Get it on Google Play
Moto-Opinie na Windows Phone
+ DODAJ MIEJSCE

Burger Bary/restauracje
Spanie Noclegi
Pola namiotowe Pola namiotowe

ostatnio dodane zdjęcia
Wodospad w Złatnej
Góra Zamkowa
Sirmione - Castello Scaligero
IMBACHHORN - Polski Pensjonat w Centrum Alp
IMBACHHORN - Polski Pensjonat w Centrum Alp
Plaża Paina nad jez. Garda
Ötztaler Gletscherstraße - Austria
Ötztaler Gletscherstraße - Austria
Przełęcz Timmelsjoch(Passo del Rombo)
Zamek Schaesberg
Zamek Schaesberg
Most nad Wielkim Bełtem
Most nad Wielkim Bełtem
Kap Arkona
Kap Arkona
Kap Arkona
Porata
Pałac w Poborzy
Pałac w Poborzy
Stobnica- Zamek w Puszczy Noteckiej.
Wiatraki w Osiecznej

»Wpisy na tablicach miejsc

Bieszczadzka Przystań Motocyklowa

Bieszczadzka Przystań Motocyklowa
UWAGA PRZESTRZEGAM!!! - gość
09-19-2021, 11:30:58
Nie lubię wystawiać negatywnych opinii ale w tej sytuacji to w zasadzie obowiązek. PRZYSTANI JAKĄ ZNALIŚMY JUŻ NIE MA I NIE BĘDZIE! Niestety nie tylko lokalizacja się zmieniła, zmieniło się wszystko. Bieszczadzka Przystań jaką znałem jest zamknięta a nowe miejsce w innej miejscowości to tylko dawna nazwa i NIC więcej :( Po moich doświadczeniach będę przestrzegał wszystkich przed tym miejscem wszędzie gdzie tylko można wystawić opinie. Od początku: na stronie mamy informację, żeby rezerwować noclegi ("Rezerwacje (pokoje, domek, pole namiotowe i wiaty) przyjmujemy wyłącznie mailowo ze względu na limit miejsc- email: kontakt@motocyklemwbieszczady.pl) wiec tak też zrobiłem, mail nie działa więc napisałem przez profil i poinformowałem o TYGODNIOWYM przyjeździe, co zostało potwierdzone. "Zapraszamy". Na miejscu żeby wjechać w ogóle na to - jak się okazało - pole trawy trzeba dzwonić, bo o 21:02 brama zamknięta i zero jakiejkolwiek informacji. To NIE JEST "przystań", kemping, ani miejsce przyjazne motocyklistom, a ja już na etapie rezerwacji zostałem oszukany. Dlaczego? M. in. dlatego, że nie ma tutaj żadnych sanitariatów. Rozumiem, że przez TYDZIEŃ miałem się myć w rzece i korzystać z lasu? Innym też mydlono oczy, bo od gości w dniu przyjazdu dowiedziałem się, że obsługa twierdzi, że sanitariaty mają być czynne jutro od 10:00 Nie miałem już siły po 22:00 i długiej podróży szukać innego noclegu i zostałem na noc, zresztą jeszcze nie wiedziałem jak jest naprawdę. Następnego dnia po 10:00 okazało się jak sytuacja realnie wygląda i pojechałem na prawdziwy kemping podobnie jak i wszyscy z namiotami którzy popełnili ten błąd i tu przyjechali. Pierwszy raz w życiu obudziłem się na kempingu gdzie rano jest wszystko pozamykane i nie ma w zasadzie żadnych miejsc ogólnodostępnych. WC, prysznic, jakaś obsługa, informacja, cokolwiek. Jakaś parodia To był moment składnia rzeczy i pakowania do wyjazdu W "barze", gdzie byłem traktowany jak powietrze i gdzie nikt nie przywita i nie zapyta po co się w ogóle przyszło zapłaciłem za ten wspaniały nocleg według informacji od obsługi "dowolnie, ale nie mniej niż 20zł". Jednym zdaniem: "Przystań" skończyła się, i już nie wróci. ZAPAMIĘTAJCIE TO ZDANIE I OMIJAJCIE TO MIEJSCE. A urlop na szczęście uratowałem bo bieszczady są pełne miejsc do spania z prawdziwego zdarzenia.


Mini zalew w Krempnej

Gość
Bayor - gość
09-14-2021, 18:15:57
Cisza spokój i nie duży ruch na drodze 992. Jest kilka winkli więc można się pobawić.


