Moto Opinie na Androida
Ciekawe miejsca i trasy motocyklowe

Rdzawe Diamenty - Muzeum Motocykli w Ustroniu



Wyświetl większą mapę



Zdjęcia przesłane przez użytkowników
Rdzawe Diamenty - Muzeum Motocykli w Ustroniu
Rdzawe Diamenty - Muzeum Motocykli w Ustroniu
Dodaj zdjęcie

Tablica miejsca





Napisz coś o tym miejscu


 kod


Avatar
rzempi - gość
09-21-2018, 12:37:59
Byłem i potwierdzam, że miejsce warte zobaczenia. Właściciel naprawdę mega pozytywnie zakręcony po 5 minutach gadaliśmy jak starzy znajomi. Wewnątrz są motocykle, o których istnieniu nie miałem pojęcia.

Avatar
Rycho - gość
05-18-2017, 16:22:51
Super miejsce warte odwiedzenia

Avatar
Leo - gość
01-15-2017, 20:37:08
Ktoś kto miejsce to nazywa złomowiskiem niepowinien wogóle zabierać głosu to miejsce dla ludzi z pasją które trzeba zobaczyć a sam właściciel jest człowiekiem pozytywnie z akreconym

Avatar
robert - gość
08-07-2016, 21:22:39
Byłem, widziałem ,wyjść nie chciałem,właściciel z prawdziwą pasją ,super miejsce na spotkanie z historią motoryzacji, na pewno tam wrócę.(wystawiający opinie "złomiarz,smród paliwa ,złom ,pusta łepetyna " nie macie pojęcia o pozytywnym bziku na punkcie starych motocykli i wiedzy tego chłopaka .Pozdrawiam

Avatar
Tomek - gość
08-06-2016, 16:39:22
20 zł za 5 minut oglądania piwnicy. Przewodnik czy właściciel rzeczywiście trochę zawiany, ale jak na złomiarza dobrze ubrany. W środku charakterystyczny zapach rdzy, moczu i środków ropopochodnych. Jako urzędnik sanepidu musiałbym zamknąć ten bajzel. Jako zwiedzający lubiący motoryzację i mechaników mogę zrozumieć nietrzymającą hydraulikę u właściciela i jego starych motocykli.

Avatar
Tomasz-Moto - gość
07-25-2016, 22:15:06
Bylem polecam

Avatar
inny gość - gość
05-03-2016, 22:03:32
Wiecznie pijany kustosz czasem bredził bez sensu. Może chłopina ma trochę złomu, ale nic poza tym zwłaszcza w łepetynie.

Avatar
rafal - gość
11-06-2015, 14:24:40
Byłem widziałem gorąco polecam





Ciekawe miejsca w pobliżu

Stacja kolejki na Czarnotie - Ustroń
2km
Ustron - Równica
2km
Podlesie - punkt widokowy
4km
Górki Wielkie - Widok na Beskidy
7km
Kościół Znalezienia Krzyża Świętego w Wiśle
10km
Wiadukt Kolejowy w Wiśle
10km
opismiejsca
Kolekcja Motocykli zabytkowych RDZAWE DIAMENTY Ul. Partyzantów 1. 43 - 450 Ustroń


Noclegi i pola namiotowe w pobliżu

Zbójnicka Chata - Ustroń, Równica
3km
Przystań u Siudego
28km
Porąbka - Bar nad strumykiem
31km
Kraina Słodkości
32km
Zajazd u Moniki
33km
Zajazd z dobrym jedzeniem
43km
Lodziarnia Kawiarnia Lemone - Tychy
47km



© 2012 by Moto-Opinie.info. Serwis moto-opinie.info nie ponosi odpowiedzialności za treść umieszczanych przez użytkowników opini.

Logowanie do moto-opinie.infoZaloguj przez FB
Login: Hasło:
Zapamiętaj mnie
Szybka rejestracja w moto-opinie.info :)
Login
Nazwa wyświetlana
E-mail
Hasło
Hasło(powtórz)