Moto Opinie na Androida
Ciekawe miejsca i trasy motocyklowe

Droga 520 - Słowacja




Zdjęcia przesłane przez użytkowników
Droga 520 - Słowacja
Droga 520 - Słowacja
Droga 520 - Słowacja
Droga 520 - Słowacja
Dodaj zdjęcie

Tablica miejsca





Napisz coś o tym miejscu


 kod


07-06-2017, 00:18:52
Super droga, świetne widoki, przynajmniej raz w roku jestem w tamtych stronach

Avatar
Swistak - gość
03-06-2016, 14:26:54
Cudowne miejsce do jazdy jednak policja skutecznie zniechęca do jazdy po Słowacji. Zatrzymują,grożą ogromnymi mandatami i biorą łapówki.

Avatar
fetboy - gość
04-08-2015, 17:20:29
Nie Czechy tylko Slowacja

Avatar
Marcin - gość
02-24-2015, 15:09:57
Dlatego tam już nie jade Byłem dwa razy i dwa razy obstawa policyjna i wyłapywanie motocyklistów, którzy jeździli w obie strony Można skoczyć na Stare Hamry - winkielki też ładne a policji nigdy jakoś nie widziałem.

Avatar
Aniol Beskidow - gość
02-23-2015, 23:06:11
Bardzo fajny kawałek drogi do testowania sprzętów. W weekendy sporo amatorów "szybkich winkli". Słowacka policja o tym dobrze wie, więc trzeba uważać. Słowaccy ścigacze mają przeważnie ustawionych ludzi na czatach, by nie mieć kłopotów z policją.

Avatar
Romer - gość
06-24-2014, 16:17:26
Zakręty bajka, dużo ciasnych - raczej nie ma co przeginać bo za barierkami czasem jest przepaść!

Avatar
guest - gość
04-17-2014, 11:29:34



Avatar
- gość
04-04-2014, 23:33:29

Avatar
CBR - gość
04-03-2014, 10:59:24
Kto nie był niech żałuje - mały ruch, rewelacyjny asfalt bez dziur i piękne zakręty W dodatku bardzo blisko od granicy. POLECAM!





Ciekawe miejsca w pobliżu

Muzeum wsi Kysuckiej
2km
Zapora nad Jez. Nova Bystrica
7km
Punkt widokowy na Słowacji
8km
Punkt widokowy - Ujsoły
11km
Dolina Danielki - Ujsoły
11km
Droga 583 - Słowacja
11km

Lokalizacja miejsca


Wyświetl większą mapę

opismiejsca


Noclegi i pola namiotowe w pobliżu

Koliba Panorama
28km
Pole namiotowe pod piramidą - Wisła
37km
MARA Camping.
41km
Przystań u Siudego
41km
Zbójnicka Chata - Ustroń, Równica
43km
Porąbka - Bar nad strumykiem
49km



© 2012 by Moto-Opinie.info. Serwis moto-opinie.info nie ponosi odpowiedzialności za treść umieszczanych przez użytkowników opini.