Get it on Google Play
Moto-Opinie na Windows Phone
+ DODAJ MIEJSCE

Burger Bary/restauracje
Spanie Noclegi
Pola namiotowe Pola namiotowe

ostatnio dodane zdjęcia
Wiatrak - męćmierz
Kirkut - Cmentarz Żydowski
Kirkut - Cmentarz Żydowski
Wilkowyje (Ranczo)
Fort Gerharda w Świnoujściu
Jezioro Turkusowe Wapnica
Jezioro Turkusowe Wapnica
Grodzisko w Lubinie
Grodzisko w Lubinie
Grodzisko w Lubinie
Grodzisko w Lubinie
Wzgórze Gosań
Wzgórze Gosań
Wzgórze Gosań
Przedbieszczady
Latarnia Morska Hel
Rezerwat Przyrody Niebieskie Źródła
Rezerwat Przyrody Niebieskie Źródła
Trasa 46 Złoty Stok - Kłodzko
Tor motocrossowy Oborniki Wielkopolskie
Tor motocrossowy Oborniki Wielkopolskie

»Wpisy na tablicach miejsc

Góra Żar

Góra Żar
Marek - gość
08-03-2020, 15:13:22
Wczoraj policja wlepiała mandaty po 500 zł za wjazd na górę


Wilkowyje (Ranczo)

Wilkowyje (Ranczo)
Zybi - gość
08-02-2020, 20:34:15
Na miejscu można kupić Mamrota


Gliczarów Górny - punkt widokowy na Tatry

Gliczarów Górny - punkt widokowy na Tatry
BuchuOEM - gość
08-02-2020, 17:31:05
Pogięło was?
Jeśli ktoś jeździ sportem, ciężkim cruiserem niech się nawet nie wybiera.
A i w nakedzie szkoda opon i lakieru. Kupa luźnych kamieni, dołów, piachu i kolein tak głębokich, że mieszkańcy jeżdżą terenówkami, quadami, traktorami i crossami. Oczywiście da się dojechać ale nie ma po co... Dużo drzew wysokiej trawy i generalnie widok jak z zakopianki... Odradzam.


Zalew Hańcza

Zalew Hańcza
Romcio - gość
07-31-2020, 11:11:43
Chańcza, nie Hańcza


Pałac Sobańskich w Guzowie

Pałac Sobańskich w Guzowie
07-26-2020, 17:18:59
Pałac niedostępny dla zwiedzających.


Stawy kombinatu DAG

Stawy kombinatu DAG
- gość
07-25-2020, 21:16:06


Zamek Mirów w Księżu Wielkim

Zamek Mirów w Księżu Wielkim
- gość
07-25-2020, 20:48:36


Restauracja Marina

Gość
byłem raz i o ten jeden raz za dużo - gość
07-22-2020, 15:13:04
Kiepskie jedzenie. Będąc pierwszy raz wziąłem schabowy myśląc, że tego nie da się spieprzyć... Myliłem się! Smażony na starym (śmierdzącym) tłuszczu a zamiast bułki tartej dali jakąś ohydną, chemiczną panierkę... Geslerowa miałaby tam sporo pracy. Nie polecam!


Skansen Rzeki Pilicy

Gość
Shoby - gość
07-22-2020, 13:52:53
Niby takie nie wielkie a ma wiele do pokazania 😁 z czystym sumieniem polecam fanom militariów całkiem sporo ekspozytów z I i II wojny i znajdzie się też coś dla mlynaży 😁


Myczkowianka

Gość
Maciej - gość
07-22-2020, 08:02:21
Fajna miejscówka zdała od fali turystów z miejscem na mały spacer. Super właściciele jedzenie smaczne. Znane również jako MotoMyczki


Silverado City

Silverado City
- gość
07-20-2020, 00:26:26
text


Ruiny Pałacu Tiele-Wincklerów w Miechowicach

Ruiny Pałacu Tiele-Wincklerów w Miechowicach
Sawyer - gość
07-19-2020, 14:12:09
Dalej w remoncie


Wielka koparka czerpakowa

Wielka koparka czerpakowa
L+Tarancze - gość
07-19-2020, 10:25:44
Super miejsce, maszyna robi naprawdę wrażenie, polecam wszystkim fanom Discovery Channel


Zamek w Janowcu

Zamek w Janowcu
Asia - gość
07-16-2020, 23:46:42
Zamek w Janowcu.. Piękny z zewnątrz... Ale jak jest w środku nie wiem, bo mnie z małym pieskiem na rękach nie wpuścili... Brak słów, jak Polska jest zacofana i nietolerancyjna... Patrzą tylko na czubek własnego nosa... Wstyd Polacy...


Jezioro Radziszewskie - plaza Chojno.

Jezioro Radziszewskie - plaza Chojno.
07-15-2020, 09:01:30
Nowy pomost jest.


Opuszczony Wiatrak

Opuszczony Wiatrak
Lej - gość
07-12-2020, 15:15:05
Na zywo robi mega wrazenie. Miejsce warte odwiedzenia.


