Moto Opinie na Androida
Ciekawe miejsca i trasy motocyklowe

Bieszczadzka Przystań Motocyklowa



Wyświetl większą mapę



Zdjęcia przesłane przez użytkowników
Bieszczadzka Przystań Motocyklowa
Bieszczadzka Przystań Motocyklowa
Bieszczadzka Przystań Motocyklowa
Bieszczadzka Przystań Motocyklowa
Bieszczadzka Przystań Motocyklowa
Bieszczadzka Przystań Motocyklowa
Bieszczadzka Przystań Motocyklowa
Bieszczadzka Przystań Motocyklowa
Bieszczadzka Przystań Motocyklowa
Bieszczadzka Przystań Motocyklowa
Bieszczadzka Przystań Motocyklowa
Bieszczadzka Przystań Motocyklowa
Bieszczadzka Przystań Motocyklowa
Bieszczadzka Przystań Motocyklowa
Bieszczadzka Przystań Motocyklowa
Bieszczadzka Przystań Motocyklowa
Bieszczadzka Przystań Motocyklowa
Bieszczadzka Przystań Motocyklowa
Bieszczadzka Przystań Motocyklowa
Dodaj zdjęcie

Tablica miejsca





Napisz coś o tym miejscu


 kod


Avatar
Rimmon - gość
06-24-2019, 18:46:13
Polecam miejsce. Dużo fajnych ludzi. Wzorowa czystość, ładna okolica. Jak na dłużej to polecam z własnym prądem. Na pewno jeszcze tam zawitam

Avatar
Michal - gość
04-30-2019, 20:34:35
Witam, zdecydowanie polecam to miejsce. Bardzo fajna miejscówka na odpoczynek i poznanie ciekawych ludzi.

Avatar
Piotr - gość
08-25-2018, 21:22:16
Polecam zajrzeć chociaż na kawę, choć ja byłem tam 5 dni i jestem zadowolony i na pewno tam kiedyś wrócę ;-)

Avatar
Aras - gość
08-22-2018, 13:33:01
Świetne miejsce, przemiła i sympatyczna właścicielka. Spędziłem tam tydz czasu i miejsce naprawdę warte odwiedzenia przez każdego kto chce poczuć klimat motocyklowy

Avatar
Dejvid - gość
08-03-2018, 10:11:24
Miejscówka całkiem ok, niestety zachowanie gospodarza pozostawia wiele do życzenia.... Zwykły gbur i tyle, problemy wymyślone z sufitu... Więcej tam nie zawitam, jest tam dużo lepszych, tańszych i ciekawszych miejsc na nocleg....

Avatar
HARY - gość
08-02-2018, 20:04:59
Byłem tam dzisiaj to co zobaczyłem i jak nas potraktowano nie dziwię się że są tam tylko 2 namioty. Odradzam odwiedziny

Avatar
endriu - gość
07-11-2018, 11:38:37
powiem tak, miejsce jak kazde pole namiotowe,tyle ze troszke wzbogacone o klimaty motocyklowe,cena za dobe za rozbice namiotu lekko przesadzona,15 zl byloby wystarczajace,brak slupków podlaczeniowych do pradu,jedno gniazdko pod wiata za malo jak na pole namiotowe,trzeba rowniez oddac gospodarzom czesc za wzorowy porzadek i czystosc.

Avatar
mack - gość
01-15-2018, 22:04:35
szarlotka..... mniam

Avatar
Arro - gość
08-28-2017, 22:25:27
Zdecydowanie miejsce warte odwiedzenia przez każdego motocyklistę. Byłem tam przelotem, przemierzając Wielką Pętlę Bieszczadzką. Zostałem przywitany Gospodarzy, którzy dobrą kawą i rozmową umilili mi czas odpoczynku. Polecam.

Avatar
M-tur - gość
01-21-2017, 21:46:42
Najlepsze miejsce do jakiego dojechałem,do tej pory.Pozdrawiam Gospodarzy

Avatar
Danon - gość
08-05-2016, 22:21:52
Marek powinien Cie zastrzelić, skoro wjechałeś tam autem, ale pewnie miał inny powód. Przystań to najlepsze miejsce w Polsce dla motocyklisty. Ja zawsze czuje się tam jak w domu, przy ognisku wśród swoich.

Avatar
Adam - gość
06-30-2016, 18:58:29
Nie polecam, zaciekawiony miejscem i opowiadaniami zastałem grubiańskiego, chamskiego i w moim odczuciu prostackiego właściciela.
Chwalenie się że "mam dziewiątkę" ( podejrzewam że nie chodzi o broń 9mm, do tego należy mieć wszystko w głowie pukładane ... ) w odniesieniu do 50cmetrowego pieska ( tak chcieliśmy wstąpić autem na kawę ) i wkrzyczenie "mój teren" nie potwierdza otwartości którą się tak właściciel chwali.
Groźby pod kierunkiem istoty żywej są nie akceptowalne dla mnie.
Nie polecam.

Avatar
hebantg - gość
06-25-2016, 21:05:20
Polecam. Klimatyczne miejsce. Pozdro dla Marka





Ciekawe miejsca w pobliżu

Lutowiska - Punkt widokowy na Bieszczady
4km
Cerkiew w Smolniku
9km
Cerkiew w Hoszowczyku
10km
Most wiszący nad Sanem
10km
Mała Pętla Bieszczadzka
13km
Zatoczka nad j. Solińskim
17km
opismiejsca


Noclegi i pola namiotowe w pobliżu

Smażalnia pstrąga Córka
17km
Myczkowianka
23km
Pole namiotowe TRAMP - Cisna, Bieszczady
27km
Bacówka pod Honem
28km
Domki pod Batem
28km
Noclegi Agroturystyka
29km
Zamek Lesko
30km



© 2012 by Moto-Opinie.info. Serwis moto-opinie.info nie ponosi odpowiedzialności za treść umieszczanych przez użytkowników opini.

Logowanie do moto-opinie.infoZaloguj przez FB
Login: Hasło:
Zapamiętaj mnie
Szybka rejestracja w moto-opinie.info :)
Login
Nazwa wyświetlana
E-mail
Hasło
Hasło(powtórz)