Samolot PZL TS-11 Iskra

Samolot PZL TS-11 Iskra
Hubert - gość
09-12-2021, 15:01:06
Samolotu już nie ma w tym miejscu 😟


Pole namiotowe TRAMP - Cisna, Bieszczady

Gość
ed - gość
09-10-2021, 15:50:09
Po niedawnym ( 3 tygodnie temu) zmieniłem zdanie in minus.
1. Spore kłopoty z prądem - dwa rodzaje bezpieczników 6 A 15zł/dobę, 16 A - 30 zł/dobę. Ten 6 A nie był w stanie zapewnić prądu do zagotowania wody w czajniku o mocy 700 W. Bezpieczniki w ogóle nie mają już swoich parametrów. Instalacja w fatalnym stanie.
2. Pod wiatą fajna atmosfera ale można powiedzieć "zakaz śpiewania piosenek biesiadnych". Zakaz to może za mocne słowo ale są one niemile "widziane"
3. Niemożliwość wprowadzenia gości - np na kawę pod przyczepę - na pole gdy nie mają opasek na rękach.
4. W recepcji siedziała pani, która niezbyt miło odnosiła się do gości.
Pora skreślić to pole w następnych planach wyjazdowych. Są nowe i bardziej sympatyczne, i bliżej "serca Bieszczadu.
3.


Sky Walk Świeradów-Zdrój

Sky Walk Świeradów-Zdrój
Aneta - gość
09-07-2021, 08:23:35
Miejsce i sama wieża bardzo ciekawa, ALE jest szczegół który psuje tam pobyt. ZERO tolerancji dla ludzi posiadających pieska. Całkowity zakaz. Miejsce NIE przyjazne zwierzętom. Kojce dla psów umiejscowione przy toaletach ludzkich, nie zabezpieczone żadnym zamknięciem, w każdej chwili OBCA OSOBA morze UKRAŚĆ nam psiaka. NIKT nawet nie pilnuje owych zwierzaków by IM krzywda się nie stała. LUDZIE zapomnijcie że wejdziecie z pieskiem w TOREBCE. Obsługa obiektu niedostępna i odporna na argumenty że psiak nie ma możliwości wydostania się z torebki i że nie zostanie z niej wypuszczony. Potrafię zrozumieć że pies idący na smyczy mógłby wyrządzić szkody w postaci osiusiania, pogryzienia kogoś lub czegoś, albo stworzenia zagrożenia że inna osoba morze się zaplątać w smycz. ALE mały piesek przypięty w torebce jakie stwarza zagrożenie ? Ludzie stojący w kolejce także byli za tym by wpuścić z pieskiem w torebce, ale obsługa nie dostępna, nie tolerancyjna i nie słuchająca nawet argumentów ludzkich. Mam nadzieję że w POLSCE mentalność obsługi w takich miejscach jak SKY WALK i innych obiektach się zmieni że zaczną być bardziej przyjazne dla sporej grupy ludzi posiadających zwierzaka- którzy traktują ich jak członka rodziny i towarzysza.


IMBACHHORN - Polski Pensjonat w Centrum Alp

IMBACHHORN - Polski Pensjonat w Centrum Alp
09-06-2021, 12:48:50
Rewelacyjne miejsce do wypoczynku przed atakiem Grossglockner 😁 Największa zaleta - zawsze można spotkać jakichś motocyklistów z Polski i sobie pogadać na różne tematy Pokoje z łazienką, czysto, schludnie i wygodna pościel - naprawdę wstałem wypoczęty. W cenie pokoju śniadanie typu szwedzki bufet, za dopłatą można zjeść kolację. Jest też wiata motocyklowa, aby nie padało na moto - do tego stojak na motocykl, ściereczki i środki do czyszczenia + smary. Okolica przepiękna. 10/10


Ruiny Pałacu Tiele-Wincklerów w Miechowicach

Ruiny Pałacu Tiele-Wincklerów w Miechowicach
Tomasz-Moto - gość
08-31-2021, 12:33:14
Byłem widziałem nie była tam wejścia do środka ogrodzone ale obejrzeć można


Ötztaler Gletscherstraße - Austria

Ötztaler Gletscherstraße - Austria
Arcuslufa - gość
08-28-2021, 12:15:09
Jest najwyższym asfaltowym miejscem w Europie gdzie można legalnie wjechać ale nie jest to przejezdna przełęcz jak Col de Bonette. Wjazd 11e. Księżycowy krajobraz i rotapiające się lodowce. Oczywiście że warto...


Przełęcz Timmelsjoch(Passo del Rombo)

Przełęcz Timmelsjoch(Passo del Rombo)
Arcuslufa - gość
08-28-2021, 12:03:10
Trasa porównywalna do Grossa od Włoch wjazd free. Jeśli już zabuliciee to w Austrii koniecznie jedźcie na lodowce w Otztall. 2830 m.n.p.m.