Bieszczadzka Przystań Motocyklowa

Bieszczadzka Przystań Motocyklowa
Jacek - gość
07-06-2020, 13:04:25
Byłem solo pierwszy raz w tym roku. Gospodarze sa bardzo mili i pomocni, wszystko mi wytlumaczyli co i jak.
Bardzo mam mieszane uczucia co do innych gosci - raczej przyjezdzaja grupkami i nie jest latwo sie zintegrowac, a niektorzy okazali sie byc bardzo gburowaci i chamscy wobec gospodarza, ktory (moim zdaniem slusznie) poprosil o wylaczenie glosnika i spiewanie acapella lub z gitara (ktora z reszta zaproponowal). Pieknie zgasil towarzystwo, bardzo szanuje za odwage w kultywowaniu i przestrzeganiu zasad miejsca, ktore powinno jak najbardziej zblizac do klimatu Bieszczad.
Ja polecam, niekoniecznie samemu


Przełęcz Salmopolska

Przełęcz Salmopolska
Prokureur - gość
06-29-2020, 14:35:20
Świetna nowa nawierzchnia i dobrze się jeździ. Niestety ruch przeważnie jest wzmożony przez co polecam raczej wczesnym (suchym) porankiem. Kolejna obowiązkowa trasa na liście każdego motocyklisty.


Przełęcz Kubalonka

Przełęcz Kubalonka
Prokureur - gość
06-29-2020, 14:33:05
Zjeżdżona już przez tysiące motocykli, obowiązkowy punkt na mapie Polski nie tylko dla motocyklistów ze śląska. Świetne zakręty, momentami mogą zaskoczyć studzienki. Poza tym lata się wyśmienicie.


Nikiszowiec

Nikiszowiec
Prokureur - gość
06-29-2020, 14:31:19
Wieczorem nie zapuszczałbym się z czystej przyzwoitości, przecież tam mieszkają ludzie, dajmy im spokój. Miejscówka wygląda jak z innej epoki, świetne miejsce do zdjęć, bardzo klimatyczne.


Zamek Pilcza w Smoleniu

Zamek Pilcza w Smoleniu
Prokureur - gość
06-29-2020, 14:29:27
Polecam jak najbardziej, moim zdaniem niecała dyszka za wejście to nie majątek a na chwilę obecną można wchodzić na najwyższą wieżę, stamtąd widoki już są konkretne.


Zamek Bąkowiec - Morsko

Zamek Bąkowiec - Morsko
Prokureur - gość
06-29-2020, 14:27:54
Ciekawe miejsce, ale nie da się zwiedzać w środku (przynajmniej gdy tam byłem). Charakterystyczna ławka wykonana ze starych nart. Uwaga na potężne mrowiska. Naprzeciwko jest jakaś restauracja.


Ustron - Równica

Ustron - Równica
Prokureur - gość
06-29-2020, 14:25:45
Zdecydowanie polecam, są motocykliści którzy jeżdżą tam kilka razy każdego sezonu ale nie ma się co dziwić. Można wjechać maszyną na sam szczyt, droga dojazdowa to ciekawe winkle. Na szczycie można posilić się dobrym jedzeniem oraz fotografować piękne panoramy.


Zamek w Krupem

Zamek w Krupem
momus28 - gość
06-29-2020, 07:27:27
Zgadzam sie z poprzednikiem miejsce ładne ale zapomniane i zaniedbane a szkoda bo to jednak kawałek historii


Młynówka - Opolska Wenecja

Młynówka - Opolska Wenecja
Tomasz-Moto - gość
06-27-2020, 23:20:59
Byłem widziałem bardzo polecam



› Legenda mapy

Miejsce spotkańMiejsce spotkań
Punkt widokowyPunkt widokowy
Kręta drogaKręta droga
Jezioro/plażaJezioro/Plaża
Tor motocyklowyTor motocyklowy
Zamek/ruiny zamkuZamek/Ruiny zamku
Miasto/Miejscowośc turystycznaMiasto/Miejscowość
Obiekty sakralneObiekty sakralne
MotocrossMotocross
Obiekty militarneObiekty militarne
MotocrossMuzea
Inna atrakcjaInna atrakcja


zaproponujmiejsce
Znasz ciekawe miejsce, którego nie ma jeszcze na mapie? Podziel się z nami - wpisz jego nazwe w polu wyżeji kliknij w przycisk zaproponuj miejsce.






Chcesz mieć ciekawe miejsca i trasy zawsze przy sobie? Ściągnij aplikacje moto opinie na Androida, która pokaże Ci gdzie warto pojechać. Miejsca i trasy są one wyświetlane od najbliższych do coraz odleglejsyzch, a więc możesz odnaleźć ciekawe miejsce na krótszy jak i dłuższy wypad, a po przyjechaniu na miejsce sprawdzić czy w okolicy są jeszcze inne ciekawe miejsca lub kręte drogi. Obowiązkowa aplikacja każdego moto turysty! Zapraszamy :)
Moto opinie na Androida
Moto Opinie na Androida
Get it on Google Play



© 2012 by Moto-Opinie.info. Serwis moto-opinie.info nie ponosi odpowiedzialności za treść umieszczanych przez użytkowników opini.