Moto Opinie na Androida
Ciekawe miejsca i trasy motocyklowe

Przełęcz Salmopolska



Wyświetl większą mapę



Zdjęcia przesłane przez użytkowników
Przełęcz Salmopolska
Przełęcz Salmopolska
Przełęcz Salmopolska
Przełęcz Salmopolska
Przełęcz Salmopolska
Przełęcz Salmopolska
Przełęcz Salmopolska
Dodaj zdjęcie

Tablica miejsca





Napisz coś o tym miejscu


 kod


Avatar
BladeRR - gość
11-24-2017, 21:12:01
Nowy asfalt, fajnie wyprofilowane zakręty, rano ruch umiarkowany i wtedy polecam. Jeden z moich ulubionych odcinków w Beskidach

Avatar
Ghost - gość
02-05-2017, 19:26:36
Nowiutki asfalt od strony Wisły teraz to się można zabawić jak ktos się wybiera to najlepiej w tygodniu, w weekend zawsze mega korki... Video z nowym asfaltem, https://youtu.be/UXHbCzZSiOI

Avatar
Papaj - gość
09-11-2016, 22:28:59
Na przełęczy położyli nowiutki asfalt - niestety radze uważać bardziej niż zwykle, bo jeszcze nie ukończyli porządkować drogi - leży mnóstwo kamyczków zostawionych przez maszyny do asfaltowania. Można się niemiło zdziwić, ale jak uprzątną teren to będzie gdzie śmigać

Avatar
caspa - gość
05-01-2016, 23:06:58
rednio ciekawe . Nawierzchnia masakra, i kupa piachu
filmik pod tym linkiem
https://youtu.be/SzzdV_w0SXI

Avatar
wojk2 - gość
05-12-2015, 22:49:09
Polecam choć słabą nawierzchnia ale daje rade

Avatar
zx10r - gość
04-11-2015, 20:14:04
Zgadzam się z poprzednikiem - pierwszy oblot trzeba zrobić wolniutko bo można niemiło się zaskoczyć. Kumpel w ubiegłym roku miał ślizga z powodu piachu na jednym z winkli, tak więc radze uważać - szczególnie na początku sezonu, ale bywa że w środku lata leżą jakieś drobne kamyki i nie wiem czy celowo nie rozsypywane :/

Avatar
cbr - gość
04-11-2015, 19:13:27
trasa przyjemna, aczkolwiek czesto zasyfiona na winklach. No i nawierzchnia pozostawia wiele do zyczenia

02-09-2015, 20:07:21
W tym roku dodam coś od siebie ( zdjęcia), polecam, wolę właśnie tu się przejechać niż na Kubalonkę.

Avatar
edi - gość
09-12-2014, 20:43:29
Świetne winkielki - niestety w weekendy w sezonie czasem ustawiają się patrole policji i trzepią każdego kto ma głośny wydech albo zagiętą tablice. Trzeba na nich uważać.

Avatar
Ernest - gość
04-09-2014, 11:38:42
Jedne z najlepszych winkli w Regionie. Polecam.





Ciekawe miejsca w pobliżu

Kolej linowa na Skrzyczne
5km
Punkt widokowy w Wiśle
5km
Skocznia Adama Małysza
6km
Mała Zapora - Wisła, Czarne
6km
Zapora nad Jeziorem Czerniańskim
7km
Zameczek Prezydenta RP - Wisła
7km
opismiejsca


Noclegi i pola namiotowe w pobliżu

Zbójnicka Chata - Ustroń, Równica
9km
Przystań u Siudego
18km
Zajazd u Moniki
38km
Kraina Słodkości
43km



© 2012 by Moto-Opinie.info. Serwis moto-opinie.info nie ponosi odpowiedzialności za treść umieszczanych przez użytkowników opini.

Logowanie do moto-opinie.infoZaloguj przez FB
Login: Hasło:
Zapamiętaj mnie
Szybka rejestracja w moto-opinie.info :)
Login
Nazwa wyświetlana
E-mail
Hasło
Hasło(powtórz)