ostatnio dodane zdjęcia

+ DODAJ SWOJĄ TRASE



»Ostatnie komentarze do tras

W kierunku Trójstyku

Gość
seba - gość
01-14-2017, 19:38:35
Świetna trasa, latałem w ubiegłym sezonie polecam


Trasa 520

Gość
Paweł - gość
12-25-2016, 10:47:38
Jechałem tam niedawno od strony Namestova w strone Czadcy, polecam, fajne widoki i winkle, z asfaltem nie było źle, momentami wąsko i barierki. Drugi fajny odcinek jest w Czechach przy zalewie w miejscowości Stare Hamry, ten odcinek jest dużo lepszy na sporotwe moto (super asfalt), które tam się ciągle kręca.


Bałkańska Pętla

07-28-2016, 11:03:42
No i nie udało mi się dokończyć opisu mój komp zadecydował za mnie Park Durmitori sean i popas w Camp Ivan Do w Zabljak. Dwunasty dzień Sarajewo i kier Pecz sen i popas Camp Mediano Thermal w Komoló Sikanda Trzynasty dzień skok do Budapesztu sen i popas Camp Római droga nr 11 ul. Rómaifurdo
Czternasty dzień Praga sean i popas w River Camping Prague ul Mestsky Okruh Pietnasty dzień powrót do Szczecina


Tymowa

Gość
tszy33 - gość
05-21-2016, 19:29:24
POLECAM, swietna trasa do nauki i zabawy. warto raz w danym dniu przejechać ja wolniej, bo zdarza się, ze quadami lub traktorami ludzie nanoszą na asfalt błoto itp..


Lipsko - Kreta

12-23-2015, 09:55:30
1


Lipsko - Kreta

12-23-2015, 09:55:30
1


Lipsko - Kreta

12-23-2015, 09:55:30
1


Lipsko - Kreta

12-23-2015, 09:55:29
-1'


Lipsko - Kreta

12-23-2015, 09:55:29
1


Lipsko - Kreta

12-23-2015, 09:55:29
1


Lipsko - Kreta

12-23-2015, 09:55:29
1


Trasa Przemyśl-Sanok

Gość
tommy - gość
12-09-2015, 09:12:50
Polecam w 100%, bardzo mały ruch, piękne okolice, równe drogi, biegnie przez Góry Słonne gdzie zakręty są chyba najlepsze w Polsce. Trasa ma swój klimat ! Do tego w Przemyślu można fajnie spędzić czas - piękne miasto !


Droga Atlantycka

Gość
rav - gość
02-15-2015, 15:09:02
super i do tego ta muza!!


Trasa Czaplinek - Polczyn-Zdrój

Gość
Fujara 1300 - gość
02-06-2015, 17:51:03
Spoko trasa, tylko trochę nawierzchnia się miejscami psuje ale nie ma tragedii. Winkielki miodzio,po drodze zameczek i restauracja. Ja zawsze lecę od Szczecinka w stronę Czaplinka i na Połczyn zdr. Dobry track


Droga Atlantycka

Gość
Daniel - gość
01-05-2015, 19:55:54
Piękna traska


Droga Atlantycka

Profil użytkownika
01-04-2015, 16:03:43
https://www.youtube.com




Moto opinie na Androida
Moto Opinie na Androida
Get it on Google Play



Ostatnio dodane trasy

› 01-01-1970     Zabierzow Cieszyn Krakow
› 01-01-1970     Dookoła Tatr
› 01-01-1970     Andrychów-Zuberec-Zubrzyca-Stryszawa-Andrychów
› 01-01-1970     Andrychów-Zuberec-Zubrzyca-Stryszawa-Andrychów
› 01-01-1970     Małopolska Trasa Widokowa
› 01-01-1970     Z plecakami na Moto-Wycieczkę
› 01-01-1970     Dobieszczyn-Nowe Warpno
› 01-01-1970     Skrót do Makowa Podhalańskiego
› 01-01-1970     Gołdap&Olecko
› 01-01-1970     Lot nad Orlim Gniazdem 2017 r



© 2012 by Moto-Opinie.info. Serwis moto-opinie.info nie ponosi odpowiedzialności za treść umieszczanych przez użytkowników opini.

Logowanie do moto-opinie.info
Login: Hasło:
Zapamiętaj mnie
Szybka rejestracja w moto-opinie.info :)
Login
Nazwa wyświetlana
E-mail
Hasło
Hasło(powtórz)