Moto Opinie na Androida
Ciekawe miejsca i trasy motocyklowe

Zamek Chudów




Zdjęcia przesłane przez użytkowników
Zamek Chudów
Zamek Chudów
Zamek Chudów
Zamek Chudów
Zamek Chudów
Zamek Chudów
Zamek Chudów
Dodaj zdjęcie

Tablica miejsca





Napisz coś o tym miejscu


 kod


Avatar
Prokureur - gość
04-10-2019, 09:28:40
Warto raz jechać, zobaczyć co się dzieje. Moim zdaniem miejsce jest przereklamowane. Pełno pozerów wypinających klaty przed swoimi motocyklami. Dominują cruisery i to jest chyba w głównej mierze ich klimat. Żarcie drogie i zasadniczo nieciekawe. Byłem tam kilka razy i niczym mnie nie zaskoczyło. No, ale skoro Chudów jest okrzyknięty stolicą śląskiego motocyklizmu to niech każdy na dwóch kółkach przynajmniej raz się tam zjawi.

Avatar
Turbo - gość
05-19-2018, 17:54:28
Nie wiem co tam jest tak ciekawego miejsce same w sobie nudne lecz gmina mądrze kombinuje. Często organizuje imprezy na świeżym powietrzu od kin samochodowych po turnieje rycerskie. Dobre miejsce na zlot by pochwalić się sprzętem ale wybierając się tam warto sprawdzić harmonogram imprez na stromie zamekchudow.pl bo może się okazać, że przejechaliśmy popatrzeć na kawałek małej starej wieży

Avatar
Samotny wilk - gość
01-19-2018, 11:50:17
Często tam jeździłem. Lecz od pewnego czasu, miejsce dla motocyklistów zmieniło się w miejsce sesji zdjęciowych, sztucznych uśmiechów, handlu jakimiś guzikami itp. Jest tam gościu, który biega z aparatem jak podstrzeleniec robiąc wszystkim zdjęcia następnie rozpowszechniając je na fb. Miejsce naprawdę było ok.- a teraz to niczym targowisko. Wielu mych znajomych - odpuściło to miejsce.

Avatar
Darkmen - gość
08-02-2017, 12:17:24
1.08.2017 byłem fajne miejsce . Wejście na zamek obsługuje ładna ,miła laseczka Kasandra. Muszę zajrzeć w czwartek

Avatar
- gość
04-18-2017, 17:53:29

Avatar
Leo - gość
04-09-2017, 21:35:39
Widzieliście znak zakaz wjazdu w zeszłym roku było za wyjątkiem motocykli a teraz??????

Avatar
Tomasz-Moto - gość
07-25-2016, 21:16:18
Polecam czwartki😊

Avatar
Siarka - gość
04-30-2016, 20:23:16
Już niebawem kolejna impreza pod zamkiem

https://www.youtube.com


Avatar
Novoc - gość
02-01-2015, 09:49:32
Polecam to miejsce w sezonie jestem co czwartek

08-08-2014, 11:34:55



Avatar
Hondziarz - gość
06-24-2014, 13:44:08
Nie ma zadnego podzialu na grupki, kazdy jest mile widziany. Na miejscu do zjedzenia dobra kielbasa i piwko - oczywiscie bezalkoholowe :-)

Avatar
Lukas - gość
06-01-2014, 02:47:24
Setki motorów, wspaniały klimat ogólnie to jest miejsce które trzeba zobaczyć w czwartek na własne oczy.

Avatar
Maciek - gość
04-01-2014, 18:53:18
Witam, wie ktoś o której zbierają się tam motocykliści w czwartki? Wszyscy są mile widziani czy to jakaś zwarta grupa? Bo po zdjęciach widze że sporo motocykli przyjeżdża.

Avatar
meverick - gość
03-17-2014, 02:01:18
No ba, każdy prawdziwy motocyklista musi tam być.

Avatar
Adrianek - gość
02-03-2014, 14:06:47
Istnieje taka teoria że kto nie jeździ w czwartki do Chudowa nie jest prawdziwym motocyklistą. Jeśli chcecie być prawdziwymi motocyklistami pamiętajcie - każdy czwartek na Chudowie i koniecznie fotka wjazdowa





Ciekawe miejsca w pobliżu

Śląski ogród botaniczny i wieża widokowa
6km
Zabytkowa Kopalnia Węgla Kamiennego Guido
7km
Park Techniki Wojskowej - Zabrze
8km
Hałda Skalny - Łaziska Górne
11km
Tor motocrossowy Czerwionka-Leszczyny
11km
Wieża Radiostacji Gliwickiej
11km

Lokalizacja miejsca


Wyświetl większą mapę

opismiejsca
Zamek w Chudowie - miejsce czwartkowych spotkań motocyklistów z całego woj. Śląskiego.


Noclegi i pola namiotowe w pobliżu

Dobre jedzenie
9km
Lodziarnia Kawiarnia Lemone - Tychy
18km
Coccole di Caffe - kawiarnia motocyklowa
18km
Zajazd u Moniki
24km
Pałac kawalera
26km
Ośrodek Sportów Wodnych MORiS w Łące.
29km
Mr hamburger
35km



© 2012 by Moto-Opinie.info. Serwis moto-opinie.info nie ponosi odpowiedzialności za treść umieszczanych przez użytkowników opini.

Logowanie do moto-opinie.infoZaloguj przez FB
Login: Hasło:
Zapamiętaj mnie
Szybka rejestracja w moto-opinie.info :)
Login
Nazwa wyświetlana
E-mail
Hasło
Hasło(powtórz)