Get it on Google Play
Moto-Opinie na Windows Phone
+ DODAJ MIEJSCE

Burger Bary/restauracje
Spanie Noclegi
Pola namiotowe Pola namiotowe

ostatnio dodane zdjęcia
Kasztel-ik Korona Podlasia
Punkt widokowy na jezioro Czorsztyńskie
Zielomyśl
Góra Trębacza
Przełęcz Puchaczówka
Ćićmany - Malowniczy Skansen domów wiejskich
Ćićmany - Malowniczy Skansen domów wiejskich
Ćićmany - Malowniczy Skansen domów wiejskich
Zamek w Krupem
Zamek w Krupem
Zamek w Krupem
Zamek Rabsztyn
Elektrownia wodna Złotniki
Pogoria 3
Artego Arena
Garage Bandita
Międzyrzecki Rejon Umocniony
Międzyrzecki Rejon Umocniony
Międzyrzecki Rejon Umocniony

»Wpisy na tablicach miejsc

Atomowa Kwatera Dowodzenia

Atomowa Kwatera Dowodzenia
joker - gość
03-28-2020, 21:09:33
Od 2 lat bunkry zostały przerobione na zimową noclegownie dla nietoperzy, budynek "szkoły" ze zdjecia został wyburzony a teren wokół całkiem fajnie zagospodarowany.


Zamek biskupów wrocławskich w Ujeździe

Zamek biskupów wrocławskich w Ujeździe
Tomasz-moto - gość
03-21-2020, 20:03:07
Byłem widziałem obejrzeć można przejazdem .Z tarasu widać jeziorko nic szczególnego polecam


Ćićmany - Malowniczy Skansen domów wiejskich

Ćićmany - Malowniczy Skansen domów wiejskich
SeaWolf - gość
03-19-2020, 14:06:13
https://roadtripbus.pl/cicmany-malowana-wies-na-slowacji/


Zamek w Krupem

Zamek w Krupem
Simson7 - gość
03-18-2020, 04:50:26
Ciekawe miejsce choć zapomniane i zaniedbane. Za murami zamku miejsce na dziki piknik z nutką historii w tle z widokiem na wodę i okolice.


Podwodna droga

Gość
Old Traveler - gość
03-13-2020, 23:54:54
Byłem latem. Bardzo urokliwe miejsce. Dojazd do Wisły zajmuje chwilę.


Stadion Narodowy - Warszawa

Stadion Narodowy - Warszawa
- gość
03-06-2020, 00:41:39


Stelvio Pass - Przełęcz w Alpach

Stelvio Pass - Przełęcz w Alpach
Fjr - gość
02-27-2020, 19:37:42
Jest przezajebista👍👍👍


Wąwóz Masca

Wąwóz Masca
- gość
02-19-2020, 10:30:52


Grodzisko w Stradowie

Grodzisko w Stradowie
02-18-2020, 17:17:31
Jak na zdjęciach. Trochę ziemi na kupie, można się przejść do okoła grodziska na nogach.


Zamek w Szydłowie

Zamek w Szydłowie
02-18-2020, 17:09:51
Całe miasteczko jest otoczone murami. Jest też muzeum, pani z muzeum po kupieniu biletu prowadzi nas do kościółka obok miasta i fajnie opowiada o polichromi i tym starym kościółku. Pod kościólk iem jest grota. Warto


Penkun

Penkun
SeaWolf - gość
02-17-2020, 11:12:30
Zamek w Penkun śmiało można jechać na dziedziniec jest też muzeum chili obecnej zamknięte


Koniec Świata

Koniec Świata
Ff - gość
02-15-2020, 17:30:36
Ok


Park Narodowy Teide

Park Narodowy Teide
- gość
02-15-2020, 16:16:47


Park Narodowy Teide

Park Narodowy Teide
- gość
02-15-2020, 16:16:47


Stadion Narodowy - Warszawa

Stadion Narodowy - Warszawa
mmmm - gość
02-14-2020, 08:40:12


Zamek Lubowelski - Słowacja

Zamek Lubowelski - Słowacja
Hirek - gość
02-01-2020, 23:56:07
Miejsce polecam z pełną odpowiedzialnością. Wygodny parking, świetna infrastruktura gastronomiczna (restauracja ze smacznym, regionalnym jedzeniem). A sam zamek piękny, w dużej części odresteurowany. Widok na Tatry Wysokie przy dobrej pogodzie! Jest MOC! Najbliżej przez Piwniczną i Mniszek.


Droga Oswalda Balzera

Droga Oswalda Balzera
Rambo - gość
01-30-2020, 12:11:52
Świetna droga - polecam poza weekendem, bo ludzie cisną na Morskie oko i inne góry - jest tłok, ale jak trafimy na pustki to jest naprawde genialny kawałek z super zakrętami i na końcu rondko z przewspaniałym widokiem na panoramę Tatr. POLECANDO.


