Moto Opinie na Androida
Ciekawe miejsca i trasy motocyklowe

Przełęcz Salmopolska



Wyświetl większą mapę



Zdjęcia przesłane przez użytkowników
Przełęcz Salmopolska
Przełęcz Salmopolska
Przełęcz Salmopolska
Przełęcz Salmopolska
Przełęcz Salmopolska
Przełęcz Salmopolska
Dodaj zdjęcie

Tablica miejsca





Napisz coś o tym miejscu


 kod


Avatar
BladeRR - gość
11-24-2017, 21:12:01
Nowy asfalt, fajnie wyprofilowane zakręty, rano ruch umiarkowany i wtedy polecam. Jeden z moich ulubionych odcinków w Beskidach

Avatar
Ghost - gość
02-05-2017, 19:26:36
Nowiutki asfalt od strony Wisły teraz to się można zabawić jak ktos się wybiera to najlepiej w tygodniu, w weekend zawsze mega korki... Video z nowym asfaltem, https://youtu.be/UXHbCzZSiOI

Avatar
Papaj - gość
09-11-2016, 22:28:59
Na przełęczy położyli nowiutki asfalt - niestety radze uważać bardziej niż zwykle, bo jeszcze nie ukończyli porządkować drogi - leży mnóstwo kamyczków zostawionych przez maszyny do asfaltowania. Można się niemiło zdziwić, ale jak uprzątną teren to będzie gdzie śmigać

Avatar
caspa - gość
05-01-2016, 23:06:58
rednio ciekawe . Nawierzchnia masakra, i kupa piachu
filmik pod tym linkiem
https://youtu.be/SzzdV_w0SXI

Avatar
wojk2 - gość
05-12-2015, 22:49:09
Polecam choć słabą nawierzchnia ale daje rade

Avatar
zx10r - gość
04-11-2015, 20:14:04
Zgadzam się z poprzednikiem - pierwszy oblot trzeba zrobić wolniutko bo można niemiło się zaskoczyć. Kumpel w ubiegłym roku miał ślizga z powodu piachu na jednym z winkli, tak więc radze uważać - szczególnie na początku sezonu, ale bywa że w środku lata leżą jakieś drobne kamyki i nie wiem czy celowo nie rozsypywane :/

Avatar
cbr - gość
04-11-2015, 19:13:27
trasa przyjemna, aczkolwiek czesto zasyfiona na winklach. No i nawierzchnia pozostawia wiele do zyczenia

02-09-2015, 20:07:21
W tym roku dodam coś od siebie ( zdjęcia), polecam, wolę właśnie tu się przejechać niż na Kubalonkę.

Avatar
edi - gość
09-12-2014, 20:43:29
Świetne winkielki - niestety w weekendy w sezonie czasem ustawiają się patrole policji i trzepią każdego kto ma głośny wydech albo zagiętą tablice. Trzeba na nich uważać.

Avatar
Ernest - gość
04-09-2014, 11:38:42
Jedne z najlepszych winkli w Regionie. Polecam.





Ciekawe miejsca w pobliżu

Kolej linowa na Skrzyczne
5km
Punkt widokowy w Wiśle
5km
Skocznia Adama Małysza
6km
Mała Zapora - Wisła, Czarne
6km
Zapora nad Jeziorem Czerniańskim
7km
Kościół Znalezienia Krzyża Świętego w Wiśle
8km
opismiejsca


Noclegi i pola namiotowe w pobliżu

Przystań u Siudego
18km
Zajazd u Moniki
38km
Kraina Słodkości
43km



© 2012 by Moto-Opinie.info. Serwis moto-opinie.info nie ponosi odpowiedzialności za treść umieszczanych przez użytkowników opini.

Logowanie do moto-opinie.infoZaloguj przez FB
Login: Hasło:
Zapamiętaj mnie
Szybka rejestracja w moto-opinie.info :)
Login
Nazwa wyświetlana
E-mail
Hasło
Hasło(powtórz)