Myczkowianka

Gość
dariusz - gość
08-27-2021, 23:13:43
Polecam to miejsce w 100 procetach bardzo pyszne jedzonko porcje rowniez solidne mila osluga fajny klimata w ladnej okolicy


Pałac w Poborzy

Pałac w Poborzy
Hannibal - gość
08-22-2021, 16:55:12
Miejsce trudno dostępne. Ostatnie 20m pieszo przez silnie zarośniętą okolicę. Pałac nie widoczny z drogi głównej. Mimo wszystko warto zobaczyć.


Myczkowianka

Gość
UCHO - gość
08-08-2021, 18:12:30
Mega miejsce i mega jedzenie. Jesli lecisz na moto w tw okolice to koniecznie zawitaj.


Piechcin - Turkusowe Jezioro

Piechcin - Turkusowe Jezioro
- gość
08-07-2021, 20:16:20


Col de la Lombarde

Col de la Lombarde
- gość
08-06-2021, 10:18:08


Hałda Skalny - Łaziska Górne

Hałda Skalny - Łaziska Górne
2 KOŁA NA GŁOWĘ - gość
08-03-2021, 23:38:08
https://youtu.be/bSvV953sZCY
Gdyby ktoś nie mógł trafić. ✌️


Strzelin - Kamieniołomy

Strzelin - Kamieniołomy
Tomson - gość
07-31-2021, 16:15:40
Nie da*


Strzelin - Kamieniołomy

Strzelin - Kamieniołomy
Tomson - gość
07-31-2021, 16:12:01
Legalnie nie się wejść na teren kopalni


Wielka koparka czerpakowa

Wielka koparka czerpakowa
johnny - gość
07-31-2021, 16:03:23
Kleczewo


Kalwaria Pacławska - Wieża widokowa

Kalwaria Pacławska - Wieża widokowa
- gość
07-29-2021, 07:01:28


Kopiec Kościuszki w Krakowie

Kopiec Kościuszki w Krakowie
Robert - gość
07-26-2021, 11:45:03
Gdzie zostawiłeś motocykl?


Parozownia w Wolsztynie

Parozownia w Wolsztynie
Maruś - gość
07-25-2021, 10:02:11
Miejsce fajne, ciekawe eksponaty, tylko teren trochę jakby mały ..........
No ale co by nie mówić - warto się przejechać


Wieża Widokowa \"Szpilówka\"

Gość
Ksieciunio - gość
07-20-2021, 00:33:21
Można pod wieżę dojechać motocyklem czy trzeba zabrać buty i przygotować się na spacer?


Góry pieprzowe

Gość
T0 NARA - gość
07-13-2021, 16:51:01
Dojazd jest dość skomplikowany, ale Google Maps dają radę. Trzeba przejechać motocyklem przez polną ścieżkę. Na miejscu są ławeczki. Można zakupić coś do picia i jedzenia w barze u właściciela jednego domku. Widoki są fenomenalne!


Hałda Skalny - Łaziska Górne

Hałda Skalny - Łaziska Górne
- gość
07-13-2021, 16:34:47
Wjazd bez problemu nakedem na górę.


Była baza wojskowa

Była baza wojskowa
Kamip - gość
07-11-2021, 16:38:18
Jak tam dojechać droga którą można się poruszać? Wszędzie zakazy!



› Legenda mapy

Miejsce spotkańMiejsce spotkań
Punkt widokowyPunkt widokowy
Kręta drogaKręta droga
Jezioro/plażaJezioro/Plaża
Tor motocyklowyTor motocyklowy
Zamek/ruiny zamkuZamek/Ruiny zamku
Miasto/Miejscowośc turystycznaMiasto/Miejscowość
Obiekty sakralneObiekty sakralne
MotocrossMotocross
Obiekty militarneObiekty militarne
MotocrossMuzea
Inna atrakcjaInna atrakcja


zaproponujmiejsce
Znasz ciekawe miejsce, którego nie ma jeszcze na mapie? Podziel się z nami - wpisz jego nazwe w polu wyżeji kliknij w przycisk zaproponuj miejsce.






Chcesz mieć ciekawe miejsca i trasy zawsze przy sobie? Ściągnij aplikacje moto opinie na Androida, która pokaże Ci gdzie warto pojechać. Miejsca i trasy są one wyświetlane od najbliższych do coraz odleglejsyzch, a więc możesz odnaleźć ciekawe miejsce na krótszy jak i dłuższy wypad, a po przyjechaniu na miejsce sprawdzić czy w okolicy są jeszcze inne ciekawe miejsca lub kręte drogi. Obowiązkowa aplikacja każdego moto turysty! Zapraszamy :)
Moto opinie na Androida
Moto Opinie na Androida
Get it on Google Play



© 2012 by Moto-Opinie.info. Serwis moto-opinie.info nie ponosi odpowiedzialności za treść umieszczanych przez użytkowników opini.