Stary port rzeczny i silos.

Stary port rzeczny i silos.
- gość
01-24-2020, 21:46:09


Pogoria 1 - Plaża Rybaczówka

Pogoria 1 - Plaża Rybaczówka
01-22-2020, 11:53:53
Taka ciekawostka - na Pogorii 1 można wypożyczyć kajak i dopłynąć do tego pięknego obiektu przypominającego UFO Jest to słynna w czasach PRL pływająca restauracja ARIZONA, która była znana w latach 80-tych i pływała po Parku Śląskim.


Pałac Rosenbergów

Pałac Rosenbergów
Kamin15 - gość
01-21-2020, 12:50:45
Są wejścia, ale zamaskowane. Wiem co mówię, na prawdę warto zobaczyć od środka.


Autostrada Sudecka - Duszniki Zdrój, Międzylesie

Autostrada Sudecka - Duszniki Zdrój, Międzylesie
Gosc - gość
01-19-2020, 18:42:46
Na mapach google zdj. drogi nie wygladaja ciekawie


Patelnie Kasina

Gość
- gość
01-16-2020, 12:27:24


Masz przekaźnikowy Mikstat

Masz przekaźnikowy Mikstat
Mikstakowic - gość
01-13-2020, 00:17:20
Od połowy grudnia zakaz wjazdu pod maszt, złamanie zakazu skutkuje nagranie kamerami umieszczonymi na znaku zakazu, ciekawi mnie tylko sens takiego zakazu, prócz grafiti na murze (sprzed 10lat) nie było problemu z huligaństwem.


Droga 971 Muszyna - Piwniczna Zdrój

Gość
Hirek - gość
01-10-2020, 19:27:03
Trasa po remoncie nawierzchni jest godna polecenia. 27 km zakrętów to już coś. Dolina Popradu jest bardzo malownicza a jak przekroczymy granice w Mniszku to niedaleko jest zamek w Starej Lubovni. Warto!


Smażalnia pstrąga Córka

Gość
Hirek - gość
01-10-2020, 19:19:52
Kiedyś reklamowali się, że mają najlepsze pstrągi w Bieszczadach. Faktycznie były niezłe ale takich smażalni było raptem kilka. Dziś takie smażalnie są w każdym turystycznie obleganym miejscu więc może trafić się gdzieś lepszy... kto wie? Niemniej miejsce to ma jedną niezaprzeczalną zaletę, otóż leży na trasie między Bukowcem a Dołżycą. Motocykliści już wiedzą o co chodzi. Tak! Zakręty!. Niestety w sezonie ta trasa staje się tak oblegana, że praktycznie nie da się jechać a do tego kierowcy aut nagminnie ścinają zakręty i... bywa groźnie. Niemniej polecam.



› Legenda mapy

Miejsce spotkańMiejsce spotkań
Punkt widokowyPunkt widokowy
Kręta drogaKręta droga
Jezioro/plażaJezioro/Plaża
Tor motocyklowyTor motocyklowy
Zamek/ruiny zamkuZamek/Ruiny zamku
Miasto/Miejscowośc turystycznaMiasto/Miejscowość
Obiekty sakralneObiekty sakralne
MotocrossMotocross
Obiekty militarneObiekty militarne
MotocrossMuzea
Inna atrakcjaInna atrakcja


zaproponujmiejsce
Znasz ciekawe miejsce, którego nie ma jeszcze na mapie? Podziel się z nami - wpisz jego nazwe w polu wyżeji kliknij w przycisk zaproponuj miejsce.






Chcesz mieć ciekawe miejsca i trasy zawsze przy sobie? Ściągnij aplikacje moto opinie na Androida, która pokaże Ci gdzie warto pojechać. Miejsca i trasy są one wyświetlane od najbliższych do coraz odleglejsyzch, a więc możesz odnaleźć ciekawe miejsce na krótszy jak i dłuższy wypad, a po przyjechaniu na miejsce sprawdzić czy w okolicy są jeszcze inne ciekawe miejsca lub kręte drogi. Obowiązkowa aplikacja każdego moto turysty! Zapraszamy :)
Moto opinie na Androida
Moto Opinie na Androida
Get it on Google Play



© 2012 by Moto-Opinie.info. Serwis moto-opinie.info nie ponosi odpowiedzialności za treść umieszczanych przez użytkowników opini.

Logowanie do moto-opinie.infoZaloguj przez FB
Login: Hasło:
Zapamiętaj mnie
Szybka rejestracja w moto-opinie.info :)
Login
Nazwa wyświetlana
E-mail
Hasło
Hasło(powtórz)