Get it on Google Play
Moto-Opinie na Windows Phone
+ DODAJ MIEJSCE

Burger Bary/restauracje
Spanie Noclegi
Pola namiotowe Pola namiotowe

ostatnio dodane zdjęcia
Parozownia w Wolsztynie
Parozownia w Wolsztynie
Parozownia w Wolsztynie
Parozownia w Wolsztynie
Parozownia w Wolsztynie
Parozownia w Wolsztynie
Nowy Tomyśl
Licheń - Sanktuarium
Wielka koparka czerpakowa
Skywalk Baumwipfelpfad
Zapora Kölnbrein - Austria
Zapora Wióry
Ruiny pałacu w Siedlimowicach
Góry pieprzowe
Zamek Krzyżtopór
Zamek Krzyżtopór
Pomnik Stanisława Skarżyńskiego
Superfala. Port jachtowy, molo, plaża
Tężnie Solankowe w Ciechocinku
Bobrowniki - Ruiny Zamku
Jaz na skrwie

»Wpisy na tablicach miejsc

Kopiec Kościuszki w Krakowie

Kopiec Kościuszki w Krakowie
Robert - gość
07-26-2021, 11:45:03
Gdzie zostawiłeś motocykl?


Parozownia w Wolsztynie

Parozownia w Wolsztynie
Maruś - gość
07-25-2021, 10:02:11
Miejsce fajne, ciekawe eksponaty, tylko teren trochę jakby mały ..........
No ale co by nie mówić - warto się przejechać


Wieża Widokowa \"Szpilówka\"

Gość
Ksieciunio - gość
07-20-2021, 00:33:21
Można pod wieżę dojechać motocyklem czy trzeba zabrać buty i przygotować się na spacer?


Góry pieprzowe

Gość
T0 NARA - gość
07-13-2021, 16:51:01
Dojazd jest dość skomplikowany, ale Google Maps dają radę. Trzeba przejechać motocyklem przez polną ścieżkę. Na miejscu są ławeczki. Można zakupić coś do picia i jedzenia w barze u właściciela jednego domku. Widoki są fenomenalne!


Hałda Skalny - Łaziska Górne

Hałda Skalny - Łaziska Górne
- gość
07-13-2021, 16:34:47
Wjazd bez problemu nakedem na górę.


Była baza wojskowa

Była baza wojskowa
Kamip - gość
07-11-2021, 16:38:18
Jak tam dojechać droga którą można się poruszać? Wszędzie zakazy!


Była baza wojskowa

Była baza wojskowa
Kamip - gość
07-11-2021, 16:38:14
Jak tam dojechać droga którą można się poruszać? Wszędzie zakazy!


Jezioro Dominickie - Boszkowo

Jezioro Dominickie - Boszkowo
LULU - gość
07-08-2021, 12:49:57
JEZIORO KAPLETNIE ZNISZCZONE DEGRADACJA SRODOWISKA NATURALNEGO,SAMOWOLA BUDOWLANA DO OKOLA JEZIORA Z UZUPATORSTWEM DO PRAWA DOSTEPU DO LINI BRZEGOWEJ,NA OSLODE BIORAC LUDZI ZA IDIOTOW UFUNDOWALI SKRAWEK DOSTEPU DO JEZIORA ZWANYM PLAZA PUBLICZNA.A CO DO WODY .30 LAT TEMU MOZNA BYLO PRZEPLYNAC KAJAKIEM SZLAKIEM KONWALIOWYM .DZISIAJ JEZIORO JEST AKWENEM ZAMKNIETYM BRAK POLACZENIA Z INNYMI JEZIORAMI.PRZEJZYSTOSC WODY ZLA,ZMIENNA W CIAGU ROKU.WIEKRZOSC WIEKRZYCH RYB A SZCZEGOLNIE WEGIRZY I SZCZUPEKOW ZOSTALA ODLOWIONA PRZEZ KLUSOWNIKOW .JEZELI CHODZI O LESZCZE ,PLOCIE TO WIEKRZOSC MA W SOBIE TESIEMCA.A CO SIE TYCZY SAMEJ MIEJSCOWOSCI TO NA OKOLO JEZIORA WIELKI JARMARK POLOWANIE NA KASIORKE NA KAZDYM KROKU I DROZUZNA.NIEKTURE INWESTYCJE PRETENDUJA DO LAZUROWEGO WYBRZEZA,NISZCZAC SRODOWISKO NATURALNE,NIC DZIWNEGO ZE JEZIORO WYSYCHA.DLATEGO Z PRZYKROSCIA STWIERDZAM ZE JEST CORAZ GOZEJ I TRZEBA BYC IDIOTA ABY WYBRAC SIE TAM NA WAKACJE.wWEZCIE TO POD ROZWAGE POROWNUJAC CENY I ATRAKCJE W INNYCH KRAJACH.CHYBA ZE CHCECIE SPEDZIC CAS NA UPIJANIU SIE PIWSKIEM I POROZRABIANIU.BIEDNI CI KTORZY NIE MAJA INNEGO WYBORU .


