Moto Opinie na Androida
Ciekawe miejsca i trasy motocyklowe

Kozubnik - Opuszczony Kurort Wypoczynkowy



Wyświetl większą mapę



Zdjęcia przesłane przez użytkowników
Kozubnik - Opuszczony Kurort Wypoczynkowy
Kozubnik - Opuszczony Kurort Wypoczynkowy
Kozubnik - Opuszczony Kurort Wypoczynkowy
Kozubnik - Opuszczony Kurort Wypoczynkowy
Kozubnik - Opuszczony Kurort Wypoczynkowy
Kozubnik - Opuszczony Kurort Wypoczynkowy
Kozubnik - Opuszczony Kurort Wypoczynkowy
Kozubnik - Opuszczony Kurort Wypoczynkowy
Kozubnik - Opuszczony Kurort Wypoczynkowy
Dodaj zdjęcie

Tablica miejsca





Napisz coś o tym miejscu


 kod


Avatar
P4W3Ł - gość
07-14-2018, 14:24:31
Już prawie wszystko rozebrane 😐

Avatar
- gość
05-24-2018, 04:44:24

Avatar
Dawid - gość
05-06-2018, 09:59:19
Juz nie aktualny opis

Avatar
mikei - gość
08-24-2014, 20:34:20
kiczora widzę dalej straszy

Avatar
futrzak - gość
08-04-2014, 00:24:50
RE-WE-LA-CJA! Byłem w sobote - widoczki niesamowite, świetny klimat i wszędzie można wejść - remontowany jest tylko jeden budynek z kompleksu, ale i tak najmniej ciekawy. Na ostatnim na górze jest tabliczka o pracach remontowych ale nic się nie dzieje. BARDZO POLECAM TO MIEJSCE.

Avatar
Olog - gość
06-19-2014, 19:45:11
Znam to miejsce z czasów jego świetności, teraz żal ściska jak się ogląda zdjęcia ruin. Kiedyś spędzić tam urlop to było coś. Nie łatwo było zdobyć wczasy w tym ośrodku. Mam nadzieję że jeszcze kiedyś odzyska swój dawny wygląd.

06-08-2014, 09:52:38
Bardzo ciekawe miejsce - moim zdaniem jedna z najlepszych atrakcji turystycznych na Śląsku. Nie ma żadnego ogrodzenia, wszędzie można wejść oprócz pierwszego remontowanego budynku na dole. Największe atrakcje ciągle otwarte - do hotelu na szczycie można wejść nawet na góre, ale to atrakcja dla odważnych. Na dolnych kontygnacjach z jednej strony widać potok, który płynie przez reszte buynków kompleksu. W drugim budynku zasila on baseny, a w trzeciem przepływa w utworzonych wodospadach. Miejsce klimatyczne i w przepięknym otoczeniu gór. Szczerze polecam.

Avatar
SPEEDMG - gość
04-09-2014, 20:02:45
Ciekawe miejsce, można tam pojechac i zobaczyc gdzie bawila się wladza. Konstrukcje budynków i rozmieszczenie wraz z uregulowaniem strumienia który wplywał pod zabudowe, bardzo interesujące. Pomimo ,,prac budowlanych,, jak głosi tablica z 2012 prawie nic sie tam nie dzieje. Można wejść prawie do wszystkich budynków. Polecam SPEEDMG

Avatar
Damian - gość
03-28-2014, 11:26:13
Podobno już nie ma wejścia bo trwają prace remontowe.





Ciekawe miejsca w pobliżu

Góra Żar
1km
Zapora Porąbka
2km
Trasa Porąbka-Wielka Puszcza
2km
Trasa 948 - Wzdłuż jeziora Międzybrodzkiego i Żywieckiego
4km
Zapora na Jeziorze Żywieckim
5km
Trasa 781 - Przłęcz Kocierska
6km
opismiejsca


Noclegi i pola namiotowe w pobliżu

Porąbka - Bar nad strumykiem
1km
Przystań u Siudego
6km
Zbójnicka Chata - Ustroń, Równica
28km
Lodziarnia Barbarossa
33km
Zajazd u Moniki
36km
Lodziarnia Kawiarnia Lemone - Tychy
40km
Pyszne lody AGA
46km



© 2012 by Moto-Opinie.info. Serwis moto-opinie.info nie ponosi odpowiedzialności za treść umieszczanych przez użytkowników opini.

Logowanie do moto-opinie.infoZaloguj przez FB
Login: Hasło:
Zapamiętaj mnie
Szybka rejestracja w moto-opinie.info :)
Login
Nazwa wyświetlana
E-mail
Hasło
Hasło(powtórz)