiękna, jest sporo hoteli w pobliżu wraz z gastronomią, więc można też coś zjeść w okolicy jeśli macie ochotę. 10/10


Jezioro Turawskie

Jezioro Turawskie
Kleks - gość
11-15-2021, 20:52:54
Przepiękne jeziorko - jedno z piękniejszych w Polsce. Nawet na mazurach ciężko znaleźć takie miejsce z tak fajną piaszczystą plażą i dobrze zorganizowaną gastronomią i atrakcjami. Polecam, zawsze chętnie tam wracam.


Myczkowianka

Gość
Tato75 - gość
11-07-2021, 15:21:35
Skali brakuje by ocenić jedzenie i atmosferę tego miejsca. Blondi w loczkach z TVN powinna sama się od właścicieli wiele nauczyć!!!
Polecam na 1000%


Passo di Giau

Passo di Giau
Arcuslufa - gość
10-31-2021, 23:34:02
Pięknie. Tu trzeba być. I trzeba wrócić.


Falzarego Pass - Przełęcz

Falzarego Pass - Przełęcz
Arcuslufa - gość
10-31-2021, 23:31:49
To klasyk. I trzeba i należy i warto..


Jezioro Turawskie

Jezioro Turawskie
gemini1948 - gość
10-28-2021, 18:00:06
Jezioro Turawskie widok od strony Ośrodka Opolskiego Jacht Klubu.


Mniszew - Skansen Bojowy 1 Armii Wojska Polskiego

Mniszew - Skansen Bojowy 1 Armii Wojska Polskiego
- gość
10-16-2021, 21:44:43



› Legenda mapy

Miejsce spotkańMiejsce spotkań
Punkt widokowyPunkt widokowy
Kręta drogaKręta droga
Jezioro/plażaJezioro/Plaża
Tor motocyklowyTor motocyklowy
Zamek/ruiny zamkuZamek/Ruiny zamku
Miasto/Miejscowośc turystycznaMiasto/Miejscowość
Obiekty sakralneObiekty sakralne
MotocrossMotocross
Obiekty militarneObiekty militarne
MotocrossMuzea
Inna atrakcjaInna atrakcja


zaproponujmiejsce
Znasz ciekawe miejsce, którego nie ma jeszcze na mapie? Podziel się z nami - wpisz jego nazwe w polu wyżeji kliknij w przycisk zaproponuj miejsce.






Chcesz mieć ciekawe miejsca i trasy zawsze przy sobie? Ściągnij aplikacje moto opinie na Androida, która pokaże Ci gdzie warto pojechać. Miejsca i trasy są one wyświetlane od najbliższych do coraz odleglejsyzch, a więc możesz odnaleźć ciekawe miejsce na krótszy jak i dłuższy wypad, a po przyjechaniu na miejsce sprawdzić czy w okolicy są jeszcze inne ciekawe miejsca lub kręte drogi. Obowiązkowa aplikacja każdego moto turysty! Zapraszamy :)
Moto opinie na Androida
Moto Opinie na Androida
Get it on Google Play



© 2012 by Moto-Opinie.info. Serwis moto-opinie.info nie ponosi odpowiedzialności za treść umieszczanych przez użytkowników opini.