Odwrócony most kolejowy Chrzypsko Małe

Odwrócony most kolejowy Chrzypsko Małe
- gość
06-27-2021, 18:06:58
text


Opuszczona kopalnia soli Wapno

Opuszczona kopalnia soli Wapno
- gość
06-27-2021, 18:05:10


Kręta droga

Kręta droga
- gość
06-27-2021, 17:54:06


Piechcin - Turkusowe Jezioro

Piechcin - Turkusowe Jezioro
- gość
06-27-2021, 17:52:25


Opuszczona kopalnia soli Wapno

Opuszczona kopalnia soli Wapno
06-21-2021, 17:26:00
Fajna miejscówka na fotki.


Pałac w Mokrzeszowie

Pałac w Mokrzeszowie
Wrom - gość
06-16-2021, 21:00:17
to nigdy nie był pałac....


Droga Czeplinek-Połczyn Zdrój

Gość
- gość
06-14-2021, 08:13:40
obecnie w remoncie, 10km za czaplinkiem zaczynają się zwężenia z ruchem wahadłowym


Przeprawa promowa

Przeprawa promowa
- gość
06-11-2021, 00:18:18


Wiatrak koźlak z 1819 roku.

Wiatrak koźlak z 1819 roku.
06-10-2021, 09:56:56
Znajduje się tam też galeria drewnianych rzeźb pana Henryka.


Przełęcz pod Ostrą

Przełęcz pod Ostrą
Arcuslufa - gość
06-10-2021, 00:08:59
Świetna droga i winkle warto zaliczyć jak i zresztą całe okolice Limanowej.


Czubatka - widok na pustynie Błędowską

Czubatka - widok na pustynie Błędowską
Fario - gość
06-06-2021, 18:59:58
Sumer miejsce na grilla 💪


Jaworzno - Zalany Kamieniołom

Jaworzno - Zalany Kamieniołom
Aqua Hotel Bikers &Divers Club - gość
05-30-2021, 19:45:54
Serwus Wiara zapraszamy do naszej knajpki przy AquaHotel w Jaworznie tuż obok parku Gródek u nas możecie zostawić swoje rumaki na strzeżonym parkingu,oraz przechować kaski i ciuchy na recepcji pod czujnym okiem personelu 😀po spacerze w parku zapraszamy do naszej restauracji w każdy dzień od dzisiaj do nieskończoności 10 % rabatu na wszystko w restauracji(dla motocyklistów/ek) , poza piwem które i tak kosztuje piątaka 😀😀.Kto nie lubi spacerów zawsze może zostać wypić browara(bezalkoholowego 🤪kto w wózku bocznym to wóda i ruda też dostępna ) zjeść coś pysznego i pogadać o dupie marynie 😃😃


Zalew w Wilczej Woli

Zalew w Wilczej Woli
Demon - gość
05-23-2021, 11:46:31
Fajne miejsce na spokojnego grilla


Multimedialny Park Fontann - Warszawa

Multimedialny Park Fontann - Warszawa
oitavo - gość
05-19-2021, 01:15:00
Eco scort


Autostrada Sudecka - Duszniki Zdrój, Międzylesie

Autostrada Sudecka - Duszniki Zdrój, Międzylesie
esener - gość
05-17-2021, 01:08:06
Nawierzchnia jest tragiczna, pomijając piach i żwir na jeździ, to tej drogi nie można nazwać asfaltową. Dziura na dziurze i nic poza tym. Max 40 km/h. Nie polecam!


Zalew w Wilczej Woli

Zalew w Wilczej Woli
Demon - gość
05-14-2021, 12:03:41
Fajnie na trawie. Czysta woda. Zero pijanych


Zalew w Wilczej Woli

Zalew w Wilczej Woli
- gość
05-14-2021, 12:02:25



› Legenda mapy

Miejsce spotkańMiejsce spotkań
Punkt widokowyPunkt widokowy
Kręta drogaKręta droga
Jezioro/plażaJezioro/Plaża
Tor motocyklowyTor motocyklowy
Zamek/ruiny zamkuZamek/Ruiny zamku
Miasto/Miejscowośc turystycznaMiasto/Miejscowość
Obiekty sakralneObiekty sakralne
MotocrossMotocross
Obiekty militarneObiekty militarne
MotocrossMuzea
Inna atrakcjaInna atrakcja


zaproponujmiejsce
Znasz ciekawe miejsce, którego nie ma jeszcze na mapie? Podziel się z nami - wpisz jego nazwe w polu wyżeji kliknij w przycisk zaproponuj miejsce.






Chcesz mieć ciekawe miejsca i trasy zawsze przy sobie? Ściągnij aplikacje moto opinie na Androida, która pokaże Ci gdzie warto pojechać. Miejsca i trasy są one wyświetlane od najbliższych do coraz odleglejsyzch, a więc możesz odnaleźć ciekawe miejsce na krótszy jak i dłuższy wypad, a po przyjechaniu na miejsce sprawdzić czy w okolicy są jeszcze inne ciekawe miejsca lub kręte drogi. Obowiązkowa aplikacja każdego moto turysty! Zapraszamy :)
Moto opinie na Androida
Moto Opinie na Androida
Get it on Google Play



© 2012 by Moto-Opinie.info. Serwis moto-opinie.info nie ponosi odpowiedzialności za treść umieszczanych przez użytkowników opini.