ostatnio dodane zdjęcia

+ DODAJ SWOJĄ TRASE



»Ostatnie komentarze do tras

Wadowice - Świnna Poręba - Sucha Beskidzka - Żywiec

Gość
- gość
06-02-2019, 15:57:28


Dookoła Tatr

Gość
- gość
04-28-2019, 07:30:08


Dookoła Tatr

Gość
- gość
04-27-2019, 21:21:09


Przełęcz nad Łapaszanką

Gość
- gość
04-27-2019, 11:37:26


Mała pętla Bieszczadzka

Gość
- gość
04-24-2019, 08:08:57


Mała pętelka Myślenicka

Gość
- gość
04-21-2019, 09:46:34


Słowackie winkle - droga 584

Gość
- gość
03-17-2019, 12:50:54


Słowackie winkle - droga 584

Gość
- gość
03-09-2019, 18:26:58


Pieskowa Skała - Ojców

Gość
- gość
01-31-2019, 21:16:13


Motocyklem do Stalownika - Bielsko-Biała

Gość
Mefiu - gość
01-27-2019, 17:02:46
BYLEM TAM FAJNA SPRAWA DLA LUDZI SZUKAJACYCH WRAZEN


Przełęcz nad Łapaszanką

Gość
- gość
10-10-2018, 14:55:26


Motocyklem do Stalownika - Bielsko-Biała

Gość
- gość
08-26-2018, 07:44:59


Trasa wokół Jeziora Czorsztyńskiego + Pieniny

Gość
Gosc - gość
08-17-2018, 19:19:10
Potwierdzam. Fantastyczne miejsca i genialna widokowa od Podbrzezia. Widać Tatry i całe jezioro.


Motocyklem do Stalownika - Bielsko-Biała

Gość
LUQ-u - gość
08-15-2018, 14:11:04
Byłem warto zobaczyć.
Tutaj filmik z mojej wycieczki.
https://youtu.be/XaNjmCK9KZ0


Wisła - Głębce

Gość
Drzewo - gość
08-12-2018, 22:26:17
Fajne rejony do jazdy na moto. Ładny wiadukt i widokowa trasa 🦎🐠


Gołębiówka

Gość
Drzewo - gość
08-12-2018, 22:23:17
Dodane do zakładek 🤗


Motocyklem do Stalownika - Bielsko-Biała

Gość
Drzewo - gość
08-12-2018, 22:19:17
Obiekt w trakcie rozbiórki. Niestety nie znalazłem wejścia na dach lub zostało już zablokowane 🐛


W kierunku Trójstyku

Gość
seba - gość
01-14-2017, 19:38:35
Świetna trasa, latałem w ubiegłym sezonie polecam


Trasa 520

Gość
Paweł - gość
12-25-2016, 10:47:38
Jechałem tam niedawno od strony Namestova w strone Czadcy, polecam, fajne widoki i winkle, z asfaltem nie było źle, momentami wąsko i barierki. Drugi fajny odcinek jest w Czechach przy zalewie w miejscowości Stare Hamry, ten odcinek jest dużo lepszy na sporotwe moto (super asfalt), które tam się ciągle kręca.


Bałkańska Pętla

07-28-2016, 11:03:42
No i nie udało mi się dokończyć opisu mój komp zadecydował za mnie Park Durmitori sean i popas w Camp Ivan Do w Zabljak. Dwunasty dzień Sarajewo i kier Pecz sen i popas Camp Mediano Thermal w Komoló Sikanda Trzynasty dzień skok do Budapesztu sen i popas Camp Római droga nr 11 ul. Rómaifurdo
Czternasty dzień Praga sean i popas w River Camping Prague ul Mestsky Okruh Pietnasty dzień powrót do Szczecina


Tymowa

Gość
tszy33 - gość
05-21-2016, 19:29:24
POLECAM, swietna trasa do nauki i zabawy. warto raz w danym dniu przejechać ja wolniej, bo zdarza się, ze quadami lub traktorami ludzie nanoszą na asfalt błoto itp..


Lipsko - Kreta

12-23-2015, 09:55:30
1


Lipsko - Kreta

12-23-2015, 09:55:30
1


Lipsko - Kreta

12-23-2015, 09:55:30
1


Lipsko - Kreta

12-23-2015, 09:55:29
-1'



Moto opinie na Androida
Moto Opinie na Androida
Get it on Google Play



Ostatnio dodane trasy

› 01-01-1970     Wadowice - Świnna Poręba - Sucha Beskidzka - Żywiec
› 01-01-1970     Sobotnie loty - Bielsko, Szczyrk, Wisła
› 01-01-1970     Mała rundka po okolicy
› 01-01-1970     1-Majowe latanie po okolicy :)
› 01-01-1970     Poznań Pałacyki
› 01-01-1970     Łapalice
› 01-01-1970     Pieskowa Skała - Ojców
› 01-01-1970     Przełęcz nad Łapaszanką
› 01-01-1970     wokół Tatr
› 01-01-1970     Wycieczka na zamek do Rabsztyna k. Olkusza



© 2012 by Moto-Opinie.info. Serwis moto-opinie.info nie ponosi odpowiedzialności za treść umieszczanych przez użytkowników opini.

Logowanie do moto-opinie.infoZaloguj przez FB
Login: Hasło:
Zapamiętaj mnie
Szybka rejestracja w moto-opinie.info :)
Login
Nazwa wyświetlana
E-mail
Hasło
Hasło(powtórz)